Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 281820 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Kluni zanemaren na snimanju Ocean’s Thirteen

Džordž Kluni oseća se zapostavljeno na snimanju filma “Ocean’s Thirteen” pošto njegove kolege Met Dejmon i Bred Pit imaju novu zajedničku opsesiju - njihove novorodjene bebe.

Od kada je trio snimio prethodni zajednički film - “Ocean’s Twelve”, Dejmon i Pit postali su očevi po prvi put - obojica su dobili ćerke u razmaku od nekoliko nedelja, a Bred je usvojio i decu Andjeline Džoli, Medoksa i Zaharu.

Kako navodi izvor sa snimanja, Kluni ih zove “Klub novih tatica” jer se njihovi razgovori svode na razmenjivanje tehnika menjanja pelena i slične teme.

Američki glumac, poznat kao okoreli neženja, izjavio je ranije da veruje u porodične vrednosti, ali da brak i deca sigurno ne pripadaju njegovoj bliskoj budućnosti.

“Ne postoji ništa u meni što bi želelo da se ‘klonira’. Verujem u sve te stvari na neki način, ali mislim da je to prevelika odgovornost i da ne bih bio sposoban da shvatim tu ulogu dovoljno ozbiljno”, objasnio je Kluni.

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v28161p0.jpg
(20.01 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
SEKS BEZ SUKOBA INTERESA

Generalni inspektor Vladimir Božović i Mile Dragić tvrde da nema ništa čudno u njihovom zajedničkom "druženju" sa devojkama na jahti

Božović: Ne da nema sukoba interesa, nego nema ni švaleracije!

Dragić: Moja žena je razumna osoba. Nemam nikakvih problema!

BEOGRAD - Generalni inspektor policije Vladimir Božović, posle objavljivanja paparaco fotografija na kojima se vidi kako na morskoj žurki u društvu Mileta Dragića "uživa" u raskalašnom ženskom društvu, odbacuje optužbe da je upao u sukob interesa:
- Kakav sukob interesa, pobogu! Tog Mileta Dragića sreo sam samo jednom u životu, na toj nesrećnoj jahti! Nikada ga pre ili posle toga nisam ni čuo, ni video. Uostalom, posle donošenja novog Zakona o policiji nabavke više nisu u domenu Generalnog inspektorata, već Službe interne kontrole. Sve i da sam najbolji prijatelj sa Dragićem, a nisam, ne vidim kakve veze ja imam s tim nabavkama i kakav je to sukob interesa - u dahu izgovara Vladimir Božović. Na našu primedbu da je pre sedam dana kada su se pojavile prve fotografije sa ove jahte tvrdio da je sa Dragićem samo popio piće, a sada se ispostavlja da je bio i na žurki, Božović odgovara:
- Jeste, bio sam na toj žurki, ali je tu bilo još najmanje 50 drugih ljudi. Bio sam u sasvim drugom delu jahte, ni blizu Miletu Dragiću. A ona devojka koja se vidi sa mnom na slici, to je moja devojka Aleksandra, ima 21 godinu i mi smo zajedno već nekoliko meseci. Pa, imam, valjda, prava da grlim svoju devojku?! Kažem vam, to je sve čisto, ne da nema sukoba interesa, nego nema ni švaleracije! - kaže Božović u izjavi za Press.
Ako već nema sukoba interesa, postavlja se pitanje da li generalnom inspektoru policije priliči da ga paparaci svako malo slikaju u buljucima mlađanih i oskudno obučenih devojčica na granici maloletnosti? Kakvu to poruku generalni inspektor šalje svojim kolegama koje upravo on treba da kontroliše i kažnjava?!
- Ne znam zaista šta ima problematično što su me slikali sa devojkom! Bio sam na moru s njom, kupao se, sunčao... Pa šta ako smo malo svratili na jahtu kod prijatelja? Da li je to zabranjeno? Da li je sramota provoditi se sa svojom devojkom? - ističe Božović.
Kada smo mu rekli da se po beogradskim novinarskim krugovima uveliko priča da bi već sledeće nedelje u novinama mogle osvanuti fotografije eksplicitnog sadržaja (čitaj: Vlada i Mile na gomili sa ženskadijom), inspektor policije pomalo stidljivo odgovara:
- Dobro, a šta sam ja mogao, ako je neko nešto slikao?! Neka izađe sve što su uslikali, baš me briga! Vidim ja da je ovde problem što me nisu zatekli sa dečkom, već sa devojkom... - poručuje na kraju Vladimir Božović.
Ni Mile Dragić nije ostao ravnodušan na objavljivanje paparaco fotografija, u kojima on pozira sa devojčicama nekoliko desetina godina mlađim od sebe.
- Savest mi je apsolutno čista! Ništa loše nisam uradio, a non-stop sam bio u društvu najmanje 15 ljudi. I još nešto! Šta biste vi uradili kada bi neko prišao i pitao vas: "Gos'n Mile, je l' mogu da se slikam s vama?" Pa, ja sam lepo vaspitan čovek! To su pozirajuće fotografije... - kazuje Mile.
Ipak, na jednoj od "pozirajućih" fotki njegova leva ruka opasno se približila atraktivnom donjem delu leđa anonimne plavušice. Kako je na to reagovala Dragićeva supruga?
- Prvo, nije tačno da je ruka u nepristojnom položaju! To je ruka koja je spuštena dole! Drugo, moja žena je razumna i pametna osoba. Nemam nikakvih problema, niti ću ih imati! - zaključuje Mile Dragić.
(S. M. S.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
SLAVICU SPOPADAO MANIJAK
"Zvezdi Granda" Slavici Ćukteraš na Zlatiboru pijani mladić izjavio ljubav, kada ga je odbila, vikao joj da je drolja i da će je polomiti

