Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 280570 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
Piletina i plodovi tora
Izbor za mis lipovačkih noći prevazišao očekivanja ljubitelja "mladog mesa": najmlađa misica imala tek 15 godina!

Kada počne, nikad ne staje...

Žiri u kojem je sedela Buba Miranović odabrao je pobednicu - Čačanku Natašu Bralović

Od harmonikaša koji je na igrankama i panađurima u Sokolovi, Arnajevu, Konatici, Stepojevcu i Velikom Boru zabavljao ljude i krčio put ka muzičkoj slavi, Era Ojdanić postao je pevač, ugostitelj i vrhunski stručnjak za žensku lepotu. Godišnji događaj koji u njegovom, ali i muzičko-ženskaroškom kalendaru Ibarske magistrale zauzima posebno mesto jeste kultni izbor za mis lipovičkih noći, koji je preksinoć napunio dve decenije.
Ponovo su se u motelu "Era i sin" okupili Erini prijatelji, ženoljupci i stalne mušterije motela u Meljaku, da orcaju uz narodnjake, naliju se alkoholom i napune želuce raznim "plodovima tora", i usput bace po koji ocenjivački pogled na razgolićenu ženskadiju. U konkurenciji za najlepšu - 18 devojaka, sve jedna mlađa od druge. Najstarija lepojka je zagazila u dvadeset i treće leto, a najmlađa ima tek petnaest, što nije sprečilo publiku da joj dobacuje poglede zamućene od muške strasti. "Snajke" su gazile pistu prvo obučene, pa u kupaćim kostimima - obim grudi u proseku oko devedeset - svaka skoro načitana. Devojčurak iz Bele Crkve izjavio je da joj je omiljeni hobi hortikultura, druga priznade da voli svu muziku osim hevi metala. Ceca im je, priznaju, kao druga majka.
Žiri u kojem je bila i ljubičanstvena dobrodržeća pevačica Buba Miranović, posle dugih a slatkih muka, odabrao je pobednicu - Čačanku Natašu Bralović, pod rednim brojem devet! Kraj izbora bio je uvod u početak pravog veselja, koje je potrajalo gotovo do zore. Nakon piletine, za "slobodu" su pale i nedužne gude. Lipovičke, neprskane!!!
N. Kostić

Era: Uspeo sam u životu!

Domaćin Era nije mogao biti srećniji zbog još jedne uspele fešte:
- Osećam se zadovoljnim i uspešnim čovekom, jer se ova tradicija izbora za mis nije prekidala ni za vreme bombardovanja - rekao je Era, odeven prikladno u majicu na kojoj piše "Kada počnem, ja ne stajem"

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 189
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
FACE NA TALASIMA

Svetske zvezde odmaraju se uglavnom na Azurnoj obali i na plažama u Malibuu

Pamela Anderson...

Brojne svetske zvezde koriste leto za odmor, uživanje i lenčarenje na plažama najlepših letovališta širom sveta. Izgleda da u Evropi najviše vole Azurnu obalu, a u Americi su im omiljene plaže u Malibuu.
Pamela Anderson i od pre neki dan njen suprug Kid Rok, odmaraju se u Sen Tropeu gde su se i venčali. Društvo im prave njeni sinovi iz prvog braka. Ovo francusko letovalište za relaksciju su odabrali i Rod Stjuart, njegova devojka Peni Lankester i njihov sinčić Alister. Pevač uživa u opuštenoj porodičnoj atmosferi, a najveća mu je zabava da porodicu vozi u pedalini. Američki hip-hop pevač Ašer ne propušta noćni život Sen Tropea ludujući po noćnim klubovima i barovima dok se danju odmara na plaži. Princeza Stefani od Monaka, poznatija po svojim brojnim ljubavnim aferama, ovih se dana odmara potpuno sama i sunča na plažama u okolini svoje prestonice. Na francuskoj rivijeri odmara se i pevačica Šakira, ali paparaci još nisu zabeležili neku provokaciju sa njene strane.
Nabildovani Metju Mek Konahi provodi aktivan odmor surfujući uz obalu Pacifika. Iako je tek ove godine počeo da se bavi ovim sportom, oni koji su videli njegovo preplanulo mišićavo telo na dasci za surf, kažu da mu odlično ide.
Malibu je, inače, omiljeno letovalište poznatih Amerikanaca, posebno onih s malom decom. Tako su poslednjih dana tamo uživali Britni Spirs sa suprugom, kao i Kejt Hadson s porodicom. I novopečeni roditelji Tom Kruz i Kejt Holms su našli slobodan trenutak da se brčnu u moru. Na odmoru je i pevač grupe "Red hot čili pepers" Entoni Kidis koji uživa u talasima, dok manekenka Naomi Kembel letuje sa prijateljima.
(A. S.)

