Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 280953 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
ODLAZAK PROROČICE VAVE
Sahranjena Dubravka Melka Vava, jedan od najpoznatijih vidovnjaka sa prostora eks-Jugoslavije

Proročica Vava punih trideset godina radila kao građevinski tehničar u preduzeću "7. juli"

Neprimetno, kao što je poslednjih nekoliko godina i živela, u budućnost se preselila Dubravka Melka, poznatija kao proročica Vava. Žena koja je svojim nikad dokazanim, ali i nikada osporenim vidovnjačkim sposobnostima, prosto hipnotisala prostore bivše Jugoslavije krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka, umrla je tiho i za njenu smrt saznalo se tek iz nekoliko čitulja u "Politici".
Iako je fenomen proroka i proročica u eks-Jugoslaviji započeo sa Bugarkom Vangom i Rusom Alenom Čumakom, Vava je bila prva (i verovatno poslednja) koja je svoj "dar" neštedimice delila sa svima koje je zanimala budućnost, a da za to nije očekivala kule i gradove kao brojni potonji nadrividovnjaci i proroci. Punih trideset godina radila je kao građevinski tehničar u preduzeću "7. juli", a za svoje proročke tekstove i odgovore na pitanja u brojnim časopisima širom bivše zemlje dobijala je samo redovne honorare. Ono što su joj mnogi zamerali je glorifiklacija porodice Milošević, ali njeni poznanici kažu da ona jednostavno nije mogla drugačije, jer je bila iskrena Jugoslovenka i jer je zapravo želela da okrene zvezde i planete na stranu ideologije u koju je bezrezervno verovala. Zato je, najverovatnije, i predviđala da će Srbija jednog dana biti bogatija od Kalifornije.
Vava je bila poznata i kao izuzetno dobroćudna žena, spremna da svakome izađe u susret, i tim je više čudno što je njen odlazak prošao gotovo neprimećeno. Negde drugde to bi verovatno bila vest za naslovne strane. Ne zato što je Vava zasigurno znala budućnost, nego zato što su milioni u to verovali.
(R. J.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Hju Hefner pravi žurke i oseća se sjajno

Hju Hefner, za koga se pronela vest da se razboleo, izjavio je agenciji AP da se oseća sasvim dobro.

"Nikad se nisam osećao bolje", izjavio je 80-godišnji osnivač "Plejboja" demantujući priču da je imao lakši moždani udar.

Portparol "Plejboja" Rob Hilburger rekao je da je priča o Hefnerovoj bolesti "potpuno neistinita", a potom je sam Hefner uzeo telefon da bi AP-u potvrdio da je zdrav.

Hefner je još rekao da je u subotu uveče u svojoj vili priredio zabavu na temu "San letnje noći" na kojoj su, pored ostalih, bili glumci Luk i Oven Vilson i Džek Blek.

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v26790p0.jpg
(19.32 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Džesika Simpson u „Čuvarima plaže“

Posle Pamele Anderson i Karmen Elektre, atraktivna plavuša Džesika Simpson zaigraće u filmu „Čuvari plaže“. Džesika je izjavila da će sa zadovoljstvom glumiti ulogu koja je proslavila Pamelu.
Džesika Alba u romantičnoj komediji

Jedna od najseksepilnijih glumica sveta Džesika Alba dobila je novu ulogu. Ona će zaigrati u romantičnoj komediji „Good Luck Chuck“ u produkciji „Lionsgatea“. Džesika će glumiti vragolastu tinejdžerku Kam. Hm...

Pamela sprema novi kućni film

Seks ikona Pamela Anderson skoro se udala u Sen Tropeu za muzičara Kida Roka. Posle venčanja izjavila je da je angažovala reditelja muzičkih spotova Rajana Vokera da snimi njen i Kidov medeni mesec. Od toga će se napraviti novi kućni filmčić.

Hju Hefner nije imao srčani udar

Jedan američki tabloid je napisao kako je vlasnik „Plejboja“ imao srčani udar zbog prekomernog orgijanja sa svojim zečicama. Međutim, vest nije tačna i sedokosi Hef je celu stvar demantovao, tvrdeći da se nikad nije bolje i zdravije osećao.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Zbog ucene i narušavanja privatnosti
Brus Vilis tužio druga

Heroj akcionih filmova Brus Vilis tužio je sudu druga iz detinjstva tvrdeći da je ovaj pokušao da mu iznudi najmanje 100.000 dolara (oko 78.000 evra). U tužbi Višem sudu u Los Anđelesu glumac optužuje Brusa Dimatiju za pokušaj iznude i narušavanje privatnosti i traži najmanje milion dolara (780.000 evra) odštete.