"Ma, bre, uzeću telohranitelje, k'o sve normalne pevačice, ne mogu da dozvolim da me pored tebe stalno napadaju idioti", vikala je Slavica svom dečku Žiki

Slavicu Ćukteraš je u subotu ujutru na Zlatiboru napao manijak, zbog čega je mlada pevačica odlučila da je ubuduće čuva nekoliko nabildovanih telohranitelja. Na "Zvezdu Granda" je, neposredno posle nastupa na festivalu "Zlatiborska pesma", nekoliko puta nasrtao pijani mladić, koji joj je prilično bučno i nevaspitano izjavljivao ljubav, a u jednom trenutku je pokušao da ostvari i fizički kontakt sa njom.
- Slavica Ćukteraš i njen menadžer i dečko Žika izašli su u subotu rano ujutru iz zlatiborskog kluba "Ajriš pab", držeći se za ruke, i uputili su se do obližnjeg kioska da kupe pljeskavice - kaže izvor Pressa koji se zatekao na licu mesta, i opisuje kako je došlo do incidenta:
- U jednom trenutku zastali su da bi prezalogajili, i tada im je prišao jedan pijani mladić. Ne obazirući se na Žiku, počeo je Slavici da izjavljuje ljubav. Ona se samo "kiselo" smeškala, a stvar je postala ozbiljna kada je momak, pogledavši u Žiku, provokativno pripretio da će Slavica morati da bude njegova. Žika nije naseo na provokaciju, ali kad je navalentni mladić u naletu emocija uhvatio Slavicu za ruku, umešali su se neki momci zaposleni u "Grandu" i odveli su vidno uznemirenu pevačicu u stranu, a momku su kulturno objasnili da je preterao i da mora da se skloni - opisuje sagovornik Pressa kako je došlo do incidenta.
Naš izvor tvrdi da je Slavica, koja je inače sklona ekscesnim situacijama, posle ovog incidenta počela da se raspravlja sa svojim dečkom Žikom.
- "Ma, bre, uzeću stalno obezbeđenje, k'o sve normalne pevačice, jer ne mogu da dozvolim da me pored tebe stalno napadaju idioti. Jesi li sposoban da me zaštitiš?!", vikala je mlada pevačica. Ne želeći da pred okupljenima ulazi u raspravu, Žika je otišao do roštilja, a Slavica je na trenutak opet ostala sama. Zaljubljeni mladić kao da je čekao taj trenutak i odnekud se ponovo pojavio. Ovog puta je bio veoma bezobrazan. Govorio je Slavici da će je polomiti i vređao je rečima da je drolja. Tada se u čitavu stvar umešao jedan prolaznik koji je zaštitio Slavicu, sklonivši je u stranu i nameštajući joj stolicu da sedne u baštu koja nije radila.
Kada se Žika vratio na "mesto zločina", Slavica je ustala i histerično povikala da je gotovo i da ne želi više da ga vidi dok joj ne angažuje telohranitelje, zaključuje sagovornik Pressa, koji je insistirao na anonimnosti.
A. RADENOVIĆ