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
INTERVJU, Sandra Lalatović, TV voditeljka

VEŠTICA NA ČEKANJU

Imam ponude, ali još uvek ništa nisam prihvatila, pa stoga nema razloga ni da obelodanjujem sa koje strane su došle. Kada odlučim da pređem na drugu televiziju, vi ćete prvi saznati

Sandra Lalatović...

Ne znam kakva će biti sudbina "Najslabije karike". Sigurno je da ga BK u ovim okolnostima neće emitovati, a da li će to učiniti neka druga televizija zavisi od toga da li će kupiti prava na emitovanje od Bi-Bi-Sija

Sandra Lalatović trenutno čeka neko bolje vreme jer njena matična kuća BK više ne emituje kviz "Najslabija karika" koji je vodila. I pored toga, ona je još na BK i ne želi da otkriva da li ćemo je možda uskoro gledati na nekoj drugoj televiziji, kao i popularni kviz čija je sudbina neizvesna. Čelična lejdi priznaje da izgleda pomalo strogo i prilično autoritativno, ali i objašnjava da je njeno ponašanje, na kojem joj mnogi zameraju, samo deo igre.

S obzirom na to da BK televizija trenutno ne emituje program, kakvi su ti planovi za budućnost?
- BK Televizija emituje program, ali preko satelita. Kvizovi, međutim, nemaju licencu za satelitsko emitovanje, pa je njihovo emitovanje trenutno obustavljeno. Planovi su mi da na BK televiziji ostanem dokle god je to u mom, i interesu rukovodstva BK.

Da li si već dobila ili možda prihvatila neku ponudu o prelasku na neku drugu televiziju?
- Imam ponude, ali još uvek ništa nisam prihvatila, pa stoga nema razloga ni da obelodanjujem sa koje strane su došle. Kada odlučim da pređem na drugu televiziju, vi ćete prvi saznati.

Šta će biti sa kvizom "Najslabija karika"?
- Ne znam kakva će biti sudbina "Najslabije karike", budući da ja nisam vlasnik licence. Sigurno je da ga BK u ovim okolnostima neće emitovati, a da li će to učiniti neka druga televizija zavisi od toga da li će kupiti prava na emitovanje od Bi-Bi-Sija.

Razmišljaš li o autorskoj emisiji?
- Naravno, ali i to se ubraja u planove koje, za sada, ne želim da otkrivam.

Dok su jedni oduševljeni tvojim strogim ponašanjem, drugi ti zameraju da si surova, cinična, da ponižavaš... Šta ti misliš o svom ophođenju prema učesnicima kviza?
- Moj odnos prema takmičarima definisan je pravilima licence. Ne mislim da sam blaga prema njima, jer mi takav nastup propozicije kviza ne dozvoljavaju. Takođe, ne mislim ni da ih ponižavam, a to ne misle ni takmičari, jer u suprotnom ne bi dolazili u emisiju. Zar mislite da bi iko normalan dozvoljavao da ga neko ponižava pred kamerama? Verbalni dueli voditelja i učesnika imaju svoju svrhu i takmičari to dobro znaju. Zapravo, najzanimljiviji deo snimanja im je upravo onaj koji, kako kažete, oni koji nisu shvatili poentu priče tumače kao ponižavanje.

Da li si i privatno tako stroga i bez dlake na jeziku?
- Privatno sam stroga onda kada situacija to zahteva, a uglavnom sam vrlo otvorena i neposredna. Mada, umem ponekad i da prećutim jer, znate kako se kaže: "Biti iskren je lepo i pošteno, a reći baš sve sto misliš je nevaspitano".

Da li si tokom emisije više glumila strogoću ili je to prirodno izlazilo iz tebe?
- Nisam glumila, jer i izgledam pomalo strogo i, kažu, prilično autoritativno. Mada, dešavalo se da me takmičari nasmeju, pa sam tada morala da se potrudim da ostanem ozbiljna.