Dimatija je od 2002. do 2006. radio za Vilisa i besplatno stanovao u jednoj od njegovih kuća, a zadatak mu je bio da održava glumčeve lične stvari i suvenire, kao i da organizuje fotografske i video seanse za Vilisa i članove njegove porodice. Optuženi je raspolagao video kamerom, mikrofonom i pištoljem čiji je vlasnik glumac. U tužbi se navodi da su Dimatiju „savladale pohlepa i ljubomora zbog uspeha bivšeg druga“, pa je pretio da će objaviti Vilisove privatne fotografije i informacije lične prirode ukoliko mu glumac ne kupi automobil i ne plati bar 100.000 dolara. Dimatija je ove godine prestao da radi za junaka serijala „Umri muški“, ali je odbio da se iseli iz Vilisove kuće, a zadržao je fotografije i druge stvari koje pripadaju glumcu, dodaje se u tužbi.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Svetsko prvenstvo u fitnesu
Marija ide u Las Vegas

Marija Savić-Srećković, naša najpopularnija i najuspešnija fitnes šampionka, uveliko se sprema za Svetsko prvenstvo koje će biti održano 9. septembra u Las Vegasu.

- Ovo je 6. svetsko prvenstvo na kojem učestvujem. Idem kao jedini predstavnik naše zemlje. To je velika čast! Prošle godine sam na takmičenju ušla u prvih pet, a ove godine se nadam da ću pobediti. A i zaslužila sam. Već osam godina se aktivno, bez pauze, bavim fitnesom. Šest godina nisam otišla na letovanje zbog treninga. Ne smeta mi. Jer trening, fitnes, zdrav život su moj način života - priča supruga popularnog glumca Aleksandra Srećkovića Kubure.
Kako se pripremate za prvenstvo?

- Spremam se tako što ne izlazim iz teretane i sale za vežbanje. Koreografija koju spremam biće po američkim strandardima, a igram četiri sata dnevno u jednom studiju u Novom Sadu - priča Marija Savić-Srećković koja je, osim dobrog plasmana na prošlogodišnjem svetskom prvenstvu, osvojila i četvrto mesto na Svetskom kupu koje je 2002. godine održano u Stokholmu.

M. Č.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Zvezda Holivuda odlazi sa filma
Džoni Dep napušta glumu

Popularni „pirat“ Džoni Dep iznenadio je ceo glumački svet najavom da će otići iz sveta glume. Džoni (43) je izjavio kako se boji svoje pedesete te kako zna da će ako bude glumio kad bude „starac“ fanovi na njega gledati drugačije.

- Sve je u redu dok ne navršite 50, posle sve pada u vodu. Holivud traži „mlado meso“ i mi „starci“ padamo u zaborav - rekao je tužno Džoni u intervjuu američkom magazinu „Njuz“ i dodao: „Neću opstati u filmu kad napunim 50“.

Duhovite Džoni Dep nije propustio da se našali na svoj račun.

„Ljudi mi govore kako izgledam odlično za svoje godine, ali, ljudi, mogu završiti kao filmski Klif Ričards“.

Zvezda najnovijeg blokbastera „Pirati sa Kariba“ nikada nije bio veliki fan Holivuda, izabrao je da živi u Francuskoj sa svojom lepšom polovinom Vanesom Paradi i njihovo dvoje dece, Lili Roz (7) i četvorogodišnjim Džekom. Džoni je jednom rekao u intervjuu nemačkom magazinu „Štern“ da je njegova domovina nema.

„Amerika je nema, ona je nema kao kuče koje ima velike zube, agresivno je i može vas povrediti“, rekao je.

Ranije ovog meseca najavljeno je da se Dep seli u Britaniju, a priča se da je kupio kuću vrednu 500.000 funti u mestu Bat i da već traži pogodnu školu za svoje naslednike. Dep je doskora živeo u domovini svoje drage, ali je izvesno sada da će iz Francuske preći na ostrvo.