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
NE SKIDAM SE GOLA!

Dara Bubamara: Neću biti cica sa duplerice "Plejboja", iako mi je ponuđeno 60.000 evra da se obnažim

Golotinja mi posle 13 godina na estradi nije neophodna, više volim da muškarci maštaju o meni, nego da me vide golu

Fotografije seksepilne pevačice Dare Bubamare neće se pojaviti u srpskom izdanju prestižnog magazina "Plejboj". Popularna Novosađanka kaže za Press da je i pored bogate ponude od 60.000 evra odustala od obnaživanja, i da joj posle svega što je postigla na estradi "golotinja ne treba":
- Kada se u vašim novinama pojavila informacija da ću se slikati naga prilično sam se uznemirila, jer Dari Bubamari ne treba golotinja da bi uspešno gradila svoju karijeru - kaže raspevana Sosa za Press, i dodaje da ne želi da bilo ko od njenih obožavalaca pomisli da će se ona naći na duplerici ovog muškog magazina. Dara otkriva da je ponudu da se razgoliti zaista dobila, ali da je posle kraćeg razmišljanja odbila:
- Ne želim da moje fotografije na kojima sam obnažena izađu u "Plejboju", jer to nije moj imidž. Više volim da muškarci koji me smatraju seksepilnom maštaju o meni, nego da me vide golu. Golotinja mi posle 13 godina na estradi zaista nije neophodna. Ponudili su mi čak 60.000 evra za slikanje. Da li bi stvarno bili spremni da mi toliko i plate ne znam, ali ja sam ih u svakom slučaju odbila - otkriva Dara za Press detalje "Plejbojeve" ponude.
Adžićeva misli da je priča o njenom ulasku na pretižnu "Plejbojevu" duplericu plasirana u reklamne svrhe iz samog magazina:
- Ne želim da zvučim pretenciozno i uobraženo, ali zaista mislim da su ljudi iz "Plejboja" hteli sami sebi da dignu cenu tako što su najavili da sam se slikala za njihov magazin. Zvali su me, a znam da su zvali i neke moje koleginice, ali ne znam da li su one pristale. Ako su zaista oni sami pustili tu informaciju, iako sam ponudu odbila, onda je to u najmanju ruku nekorektno - zaključuje Dara Bubamara, uz napomenu da je nedavno napravila set provokativnih fotografija koje će se pojaviti u javnosti zajedno sa njenim novim albumom.
A. R.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Liz Harli želi da živi na farmi

Britanska glumica Liz Harli ne želi više da se bavi svojim poslom. Ona planira da se povuče na farmu i da živi u skladu sa prirodom. Tamo će se baviti zemljoradnjom i uzgajati organsko povrće. Mali detalj otkriva razloge njenog zadovoljstva seoskim životom: glumica se uskoro udaje za indijskog milionera Arona Najera.

