Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 666 667 669 670 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 972659 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Pamela prošetala celulit

Nije tajna da se Pamela Anderson rado predaje u u ruke plastičnih hirurga kako bi izgled dovela do savršenstva, ali nagomilanom celulitu, očito, nikako ne može pobeći. Bivša silikonska lepotica otkrila je ružne naslage kada je u Malibuu prošetala u vrućim pantalonama. Ipak, 41-godišnja plavuša i dalje samouvereno pokazuje telo, o čemu govori i nedavna proslava rođendana Hjua Hefnera, gde mu je tortu predala potpuno naga.

Izvor: Gradjanski
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Objavljeno još nekoliko Bredovih fotografija Andželine
Autor: Blic online | Foto:Daily Mail | 14.10.2008. - 20:06

Američki modni časopis "W" nedavno je objavio set ekskluzivnih fotografija Breda Pita koji je za njih fotografisao svoju partnerku Andželinu Žoli i njihovo šestoro dece. Fotografije su napravljene u periodu kada je ovaj poznati holivudski par boravio u francuskom dvorcu "Miraval", nakon rođenja njihovih blizanaca Noksa Leona i Vivijen Maršelin u julu ove godine. Ove intimne fotografije su propraćene intervjuom u kojem poznata glumica priča o svojoj velikoj, srećnoj porodici, prenosi Dejli mejl.

Intimna fotografija Andželine dok doji blizance prošle nedelje je obišla ceo svet, pojavivši se na raznim sajtovima i u mnogobrojnim medijima.
Na jednoj od objavljenih fotografija, odbacujući svoj imidž grubog akcionog heroja Lare Kroft, Andželina nežno drži jedno od novorođenih blizanaca, izgledajući glamurozno u velikom šeširu i sa crnim naočarima za sunce. Fotografisana samo sedam nedelja posle porođaja, Andželina izgleda srećno i opušteno dok provodi vreme sa svojom decom.

Na jednoj fotografiji, Andželina sedi u beloj lanenoj haljini i gleda u njenog najstarijeg, usvojenog sina Medoksa (7) koji "umire" od smeha.
Posle intervjua za časopis "W" Andželina se našla na udaru javnosti jer je otkrila da je Medoksu kupila prvi nož.

U odvojenom intervjuu za britanski časopis "Hello!" ona opisuje svoj porodični život kao blažen i uzbudljiv.
"Mi smo velika, bučna, zaposlena porodica. Deca se divno druže i svi zajedno se lepo zabavljamo. Deca su navikla da često putuju i mislim da oni mogu, pošto ih toliko ima, da se odomaće gde god da se nađu", kaže glumica. "Oni jednostavno upadnu u praznu sobu, preuzmu je i načine je svojim domom, što je divno."
"Jako sam srećna što živim sa onima koje najviše volim, uključujući i Breda. On je moj najbolji prijatelj i predivan je otac", nastavlja Anželina.
"Naš život se sastoji iz mnogo zahtevnih zadataka, ali je u isto vreme i zabavan. Imamo jedni druge i život nam je pun ljubavi. I svako ko ima ljubav u životu zna da ima nešto što je važnije od svega ostalog."

Andželina za svoje blizance kaže da su mnogo slatki i da jedno drugom prave društvo.
"Uvek su jedno pored drugog, gledaju se, mirišu se, dodiruju se, jednostavno divno je gledati ih. Ponekad dok ih gledam pomislim da mora da je usamljeno roditi se sam."
Andželina takođe kaže da se sprema da se vrati u Holivud:
"Vraćam se poslu krajem februara, jer tada počinje jedan projekat koji trenutno razmatram. Prošlo je godinu dana otkako sam poslednji put radila. Razgovarali smo kod kuće o tome da li bi trebalo da se vratim na posao i Bred me je podržao u tome," nastavlja Andželina.
"Rekao mi je da je to čime se bavim deo mene i da porodica neće trpeti, da će me bebe pratiti na snimanjima i da će me ostala deca posećivati kada ne budu bila u školi."
Andželina i Bred su u vezi od 2005. godine, i imaju troje usvojene i troje biološke dece.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Potvrđeno - Madona se razvodi!
Sreda, 15. oktobar 2008. 17:41     

PR predstavnica kraljice popa zvanično je saopštila da će se američka pevačica i britanski reditelj razvesti, nakon sedam i po godina braka.

