Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 280757 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Hulio Iglesijas osmi put otac
Autor: Beta,AFP | 08.05.2007 - 13:12

Španski pevač Hulio Iglesijas postao je otac osmi put, saopšteno je na njegovom internet sajtu.
Giljermo Iglesijas Rejnsburger rođen je u subotu u bolnici Maunt Sinaj u Majami Biču, piše na sajtu www.julioiglesias.com.
Beba je teška 3,8 kilograma i dugačka 53,5 centimetara, dodaje se na sajtu na kome piše da su "beba i mama u odličnom zdravstvenom stanju".
Hulio Iglesijas (63) već ima dva sina i dve bliznakinje sa 41-godišnjom nekadašnjom holandskom manekenkom Mirandom Rejnsburger.
Otac je i troje dece s Izabel Prejsler , među kojima je i popularni pop pevač Enrike Iglesijas.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Dado Topić na poštanskoj marki u Finskoj
Autor: Beta | 08.05.2007 - 12:51

Finska pošta objavila je nedavno poštansku marku sa likom Dade Topića, predstavnika Hrvatske na "Evroviziji".
Poštansku marku u vrednosti od jednog evra Topić (57) je dobio kao najstariji učesnik "Evrovizije", koja se održava od 10. do 12. maja u Helsinkiju. Na marki se vidi dugokosi Topić u karakterističnoj rok pozi dok svira crvenu električnu gitaru.
"Mislim da sam stavljen u prostor u koji ne pripadam, ali daleko od toga da nisam počašćen", rekao je Topić agenciji Beta.
Topić i njegov prateći sastav "Dreagonflaj" nastupiće 10. maja na polufinalnoj večeri "Evrovizije" sa pesmom "Verujem u ljubav". On većinu vremena u Helsinkiju provodi u svom hotelu, iz koga retko izlazi i gde mu društvo pravi porodica.
"Svako jutro kad se probudim, moram pogledati na more. Ovisan sam o moru jer mi daje privid doma. Kad su žena i sin pored mene, nema sretnijeg čoveka na svetu", kaže Topić.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Najavljen Spajdermen 4
Autor: Beta,AFP | 08.05.2007 - 12:09

Studio "Soni pikčers" najavio je snimanje novih filmova o Spajdermenu, dok poslednje ostvarenje posvećeno čoveku-pauku, "Spajdermen 3", obara rekorde posećenosti u SAD.
"Biće i četvrtog, petog, šestog i sedmog" filma, rekao je listu "Dejli varajeti" Ejmi Paska, kopredsednik "Soni pikčersa".
"Za svaku novu priču koju ispriča glavni junak Piter Parker, mi ćemo snimiti nastavak", kazao je.
Posle nedavne izjave glavnog glumca Tobija Megvajera da "Spajdermen 3" liči na kraj, pojavile su se glasine da će to biti poslednji film o avanturama čoveka-pauka.
"Spajdermen 3", premijero prikazan u SAD prošlog petka, zaradio je rekordnih 148 miliona dolara prvog vikenda prikazivanja.
Prethodna dva filma o Spajdermenu, zaradila su ukupno 1,6 milijardi dolara.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Madona i Gaj Riči se ne slažu oko dece
   Britanski mediji tvrde da je brak pop kraljice Madone i Gaja Ričija ozbiljno ugrožen. Par se već duže vreme spori po pitanju dece. Gaj tvrdi da je usvajanjem dečaka iz Malavija Madona zapostavila njihovu decu. On je čak odbio da pomogne Madoni da snimi dokumentarac u Malaviju o problemu usvajanja dece.
Dado Topić dobio svoju poštansku marku
   Povodom „Eurosonga“ finska pošta je izdala seriju poštanskih maraka na kojima su neki od ovogodišnjih učesnika. Čast da bude na jednoj od njih pripala je ovogodišnjem predstavniku Hrvatske Dadu Topiću. On je izjavio da je počastvovan što se njegov lik nalazi na poštanskoj markici.
Bred Pit ima dublera za golišave scene
   Mnoge žene će biti razočarane odlukom Breda Pita da više ne pokazuje svoje nago telo u filmovima. U novom filmu „Curious Case“ u jednoj sceni treba da pokaže golišavu stražnjicu, ali će to umesto njega odraditi dubler. Ako ga Andželina bude nervirala ispadima poput onog kada je plesala u krilu Olivijea Martineza, možda promeni odluku.
Deni de Vito promoviše svoje alkoholno piće
   Holivudski glumac Deni de Vito je u Orlandu na Floridi predstavio vlastiti alkoholni brend - „Deni DeVito’s Premium Limoncello“. Piće se proizvodi od sicilijanskih limunova iz Sorenta i košta 25 dolara po boci. Glumac je ovim potezom želeo da dokaže da je strastveni ljubitelj likera od limuna.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Pomama za Čolom
Autor: V.Đ.Đ. | 08.05.2007 - 11:35

