Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 281591 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Goran Bregović svojom operom zatvorio „Grad teatar Budva“
„Karmen“ oduševila strane turiste

Goran Bregović je sa svojom operom „Karmen sa srećnim krajem“ preksinoć zatvorio „Grad teatar Budva“ pozdravljen ovacijama mnogobrojne publike.

- Srećan kraj ove moje male, ciganske opere za siromašne sugeriše i optimističan kraj ovogodišnjeg festivala na kojem su u poslednje dve decenije gostovala najznačajnija imena kulture sa ovog podneblja, ali i iz sveta - rekao je Goran Bregović pred generalnu probu, prekjuče oko 19 časova.

Interesantno je da je na probi publika ispunila sva mesta, a kasnije, na predstavi, bilo je više od 400 ljudi na prostoru koji prima 300 gledalaca. Ljudi su stajali oko bine, na zidovima, bedemima Starog grada... Doduše, stajali su samo u prvom delu predstave, a čim je krenula muzika, zaigrali su u ritmu truba koje su odjekivale Budvom, pa su i šetači na ulici počeli da cupkaju.

U publici je bilo mnogo stranih turista: Rusa, Engleza, Nemaca, Mađara... Veselo su igrali i pevali, a nakon nastupa prilazili su da se slikaju sa Bregovićem.

Nakon predstave, Goran je u društvu Rajka Kuljače, predsednika opštine Budva, otišao u „Hot mun“ gde je priređena žurka u njegovu čast. Ponesen dobrom atmosferom, Brega je „zaginuo“ do dva sata iza ponoći, iako je za nekoliko sati već bio u avionu koji je iz Podgorice leteo za Beč, da bi odatle nastavio let za Grčku gde je iste večeri održao koncert.

S. Stanković

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Marko Nastić najbolji domaći disk-džokej

Nakon skoro dva meseca glasanja, publika je izabrala 12 najpopularnijih domaćih izvođača elektronske muzike, među kojima je DJ Marko Nastić zauzeo prvu poziciju.

Zbog nastupa koji ima u Španiji, Marko neće biti u mogućnosti da nastupi na „Tehnologi“ žurci koja će se održati 26.08 sa početkom u 21 čas u atrijumu Beogradskog sajma. Zbog velikog broja izvođača koji treba da učestvuju na spektakularnom događaju, dvanaest prvoplasiranih će nastupiti u setovima od sat vremena.

Među dvanaest prvoplasiranih izvođača elektronske muzike našli su se: Bokee, Boža Podunavac, Dacha, Dee Face, Dejan Milićević, Ewox, Filip, Gordan Paunović, MKDSL, Shorxy, Ura, Vladimir Aćić...

A. Di.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Ekipa „Blica“ na 12. „Sarajevo film festivalu“
Nik Nolti i Bono Voks na projekciji srpskog filma

Sarajevo - Crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu prošetala je preksinoć ekipa filma „Sedam i po“, režisera Miroslava Momčilovića. Na njihovo veliko iznenađenje društvo su im pravili legendarni holivudski star Nik Nolti i njegov veliki prijatelj, borac za razna prava, pevač benda U2 Bono Voks sa suprugom.

Nakon pozdravljanja i grljenja sa stotinama okupljenih Sarajlija (uz obavezno podizanje dva prsta) frontmen slavne irske grupe (u sivom svetlucavom odelu, sa obaveznim zelenim kačketom na glavi) prišao je glumcima filma „Sedam i po“, kroz osmeh se pozdravio sa svima, a potom i stao pred objektive desetina okupljenih fotoreportera i kamermana za zajednički snimak sa ekipom srpskog filma. Po ulasku u hol pozorišta, Momčilovića, Baneta Trifunovića, Mariju Karan i ostatak društva čekalo je još jedno lepo iznenađenje u liku starog holivudskog šmekera Nika Noltija. U neobaveznom crnom odelu, sa ogromnim belim šeširom, Nolti je sa ekipom našeg filma prozborio nekoliko reči, i kako smo kasnije saznali od naših glumaca, pokazao da je pravi laf.