"Madona i Gaj Riči sporazumno će se razvesti. Oboje su zamolili medije da poštuju privatnost njihove porodice. Za sada, nije postignut nikakav dogovor oko podele imovine", saopštila je Liz Rozenberg.

Ovo bi moglo da znači da će se Madona i Gaj "razvlačiti" po sudu kao Pol Makartni i Heder Mils, čija je duga bitka u sudnici koštala više miliona funti.

Iako se špekulisalo o Madoninom "švrljanju" sa igračem "Jenkija" Aleksom Rodrigezom, izvor blizak paru otkrio je za tabloid "San" da je glavni razlog za razvod bilo neslaganje oko usvajanja dece.

"Imali su seriju 'vrištećih okršaja', jer je ona žela da usvoji još jedno dete. Bili su divan par, ali ne posvećuju više dovoljno pažnje jedno drugome, i ne mogu više zajedno".

Ovo je bio drugi brak za pevačicu, koja se krajem osamdesetih razvela od glumca Šona Pena. Ričiju je ovo bio prvi brak.

Madona (50) je želela da sačeka kraj turneje "Sticky&Sweet" da bi se posvetila problemima "kod kuće", ali je Riči (40) insistirao da se sve okonča "do Božića".

Čak je i Madonina prijateljica, glumica Gvinet Paltrou, pokušala da ubedi pevačicu da poradi na svom braku - Gvinet (36) je molila prijateljicu da dobro razmisli o efektu razvoda na decu.

Par ima troje dece - Lurd (12) iz Madonine prethodne veze, zajedničkog sina Roka (osam godina) i usvojenog dvogodišnjeg Dejvida Bandu iz Malavija.

Gvinet, koja sa pevačem Coldplay Krisom Martinom ima dvoje dece, "celo leto je govorila Madoni da ne bude idiot", piše "San".

Riči će se uskoro iseliti iz zajedničke kuće u Londonu, i živeti u svom domu u Viltšajru.

Madonina imovina, stečena tokom dve i po decenije muzičke i filmske karijere, procenjuje se na skoro 400 miliona evra.

Gaj Riči vlasnik je imanja u Viltšajru, procenjenog na oko 12 miliona evra. Zajedno sa nekoliko prijatelja, poseduje i pab u Mejferu.

"Auto park" slavnog para obuhvata "audi" vredan 60.000, "mercedes" kombi (45.000) i "rejndž rover" vredan 75.000 evra.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Jovani ne mogu reći “ne”

U PRVOJ polovini ove godine ime Željka Joksimovića u medijima bilo je neizbežno - zbog toga što je autor kompozicije “Oro” sa kojom je Jelena Tomašević bila naš predstavnik na “Pesmi Evrovizije”, a i zbog toga što se oprobao u ulozi voditelja “Evrosonga”, i odlično se snašao.
Drugu polovinu godine obeležila su nagađanja o tome da li su on i Jovana Janković, sa kojom je činio voditeljski par na “Evrosongu”, u međuvremenu postali i emotivni partneri. Pošto Željko slovi za umetnika koji ne daje često intervjue i škrtari na rečima o svom emotivnom životu, može se reći da nas je za 55. rođendan “Novosti” počastio iskrenošću.

Kome i u kakvim prilikama vam je teško da kažete - “ne”?
- Ta reč je ponekad vrlo gruba i teško se izgovara. Međutim, otkako sam počeo da se služim grčkim jezikom, na kojem reč “ne” znači “da”, nekako mi je lakše da je više puta izgovorim u toku dana.

U šta ste u životu spremni u svako doba da se kladite i da znate da ćete sigurno dobiti?
- Često se kladim, a takođe i gubim. Ne preporučujem taj vid zanimacije, ukoliko je to nekome životno opredeljenje za sticanje profita. Preporučujem da lomite pileći jadac u okviru porodice.

