Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 795 796 798 799 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 972787 puta)
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Gotovina mu gotivac?!
Emir Kusturica ovih dana piše pesmu o hrvatskom zločincu

Emir Kusturica, jedan od naših najpoznatijih reditelja, ovih dana će napisati pesmu posvećenu Anti Gotovini. Na Kusturičinoj listi „odmetnika“ našao se hrvatski general koji je optužen za ratne zločine nad Srbima, a Kusturica za hrvatske medije kaže da mu Ante Gotovina „deluje kao momčina s kojom bi mogao da vodi razgovor lakše nego sa 60 odsto Hrvata“, te da planira da mu posveti jednu od svojih pesama.

Na istoj listi je i Radovan Karadžić. Elem, pre nekoliko dana kao bomba je odjeknula priča da je Kusturica na koncertu koji je sa svojim orkestrom održao u Minhenu otpevao stih posvećen Karadžiću, što je reditelj demantovao u hrvatskim medijima. Kusta tvrdi da su to priče koje je neko izmislio kako bi mu napakostio, ali da se u svakom slučaju divi Karadžiću jer je i sam odmetnik.
Podsećanja radi, Emir (Nemanja) Kusturica promenio je veru i umesto islama prihvatio pravoslavlje, a ako je suditi po njegovim poslednjim izjavama, nikoga neće iznenaditi ako se uskoro odluči da pređe u katoličanstvo.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Jebala Čvorka
Čeda Čvorak spopadao anonimnu devojku u jednom prestoničkom klubu

Čeda Čvorak, po ugledu na svog pajtosa Eru Ojdanića, sa kojim ima aktuelni duet „Ljakse“, spopadao je nepoznatu devojku usred prestoničkog kluba „Teatro bar“. Ovoga puta bez podrške svog estradnog kolege, Čvorak je tokom čitave večeri uživao u čarima rasne crnke. U polugolom izdanju devojka ga je u početku brižljivo hranila medenim kolačima, ali njegov apetit nije bio zadovoljen.

Čeda nije mogao da izdrži a da ne proviri u dekolte atraktivne devojke, koja se, pri tom, nije mnogo bunila zbog njegove nasrtljivosti. Dok se zavodljivo njihala u ritmu muzike, frontmen grupe „Luna“ bez pardona joj je najpre provirio ispod suknje, da bi zatim proverio koju boju brushaltera nosi. Ne obazirući se na okolne znatiželjne poglede, Čvorak se lepo zabavljao sa svojom pratiljom, sa kojom se u ranim jutarnjim satima izgubio u nepoznatom pravcu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Rodila sina Vuka!

Pop pevačica Tijana Dapčević juče se porodila u GAK „Narodni front“ i na svet donela zdravog dečaka, teškog 3.050 grama i dugačkog 50 centimetara koji je dobio ime Vuk. Kako saznajemo, „Titova pionirka“ porodila se carskim rezom, koji je obavila doktorka Snežana Rakić. Tijanin suprug Milan tokom čitave operacije bio je u bolnici i s nestrpljenjem iščekivao radosni događaj, koji je prošao savršeno.
- Sve je prošlo u najboljem redu, Tijana i beba su odlično - rekao nam je uzbuđeno novopečeni tata.
Inače, Milan je u svom klubu KGB sinoć napravio žurku za pamćenje u prisustvu mnogobrojnih prijatelja i javnih ličnosti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Verila se Kler Dejns

Glumica i "kolega" iz Britanije Hju Densi izgovoriće sudbonosno "da".

Kler Dejns (29) proslavila se sredinom devedesetih ulogom Anđele Čejs u tinejdžerskoj seriji "Moj takozvani život", za koju je nagrađena Zlatnim globusom. Nakon toga igrala je u filmu "Romeo i Julija" sa Leonardom di Kapriom, trećem delu "Terminatora"… Trenutno očekuje premijeru ostvarenja "Temple Gradin".

Densi (33) otkrio je da se par verio tokom promocije filma "Ispovest kupoholičarke", u kojem igra glavnu mušku ulogu.

Par se upoznao na snimanju drame "Veče" pre dve godine, i otada su nerazdvojni.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Pištoljem na Vericu Šerifović!