Uz očekivane gužve juče je počela prodaja karata za koncert Zdravka Čolića koji će se 23. juna održati na „Marakani“. Interesovanje je ogromno, do sada je rezervisano više od 45.000 ulaznica, a kako saznajemo, preostale ulaznice će najverovatnije biti rasprodate u narednih nekoliko dana!

Ponedeljak, pre podne, pedesetak ljudi strpljivo čeka ispred Bilet servisa na Trgu Republike. Od ranih jutarnjih sati red se ne smanjuje. Normalno, niko ne želi da ostane bez dragocene karte za Čolin koncert, jer za spektakl na „Marakani“ štampano je „samo“ 80.000 ulaznica koje se po ceni od 800, 1.000, 1.200 i 1.400 dinara (VIP mesta) mogu nabaviti na prodajnim mestima Bilet servisa, Tiketlajna, Eventima, Tiket servisa i E-Sitija. Takođe, od 14. maja karte će moći da se kupe i na blagajnama „Marakane“.
Inače, Zdravko Čolić se uveliko zagreva pred nastup na stadionu Crvene zvezde i proteklog vikenda je održao sjajan koncert u bečkoj „Štathale B“, pred više od 4.500 ljudi.
- Do sada u inostranstvu uglavnom nisam nastupao u elitnim halama, gde koncerti počinju u normalno vreme, gde dolazi porodična publika... Nemam ništa protiv diskoteka i velikih ugostiteljskih prostora u Evropi, ali me stvarno veseli što smo ovim koncertom otvorili mogućnost za nastupe po reprezentativnim halama, u kojima sviraju najpoznatiji svetski muzičari. U Beču sam pevao dva i po sata i drago mi je što su pesme sa albuma „Zavičaj“ odlično primljene od strane publike - rekao je Zdravko Čolić.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia N86
Džordž Majkl: Kriv sam

Pevač Džordž Majkl izjavio je pred sudom u Brentu da je kriv zato što je vozio pod uticajem narkotika. Četrdesettrogodišnji pevač rekao je da napravio prekršaj zbog umora i lekova koji su mu bili prepisani.

Presuda po optužbi da je bio za volanom pod dejstvom narkotika odložena je do 30. maja da bi se uradili naknadni testovi krvi popularnog pevača.

Majl, čije pravo ime je George Panayiotou, uhapšen je rano ujutru 2. oktobra posle prijava da automobil blokira raskrnicu u Severnom Londonu. Policajci su potvrdili da su pronašli Majkla kako spava za volanom.

"Potpuno sam svestan toga da sam uradio nešto veoma loše i da sam ušao u automobil kada nisam bio sposoban za vožnju", rekao je Majkl pred sudom.

"Nisam bio u normalnom psihičkom stanju i u potpunosti sam spreman da prihvatim adekvatnu kaznu za ono što sam učinio", rekao je Džordž.

"Moglo se i pretpostaviti da će mi se to desiti posle svog posla koji sam imao te nedelje", naglasio je on.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia N86
Paris Hilton traži pomilovanje

Naslednica lanca hotela Paris Hilton pokrenula je potpisivanje peticije kojom se traži da bude oslobodjena zatvorske kazne koja joj je izrečena zbog saobraćajnog prekršaja.

U poruci koja se u ponedeljak pojavila na My Space-u i u Njujork postu, Paris Hilton je svojeručno napisala: "Moj prijatelj Džošua je pokrenuo ovu peticiju, molim vas pomozite i potpišite je. Sve vas volim!!!".

Tom peticijom, koja je namenjena guverneru Kalifornije Arnoldu Švarcenejgeru, traži se da Hilton bude oslobodjena kazne od 45 dana zatvora zato što je prekršila uslovnu kaznu i vozila i pored oduzete dozvole.

