Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 280891 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
SKANDAL!

Marko Miljković tvrdi da nije pregazio fotoreportera "Skandala" i da je samo želeo da zaštiti devojku Enu Popov i drugaricu Slavicu Ćukteraš. Redakcija "Skandala" najavljuje tužbe protiv svih učesnika u incidentu

Marko Miljković, voditelj "Zvezda Granda" i bivši učesnik "Velikog brata", ekskluzivno za Press tvrdi da nije napao fotoreportera "Skandala". On kaže da nije imao nameru da se sa bilo kim raspravlja i da je samo želeo da zaštiti svoju devojku i drugaricu.

Podsetimo, Miljković je optužen da je pre nekoliko dana pregazio Boruta Bečejića, fotografa "Skandala", dok je slikao njegovu devojku Enu Popov i pevačicu Slavicu Ćukteraš kako pijane ulaze u kola.

Usled povreda koje je zadobio, fotografu je desna noga u gipsu, dok je vozač "Skandala" zadobio povredu stomaka. Međutim, Marko za Press kaže da se nasilnički u čitavoj situaciji poneo fotoreporter "Skandala", a ne on.

- Te večeri, Ena, Slavica i ja vraćali smo se sa snimanja "Grand parade". Svratili smo nakratko u klub "Mistik" kako bih video svog brata, a na izlasku su počeli da nas saleću paparaci. Nismo se bunili, jer smo navikli na to, čak smo i pozirali.

Međutim, fotoreporter je nastavio da nas prati i slika svaki naš pokret. Kada je trebalo da uđemo u kola, Slavici je prekipelo i rekla mu je da prestane da nas slika. On je u tom trenutku prestao, otišao do kola da ostavi fotoaparat i krenuo ka nama sa još trojicom momaka - objašnjava Marko.

On kaže da mu u tom trenutku nimalo nije bilo svejedno i da nije znao šta da uradi kako bi zaštitio Enu i Slavicu.

- Tada sam se baš uplašio. Hteo sam da zaštitim njih dve, pa sam se, ne znajući šta da radim, kolima, crnim "sitroenom C4", preprečio između njih.

Fotoreporter "Skandala" tada je šutnuo kola i popeo se na haubu. Rekao sam mu da se smiri i da ćemo svi otići kući. Međutim, on nije hteo, pa sam ja krenuo ka njegovim kolima da bih uzeo fotoaparat.

Uskoro ću javnosti pokazati slike koje su tada snimljene, a na kojima se vidi da mi poziramo i da nema nikakvog besa i ljutnje - kaže Miljković.

On dalje objašnjava da se ne plaši mogućeg zatvora jer, osim slika, ima i svedoke koji će svedočiti u njegovu korist.

- Pa, to je strašno šta oni sada pričaju. Nemoguće je da je on slomio nogu jer sam ga ja pregazio. On je nogu mogao da povredi samo kada je šutnuo moja kola, ali ne i da je slomi. Mora da su mu naknadno namestili gips, ali ne želim to da komentarišem. Sve će se ubrzo razjasniti - objašnjava ovaj voditelj.

U redakciji "Skandala" kažu, međutim, da su njihov fotograf i vozač pregledani i zbrinuti u Urgentnom centru, i da će Marko, Ena i Slavica biti gonjeni po službenoj dužnosti za izvršenje više krivičnih dela, ali i po pojedinačnim privatnim tužbama po više osnova.
(J. M.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
VIP VENČANJE

Danica Karić, najmlađa ćerka Bogoljuba Karića, udala se juče za pevača Daniela Đokića. Građanski brak sklopljen je u opštini Stari grad, dok će ceremonija crkvenog venčanja biti održana naknadno

Danica Karić, najmlađa ćerka Bogoljuba Karića, i pop pevač Daniel Đokić krunisali su juče u podne svoju višegodišnju vezu građanskim brakom u opštini Stari grad, dok su ceremoniju crkvenog venčanja odložili za nekoliko meseci.

Prema rečima sagovornika Pressa bliskog novopečenom bračnom paru, posle izgovorenog sudbonosnog "da", mladenci su sa svojim gostima slavlje nastavili u Karićevom klubu "Jelena" na Dedinju, koji je tom prilikom bio specijalno dekorisan.

- Svadba je zaista bila predivna, iako na njoj nije bilo glave nekada najmoćnije srpske porodice i mladinog oca Bogoljuba Karića. Dana je za ovu priliku, umesto klasične venčanice, nosila haljinu kupljenu u Londonu, gde su mladenci naručili i svoje burme.