Inače, Džoni i Vanesa su u vezi od 2000. godine kada su se upoznali na snimanju filma „Čokolada“, a ovo je prvi put da Dep otvoreno najavljuje da će napustiti Francusku. Ranije se govorkalo da će živeti na Bahamama, gde je otkrio idilično ostrvo snimajući „Pirate sa Kariba“.

Rekao je: „Želimo ovde da provedemo što više vremena u budućnosti jer je način života totalno drugačiji. Ovo će biti naš dom“.

P. M

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Reporter „Blica“ u Kručama kraj Ulcinja
Roman letuje u Crnoj Gori

Ruski multimilioner Roman Abramovič svakog leta svojom jahtom obilazi razna mora i ima jednu obaveznu stanicu. Mestašce Kruče. Skrivenu lepotu Crne Gore, u blizini Ulcinja. Velika bela vila na obali mora, na vrhu stene, i mala privatna plaža skrivaju od pogleda radoznalaca Romana koji svakog leta ovde dolazi na odmor. U kući je inače najčešće njegov brat, a radnici na imanju Romana tek očekuju.

Naseljeni deo ovog malog mesta, koje je često čak i bez struje, i kuće običnih smrtnika ne odaju utisak ekskluzivnog mesta gde često navraća i vlasnik Čelsija. Kada stignete do kraja sela i krenete ka nenaseljenom delu, gde počinje prava prirodna divljina, sa desne strane nalazi se putić kroz šumu. Meštani ga zovu kozja stazica. Upravo tom stazicom dolazi se do prelepe plaže, „Kristalne obale“. Iznad plaže je ogromna kuća čiji je vlasnik brat ruskog tajkuna Romana Abramoviča.

- Da, da, to je kuća brata Romana Abramoviča - priča jedna vremešna meštanka i dodaje: - Ma idi, oni su ti puni para. Kupili su i tu plažu, „Kristalnu“. Romana sam poslednji put ovde videla prošle godine. Viđala sam ga i prethodnih godina. Uvek dođe svojom jahtom.

Ove godine u dvorištu kuće videli smo samo radnike, ljude koji održavaju kuću.

- Roman dolazi često. Lepo mu je ovde. Doći će valjda i ove godine. Sada Abramoviči nisu tu, pa na plaži, dole, može slobodno da se kupa. Inače, oni to planiraju da srede. Eto, nedavno su iskopali iz vode kristalnu stenu i namestili da im svetli u vodi - priča jedan od radnika koji ne želi da mu se spominje ime.

A kuća, velelepna vila, nalazi se na samom vrhu stene, sa terasom koja gleda na more, pučinu. Do vile se jedino može doći kolima. I to okolnim putem oko šume. U blizini imanja Abramoviča nema drugih kuća.

- Oni su hteli da im kuća bude odvojena od svega - priča jedna žena koja se godinama kupa na „Kristalnoj plaži“ i dodaje: - Ja sve to znam jer letujem ovde već dvadeset godina. Viđala sam ih tu, gore, ali nikada nisam prišla kući. Imaju jako obezbeđenje. Romana ove godine nisam videla. Ali prošle i prethodnih jesam. Nikada ga nisam videla da šeta Kručama.

Milica Čule
Fudbalski fanatik

Roman Abramovič je jedan od najuticajnijih ruskih bogataša. Ostao je siroče sa samo četiri godine, a kao mladić, nakon vojske, ušao je u biznis pravljenja dečjih igračaka. Išao je na Institut za proučavanje gasa i nafte, a prvu veliku funkciju dobio je u bordu direktora firme „Sibneft“. Početkom novog milenijuma ušao je u velike poslove sa aluminijumom, a ubrzo postao i gubernator Čukotke, oblasti u Rusiji. Danas poseduje i četvrtinu ruske avio-kompanije, a veliki novac uložio je u Fudbalski klub Čelsi iz Londona (platio ga je više od 300 miliona dolara). Nedavno je pazario imanje sa kućom na šest spratova u ekskluzivnom delu Londona, koje je platio 46 miliona dolara. Takođe, poseduje kuću u zapadnom Saseksu, Moskvi, Sen Tropeu. Ima i jahtu, specijalno napravljenu za njega, koja vredi 90 miliona dolara, uz koju ide i helikopter, a najčešće je ukotvljena na Bermudama. Njegov „boing 767“ je poznat kao „bandit“, zbog ilustracija kojima je obeležen.