Andželina ponovo leti

Superzvezda Andželina Žoli nastavila je sa časovima letenja. Na Aerodromu „Burbank“ u Kaliforniji, Andželina je vozila svog novog ljubimca „cirus SR 22“. Njeni fanovi jedva čekaju da se ponovo vrati svom poslu i da snima filmove.

Džesika Simpson snimila spot sa prijateljicama

U novom spotu popularne američke pevačice Džesike Simpson „Public Affair“ pojavljuju se njene popularne prijateljice Kristina Apelgejt, Kristina Milan i Eva Longorija. U spotu vesele devojke sočno ližu sladoled i cupkaju u ritmu.

Bekamovi promovisali parfeme

Viktorija i Dejvid Bekam osmislili su novi ženski i muški parfem. Napravili su promociju u jednoj radnji u Oxford Streetu i prodali svega 22 muška i 13 ženskih parfema. Prošle godine je Dejvid na promociji svog parfema „Instikt“ prodao čak 2000 parfema.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Popularni pevač pred 20.000 ljudi
Vlado Georgiev poklonio koncert Trebinju

Vlado Georgiev je na kratko prekinuo krstarenje Jadranom i pre nekoliko dana, na Preobraženje, održao besplatan koncert u Trebinju pred više od 20.000 ljudi. Budući da je upravo Preobraženje slava tog grada, Georgiev je kao dobar gost svojim domaćinima poklonio dva i po sata odlične zabave.

Vlado je nastupio sa bendom u punom sastavu na Trgu palih boraca u Trebinju. Više od 20.000 ljudi pevalo je dva i po sata najveće hitove popularnog pevača.

- Mislim da mi je ovo jedan od boljih koncerata na turneji „Žena bez imena“. Bilo mi je veliko zadovoljstvo da pevam Trebinjcima i želeo bih da se zahvalim ljudima koji su organizovali koncert, posebno vladiki Grigoriju, Dejanu Bodirogi, kao i ljudima iz opštine Trebinje. Posle koncerta bilo mi je puno srce - kaže raspoloženi Vlado.

Na pitanje kada se vraća sa odmora, odgovorio je:

- Nameravam da još desetak dana krstarim sa prijateljima na potezu od Herceg Novog do Budve. Kada se vratim početkom septembra, očekuje me težak rad u studiju. Za sada još ne znam ko će mi sve od svetskih imena gostovati na ploči, niti koliko ću pesama snimiti. Sigurno je jedino da na zimu publika može da očekuje moj novi CD - kaže Georgiev.

V. Đurić Đura

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Kola Buf, sudanska književnica, tvrdi:
Bin Laden je zaljubljen u Vitni Hjuston

Osama Bin Laden je godinama opsednut popularnom američkom pevačicom Vitni Hjuston i rado bi se oženio sa njom, a ako treba, ubio bi i Vitninog supruga Bobija Brauna da bi to ostvario, navodi „Njujork post“. Naime, list citira sudansku književnicu Kolu Buf koja tvrdi da je, pazite sad, svojevremeno bila Osamina seksualna robinja! Naravno, Kola je već objavila autobiografiju u kojoj naširoko opisuje Bin Ladenove ljubavne probleme.

- On mi je rekao da je Vitni Hjuston najlepša žena koju je ikada video i stalno je hvalio njenu lepotu i osmeh, a čak je tvrdio da je Vitni prava muslimanka, samo što su joj mozak isprali američka kultura i njen muž Bobi Braun. Osama je razmišljao da ubije Bobija i da se nakon toga venča sa Vitni - izjavila je Kola Buf.

A. N.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
„Blic“ na 12. „Sarajevo film festivalu“
Lucija Šerbedžija pevala sa Bešlićem

Zvezda četvrte večeri 12. „Sarajevo film festivala“ bila je glumica Lucija Šerbedžija. U bosanskohercegovačkom filmu režisera Jasmina Durakovića „Nafaka“ Lucija je odigrala glumicu koja traži veliku ulogu, a dotle se snalazi pevajući narodnjake u kafani „Kapital“.