Vila "Jelena" je, prema želji mlade i mladoženje, za ovu priliku bila specijalno dekorisana u mladalačkom stilu, pa je podsećala na luksuznu diskoteku.

Definitivno najveseliji svatovili bili su mladoženjin kum Sreten Radović i mladina kuma, inače njena školska drugarica iz Londona. Goste su zabavljali Aco Pejović i Danijela Vranić, a među zvanicama, pored brojnih članova porodice Karić, našle su se i mnogobrojne javne ličnosti Srbije - zaključio je sagovornik Pressa, koji je dodao da je svadbeno slavlje trajalo do ranih jutarnjih sati.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Bata Živojinović planira da poseti Kastra

Velimir Bata Živojinović je ovih dana u Havani kao specijalni gost na manifestaciji "Dani srpske kulture na Kubi" koja se održava od 3. do 12. maja.

"Kubanci vole naše filmove. Sala je redovno prepuna, a ja po ceo dan dajem intervjue za njihove novine i televizije", priča Bata za "Blic", koji je, osim u Kini, očigledno zvezda i u zemlji tompusa, zgodnih žena i Fidela Kastra, koga naš glumac ovih dana planira i da poseti.

"Planiram da posetim Fidela Kastra. Taj susret je još neizvestan, ali sve sam mu bliže i bliže. Ne znam šta ću mu reći kada ga budem video... Planiram da se za uspomenu slikam sa njim", otkriva Bata.

Od 17 srpskih filmova koji se prikazuju u Havani, Bata glumi u većini, pa je ovo u neku ruku i omaž slavnom glumcu.

"Kubanci do sada nisu mnogo znali o našoj kinematografiji. Znaju samo za Emira Kusturicu i njega obožavaju. Ovi Dani filma služe da ih upoznamo i sa ostalim domaćim stvaraocima. Naša ambasada je sve sjajno organizovala i ovo je zaista pun pogodak. Svi su oduševljeni filmom "Zona Zamfirova". Na projekciji je bilo 200 članova diplomatskog kora, mnogo političara i kulturnih radnika... rečju, kubanska elita. Ovih dana će i Verica Rakočević održati reviju, a nastupiće i KUD "Krsmanac", priča Bata kome očigledno prija boravak na Kubi.

"Ovde mi je mnogo lepo. Potpuno sam se oporavio posle operacije, a mom srcu posebno prija susret sa ćerkom Jelenom i unucima Jelisavetom, Julijanom i Obradom koji žive u Havani. Ovde ima odličnih bolnica, pa planiram da, kada mi obaveze dozvole, odem i na neka ispitivanja. Čudo su Kubanci, oni su jedini na svetu pronašli lek za migrenu", kaže Bata.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Paris Hilton ide u zatvor

PARIS HILTON, nasljednica hotelskog imperija i jedna od najpoznatijih pripadnica svjetskog jet-seta, jučer je u Los Angelesu osuđena na 45 dana zatvora nakon što je sudac ustanovio da je prekršila uvjete prethodne osude za vožnju u pijanom stanju.

Osuda Paris Hilton dolazi nakon što je 7. rujna prošle godine uhićena zbog prebrze vožnje i skretanja u pogrešnom pravcu. Policajci su nad njom napravili alko-test ustanovivši nedozvoljenu količinu alkohola u krvi.

Hilton je poslije izvedena kod suca koji joj je izrekao zabranu korištenja automobila od 30. studenog 2006. do 31. ožujka 2007. kao i uvjetnu osudu na 45 dana zatvora.

Međutim, Hilton je za volanom uhvaćena u prosincu, a potom u siječnju kada su je priveli zbog toga što nije upalila svjetla. Tada su počele medijske špekulacije da bi se dogodilo ono što je izgledalo nezamislivo - da svjetski poznata bogatašica završi iza rešetaka, u društvu s narkomankama i prostitutkama.

Elliott Minz, njen glasnogovornik, je tvrdio kako Paris Hilton nije bila svjesna uvjeta svoje četveromjesečne suspenzije, odnosno da se potpuna suspenzija odnosila samo na mjesec, dok joj je ostala tri dana bilo dozvoljeno koristiti automobil u poslovne svrhe.

Isto  je koristio i njen odvjetnik Howard L. Weitzman, ustanovivši pred sudom kako je njegova klijentica "jednostavno pogriješila" te da zbog toga ne smije biti kažnjena.

26-godišnja Hilton je na sudu rekla da nije imala pojma o kakvoj je suspenziji riječ, jer je bila "zamišljena" te ima običaj "potpisati sve što joj njeni pomoćnici pokažu".

Međutim, sudac Michael T. Sauer nije bio impresioniran tim argumentima. U pitanju nije bila nikakva pogreška nego bahata odluka "da se ignorira sudski nalog te nastavi voziti".