Imaš li utisak da te se neki takmičari plaše i da ne smeju da ti uzvrate?
- Mislim da su se takmičari više plašili svojih pogrešnih odgovara za koje sam se ja posle "hvatala" u razgovoru sa njima, nego mene same. Bilo je i onih koji nisu smeli da uzvrate upravo zato jer nisu bili sigurni da li će moći da izađu na kraj sa mojim tumačenjima njihovih grešaka.

Da li te prepoznaju ljudi na ulici i da li ti se nekada dogodila neka neprijatnost zbog toga sto si voditelj kviza "Najslabija karika"?
- Naravno da me prepoznaju, to je i prirodno ako im je neko, kako je to jedna gledateljka rekla, "svakog utorka u kući". Nisam imala neprijatnosti, naprotiv. Ponekad me iznenađuje koliko ljudi gleda i voli "Kariku", i susreti sa gledaocima uvek su prijatni. Mlađe generacije me ponekad kritikuju da treba da budem još stroža, pa tada moram da objašnjavam da ovo nije Engleska i da kada bih u Srbiji, sa našim mentalitetom, takmičarima rekla baš sve što mislim, verovatno niko ne bi došao u emisiju.
ANA SAVIĆ

Briga me za kritičare

Pojedini TV kritičari smatraju da su u kvizovima "Ruski rulet", "Najslabija karika", "Može biti samo jedan"... učesnici predmet maltretiranja i da voditelji uopšte nisu duhoviti. Šta ti misliš?
- Ne misle baš svi kritičari da su takmičari maltretirana strana, a oni koji "misle", voditelje vole verovatno isto koliko i voditelji njih. Ili, jednostavno, nisu shvatili poentu priče. U krajnjoj liniji, o tome koliko je kviz dobar i da li je voditelj duhovit ili ne sude gledaoci, odnosno rejting emisije, a ne kritičari. "Najslabija karika" bila je među tri najgledanija kviza u zemlji.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
BAKSUZ NEDELJE Pevačica Tanja Taša
Kraljica klubova sama u mraku

Pevačica Tanja Taša je nekrunisana kraljica klubova, jer ne postoji nijedan klub u našem glavnom gradu koji drži do sebe a da ona u njemu nije svojom pesmom zabavljala goste. Ali leto na beogradskom asfaltu je vrelo, pa su i klubovi zatvoreni do jeseni. Zato je Tanja iskoristila lepo vreme i otputovala u rodni Herceg Novi na odmor, da napuni baterije za burnu jesen i zimu. Nije ni slutila šta će da doživi.
- Moj školski drug me jednog dana pozvao da idem s njim na krstarenje. Bilo je mnogo vruće, pa sam rekla da mogu da krenem tek predveče. Uživala sam na palubi njegovog brodića, a on je spustio gumu za spasavanje u more ukoliko želim da se kupam - priča Tanja i smeška se.
Naravno da se sprdala zbog te gume, jer je rođena Novljanka dobar plivač. Ali, njen drug je bio uporan - bolje da guma je tu, uz nju, zlu ne trebala. Nekoliko puta je silazila s broda, plivala, vraćala se.
- Pala je noć, a nama se još nije vraćalo u luku. Rešila sam da se još jednom okupam, jer se temperatura nije spuštala ispod 30 stepeni. Plivala sam oko brodića, međutim, zaboravila sam na plimu - kaže Tanja, i zastaje.
Naišli su talasi, odneli su gumu, a ona je zaplivala za njom.
- Odjednom, našla sam se potpuno sama, neosvetljena. Nisam videla ni gumu ni brodić. Uhvatila me panika, nisam više znala u kom pravcu da plivam. Taman kada sam počela panično da dozivam druga, pojavila su se svetla, dvadesetak metara iza mene. Ostavila sam gumu i zaplivala prema brodiću gde me je dočekao drug smejući se. Tek kada sam se malo smirila, objasnio mi je da je namerno ugasio svetla jer je hteo da mi pokaže šta sve može da se desi na moru i da nikada ne smem da budem toliko sigurna u sebe i svoje plivačke sposobnosti - završava Tanja svoju simpatičnu priču, dodajući da je drugu zahvalna što je tako jeftino platila još jednu životnu školu.
(B. P.)