Na listi magazina „Forbs“ za 2006. godinu označen je kao najbogatiji čovek u Rusiji, drugi najbogatiji čovek u Britaniji i jedanaesti na svetu, sa bogatstvom procenjenim na 18,2 milijarde dolara.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
„Blic“ na probi predstave „Osma sednica ili život je san“
Traume zbog gubitka vlasti

Goran Marković okružen glumcima i scenografijom ostalom od filma o Karavađu koji su Italijani nedavno snimali u studiju u Košutnjaku. Naš pisac i reditelj u toj scenografiji postavlja predstavu „Osma sednica ili život je san“ po svom i tekstu Kalderona de la Barke. Likovi u jednoj varijanti nose imena iz Kalderonovog komada a u drugoj naših poznatih glumaca.

Već sama Markovićeva ideja da likovi iz ovog komada nose imena glumaca izaziva salve smeha: Feđa Stojanović i Tanasije Uzunović igraju Voju Brajovića, ministra unutrašnjih poslova, Nikola Đuričko i Vojin Ćetković igraju Gagu Nikolića, direktora vodovoda i kanalizacije, Cecu Bojković, pevaljku iz unutrašnjosti igraju Jelena Jovičić i Tamara Krcunović...

Govoreći za „Blic“ o ovoj ideji Goran Marković kaže: „Pa, likovi su morali nekako da se zovu. Glumci se, verujem, neće ljutiti što glavni negativci nose njihova imena.“

Motiv da spoji dva dijametralno različita teksta, Marković ovako objašnjava: „Kalderon je jedan od mojih omiljenih pisaca i odavno sam želeo da uradim ‘Život je san’. ‘Osmu sednicu’, žanrovski određenu kao lakrdija, napisao sam pre skoro deset godina. Iz razumljivih razloga nikada nije izvedena. Dakle, kombinacijom lakrdije i Kalderonovog klasičnog komada iz kojeg su preuzete osnovne situacije i prototipovi junaka, idemo ka nečem trećem, nečem što nije samo bulevarsko pozorište, što ima neku svoju specifičnu težinu ali naginje ka komediji. Tim pre što je u osnovi priča o tome da se od Kalderona, dakle, od pre 400, 500 godina do danas stvari nisu bitno promenile. Manje ili više surove igre oko vlasti su uvek bile i biće iste.“

Reditelj daje znak za probu scene broj 6 koju čini okršaj Voje Brajovića (ministra unutrašnjih dela) i pevaljke Cece Bojković i njenog pratioca harmonikaša Laneta Gutovića, prožet bogatstvom reskih, životnih, gorkih i smešnih replika.

Ceca: „Došla sam u ovu rupčagu da radim, a ne da se zajebavam s nekim političarima, šta li su!!! (....)Uveče im, onomad, napravili kod Neđe u motel večerinku(...) Sigurna sam da ni jedno jagnje u Aleksinac i okolinu nije preživelo taj dan...“. Čuje se rediteljeva indikacija: „To kad pleteš po političarima, to mora da ide rafalno“. Praćena komentarima i smehom nastavila je da niže priču kako joj je te noći u sobu i krevet došao predsednik Bora Todorović, obećao joj da će biti TV zvezda, dobiti stan i što-šta još, pa ništa od svega. Islednik Voja je uz tendenciozna potpitanja sluša i u DB-ovskom maniru daje znak dvojici momaka da je uhapse.

„Voja Brajović koga igram nije naš Voja, nego ministar unutrašnjih poslova sa svim onim osobenostima za koje znamo ili pretpostavljamo da ih takvi tipovi imaju. Mada, moram priznati, Goran je u izvesnom smislu bio blag prema njemu. Tačnije, dao mu je i jednu lepu ljudsku crtu kojom ću se gradeći lik posebno baviti“, Kaže Feđa Stojanović koji igra i lik Klotalda.