Zbog toga je Sauer u svojoj odluci izričito naveo da Hilton mora svoju kaznu odležati u prenapučenom državnom zatvoru. Ranije su poznate osobe osuđene na zatvor istu izdržavale u malim zatvorima kojima za račun kalifornijskih vlasti upravljaju privatne tvrtke i gdje je položaj zatvorenika daleko ugodniji.

Prilikom čitanja presude Hilton se nakratko prekrižila, a potom počela jecati.

Sud joj je naložio da se do 5. lipnja ima dragovoljno prijaviti u Regionalnom centru za pritvor Century u Lynwoodu. Ukoliko to ne učini i bude prisilno privedena, riskira dva puta veću kaznu.

Hilton, koja već neko vrijeme gubi svoj neprikosnoveni primat nad naslovnicama svjetskih tabloida će u sljedećim mjesecima bez svake sumnje ponovno privući pažnju. Javnost, već oguglala na njene ekscese, razmaženost i bahatost, će biti zaintrigirana sudbinom koju su svojevremeno izbjegli vozači iz "društveno prihvatljivih obitelji" u nekoj drugoj zemlji.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
A OTAC NA SLUŽBENOM PUTU...
Danica Karić venčala se juče u opštini Stari grad sa dugogodišnjim dečkom Danijelom Đokićem, nevestin tata Bogoljub bio opravdano odsutan

Nakon višegodišnjeg zabavljanja, svoju vezu juče su u opštini Stari grad ovekovečili pop pevač Danijel Đokić i Danica, ćerka Bogoljuba Karića. Tačno u podne, nekoliko crnih mercedesa parkiralo se ispred zgrade ove beogradske opštine, odakle su počeli da izlaze Karići. Danicu i Danijela mnogi nisu primetili u masi od pedesetak zvanica, jer niti su njihova kola bila okićena niti je mlada nosila venčanicu. Zamenila ju je lepršavom zelenkastom haljinicom kupljenom, kako smo saznali, specijalno za ovu priliku u Londonu. Sva ustreptala, nije skidala osmeh sa lica, dok se mladoženja i te kako preznojavao u pratnji kumova - Daničine drugarice iz detinjstva Olje Džejkobs i direktora tabloida Svet Sretena Radovića.

Svečani čin propustio je nevestin otac Bogoljub, koji je iz poznatih razloga već duže vreme van zemlje, pa je sve konce u svojim rukama držala majka Milanka Karić.

BOJAN: NEĆU JOŠ DA SE ŽENIM!

Uprkos tome što je njegova devojka Maša Nikolić, koja je, uzgred budi rečeno, izostala sa građanskog venčanja, trudna (nosi blizance), Bojan Karić nam je rekao da "nema nameru da se ženi uskoro"!      

Naravno, uz pomoć sina Nebojše i ostale dve ćerke Nede i Jelene. Da sve protekne u najboljem redu, ali i bez velike pompe, pobrinuli su se Daničini stričevi Dragomir i Zoran, dok je Sreten Karić zbog bolesti bio sprečen da čestita mladencima na sudbonosnom "da", a izostali su i Jugoslav i Elena Karić, kao Danina sestra i koleginica iz grupe D'N'D Danijela, čiji je avion (iz Londona) kasnio. Bili su tu i deda Janićije, brat od strica Stefan i mnogi prijatelji, među kojima nismo videli nijedno estradno lice.

Mladoženja i mlada, koja je svom prezimenu dodala muževljevo, nakon građanskog venčanja sa svatovima su se uputili u vilu "Jelena", gde je priređena zabava na kojoj je pevala Danijela Vranić, a kako smo saznali, crkveno venčanje i velika svadba planiraju se za kraj leta.

Mladenci, nek je sa srećom!

N. PETKOVIĆ,FOTO: ALEKSANDAR PAVLOVIĆ

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
VATRA NASRED DUNAVA
Zdravko Čolić u subotu održao koncert u bečkoj "Štathali", u kojoj se tiskalo preko 4.000 posetilaca pristiglih iz raznih krajeva Austrije

Da je zaista naša najveća zvezda, dokazao je po ko zna koji put u subotu uveče u bečkoj "Štathali", u kojoj se okupilo preko četiri hiljade, mahom ženskih fanova, pristiglih ne samo iz austrijske prestonice, već i iz svih krajeva te zemlje. Da ne bude zabune, među posetiocima se našao i jedan broj muškaraca koji su, pored uživanja u koncertu, s nevericom posmatrali kako Čola dva i po sata igra, skakuće, pravi čučnjeve i pritom peva iz sveg srca i grla, ne pokazujući znake umora. Kao u najboljim vremenima...