Samo nekoliko dana posle ranjavanja Ace Lukasa, napadnuta je i njegova koleginica Verica Šerifović i to takođe na Novom Beogradu!

Tabloid "Svet" u svom on-line izdanju piše da je folk pevačica, majka Marije Šerifović napadnuta oko 21 čas u petak uveče kada joj je na ulazu u njenu zgradu na Novom Beogradu nepoznati napadač zapretio pištoljem, prislonivši joj ga na stomak.

Pevačica je prošla bez povreda, a posle šoka pozvala je policiju koja je odmah izašla na uviđaj. Ne zna se identitet napadač, ali se petpostavlja da je reč o oružanoj pljački.

Napad se dogodio samo par dana nakon što su se Verica i njena ćerka Marija Šerifović vratile iz Pariza.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Težak je život žene bogataša

Aleksandra Meljničenko, bivša srpska manekenka a danas supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka, pozvala je ekipu magazina „Tetler” u svoju novu vilu na Azurnoj obali. „Supruga  - to je full-time job (posao s punim radnim vremenom)!”, ističe ona. „Svaki moj dan je radni: ja osmišljavam, planiram i stvaram onakav način života kakav nam oboma dolikuje jer mi imamo tri kuće u tri države i svaku stolicu i svaki tanjir izabrala sam sama”, ističe Aleksandra Meljničenko, devojačko Sandra Nikolić, bivša manekenka i solistkinja beogradske grupe „Models”, dok pokazuje međunarodnoj ekipi snimatelja svoju letnju rezidenciju u Antibima.

Vila nije velika. Zidovi se prelivaju od sive do bele boje, vrata su srebrnasta  i svuda se nalaze radovi Filipa Starka za „Bakara”. Sandra obožava kristalne lustere, svećnjake i fenjere: svetlost koju oni emituju naglašava njene fine crte, idealnu kožu i ogromne tamne oči.

Pokloni milijardera
„Kada smo se Andrej i ja upoznali, imala sam svetlu kosu, upale obraze, a telo - kost i koža. Danas je moja figura ženstvenija, kosa mi je ponovo tamna i meni se to sviđa. Nadam se i njemu.”
Čim je to izgovorila, kao čarolijom, iz bašte se pojavio on - visok smeđokosi muškarac u majici „ermes”, s vedrim osmehom i glatkim dečačkim licem. Mladost ne smeta Andreju Meljničenku da zauzima 17. mesto na spisku najbogatijih ljudi u Rusiji. Ovaj bivši predsednik MDM banke poseduje kompanije „EvroHim” (mineralna đubriva) i SUEK (ugalj, energetika). On ne poklanja supruzi banalne poklone. Za svadbu je dobila dijademu s briljantima čuvene kuće „Van Klef & Arpel” napravljenu po narudžbini Grejs Keli. Na Dan zaljubljenih - malteško psetance Valu. Za trideseti rođendan - koncert Dženifer Lopez.
Lepa Aleksandra je sa 15 godina zakoračila u manekenski biznis. „Često za mene kažu da sam top model, iako sam stvarno bila poznata samo u svojoj domovini.” Proslavila se kao jedna od četiri članice grupe „Models”, a njena koleginica „modelsica” i druga pratilja mis Jugoslavije 1995. Ivana Berendika udala se za suvlasnika „Gugla” Amerikanca Tomasa Jermoluka. Dve lepotice su se družile i napustile grupu i pre nego što su se udale: Ivana je otišla na televiziju, a Sandra je završila fakultet međunarodnog menadžmenta i vratila se na evropsku manekensku scenu.
U novembru 2004. balkanska štampa je pisala da je imala avanturu s Brusom Vilisom, iako se u to vreme već viđala s Andrejom i pažljivo sakrivala svoju ljubav od fotografa.
Kako su se upoznali srpska manekenka i ruski „forbsovac”? „Kao i milioni drugih ljudi u celom svetu, nezavisno od stanja  bankarskih računa, u svakom društvu, u bilo koje doba”, kaže Andrej. On je došao u posetu kod prijatelja, njegova devojka je povela drugaricu radi društva.
Svadba je bila 3. septembra 2005, baš u ovoj vili.