Komotno bih se sa svakim opkladila da znate šta u vezi vas poslednjih meseci najviše interesuje javnost. Mislite li da bih bila na dobitku?
- Imate prava da se kladite. Ali, rekoh da možete i da izgubite. Stoga procenite šta vam je činiti...

Kada ste poslednji put u životu imali situaciju iz pesme “Leđa o leđa”?
- To je isuviše intimno pitanje, tako da bih svaku aluziju koja vodi u tom pravcu sačuvao samo za sebe.

Iako se poslednjih meseci piše i priča o vašoj vezi sa Jovanom, za “Novosti” ste pre mesec dana bili izričiti da “niste ni u jednoj javnoj, ni u tajnoj vezi”, a onda ste, pojavivši se sa njom na koncertu Adonisa Remosa demantovali sami sebe. Čemu sada da verujemo - vama ili svojim očima?
- Znam za jadac. Mislim da je pitanje pomalo neadekvatno formulisano. Moje izjave nisu stare samo mesec dana, nego dva meseca. To je dovoljan vremenski period da čovek može da uvidi neke stvari i da promeni nešto u svom životu.

Dobro, da čujemo onda iz prve ruke - od kada ste odista zajedno?
- Još uvek smo “zeleni”!

Nikada nije lako izaći iz duge veze, ali na Jovaninoj strani je, sigurno, mnogo kvaliteta. Čime vas je “kupila”?
- Nema Jovana nikakve veze sa mojim prethodnim emotivnim životom. Beskrajno je inteligentna, šarmantna i pozitivna.

Mislite li da je sa bivšim partnerima, bilo emotivnim ili poslovnim, moguće ostati u prijateljskim odnosima?
- Vidite da je moguće.

Priča se da ste u emotivnim vezama veoma galantni, da ne žalite para da napravite atmosferu za pamćenje.
- Zamislite rečenicu: “Da, galantan sam” ili “da, skroman sam kako drugi kažu”. Iste sekunde te rečenice nemaju nikakvu težinu, a ni značaj.

Hoće li se najzad “skrčkati” taj album Jelene Tomašević? Gde je zapelo?
- Jelenin album je u štampi i malo mi ide na živce što je to pitanje postalo opšte mesto. Siguran sam da će, i kada se bude pojavio za nekoliko dana, ljudi Jelenu i mene pitati: “Šta bi sa pločom, kada će da izađe?”

Stali ste iza još nekih pevačica, odnosno projekata (Marijane Zlopaše, na primer). Šta i koga još imate u planu da radite?
- Nisam čovek koji stoji iza pevačica, nego se bavim svojim poslom, a to je komponovanje i za druge izvođače, pa samim tim i za Marijanu Zlopašu. Na njenom materijalu sam zastupljen sa nekoliko numera i mislim da će ona biti veoma prijatno osveženje domaće pop scene.

A “Balkan projekat”? Najavljivali smo njegov izlazak. Kada će se pojaviti?
- Najavljujte ga i dalje. Srećan sam što će to biti veoma lepa muzička forma, koja će u svom konceptu sadržati muziku celog Balkana. Očekujem premijeru oko Nove godine.

Imate li u planu da izdate i album pop pesama, svojih naravno?
- Naravno. Kada sam pričao o “Balkan projektu”, možda sam zaboravio da kažem da će u njemu biti i mojih melodija i pesama. Neke svoje stare sam prearanžirao i preuredio.

Za koju svoju pesmu možete da tvrdite da će se, kada se bude pravila nova antologija srpskog popa, sigurno naći u njoj?
- O tome odlučuje publika.

Od svih delova sveta u kojima ste boravili gde biste voleli da jednog dana provodite penzionerske dane?
- Za umetnike reč penzija ne postoji.

Otkrijte nam muzički ukus vaše ćerke tinejdžerke. Šta ste sve “prinuđeni” da slušate zbog nje?
- Ona ima istančan muzički ukus. Dnevno je veoma angažovana - pohađa srednju muzičku školu, odsek klavir i teorija, a uz to stiže da sve nauči i u sedmom razredu osnovne škole. Mislim da je sada u periodu odrastanja i da voli razne muzičke stilove.