- Imao sam malu tremu jer ipak prvi put puštam ovaj film van naše zemlje, a jako mi je bila bitna reakcija sarajevske publike. Aplauz je dugo trajao i zbog toga sam presrećan. Film ima nekoliko dodirnih tačaka sa Bosnom, jedan od glavnih junaka filma je izbeglica iz Bosne i zbog svega toga mi je bilo bitno kako će Sarajlije prihvatiti priču - rekao nam je režiser Miroslav Momčilović nakon premijere, a na naše pitanje da li je bilo strepnje zbog nekoliko scena u filmu u kojem su Bosanci predmet šale rekao je: „Bilo je malo zebnje, ali aplauzi su rekli sve, oni su narod koji je spreman na šalu, imaju toplinu. Sve je bilo jako dobro, duhoviti ljudi dobro prihvataju šalu na svoj račun, samo namćori ne“. Nakon premijere, ekipa filma se uputila u festivalski centar gde je Filmski centar Srbije organizovao odlično posećen prijem koji je potrajao do kasnih noćnih sati.

Inače, Sarajevski filmski festival stekao je prilično dobru reputaciju u svetu filma i slovi za najozbiljniji projekat u ovom delu Evrope, a ekipa „Blica“ obrela se u Sarajevu kao gost jednog od glavnih sponzora festivala - „Džeka Denijelsa“. Inače, mediji u Bosni juče su u superlativima pisali o komediji o sedam smrtnih grehova Miroslava Momčilovića, koja se ovde prikazuje u takmičarskom delu programa, sa naslovima „Zarazno duhovit“, „Gresi svakodnevice“…

Predrag Mihailović

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Ruska mafija i nemačke crkve protiv Madone

Gaj Riči je tražio od Madone da pojača obezbeđenje na koncertu u Moskvi sledećeg meseca jer su ga ruski mafijaši upozorili da će oteti pop kraljicu i njeno dvoje dece. Ali, to nije jedini problem pop zvezde.

Madona je ovih dana na svetskoj turneji „Konfešn“ i navikla je na učestale pretnje zbog svojih skandaloznih nastupa na kojima izvodi sado-mazo performans i „zakovana“ za krst glumi Isusa.

U Nemačkoj ova pop zvezda nema problema sa mafijom, ali ima sa Crkvom i sudom. Ona je, uprkos pretnji tužbom zbog svetogrđa, odlučila da koncert u Diseldorfu održi na isti način, ne popuštajući zahtevima nemačkih sudija i Katoličke crkve.

Tužioci tvrde kako će pomno pratiti njene nastupe i utvrditi da li ona krši nemački zakon protiv svetogrđa.

Nemački luteranski biskup pozvao je obožavaoce popularne pevačice na bojkot cele njene turneje, a Madona im poručuje da su provokativni nastupi samo deo njene kampanje protiv side.

Na bojkot turneje poziva i protestantski biskup Margot Kaesmann, koji je za nemački list „Bild“ izjavio: „Mislio sam da je Madona bolja osoba jer i sama tvrdi da je religiozna. Ali, možda je diranje u verska osećanja ljudi jedini način da ta ostarela zvezda privuče pažnju. Savetujem ljudima da, jednostavno, ignorišu Madonu jer zvezde dođu i prođu, dok hrišćanske vrednosti traju večno.“

S. S.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Robi Vilijams: Brak nije za mene

Britanski pevač Robi Vilijams (32) je izjavio da je prestao da traži suprugu - zato što nikako ne može da se odrekne seksa sa drugim devojkama!