Svadba veka
Pisalo se da je to najskuplja svadba veka (suma je u novinama varirala između 14 i 40 miliona dolara, ali Sandra nije otkrila tačan iznos). Samo za njih sagrađena je kopija starinske ruske kapele u kojoj je održano venčanje. Za 300 zvanica iznajmljeni su avioni i hotel sa pet zvezdica u Kanu, gde su u sobama za dame bile pripremljene svečane haljine, a za muškarce smokinzi „armani”. „Da bismo poštedeli bliske ljude suvišnih izdataka”, objašnjava Sandra. Pored Vitni Hjuston, oca i sina Iglesijas i Kristine Agilere, koja je otpevala samo tri pesme, ali tako sugestivno da su žene pustile i neku suzu, publiku je zabavljalo 200 cirkuskih artista. Mlada je tokom priprema za svadbu imala toliko posla da je oslabila za jedan konfekcijski broj, pa joj je venčanica Vere Vang bila velika.
Aleksandra smatra sebe prvom Ruskinjom koja je ozbiljno zainteresovana za visoku modu. Haljina poznatog kreatora košta od 15.000 do 30.000 evra. „Takvo ulaganje novca je moj lični stil investiranja”, samouvereno kaže Aleksandra. „Ja imam ‘haljine-slike’, u kojima uživam gledajući ih, koje veoma volim, ali ih nikada ne nosim. I mrzim priče o tome da visoka moda nema perspektivu.”
Aleksandra je s mužem obišla ceo svet, ali je za njih najbolji grad Moskva. „Danas u Moskvi ima svega. Bila sam zapanjena kad sam videla kako brzo Moskovljani uče da se oblače, zabavljaju, razgovaraju na stranim jezicima. Pozorišta su tamo van konkurencije, restorani niču svakodnevno, jedan bolji od drugog”, priča Sandra koja je
u humanitarne svrhe već potrošila milion evra i to na borbu protiv dečjih bolesti. „Nažalost, u Rusiji nisu još svi bogati ljudi shvatili da je neophodno pomagati drugima.”

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Aksl Rouz: Nikada se neću pomiriti sa Slešom

Frontment grupe "Gans En' Rouzis" (Guns N' Roses) izjavio je ne postoje šanse da se ikada ponovo udruži sa bivšim kolegom iz benda, gitaristom Slešom (Slash)
Pevač Aksl Rouz (Axl Rose) je naveo da se nikada neće pomiriti sa Slešom, objavljuje Nju mjuzikal ekspres (New Musical Expreš - NME).

"Ostavite me malo na miru. Ono što je jasno jeste to da će jedan od nas dvojice pre umreti nego što dođe do ikakve ponovne saradnje.

Tako stoje stvari, ma kako se nekome činile ružnim ili nesretnim", dodao je frontmen grupe.

Rouz je najavio da promoteri i menadžeri benda dobijaju iz celog sveta ponude za gostovanje "Gansa".

Grupa je 2008. godine izdala šesti studijski album pod nazivom "Chinese Democracy", koji je ujedno njen prvi sa originalnim materijalom još od dvostrukog albuma "Use Your Illusion" iz 1991.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Pevačica i igračica Dunja Fleš za Kurir otkriva koliko je najduže izdržala bez seksa

Pevačica i igračica Dunja Fleš samo za Kurir otkriva najintimnije detalje iz svog kreveta. Iskreno priča o neostvarenim fantazijama u seksu, ali i o tome koliko je dugo apstinirala, posvećujući se karijeri. Od sedme godine je igračica, snimala je spotove i radila koncerte za najveće zvezde. Od 2000. godine ima svoju grupu Fleš, u kojoj radi kao koreograf i sa kojom je učestvovala na puno festivala i osvojila mnogo nagrada...

Koliko sebe daješ u ljubavi?
- U ljubavi nisam osoba koja kalkuliše. Dajem se puno i bez rezerve. Kada sam sa nekom osobom, onda sam samo sa njom, ne varam. Možda to zvuči staromodno i neinteresantno, ali, eto, takva sam.