Odlazak na čiji koncert vam je neostvarena želja?
- Grupe “Kvin”. Sa Fredijem Merkjurijem.

Šta biste smatrali vrhom svoje karijere ili mislite da ste ga već dostigli?
- To mi je još uvek apstrakcija, jer imam još mnogo toga da kažem kada je reč o muzici.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Dženet Džekson pati od migrene, tvrdi njen menadžer
Autor: Beta | 15.10.2008. - 21:36

Američka pevačica Dženet Džekson otkazala je niz koncerata zato što pati od migrene, saopštio je njen menadžer, a prenosi tabloid Pipl na svom sajtu.

Dženet Džekson (42) ima vrstu migrene usled koje se kod obolelog rađa osećaj straha od visina, naveo je menadžer Kenet Krir.
Pevačica se leči, a "oseća se mnogo bolje i spremna je da nastavi turneju", piše u Krirovom saopštenju.
Dženet Džekson bi večeras trebalo da nastupi u Vašingtonu, a pevačicin menadžer je rekao da će uskoro biti saopšteni novi datumi njenih ranije odgođenih nastupa.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Gola Nikolina!!
Na internetu osvanule provokativne fotografije voditeljke „Operacije Trijumf“

Šta sve može da vas snađe ukoliko se dogodi da vam neko ukrade mobilni telefon ili, što je još gora mogućnost, da ga izgubite sopstvenom nepažnjom, govori i primer voditeljke „Operacije Trijumf“ Nikoline Pišek. Nakon samo nekoliko meseci pošto je hrvatska seks bomba, izgubila mobilni, na internetu su osvanule intimne i svakako kompromitujuće fotke na kojima ona uživa dok samoj sebi pozira ispred ogromnog ogledala. Kad je saznala da su njene nage fotkice dostupne svima, voditeljka je to prihvatila krajnje opušteno, bez ikakvog nerviranja i pravdanja da na fotkama nije ona ili da su one nastale u njenoj ranoj mladosti, kao što to obično rade zvezde.

Fotke koje su uzdrmale hrvatsku javnost, prema Nikolininim rečima, nastale su u Dubrovniku, dok je letovala. S obzirom na to da je na moru bila bez dečka Kristijana Curavića, ona je želela da se ovekoveči u tom izdanju i da mu pošalje seksi fotke kako bi mu zagolicala maštu. Međutim, kako fotografije nekoliko meseci nisu osvanule ni u jednim novinama, Nikolina je bila ubeđena da je telefon završio u moru, ali ne lezi vraže.

Fotografije koje su procurile na internet prvi je objavio magazin Stars, a Nikolin komentar bio je više nego zanimljiv:

- Ja sam, jednostavno, morala da se slikam, jer je u kupatilu bila super rasveta, a i ogromno ogledalo - izjavila je Nikolina s osmehom na licu i dodala:
- Nemam čega da se sramim. Iako su fotke malo intimnije, drago mi je što je cela nacija uživala u mojim autoportretima.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Atina pred kamerama
Jelena Karleuša će ovog vikenda s bebom gostovati u emisiji „Nedeljno popodne kod Lee Kiš“

Pošto se posle porođaja prvi put javno pojavila pred kamerama u „Operaciji Trijumf“, a preksinoć u šou-programu Ognjena Amidžića „Ami G“, Jelena Karleuša je odlučila da svoj boravak u prestonici iskoristi tako što će snimiti još nekoliko gledanih emisija na Televiziji Pink. S obzirom na to da je nepredvidljiva i puna iznenađenja, JK je odlučila da svoju ćerku Atinu premijerno predstavi širokom auditorijumu, i to baš u emisiji „Nedeljno popodne kod Lee Kiš„. Jelena će tako biti prva javna ličnost koja će svoju bebu javno predstaviti u Leinoj emisiji, u kojoj još nikada nije gostovala - beba.