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
I ONI SU BILI MALI Vladimir Savčić Čobi

Nestašni DEBELJUCA

Ponavljao je prvi razred gimnazije, pa je sa drugarima pobegao u Split, odakle je prebačen u zatvor na Brione

MAMA, PADA MI NOGA...

Vladimir Savčić Čobi od malena je bio debeljuca. Kada ga je majka odvela da se slika, fotograf mu je rekao da prekrsti nogu. Čobi je od debljine jedva izdržao, rekao je majci da će mu noga pasti i pitao: "Kada će čika da završi sa slikanjem?". Trebalo je da se zove Aleksandar, ali je po direktivi, jer je to bilo vreme Informbiroa, dobio ime Vladimir.
- Majka me je prvih mesec dana od rođenja zvala Saša. Kako ona kaže, po nišlijski: "Lele, ja te zvala Saško, Saško". Međutim otac, vojno lice i profesor na Vojnoj akademiji, razgovarao je sa oficirima i oni su odlučili da se zovem po Vladimiru Iljiču Lenjinu - priča Čobi.
Rođeni je Nišlija, ali se selio čak 17 puta pa je promenio nekoliko gradova i škola. Najveći deo detinjstva proveo je u Sarajevu, a pred kraj osnovne škole počeo je da se bavi muzikom zbog čega je "knjigu" sve više zapostavljao.
- Dok sam bio pod kontrolom majke bio sam odličan đak, ali nemiran. Bio sam nemoguć i svašta sam radio zbog čega sam stalno dobijao batine. Ponavljao sam prvi razred gimnazije, imao sam sedam kečeva. Zbog toga sam sa dvojicom drugara pobegao od kuće misleći da će nam kad se vratimo sve biti oprošteno. Uzeo sam od roditelja pola ušteđevine, a pola ostavio da mogu da prežive do kraja meseca. Sa drugarima sam pobegao u Mostar, pa u Split gde smo iznajmili sobu kod ljudi kod kojih inače letujemo. Oni su nas prijavili roditeljima. Policija je došla i tada sam jedini put proveo noć u zatvoru na Brionima. Kada su nam rekli gde nas vode, rekli smo: "O, pa zar smo zaslužili da nas vode kod Tita" - priča Čobi smejući se.
Kada je bio dete imao je dva sna: prvi - da postane pevač, jer je kao mali pevao u tercama sa majkom koja je bila član učiteljskog hora i od koje je nasledio sluh, i drugi - da postane glumac.
- Glumatao sam celog života, ali u Nišu kod babe su sva deca jedva čekala raspust da dođe Vlada Debeli da pravi pozorištance u sokaku - priseća se Čobi.
U Sarajevu je upisao muzičku školu i svirao violinu, a kada se preselio u Prizren direktor muzičke škole mu je dao trombon koji ima sedam pozicija. Pošto je imao kratke ruke nije mogao da dohvati poslednju, pa kada je direktoru rekao da neće da svira, ovaj mu je odgovorio: "Ćuti, debeli, i sviraj". Svoju prvu grupu imao je već u sedmom razredu osnovne. Zvala se "Vokins" (Vokalno-instrumentalni sastav), a posle su promenili ime u "Čobi and his shadows ". Učestvovali su na gitarijadi obučeni u frule, gunjeve i perike. Pružao je nogu ka publici da ga dodirnu i, priznaje, već tada je zamišljao da je poznat.
Nadimak Čobi je smislio sam u osnovnoj školi, a inspiracija mu je bio muzičar Čabi Čeker. Ali, i na engleskom čobi (chubby) znači debeljuca.
ANA SAVIĆ