Nestašni Robi koji je, kako kaže, već šest godina čist (izlečio se od zavisnosti od droge i alkohola), u intervjuu za londonski „San“ je rekao:

- U narednih deset godina sigurno neću biti spreman za ženidbu. Pa, pogledajte samo kako izgleda moj život. Doduše, tokom prve dve, tri godine moje trezvenosti očajnički sam nastojao da stalno budem u vezi sa nekom devojkom jer sam mislio da će mi to pomoći da sredim svoj život. Međutim, shvatio sam da, kada ste u ozbiljnoj vezi, morate da držite svoj k.... u gaćama, a ja nisam u stanju to da uradim! On je dodao i da uživa u samačkom životu, jer svakodnevno može da pravi „audicije“ za gomile žena, a možda i muškaraca jer Robi je nekoliko puta izjavljivao da u krevetu voli da se „druži“ sa pripadnicima oba pola.

A. N

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Sabor u Guči ima novi sajt
Šta je „ladovina“, a šta „rana“?

Od pre nekoliko dana na Internet adresi www.guca2006.com postavljen je sajt koji nudi niz korisnih, ali i veoma duhovitih informacija u vezi sa saborom u Guči. Posebno je interesantan rečnik pojmova koji bi trebalo da upozna strance sa našim mentalitetom i običajima.

Pod slovom „r“ se, pored ostalog, nalazi i reč „rana“, a objašnjenje pojma glasi: „Prošle godine u Guči je pojedeno 50 šlepera svadbarskog kupusa, 250.000 kila pečenja i 300.000 hleba. Za fitnes devojke koje paze na liniju po šatorima se služe integralni štapići i musli sa mlekom. Naravno, ovaj poslednji podatak je čista zajebancija“.

Pod slovom „l“ nalazi se pojam „ladovina“: „Ladovina je prva stvar koju Srbin traži kada je na pomolu neki ozbiljan rad. U ladovini se konzumiraju lubenice, pričaju vicevi i ogovara komšiluk“. Pod slovom „g“, krije se reč „gastarbajter“: „San svakog đilkoša je da postane gastarbajter. Životni stil gastarbajtera podrazumeva dva mermerna lava na ulazu u kuću sa liftom i povratak u rodno selo u belom ‘mercedesu’. Krajnji cilj svakog gastarbajtera je da otvori autobusku liniju na relaciji: rodno selo - neki veliki grad u Evropi. Neke od već postojećih linija su: Vinorača - Drezden, Batinac - Beč, Zavalina - Cirih“.

S. S.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Valentino u Dubrovniku

Poznati italijanski modni kreator Valentino krstari ove godine Jadranom na svojoj pedesetometarskoj jahti „TM ble one“. Svratio je na koktel u Dubrovnik, popio je piće sa suprugom i društvom u svom omiljenom restoranu „Hemingvej“, gde ga je čekao rezervisani sto.

Eva Longorija poklanja vibratore prijateljicama

Glumica Eva Longorija priznala je da obožava vibratore i da joj je najomiljeniji „rabbit“ ili „zeka“. Kada odlazi na rođendane kod svojih prijateljica, obavezno im kupuje vibrirajuće spravice jer smatra da je orgazam za njih najbolji poklon. Bilo bi interesantno znati šta na to kaže njen momak, košarkaš Toni Parker.
Džena Alt otkačila navalentnog Navara

Mladu glumicu Dženu Alt nedavno je muvao Dejv Navaro, bivši suprug seks bombe Karmen Elektre. Džena Alt tvrdi da ga je odbila jer nije mogla da veruje da želi da prevari tako lepu ženu kao što je Elektra. Pošto ga je odbila, Navaro je smuvao Dženu, ali sa prezimenom Džejmison.

Demonstracije protiv plakata golišave Kejt Mos

Muslimanski vernici u Njujorku organizovali su demonstracije tražeći da se sklone džinovski plakati sa Kejt Mos na kojima reklamira nove proizvode dizajnera Kevina Klajna. Golišava Kejt Mos iritira muslimane kojima vera zabranjuje da gledaju gola ženska tela.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
Vlada i Mile protiv ženske sile!

