Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 794 795 797 798 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 972877 puta)
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Buraz gurka!
Milan Kalinić sredio mlađem bratu Aleksandru da snimi reklamu sa Anom Ivanović

Aleksandar, mlađi brat TV voditelja Milana Kalinića, dobio je angažman u reklamnoj kampanji jednog od domaćih proizvođača vode. Reklame su snimljene, a Aleksandar je za učešće u ovom projektu dobio poprilično veliku svotu novca. On u reklami sedi sa Anom Ivanović i u neobaveznom razgovoru ispija vodu, što i nije preterano zahtevno, s obzirom na bogat honorar o kojem se šuška. Angažman mu je, ako je suditi po komentarima zajedničkih prijatelja, nabacio stariji brat po ocu, već odavno afirmisani voditelj Milan Kalinić, kaže naš izvor i dodaje:

- Kada je čuo da se za potrebe reklamne kampanje traži muškarac Aninih godina te da je u pitanju dobra zarada, Milan se bacio na posao kako bi na to mesto ubacio mlađeg brata, što mu, po svemu sudeći, nije predstavljalo veliki problem. Aleksandar je s oduševljenjem prihvatio ponudu, a nakon ove, dogovorio se o još nekim reklamnim kampanjama, koje će raditi u skorijoj budućnosti - završava naš izvor.

Šta reći na kraju za gest Milana Kalinića osim - ko će kome, ako ne svoj svome.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Sudar lepote

Proteklog vikenda u jednom prestoničkom klubu organizovana je luksuzna žurka na kojoj je domaćica bila aktuelna mis interkontinental, Libanka Nensi Afioni. Prva gošća prelepe Nensi bila je Sara Trojanović, aktuelna mis Srbije, koja joj je darivala cvetni aranžman. Inače, žurku je organizovao biznismen Jusuf el Saraj, koji je u ljubavnoj vezi s Libankom Afioni. Dešavanju je prisustvovao veliki broj VIP zvanica, kako naših, tako i inostranih, a ako je suditi po kavijaru, lososu, nojevom mesu i drugim gurmanlucima, Egipćanin El Saraj je bio zaista velikodušan.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Paris Hilton želi da se druži sa slavnim komšinicama

Bogatašica Paris Hilton, koja je kupila kuću u Velikoj Britaniji, planira da napravi privatnu zabavu samo za svoje komšije, pevačice Ejmi Vajnhaus i Saru Harding iz grupe „Girls Aloud”. Paris u Londonu snima rialiti šou „Paris Hilton’s British Best Friend”. Videćemo da li će se pomenute pevačice odazvati na njen poziv da joj budu prijateljice.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Endži Everhart uskoro mama

Američka manekenka i glumica Endži Everhart čeka prvo dete. Manekenka stara trideset devet godina je rekla da je u petnaestoj nedelji trudnoće, ali nije želela da otkrije ime oca. Endži se proslavila ulogom u filmu „Poslednji akcioni heroj” sa Arnoldom Švarcenegerom.

« Poslednja izmena: 06. Feb 2009, 14:30:49 od Ziledin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Još sam mlada za udaju
Jelena: Mlada sam za udaju
Autor: E. B. | 06.02.2009. - 05:00

Jedna od najboljih teniserki sveta Jelena Janković i crnogorski vaterpolista Mlađan Janović u velikoj su ljubavi od Olimpijade u Pekingu, a nedavno su crnogorski mediji objavili kako njih dvoje razmišljaju o tome da se ove godine venčaju. Jelena, koja je ove nedelje u Beogradu zbog meča reprezentacija sa Japanom, demantovala je tu priču.

- Još sam mlada za udaju! Karijera mi je i dalje na prvom mestu i želim tome da se posvetim. Normalno je da jednog dana želim da zasnujem porodicu i imam decu, ali za sada ne - rekla je Jelena juče beogradskim novinarima koji su se sjatili oko nje povodom predstojećeg meča u Fed kupu.

I Mlađan Janović je nedavno negirao da planira venčanje.
- Jelena i ja se volimo, ali mi je još rano za ženidbu. Kada budem odlučio da se ženim, to ću reći rodbini i prijateljima, a ne celom svetu - prokomentarisao je Janović.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Tijana Dapčević rodila sina Vuka
Autor: M. R. - V. Đ. Đ. | 06.02.2009. - 06:00

Popularna pevačica Tijana Dapčević postala je mama. Ona je juče oko dva sata posle podne u bolnici „Narodni front” carskim rezom na svet donela sina teškog tri kilograma i dugačkog pedeset centimetara.