Da li inspirisan stanjem u publici ili nostalgijom, tek popularni pevač je koncert započeo pesmom "Gori vatra", koja ga je početkom 70-ih i proslavila. Požar oduševljenja se širio sa svakom novom numerom, a Čola je znalački prošetao kroz svoju 30 i kusur godina dugu karijeru. Kao biseri su se nizali stari i noviji hitovi, a publika je zdušno pomagala svom ljubimcu, pevajući sa njim. Nekako je izgledalo normalno da sredovečne dame sa Čolićem pevaju pesme koje su nastajale u vreme njihove zajedničke mladosti. Međutim, svaku reč i notu tih evergrin hitova bez greške su pevušili i devojčurci i dečaci rođeni i odrasli u Austriji. To je najpouzdaniji znak kvaliteta i fakat da samo najbolji traju sa svojim pesmama toliko dugo.

Spektakl u Beču Zdravko je nameravao da završi pesmom "Čaje šukarije" koju su igrom ukrasile plesačice, ali mu publika to nije dozvolila. Skandiranje i dozivanje ga je vratilo na binu, gde je otpevao još nekoliko pesama, a od publike se konačno oprostio uz jednu od najlepših balada iz svog opusa "Ti si mi u krvi".

Čolin menadžer Adis Gojak i organizator koncerta, kojeg Bečlije znaju po nadimku Fantom od ovog gostovanja su napravili pravi spektakl koji će se još dugo pamtiti, a bila je to i odlična prilika za zagrevanje i hvatanje zaleta pred veliki koncert na Marakani.

VERA MARJANOVIĆ (SINA) - (N. P. )

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Borat glumi Fredija Merkurija
   Saša Baron Koen, poznat kao Borat, glumiće u biografskom filmu o legendarnoj grupi „Queen“. On će glumiti pevača Fredija Merkurija, a zanimljivo je da je glavni konkurent Koenu u borbi za ovu ulogu bio Džoni Dep.
Pamela želi da vidi golu Skarlet Johanson
   Bivša zvezda serije „Čuvari plaže“ seks bomba Pamela Anderson je u jednom intervjuu izjavila da bi najviše od svega volela da vidi golu glumicu Skarlet Johanson u „Plejboju“. Ona tvrdi da bi njen prijatelj, vlasnik „Plejboja“ Hju Hefner, bio presrećan zbog toga. Mnogi bi bili.
Pijanog Haselhova uslikala ćerka
   Glumac Dejvid Haselhof, inače kolega Pamele Anderson, veoma je popularan kao pevač u Nemačkoj, a novu slavu doživljava ovih dana zbog kućnog videa koji je snimila njegova kćerka. Video je emitovan u emisiji „“Entertainment Tonight“ i prikazuje Haselhofa kako mrtav pijan na podu uverava svoju 16-godišnju kćerkuTejlor da nije pijan.
Tarantino: U prošlom životu bio sam crni rob
   Američki režiser Kventin Tarantino je u intervjuu za magazin GQ izjavio da veruje u reinkarnaciju, kao i da je ubeđen da je u jednom od prethodnih života bio crni rob! Takođe, Kventin je objasnio da sigurno u nekoj od prethodnih reinkarnacija bio pisac ili Japanac.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
BREGA ZA SVE PARE
Goran Bregović u Kragujevcu pevao za honorar od 50.000 evra!

Goran Bregović sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane naplatio je Kragujevčanima dva sata svirke 50.000 evra! Jeste da je ovu tezgu odradio bez greške pred oko 25.000 ljudi koji su došli da proslave dan grada, no ipak narod je svakako očekivao mnogo bolji provod za te pare!

Na Trgu slobode, ispred gradske kuće, postavljena je bina od 16 metara i namontirano ozvučenje od 400 kilovata jer se očekivalo četiri puta više ljudi! Brega je odsvirao svoj uobičajeni repertoar, koji, baj d vej, vrti već godinama unazad, naravno, začinjen "Đurđevdanom", "Kalašnjikovim", i još nekoliko obrada.

Masa se malo uzdrmala na romske hitove, i to je bilo to. Bregović je, čisto da pokaže da zna, odsvirao par taktova posmrtnog marša i svadbarskog kola, zatim refren "Kalašnjikova" na bis, i otišao. I, to je bilo sve za četiri miliona dinara!