Paparaco još jednom 'ulovio' Vladimira Božovića kako na jahti druguje sa Miletom Dragićem

Prošle srede odigrao se još jedan "slučajni" susret generalnog inspektora policije i glavnog snabdevača MUP-a Srbije. Mile i Vladimir u društvu nekoliko devojaka i voditelja BN televizije Milovana Jovanovića pravili žurku u potpalublju jahte

Još se nije stišala bura oko "slučajnog susreta" Vladimira Božovića, generalnog inspektora MUP-a Srbije, i Mileta Dragića, najvećeg snabdevača srpske policije, a magazin "Skandal" u najnovijem broju pruža nove dokaze da je njihovo morsko drugovanje u Crnoj Gori primer sukoba interesa. Iako Dragić i Božović tvrde da je reč o slučajnom susretu, čini se da je tih slučajnih susreta bilo više. I dok je paparaco prošle nedelje "ulovio" kontroverznog proizvođača vojne i policijske opreme kako se na jahti ukotvljenoj u blizini Budve u razgaćenom izdanju baškari sa Božovićem i šest devojaka, ovoga puta "skandalovci" su otišli korak dalje - uslikali su dvojicu "momčina" na žurki organizovanoj prošle srede.
Dragić je, kako kaže izvor "Skandala", svojom jahtom redovno dolazio do jahte slovenačkog biznismena Rajka Hrvatiča, gde su tri dana zaredom pravili žurke. Prošle srede odigrao se još jedan "slučajni" susret, kada su Mile i Vladimir u društvu nekoliko devojaka i voditelja BN televizije Milovana Jovanovića pravili žurku u potpalublju jahte.
Ovog puta Božović i Dragić morali su da se bore protiv raznih morskih nemani, oličenih u blajhanim dugonogim devojčicama utegnutim u miniće, ali su, koristeći najsavremeniju morsku opremu, energetske napitke i znanje bećarskih veština, uspeli da izvojevaju još jednu zajedničku pobedu nad pripadnicama lepšeg pola.
(R. J.)

Mile Dragić: Da sam mogao, sišao bih sa tog broda!

Na pitanje šta on i Božović rade zajedno na jahti, Dragić odgovara:
- Da vam kažem, to nije ni bila zabava. Božovića sam upoznao ovde, na moru. Pre toga ga uopšte nisam znao, slučajno smo se upoznali. Kažem vam šta je istina. Non-stop sam bio okružen s minimum deset ljudi, namerno, baš zbog nekih priča. Ono što je objavljeno u prošlom "Skandalu" nije bio moj brod, nego brod Rajka Slovenca. Božović dolazi na njegov brod, vi slikate, ja samo prihvatam skuter da ne udari o brod. On nije došao na moj brod, nego na Rajkov. Koliko mi je poznato, ni Božović nije ništa radio, a pogotovo ne Rajko. Nemam pojma ni ko je to organizovao. Ni Rajko, ni Božović nisu pravili nikakve bahanalije. Da sam mogao, sišao bih sa tog broda. Baš sam poludeo!

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
ŠIKANIRANJE
Obezbeđenje zlatiborskog kluba "Ajriš pab", čiji su suvlasnici Brena i Boba Živojinović, proteklog vikenda maltretiralo beogradske novinare

"Šta slikate, je l' hoćete da ja vas uslikam? Objavite to ako smete, jebem vam majku i dete u kolevci, slomiću vas!"