Izbor za naj klinca meseca jula

a. Srđan Srećković
b. Gorica Popović
c. Raša Popov
d. Bilja Krstić

Naj klinac meseca juna Dule Savić

Čitaoci Pressa najvećim brojem glasova za naj klinca meseca juna izabrali su našeg proslavljenog fudbalera Duleta Savića. Dule je ubedljivo pobedio trojicu konkurenata. Iza njega, na drugom mestu je Leila Ruždić-Trifunović, poslanik DS-a, na trećem mestu je ministar Slobodan Lalović, a na četvrtom Danica Drašković. Dule Savić je sa oduševljenjem primio vest da je pobedio u konkurenciji za naj klinca.
- Bio sam siguran u pobedu. Prija mi što sam pobedio kao najlepše dete. Moram da napomenem: pošto imam brata blizanca i kao mali bili smo skoro identični, tako da je ovo i njegova pobeda. Pobedili smo obojica. Ostalim učesnicima mogu da kažem da jednostavno nisu imali sreće jer su bili sa mnom u konkurenciji. Pošto su svi iz sveta politike, moram da zaključim da bih ih, ako bih se kandidovao na nekim izborima, sve pobedio - rekao je Dule Savić.
Našim vernim čitaocima zahvaljujemo što glasaju jer na taj način pomažu Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici, poznatiji kao Dom za nezbrinutu decu. Pozivamo vas da i dalje učestvujete u našoj humanitarnoj akciji.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
Prokletstvo Malibu Roada

Mel Gibson je tek posljednji u nizu koji je osjetio prokletstvo Pacific Coast Highwayja. Već su ondje zaglavili Nick Nolte, Robert Downey Jr., Shannen Doherty i Bridget Fonda.

MALIBU - Oskarovac Mel Gibson samo je posljednja u nizu brojnih slavnih osoba koje su upale u nevolju tijekom vožnje prometnicom Pacific Coast Highway u Malibuu, poznatijom pod znakovitom kraticom PCH, piše Glas Istre.

Glumac Nick Nolte uhićen je u posve pijanom stanju i pod utjecajem droge 2002. godine nakon sulude jurnjave Malibuom. Još su i danas poznate njegove fotografije koje su obišle svijet, a na kojima je prikazan pijan i raščupan. Nakon plaćanja brojnih kazni i izlaska na uvjetnu slobodu, Nolte se prijavio u East Coast kliniku na strogi program odvikavanja od alkohola.

Problematični holivudski glumac Robert Downey Jr. 1996. je priveden nakon što ga je policija zaustavila zbog prebrze vožnje zavojitom, priobalnom autocestom, pri čemu su u njegovom automobilu pronađeni kokain, heroin i pištolj.

Budući da velik broj holivudskih zvijezdi živi u blizini PHC-a, njihovi su prometni udesi na toj prometnici postali samo pitanje trenutka. Što zbog njegove lokacije, što zbog slavnih osoba, Hollywood obožava PCH, pa se na njemu često snimaju televizijske reklame, filmovi ili serije.

Cesta je s vremenom postala i prava turistička atrakcija koju obilaze mnogi znatiželjnici koji osobno žele posjetiti mjesto na kojem su prometne nesreće preživjele, primjerice, Shannen Doherty i Bridget Fonda.

Dozvoljena brzina kroz Malibu ograničena je na 72 kilometra na sat, međutim rijetki se vozači pridržavaju propisanih ograničenja. Prema službenim priopćenjima, Mel Gibson je nekoliko trenutka prije nego što je zaustavljen vozio brzinom od 140 kilometara na sat.

Da alkohol, droge ili pak luda vožnja ipak nisu jedini uzrok nesreća slavnih osoba na PCH-u pokazuje i slučaj glumca i pjevača Bena Vereena, koji je prije trinaest godina na glavnoj prometnici u Malibuu nastradao kada je u njega udario automobil dok je usred noći pokušavao prijeći preko ceste.

Prošle godine na istoj je cesti prometnu nesreću doživio i mladi glumac Drake Bell, zvijezda tinejdžerske serije Drake & Josh. Dok se svojim Fordom Mustang isključivao s PHC-a, na njega je naletio drugi automobil, a Bell je u sudaru zaradio polomljenu čeljust i vratne kralješke te nekoliko izbijenih zuba, piše Glas Istre.

Net.hr
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Najplaćeniji supermodel na svetu
Kejt Mos ponovo na vrhu

Kontroverzna mankenka Kejt Mos najplaćeniji je svetski supermodel sa godišnjom zaradom, prema istraživanju britanskog magazina „Nuz ov d vrld“, od 20 miliona funti, odnosno gotovo 30 miliona evra. Nakon skandala sa korišćenjem kokaina, Kejt je ponovo u vrhu i zaradom je pretekla Žizel Bundšen koja je u 2005. godini zaradila 11 miliona evra, a procenjuje se da će ove godine zaraditi oko 23 miliona.