Pitanje je, međutim, kako će se Atinica u svemu tome snaći? Ako je suditi po onoj narodnoj da iver ne pada daleko od klade, nema sumnje da će ćerka JK i te kako uživati pred kamerama. Ovim ekskluzivnim pojavljivanjem pevačica bi se odužila svojim vernim fanovima, kao i „konzumentima“ po nekim istraživanjima najgledanije televizije. Bilo kako bilo, ovaj blic boravak u Beogradu JK će iskoristiti na najbolji mogući način, vrativši se na ekrane u punom sjaju.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Valjala laznjake
Pevačica Indira Aradinović Indi umalo uhapšena kad je u menjačnici htela da promeni 600 evra

Folkerka Indira Aradinović Indi na tezgi u Sarajevu zaradila je bakšiš od 600 evra, ali nažalost, sve do jedne novčanice bile su falsifikovane, saznaje Kurir od izvora bliskog pevačici.

- Pored dogovorenog honorara pevačica je dobila i popriličan bakšiš. Međutim, kad se vratila u Beograd i pokušala da zameni novac koji je dobila kao bakšiš, ustanovljeno je da je svih 600 evra bilo falsifikovano - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Budući da su ljudi na menjačnici prepoznali Indi, nisu želeli da alarmiraju policiju kako bi se napravio zapisnik, već su je posavetovali da pokuša da pronađe osobe koje su joj uvalile lažne evre.

Kako bismo proverili tačnost informacije koju smo dobili, pozvali smo Indi, koja nam je rekla:

- Sve je moguće, ali se više ni oko čega ne nerviram. Moguće je i da ni ti ljudi koji su me na nastupu častili ni sami nisu znali da se radi o lažnim novčanicama, tako da ne bih nikoga optuživala. Pare sam odmah uništila, a na svu sreću, ostatak novca koji sam dobila za nastup bio je regularan - kaže Indi.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Britnin život na filmu?
Cetvrtak, 16. oktobar 2008. 09:16     

Majka pop princeze Britni Spirs Lin Spirs, čija je knjiga "Kroz oluju" opisala borbu njene ćerke sa slavom u tinejdžerskom dobu, i svim baucima koji uz nju idu, žarko želi da svoju priču ugleda na velikom platnu.

Lin (53) bi najviše volela da je glumi oskarovka Džulija Roberts, a za ulogu Britni "merka" Anu Feris, zvezdu serijala parodija "Mrak film".

"Lin pokušava da proda scenario velikim holivudskim producentskim kućama", rekao je izvor blizak jednoj od najpoznatijih holivudskih majki.

Britni (26) je navodno, u duhu trezvenosti, naredila ekipi da na sledećoj turneji, u okviru koje će čak možda posetiti i Beograd, iz rajdera izbaci alkohol.

Bivša pop diva koja pravi novi pohod na muzički tron ne želi da je bilo šta omete na povratku ka samom vrhuncu muzičke scene.

Uzevši u obzir koliko su Britnini fanovi, i "hejteri", pratili svaki njen pokret u poslednje dve godine, malo je reći da bi njen biografski film bio pravi blokbaster.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Razvodi se Dejvid Duhovni
Cetvrtak, 16. oktobar 2008. 10:40     

Glumac Dejvid Duhovni poznatiji kao Foks Molder iz kultne serije "Dosije X" i njegova supruga Tea Leoni se razvode.

Glumac koji se nedavno prijavio u privatnu kliniku zbog lečenja zavisnosti od seksa i njegova supruga glumica, izdali su saopštenje u kojem obaveštavaju medije o njihovoj odluci.

" U svetlu konstantnih nagađanja o životima i braku Tee Leoni i Dejvida Duhovnija, par je odlučio da otkloni sve 'sumnje' javnosti. Par ne živi zajedno već nekoliko meseci", rekao je portparol. "Par jednostavno nije želeo ranije da se izjašnjava zbog dece".

Duhovni (48) i Tea Leoni u braku su od 1997. godine i imaju dvoje dece, Medlin Vest (9) i Kida (6).

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 666 667 669 670 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.