A, u Srbiji komentara na pretek! Koliko vam duša poželi! Neki kažu da je za te pare gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović Verko mogao da dovede Stinga na Lepenicu, drugima je drago što je u njihovom gradu nastupio jedan od retkih umetnika sa prostora eks-Juge koji je poznat i priznat u svetu, a bilo je i opaski tipa "da Cigani znaju šta su autorska prava, Bregović ne bi imao 'leba da jede".

Uglavnom, većina je bila nezadovoljno time što je muzičar, po njihovom doživljaju čitavog koncerta, samo odradio svirku, pa je grupa momaka bilborde sa njegovom slikom i najavom koncerta prskala pivom uz povike: "Nisi ti ni za šatru, a tamo bi dobio usranom motkom preko leđa što nisi pošteno svirao za pare koje si uzeo"!

Međutim, pomenutih 50.000 evra nisu konačan bilans proslave Dana grada Kragujevca. Ne računajući troškove ozvučenja, vatrometa, struje i ostalih "sitnica" samo za koncert Bregovića, tu su i višednevni krkanluk i smeštaj za goste grada, pa koncert Van Goga, koji košta preko milion i po dinara, "Joakim fest", lutkarski festival... Ko da je Kragujevac Rio, a ne dolina gladi, kako ovaj grad nazivaju Kragujevčani!

(O. J. - R. S. - SINA)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia N86
Marta Keler u vezi sa Zijom Valentinom?

Marta Keler, glumica koja se proslavila ulogom u filmu "Virdžina", a na male ekrane se vratila "ulogom" ukućanke "Velikog brata", kako "Blic“ saznaje, već nekoliko meseci je u ljubavnoj vezi sa pevačem Zijom Valentinom.

Iako mnogi forumaši na zvaničnom sajtu "Velikog brata" tipuju da će se Marta Keler spanđati sa Macom (jer sevaju neke varnice), Marta je ipak već nekoliko meseci u srećnoj vezi sa poznatim pevačem Zijom.

"Ta ljubav između Marte i Valentina traje već mesecima. Marta se nikada nije udavala, a bila je u dugogodišnjoj vezi sa jednim kikindskim poslovnim čovekom koji je stariji od nje", priča Slađana Batanski, Martina kuma.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia N86

Lindzi Lohan "uhvaćena" kako šmrče kokain!

Pevačica i glumica Lindzi Lohan, poznatija po pravljenju skandala nego po umetničkom radu, ponovo je šokirala javnost snimcima na kojima se vidi kako šmrče kokain!

Lindzi (20), koja po američkom zakonu ne bi smela ni da pije, navodno je tokom jedne večeri "pošmrkala" 20 crta kokaina! Video snimak je magazinu "News of the world" prodala njena neimenovana drugarica, kako bi "skrenula pažnju na njen problem i pokušala da joj pomogne".

Na klipu snimljenom u jednom klubu se vidi kako se Lindzi zatvara u WC sa još nekoliko osoba, a zatim vadi kesicu belog praha iz džepa. Zatim sve zajedno šmrču, a Lindzi gura kokain jednoj prijateljici u nos!

Glumica zatim počinje da se hvali kako će sutra otići u Njujork i spavati sa Džudom Louom! Možda sve to i ne bi bilo toliko šokantno, da cela scena nije snimljena samo tri nedelje nakon što je Lindzi izašla iz centra u kojem se "izlečila" od alkoholizma!

Njena prijateljica je izjavila kako je takvo ponašanje "patetično", i da svet nije video ni pola "gluposti" koje Lindzi radi!

"Više puta sam bila prisutna kada se Lindzi skidala gola u klubu, ili padala pokušavajući da pošmrče kokain sa nekog časopisa na podu. Uopšte je nije briga ko će to videti, samo joj je važno da se zabavlja i da su sve oči uprte u nju" rekla je ona.

Mlada zvezda do sada je tvrdila da je potpuno trezna, ali kako snimak jasno pokazuje, ceo odlazak na odvikavanje bio je samo marketinški potez.

"Sve je to maska. Lindzi dnevno potroši dva i po grama kokaina. Nikada ga ne kupuje sama, već se uvek nadje neka "dobra duša" koja joj daje drogu besplatno. Zato želim da svi vide ovaj snimak, kako bi prestala da laže samu sebe i okolinu" rekla je revoltirana drugarica.

Predstavnici za štampu Lindzi Lohan nisu se još uvek oglasili povodom ovih tvrdnji, ali ako se ispostavi da je snimak autentičan, mlada glumica bi mogla da doživi veliki debakl u karijeri, kao što se prošle godine dogodilo supermodelu Kejt Mos.

Ceo snimak Lindzinih ludorija u jednom klubu možete pogledati OVDE, a da li je autentičan, procenite sami!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 256 257 259 260 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.