- Sve je u najboljem redu, i beba i mama su dobro. Mali će se najverovatnije zvati Vuk - priča za „Blic” uzbuđeno Tijanin suprug Milan Dapčević, koji još uvek nije svestan da je postao tata:

- Nisam svestan šta me je snašlo, presrećan sam!
Neposredno pre porođaja Tijana je ispričala sve o ulozi mame.
- Nemam nikakav strah od majčinskih obaveza, naprotiv, srećna sam i jedva čekam da brinem o svom detetu. Mislim da su sve to slatke brige, a to što ću zbog neprospavanih noći biti iscrpljena ne doživljavam tragično. Milan i ja smo toliko čekali na taj trenutak da sam sigurna da ćemo sve to lako podneti. Uzbuđena sam zbog porođaja, ali ne i uplašena. Stalno se pitam kada ću se probuditi posle anestezije, kako će izgledati prvi trenutak kada vidim bebu - ispričala je nedavno Tijana koja je u srećnom braku sa Milanom već osam godina. Pevačica je jednom prilikom priznala da su dve godine radili na potomstvu, a o sreći i braku Tijana je u jednom intervjuu za „Blic” rekla:
- Imam tu sreću da imam, retko kada kažem, ali već i ptičice na grani znaju, jednog anđela čuvara pored sebe koji me štiti. Imam čoveka pored sebe koji sve razume i koji radi sa mnom i koji je moj muž, moje sve. I zato sam zadovoljna i srećna. Koliko puta kažem da ne bih mogla da funkcionišem da nemam njega. Nek je on meni živ i zdrav!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Šakira poklonila školu rodnom gradu
Autor: Beta | Foto:Wordpress.com | 06.02.2009. - 10:49

Kolumbijska zvezda Šakira izdvojila je šest miliona dolara za izgradnju škole u njenom rodnom gradu Barankili.

Višestruka dobitnica nagrade Gremi sponzorisala je izgradnju škole u kvartu La Plaja preko svoje fondacije "Pies deskalsos".

Šakira i kolumbijski predsednik Alvaro Uribe prisustvovali su svečanosti povodom početka gradnje škole.
Objekat će imati 13.000 kvadratnih metara i primaće 1.800 učenika. To je peta škola čiju je izgradnju pomogla Šakirina fondacija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Memoari Patrika Svejzija na jesen
Autor: Beta-AP | Foto:AP | 06.02.2009. - 12:33

Memoari glumca Patrika Svejzija, koje piše zajedno sa suprugom, u knjižarama će se pojaviti na jesen, saopštio je izdavač Atrija buks.

"Knjiga koja zasad nema naslov pružiće intimnu priču o detinjstvu, karijeri i braku Patrika Svejzija, kao i o njegovoj hrabroj borbi protiv raka pankreasa, situaciji iz koje je on izvukao mudrost i u kojoj je ostao odlučni optimista", navodi se u saopštenju. "Svejzijeva žena Lisa sa kojom je on 30 godina u braku, opisaće svoja snažna osećanja i kako pomaže voljenoj osobi u borbi protiv smrtonosne bolesti", dodaje izdavač.
Patrik Svejzi (56), najpoznatiji po ulogama u filmovima "Prljavi ples" i "Duh", trenutno se pojavljuje u televizijskoj drami "The Beast".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Imitatori švedske grupe ABBA pevali za Putina
Autor: Tanjug | Foto:AFP | 06.02.2009. - 15:18

Premijer Rusije Vladimir Putin veliki je obožavalac nekadašnje švedske pop grupe ABBA i u njegovu čast je nedavno organizovan koncert jednog australijskog benda koji izvodi hitove slavne grupe koja je osvajala muzičke liste tokom '70-tih i početkom '80-tih godina.

Britanski "Dejli telegraf" prenosi da su četvoro Australijanaca, koji imitiraju grupu Abba, pod velikim merama bezbednosti, nastupili 22. januara na privatnom koncertu za Putina na obali jezera Valdai, koje se nalazi na pola puta između Moskve i Sankt Peterburga.

Članovi australijskog benda preneli su britanskom listu da "nisu imali pojma" za koga će pevati sve dok nisu izašli na scenu i ispred sebe videli svega devetoro gledalaca u publici.
"Jedan od njih bio je Putin koji se, zavaljen u sofu, uvijao u ritmu muzike i pevao", rekao je jedan od članova benda.
Prema njegovim rečima, Putin je na kraju koncerta ustao i aplaudirao, uzvikujući "bravo, bravo", prenosi BBC.
"Bio je to najbizarniji nastup u mojoj karijeri", dodao je član benda koji imitira švedsku grupu ABBA.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Zoko, je l’ imaš buve?
Zorana Pavić na snimanju emisije „Bravo šou“ dobila napad češanja

Da trema i nervoza mogu loše da utiču na pevača, očigledan primer je Zorana Pavić, koja je na snimanju emisije „Bravo šou“ dobila napad svraba. Naime, kada su se reflektori upalili i kada je krenula akcija, Zorana je od silnog uzbuđenja osetila nesnosan svrab, koju je nije napuštao tokom celog snimanja.
Veštom oku našeg paparaca nije promaklo Zoranino češkanje, koje je krenulo prvo od glave pa preko bedara, da bi na kraju njene ruke završile u bujnom poprsju. Sudeći po njenom izrazu lica, pevačicu je toliko mučilo češanje da je u jednom momentu pokušala da se opravda pred prisutnima, kako je u studiju mnogo vruće, ali joj to i nije bio neki alibi!
Na kraju, postavlja se pitanje šta je uzrok svraba. Da li trema, vrućina, nervoze, hormoni ili, ne daj bože, buve - nismo uspeli da saznamo... Ipak, Pavićeva je odahnula kada su se kamere ugasile jer je muški zarila nokte i iščešala se do mile volje...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 794 795 797 798 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.