Akciju "šut u novinarsku bulju" inicirao Boba, koji se u svom klubu zabavljao u društvu nekoliko devojaka

Novinari iz nekoliko beogradskih redakcija izbačeni su i oterani prošlog vikenda iz zlatiborskog noćnog kluba "Ajriš pab", čiji su suvlasnici Lepa Brena i Boba Živojinović. Iako razlog za bahato ponašanje pripadnika obezbeđenja nije postojao, Press nezvanično saznaje da je akciju "šut u novinarsku bulju" inicirao nekadašnji teniski as, koji se u suterenu ovog kluba zabavljao u društvu nekoliko devojaka.
Do incidenta je došlo jedan sat iza ponoći, kada su novinari Pressa, "Blica", "Svedoka" i "Blic pulsa", po završetku prve večeri festivala "Zlatiborska pesma", želeli da druženje nastave u jednom od tri najpopularnija mesta za noćni provod na Zlatiboru.
Kada smo pokušali da uđemo u lokal, jedan od nekoliko nabildovanih pripadnika obezbeđenja na vratima "Ajriš paba" rekao nam je da ne možemo jer trenutno nema mesta. Pristali smo da sačekamo, ali je jedan od nekoliko istetoviranih čuvara, saznavši da smo novinari, počeo da galami na nas: "Novinari, kažeš, e, tek sada ne možete unutra. Da vas pustimo, pa da posle blejite po novinama!"
Na pitanje ko im je rekao da ne puštaju novinare, bahati čuvar je odbrusio da je tako naredio Boba Živojinović. Posle izvesnog vremena, na insistiranje Žike Jakšića i Nebojše Žugića iz "Grand produkcije", probali smo ponovo da uđemo u tada već dobrano ispražnjeni klub, ali su nas sa vrata ponovo izbacili momci iz obezbeđenja. Ovoga puta bili su još bezobrazniji, a na pokušaj fotoreportera da uslikaju ovu nemilu scenu, jedan od njih se nije libio ni da nas svojski izvređa: "Šta slikate, je l' hoćete da ja vas uslikam? Objavite to ako smete, jebem vam majku i dete u kolevci, slomiću vas!"
Nekoliko gošći "Ajriš paba" u poverenju nam je reklo da je razlog za izbacivanje novinara verovatno to što se gazda Boba nalazi u lokalu u društvu nekoliko devojaka, dodavši da bi objavljivanje njegovih fotografija verovatno loše uticalo na Brenin i Bobin ionako klimavi brak.
A. RADENOVIĆ

Bobin kompanjon se izvinjavao za bruku!

Dan posle incidenta stupili smo u kontakt sa drugim suvlasnikom "Ajriš paba" Bobanom Jovaševićem, koji je bio iznenađen na vest da nas je obezbeđenje njegovog lokala maltretiralo.
- Žao mi je što se to desilo. Svestan sam da nam fali momak ili devojka koji bi na kulturan način objasnili gostima koji dolaze da je unutra neopisiva gužva. Ovi što rade na vratima su radnici neke firme koja se bavi obezbeđivanjem, ne poznajem ih. Ne verujem da im je iko naredio da samo novinare ne puštaju, a zvanično vam se izvinjavam za sve neprijatnosti koje ste doživeli - ljubazno je rekao Jovašević.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia N86
Šon Didi Kombs će ponovo postati tata

Šon „Didi“ Kombs i njegova dugogodišnja devojka, manekenka Kim Porter očekuju drugo dete.

„Par je presrećan zbog novosti“, izjavio je portparol poznatog muzičara.

Njih dvoje već imaju osmogodišnjeg sina Kristijana, a Kombs ima i dvanaestogodišnjeg Džastina iz veze sa modnom stilistkinjom Mišom Hilton-Brim.

Kombs i Porter (35) počeli su da se zabavljaju devedesetih, ali su se rastali 1999. godine. Medjutim, par se kasnije pomirio, a Kombs je izjavio: „Moja ljubav je nepomućena. Ponovo sam sa Kim“.

Pored toga što je hip-hop zvezda, Kombs (36) uspešno vodi mušku modnu kompaniju „Šon Džon“, a nedavno je izbacio i sostveni parfem „Unforgivable“. Njegov novi album trebalo bi da se pojavi u oktobru.

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v28071p0.jpg
(21.94 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.