Do kojih granica ideš u seksu?
- Zar u seksu postoje? Granica je ona dokle i jednom i drugom prija. Ma, granica je mesec!

Koje su ti erogene zone?
- Ne bih to otkrivala javno. To treba da otkrije osoba koja bude sa mnom. Ne želim da mu olakšavam posao.

Da li se osećaš kao seks bomba?
- Ako sam bomba, onda pazite da ne eksplodiram, pa bi moglo biti svašta, pa bi bilo seksa na sve strane. Šalim se, naravno. Volim da izgledam uvek lepo, seksi i zavodljivo, nikad vulgarno. Dosta treniram, a što je najvažnije, na meni je sve prirodno. S obzirom na to da su na estradi sve uglavnom silikonske i plastične „lepotice“, to više nikom nije interesantno, pa mu ja dođem kao raritet.

Šta te najviše uzbuđuje kod frajera?
- Kod muškarca volim moć, tj. kada je uspešan i zna šta hoće. Da nije iskompleksiran i kada mogu da vidim svoj lik u njegovim očima. Zar to nije super! Što znači da volimo istu osobu, tj. mene. Moj muškarac mora biti mnogo jači od mene, u svakom smislu te reči, ali, nažalost, frajeri me se uglavnom plaše.

Najuzbudljivije mesto na kome si vodila ljubav?
- Sve je uzbudljivo kada ste sa voljenom osobom. Mada, iskreno, najbolje se osećam u udobnom krevetu, posutim laticama ruža i romantika, voljena osoba, sveće... A ostalo zamišljajte.

Koliko je trajala tvoja najduža apstinencija?
- Ako hoćete da budem iskrena, mada znam da mi nećete verovati, pune dve godine sam bila potpuno sama, posvećena poslu... Ja sam takva, radije ću biti sama nego sa bilo kim. Spavam samo sa onim koga volim.

Da li je bitnija veličina ili tehnika?
- Pa sve je bitno. Mada najvažnije je da imaš sa čim možeš i znaš.

Da li si se ikad snimala dok vodiš ljubav?
- Ne koliko ja znam. Ne želim, jer uvek takvi snimci „slučajno“ izađu na Jutjub, a karijera mi nije toliko ugrožena da bih pribegla tim sredstvima. Jedna je Seve - sve ostale sad su samo kopije. Volim da svoju intimu ljubomorno čuvam samo za sebe i voljenu osobu.

Omiljena poza?
E,mislite o tome.

Da li si pristalica seksa za jednu noć?
- Nisam. Znam da je ovo 21. vek i zaista nikog ne osuđujem, ali ja nisam. Svaka čast svakome ko može, ja seks ipak ne shvatam kao neku vrstu sporta.

Koristiš li seksualna pomagala?
- Ne koristim, još uvek.

Neostvarena fantazija u seksu ti je?
- Uglavnom sam sve ostvarila što me je interesovalo. Dvojke, trojke i raznorazni sendviči me ne interesuju. Kao što rekoh, dovoljan mi je samo dečko, a ostalo je stvar trenutka, emocije i naše mašte.

UVEK ZA STRIPTIZ
Voliš li da izvodiš striptiz za dečka’?
- Zašto da ne. Volim da uvek izgledam lepo, pogotovo svom dečku, pa tako i posebnu pažnju poklanjam vešu za „spavanje“. Svila, čipkica, halteri... Mada, nikad me ne pusti da odigram striptiz do kraja, nego... Ne izdrži. Eto...

NE VOLIM DA ME BOLI...
Voliš li žestok ili nežan seks?
- Nežan naravno. Ne volim bilo kakvu vrstu grubosti, naročito ne u krevetu. Vrlo sam osetljiva i nežna, senzualna. Ne volim da me boli.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Rijana u bolnici

Iako bez zvanične potvrde, mediji saznaju da je Rijana u bolnici posle incidenta u kome je Kris Braun istukao pesnicama.

Uoči ceremonije dodele Gremi nagrada mladi par muzičkih zvezda je emotivnu adolescentsku svađu pretvorilo u incident sa policijom, oboje se nisu pojavili na ceremoniji, a Kris se prijavio policiji.