Kejt, koja je nedavno u izboru časopisa „Veniti fer“ proglašena najbolje obučenom ženom na svetu, po svemu sudeći vratila se i u sam svetski modni vrh nakon brojnih skandala. Pre samo godinu dana Kejt je bila na margini. Početkom septembra 2005. godine britanski „Dejli miror“ je na naslovnoj strani objavio fotografiju na kojoj Kejt šmrče kokain. Kako se pričalo, slike je tabloidima prodao Džejm Mulroud, menadžer njenog tadašnjeg dečka, rokera Pita Doertija, za 150.000 funti. Kejt je raskinula vezu sa Doertijem u novembru prošle godine, ubrzo nakon što je on napustio kliniku za odvikavanje od droge u Arizoni, ne uspevši da završi program. Kejt je na odvikavanje krenula u oktobru 2005. koje je završno uspešno. Ona je tada gubila ugovor za ugovorom - saradnju su joj otkazale kompanije „H&M“, „Šanel“, „Burberi“... Ipak, na njenu stranu stale su kolege i prijatelji - Naomi Kembel, Helena Kristnesen, glumica Katrin Denev, Robi Vilijams. I... zvezda se vratila. Kompanije „Dior“, „Bulgari“, kreatori Roberto Kavali, Luj Viton početkom ove godine ponovo su je uzeli za svoje poslove.

Samo za upravo snimljenu seriju modnih fotografija za najnoviju kolekciju Kelvina Klajna Kejt je isplaćen honorar od 2,2 miliona evra.

Na lestvici najbolje plaćenih manekenki, iza Kejt nalazi se Brazilka nemačkog porekla Žizel Bundšen, čija se godišnja zarada procenjuje na ipak znatno skromnijih 23,3 miliona evra.

„Nova reklamna serija za Klajna podseća na početke karijere Kejt Mos osamdesetih godina“, rekao je novinarima jedan od vodećih modnih fotografa Britanije Alan Strat. Od tada se, kaže Strat, gotovo nije promenila.

„Kejt Mos je najsvestranija manekenka svih vremena. Niko nije u stanju prikazati toliko lica koliko Mos“, kaže Strat.

P. M

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ket Dili nova ljubav Leonarda Dikaprija

Strani tabloidi javljaju da je glumac Leonardo Dikaprio u velikoj ljubavi sa britanskom televizijskom voditeljkom Ket Dili. Posle manekenki Žizel Bundšen i Bar Rafaeli, nestašni Leonardo Dikaprio je rešio da se baci na televizijska lica. Videćemo koliko će potrajati nova avantura.

Karmen Elektra ima devojku

Pošto je prekinula vezu sa fatalnim lepotanom Dejvom Navarom, kao i kratku avanturicu sa glumcem Džejmi Foksom, seksi starleta Karmen Elektra je viđena u jednom klubu kako se ljubaka sa glumicom Šanon Elizabet. Izgleda da su atraktivnim devojkama momci malo dosadili.

Džej Lo odustala od filma „Dalas“

U filmskoj verziji nekadašnje mega uspešne sapunice „Dalas“ trebalo je da glumi Dženifer Lopez. Ona je trebalo da bude supruga popularnog Džeja Ara, koga bi glumio Džon Travolta. U filmu bi trebalo da igraju i mlade snage, Džesika Simpson i Linsi Lohan. Poslednja vest glasi da je Dženifer odustala od uloge u ovom filmu.

Keli Bruk ostavila verenika

Fatalna Keli Bruk konačno je ostavila lepuškastog Bilija Zejna. Bili je glumio sa Keli u trileru „Troje“ koji je dosta dobro prošao u bioskopima. Posle toga usledila je veridba, pa brojne svađe i konačno raskid.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Nica, pa Ibica
6. avgust 2006

POP pevačica Ana Stanić rešila je da se prepusti letnjim čarima. Sa prijateljima će najpre provesti desetak dana na jednom ostrvu nedaleko od Nice, a zatim ide na Ibicu, gde je već nekoliko puta letovala.
- Ibica je pravi raj, ima
predivne plaže, restorane i kafiće i veoma zanimljiv noćni život - kaže za "Spektakl" Ana Stanić. - Uvek je živo i puno turista, a posebno me oduševljava hipi duh koji tamo vlada. To je mesto koje nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.