Naime, poseban kuriozitet je činjenica da svi glumci igraju po dve uloge: jednu u „Osmoj sednici“ a drugu u Kalderonovom „Život je san“. A, kao što se pretapaju scene iz jednog u drugi komad, tako i glumci razmenjuju uloge. Primerice, Feđa Stojanović i Tanasije Uzunović razmenjuju ministra Voju i moćnika Klotalda. Tihomir Stanić junake Bogdana Diklića i Bazilija - sa Pecom Ejdusom. „Ovo vam je k’o kod Domanovića, da se sakrije ime na koje se cela stvar zapravo odnosi“, kaže Stanić. „U prvom činu sam kralj Bazilije, u drugom sam Bogdan Diklić, predsednik Komunističke partije. Ono što vezuje ta dva lika u ovoj priči o moći je identična situacija koju karakteriše mogućnost gubitka vlasti. E sad, ličio sam i na Pekića i na Andrića, i na Šumanovića i na Obrenovića... ali sad imam malo teži zadatak. Treba da ličim na Bogdana Diklića“.

U jednom trenutku reditelj daje znak za probu scene u kojoj su predsednik Bora Todorović (Dragan Vujić) i Mira Karanović (Nada Šargin), predsednica Crvenog krsta. Marković daje indikacije i kreće dijalog u kojem Bora objašnjava da je upravo on budućnost zemlje, da je Diklić „popušio“ i da će se sve uskoro znati na Osmoj sednici...

„Na moje veliko zadovoljstvo igram Boru Todorovića, čoveka koga privatno mnogo volim, mada je, naravno, ovaj pozorišni nešto drugo“, kaže Dragan Vujić. „On bi, što se kaže, i muvu u letu. No, ta igra sa imenima, pretapanje likova, ta vrsna Goranova kombinatorika dva komada .... svojevrsno je ogledalo toga što nismo ni svesni koliko se zapravo sve ponavlja.“

Tanja Nježić

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
Elena Ristevska glavni kandidat za novu pevačicu grupe Magazin
Evrovizijska Makedonka po volji Tončija Huljića, ali su protiv nje ostali članovi benda

Bivša pevačica grupe "Magazin" Jelena Rozga pevaće u ovom bendu do početka septembra, jer vođa splitske grupe Tonči Huljić nije uspeo da se sa ostalim članovima grupe dogovori oko njene naslednice. Kako tvrde dobro upućeni, Huljićev favorit Andrea Šušnjara nije dobila prolaznu ocenu kod ostatka "Magazina", a kao najnovija akvizicija spominje se i atraktivna Makedonka Elena Ristevska.
- Dvadesetogodišnja Elena nedavno je imala više nego zapaženi nastup na "Pesmi Evrovizije" u Atini, i Tonči je u njoj odmah video naslednicu Ljiljane Nikolovske, prve pevačice ovog benda, s kojom je "Magazin" udario čvrste temelje dugogodišnje karijere - kaže izvor Pressa, koji je želeo da ostane anoniman, i dodaje:
- S obzirom na to da ostali članovi "Magazina" zastupaju stav da bi nova pevačica grupe trebalo da bude Splićanka, teško da će doći do konačnog dogovora o angažmanu zgodne Makedonke, pa se potera za prvim grlom "Magazina" i dalje nastavlja - kaže naš izvor.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Nicole Kidman dobila ponudu Playboya

80-GODIŠNJI vlasnik najpoznatijeg muškog časopisa na svijetu Hugh Hefner nagovara slavnu glumicu da pozira golišava za "Playboy" uz "pristojan" honorar za takvu zvijezdu.

Napaljeni djedica tvrdi da ga je Nicole začarala još prije sedam godina kada ju je vidio bez odjeće u predstavi "The Blue Room" kada su kritičari komentirali da je njen nastup "kazališna Viagra".

Hugh mašta o tomu da po drugi put udanu Nicole s dvoje posvojene djece snimi za naslovnicu Playboya s cigaretom u jednoj ruci i skinutim gaćicama u drugoj.

Ako bi Nicole i pristala na golišavo poziranje, njen novi suprug Keith Urban ne bi joj mogao ništa zamjeriti jer se i sam slikao bez odjeće za Playgirl 2001. godine.

Hugh je "ispucao" američke ljepotice, pa na snimanje za njegov časopis želi nagovoriti i druge seksi Australke poput Kylie Minogue i Naomi Watts.

Izvor: Index

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

nicoelekidman111vvv.jpg
(16.33 KB, 293x218)
nicolekidman225vvv.jpg
(29.08 KB, 293x478)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.157 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.