Nakon premijere u Narodnom pozorištu, održana je i velika „Džek Denijels“ žurka na kojoj je sviralo sarajevsko „Zabranjeno pušenje“ (frontmen Sejo Sekson uradio je muziku za film), a kao specijalni gosti zapevali su Lucija Šerbedžija i Halid Bešlić.

Sejo Sekson i momci iz benda, starim hitovima i novim pesmama, napravili su fantastičnu atmosferu već posle dva-tri minuta svirke. Stotine ljudi je skakalo uz legendarne numere, temeperatura je rasla, tu je bio i stari dobri „džek“ sa ledom, da zagreje dušu i rashladi telo.

Inače, ekipa „Blica“ je u Sarajevu gost „Džek Denijelsa“, jednog od glavnih sponzora festivala, pa smo stoga imali i ekskluzvnu priliku da, dok je „Pušenje“ prašilo na bini, uđemo u bekstejdž i popričamo sa Lucijom Šerbedžijom koja u filmu „Nafaka“ ima zanimljivu ulogu.

- Glumim glumicu koja se zatekla u Sarajevu za vreme rata. Ona počinje da peva u kafani „Kapital“ za unproforce, sforovce i ostale. Imam ulogu koja je povezana sa Aleksandrom Seksonom koji u filmu postaje invalid. On glumi mog partnera i to je neka ljubavna priča u kojoj sam ja fam fatal - rekla nam je Lucija Šerbedžija, neposredno pre nego je istrčala na binu i nasmejana zapevala sa „Zabranjenim pušenjem“ u sarajevskom Domu mladih.

- Prvi put sarađujem sa „Zabranjenim pušenjem“ mada, a i vi ste to lepo primetili, izgleda kao da se znamo 100 godina. Družili smo se na snimanju gde je bilo zaista divno. Sejo i momci iz benda su sjajni. Sa pevanjem nije bilo problema, malo su mi pomogli oni, malo i Halid Bešlić sa kojim u filmu zajedno pevam obradu pesme „With or Without You“ grupe U2, koja na našem jeziku glasi: „S tobom ili bez tebe“. Mom glasu su prilagodili svoje pesme, tako da je sve ispalo kako treba - rekla nam je ćerka Radeta Šerbedžije

Predrag Mihailović

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Aleksandra najlepša
VN, 22. avgust 2006

OD 14 finalistkinja izbora za mis turizma Srbije na Kraljevom trgu na Zlatiboru, žiri kojim je predsedavao filmski režiser Zdravko Šotra, za najlepšu je izabrao Aleksandru Mastelicu (19), učenicu iz Beograda. Prva pratilja je Silvana Stojić (22), student iz Lučana,
a druga Bobana Nikolić (19) iz Zaječara. Model sveta postala je Jasmina Krstić iz Beograda, a mis bikini Jovana Konstatinović iz Ćuprije. Za dobru zabavu, osim lepotica, pobrinuli su se i naši nesuđeni predstavnici na 50. "Pesmi Evrovizije" - "Flamingosi".

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Dvojnici Bekamovih promovisali novi parfem

Svima je poznato da su Viktorija i Dejvid Bekam izuzetno zaposleni ljudi, ali niko nije slutio da nemaju vremena ni za promociju vlastitog parfema.

Umesto da u ponedeljak 21. avgusta, pojave u Oksford ulici u Londonu, na promociji parfema ”Intimately Beckham”, ovaj slavni par je poslao svoje dvojnike - Kamilu Šetbolt i Endija Harmera.

Okupljeni fanovi Bekamovih bili su veoma iznenadjeni kada su umesto Dejvida i Viktorije videli dva Dejvida i dve Viktorije!

Da li su bili srećni? Verovatno.

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v28233p0.jpg
(18.24 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.