Presudu je u petak doneo Viši sud u Los Andjelesu, a na nju je već podneta žalba.

"Molim sve fanove i obožavaoce i sve one koje pogadja nepravda da potpišu ovu peticiju", napisala je Hilton.

Jedan od posetilaca stranice kaže :"Za mene ja tako frustrirajuće kada se zvezde izvuku i ne budu kažnjene za počinjena krivična dela. Medjutim, ipak ne mislim da je Paris zaslužila zatvorsku kaznu od 45 dana. Ona nikoga nije povredila i izgleda da joj je veoma žao. Mogao bih da zamislim da bude oslobodjena kazne ako počne da ide na odvikavanje od alkohola", prenosi "Pipl".

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia N86
Hulio Iglesias otac u 63. godini

Španski pevač Hulio Iglesias (63) prošle sedmice postao je otac po osmi put. Giljermo Iglesias Rejnsburger rodjen je u jednoj bolnici u blizini Majamija, na Floridi, težak je 3,8 kilograma i dugačak 53,5 santimetara.

Hulio Iglesias, čije pesme doživljavaju ogroman uspeh širom sveta, već ima tri sina i dve ćerke bliznakinje sa holandskom manekenkom Mirandom Rejnsburger (41).

Iz prvog braka sa Izabel Prejsler ima troje dece, kćerku Čabeli i sinove Hulija i Enrikea, takodje popularnog pevača.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia N86
Kevin Kostner dobio peto dete

Supruga američkog glumca Kevina Kostnera, Kristin, rodila je sina, saopštio je glumčev predstavnik za medije.

Kejden Vajat Kostner, koji se rodio u nedelju, 6. maja, u bolnici u Los Andjelesu, težak je oko tri i po kilograma, rekao je portparol Pol Blok.

"Majka i sin su dobro", naveo je Blok i dodao da beba ima smedju kosu.

Kostner (52) i njegova supruga (33) venčali su se septembra 2004. Kejden Vajat je glumčevo peto, a Kristinino prvo dete.

Kevin Kostner je za film "Ples sa vukovima" iz 1990. godine, u kome je glumio i koji je režirao, dobio dva Oskara.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia N86
Silovanje uzrok sloma Britney Spears?

"NE ŽELIM da me ljudi diraju. Dosta mi je toga da me svi diraju!", rekla je Britney kad je prije nešto više od mjesec dana svježe obrijane glave ušla u tattoo salon i tijelo oslikala s nekoliko novih tetovaža. To je samo jedan od razloga zbog kojih američki psihijatri i dužebrižnici misle da je silovanje razlog njenog u najmanju ruku čudnog ponašanja.

Prema nekim informacijama koje su nedavno procurile na internet, a prenio ih je i američki časopis Enquirerer, Britney Spears u veljači je silovao jedan poznanik, što je bio početak njezinog živčanog sloma čije se posljedice, navodno, osjećaju i danas. Naime, pri nedavnom susretu s bivšim suprugom Kevinom Federlineom, nužnim zbog dogovora o skrbništvu nad zajedničkim sinovima, Britney je navodno stalno mijenjala raspoloženja i govorila različitim glasovima, čime je nagovijestila da vjerojatno pati od poremećaja podvojene ličnosti.

Prema pisanju Enquirerera, navodno silovanje dogodilo se zadnjeg dana njene "partyjanske karijere", a sutradan je pjevačica izvela sad već legendarno brijanje glave i tetoviranje. Iako je njen tadašnji menadžer Larry Rudolph nakon brijanja izjavio kako je Brit prošla kroz teško razdoblje, a to se protumačilo kao smrt njene tete koja je nedavno preminula od raka, najnovije priče govore da se osim smrti u obitelji dogodilo još nešto.

Podsjetimo, Britney je nakon "tog nečeg", a prema pisanju američkih medija, silovanja, otpustila svog menadžera, smrtno se posvađala s ocem i nekoliko puta odlazila s rehabilitacije. Kaotičnim i nesretnim životom privukla je pažnju nekih producenata, kao što su Timbaland i Justin Timberlake, koji trenutno pišu pjesme za koje se svi skupa nadaju da će Britney odvući od psihijatara i tabloida i vratiti je na turneje i top liste, zahvaljujući kojima je prvenstveno i izgradila ime.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.