Kris Braun se suočava sa optužbama za nasilje i pušten je iz pritvora uz kauciju od 50000 dolara, a Rijana se, po dobro obaveštenim izvorima nalazi u bolnici sa vidljivim tragovima batina na licu. Najnoviji navodi kažu da je Braun pri incidentu Rijanu napao pesnicama, a takođe se ističe njegovo poznavanje borilačkih veština i dobra fizička kondicija.

Izvor iz bolnice u kojoj je Rijana provela noć dodele muzičkih nagrada kaže da je pevačica tokom posete svojih asistentkinja plakala i govorila povišenim glasom. Njen predstavnik za štampu je u kratkom obraćanju medijima izjavio da je pevačica "dobro".

U međuvremenu, kompanija za proizvodnju žvaka "Wrigley“, stopirala je promotivnu kampanju za koju je mladi pevač i igrač prethodno angažovan, a mediji se bave istorijom nasilja u njegovoj porodici, čiji je svedok Braun bio kao dete.

Tokom jednog ispovednog intervjua, Braun je ispričao da je njegov očuh tukao njegovu majku, kao i da je kao jedanaestogodišnjak „želeo da uzme bezbol palicu i ubije ga“, kao i da svog očuha mrzi do današnjeg dana. Izlaz iz porodičnog pakla nalazio je u muzici, košarci i crtanju.

Proglašen je za najboljeg muzičkog izvođača u SAD u 2008. godini prema oceni magazina "Billboard“.

Iz istog magazina danas predviđaju da je njegova karijera verovatno završena, ali "da je važno uzdržati se od osuda dok sve činjenice ne budu poznate". Muzički stručnjaci procenjuju da je Braunova karijera od njegove 16. godine građena na imidžu "simpatičnog i besprekornog" mladića, ljubimca dece i tinejdžera.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Srpska teniserka i australijski golfer Adam Skot već nedeljama su u ljubavnoj vezi, tvrdi australijski „Herald san". Posle brčkanja na plažama Kvinslenda početkom godine, zaljubljeni par viđen u provodu i dan nakon finala Melburna

Ana Ivanović već više od mesec dana je u tajnoj ljubavnoj vezi sa australijskim golferom Adamom Skotom, tvrdi ugledni melburnški list „Herald san"! Romansa srpske teniserke i popularnog plejboja otkrivena je još početkom godine, kada su njih dvoje viđeni kako se provode na plažama Kvinslenda, ali je Ana tada demantovala da je u ljubavnoj vezi s njim.

Međutim, „Herald san" otkriva da su Ana i Adam viđeni prošle nedelje u Melburnu, dan posle finala Australijan opena, kako se provode u vrlo intimnoj atmosferi i da su tada izgledali daleko bliskije od „dobrih drugova" i „slučajnih partnera" u kampanji „Roleksa", čiji su inače ambasadori.
- Iako su demantovali da su u ljubavnoj vezi odmah nakon što su „uhvaćeni na delu" na plažama Kvinslenda početkom januara, Ana i Adam su nastavili s druženjem i posle Australijan opena. On je bio gost „Roleksa" dan posle muškog finala, a ona mu se pridružila. Njihovo druženje nije baš bilo „čisto prijateljsko", odnosno delovalo je da tu ima nešto više od toga. Poznato je da su njih dvoje započeli druženje još u Brizbejnu, gde je Ana igrala svoj prvi turnir u 2009. godini, i očigledno je da su ostali u bliskoj vezi i posle toga - tvrde izvori ovog australijskog lista.

Ipak, Anin menadžerski tim još jednom je demantovao da su trenutno osma teniserka sveta i poznati golfer u vezi.

- Ana i Adam su samo prijatelji i među njima nema nikakve romanse. Oboje su ambasadori „Roleksa" i upoznali su se u sklopu kampanje poznatog proizvođača satova - tvrde u menadžerskom timu Ivanovićeve.

Ipak, ako su informacije australijskih medija istinite, potpuno je jasno zašto je Ana prekinula vezu sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom. Činjenica je da su njih dvoje objavili raskid samo nekoliko dana posle objavljivanja Aninih i Adamovih fotografija i da je razlog za to bio upravo australijski golfer!

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 795 796 798 799 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.