Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 667 668 670 671 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 971289 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Majka Britni Spirs: Hoću da Džulija Roberts igra moju ćerku
Autor: Blic online | Foto:Daily Mail | 15.10.2008. - 19:29

Majka Britni Spirs pregovara sa holivudskim studijima o ekranizaciji njene kontroverzne knjige "Kroz oluju" o životu njene ćerke, prenosi britanski tabloid "San".

Knjiga, koja je izdata prošlog meseca, opisuje probleme poznate pevačice sa drogom i alkoholom kao i njeno odrastanje pod pritiskom slave. Lin Spirs u knjizi tvrdi da je Britni počela da konzumira alkohol sa 13, izgubila nevinost sa 14, a počela da uzima drogu sa 15 godina.
Prema izveštajima američkih medija, Lin Spirs bi želela da holivudska superzvezda Džulija Roberts tumači ulogu njene ćerke. Međutim, ovaj posao će najverovatnije dobiti glumica Ana Faris, poznata po svojoj ulozi u serijalu "Scary Movie".
U međuvremenu, američki mediji prenose da je Britni digla ruke od alkohola kako bi se ponovo vratila u formu za svoju predstojeću svetsku turneju i da će čak svima zaposlenima na turneji biti zabranjeno konzumiranje alkohola.
Britni će možda ponovo posegnuti za čašicom ako se njenoj majci ostvari ideja o filmu, šale se novinari "Sana".

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Svakodnevno radimo na prinovi
Autor: M. R. | Foto:G.Srdanov | 16.10.2008. - 05:00

Članovi grupe „Zana“, Jelena (eks-Galonić) i Zoran Živanović Žika pre više od mesec dana venčali su se daleko od očiju javnosti. Posle svadbe usledio je i medeni mesec koji su proveli na krstarenju, a kako otkrivaju za „Blic“, trenutno rade na prinovi koju oboje željno iščekuju.

- Naš medeni mesec je počeo tako što je ona otišla sa kumom u Njujork, a ja sam ostao da sređujem pločice u kupatilu, u stanu u Crnoj Gori. Kada mi je to dosadilo, vratio sam se i seo za klavir, a ona se kao Pepeljuga vratila iz Njujorka i od svih stvari koje mi je kupila pokazala mi je samo jedan džemper - priča po povratku sa medenog meseca Žika, dok se Jelena nadovezuje:
- Nije tako bilo, što si tako bezobrazan. Bila sam u Njujorku sa kumom, ali nam je na krstarenju na kome smo proveli medeni mesec bilo fenomenalno. Sunčali smo se, mada je Žika pocrneo više od mene. Nije izlazio iz vode. Stvarno nam je bilo prelepo.
- Kako smo došli u Beograd, tako smo uleteli u posao i pripremamo pesmu koja će biti najava za novi album. Bračni par Živanović će se potruditi da se malo manje valja po krevetu, a malo više radi za klavirom… Mada, imam obavezu i prema jednom i drugom, posebno da bi došlo do prinove - otkriva Žika, a Jelena ističe da su oboje spremni za bebu:
- Čuj, razmišljamo, radimo punom parom na bebi! Nije nam bitan pol, samo nek je živo i zdravo!
Inače, grupa „Zana“ je nastupila na trećoj gala večeri „Operacije trijumf“, a muzički šou im se toliko svideo da će ga sigurno pratiti do kraja, a možda će čak i neke pevače uzeti pod svoje.
- Od momaka dobar je Danijel Pavlović, a i Sonja Bakić opasno peva. Oboje se trude, i mislim da će stići do finala. Inače, ne mora da znači da će pobednik biti zaista najbolji pevač - zaključuje Jelena.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Snimanje spota za pesmu „Veštica“ u Smederevu
Ksenija Pajčin u venčanici
Autor: M. Č. | 16.10.2008. - 05:00

Seksepilna pevačica Ksenija Pajčin nedavno je snimila provokativan spot za pesmu „Veštica“ kojom se predstavila na prošlogodišnjem Radijskom festivalu. Jednu od muških uloga u spotu u kojem se Ksenija pojavljuje u venčanici, zgodna pevačica je poverila svom devet godina mlađem dečku, manekenu Filipu Kapisodi.

Najveći deo kadrova za spot snimljen je na velikoj pozornici smederevskog pozorišta. Atraktivna pevačica se na sceni pojavljuje u raskošnoj haljini koja podseća na venčanicu i počinje da peva jedinom čoveku u publici kojeg ne glumi Filip, već mladi maneken, dok se Filip pojavljuje tek u nekoliko kadrova.
Lepa pevačica i popularni maneken sa Cetinja, brat rukometaša Petra Kapisode, počeli su da se zabavljaju proteklog leta. Upoznali su se na jednoj reviji na Cetinju, a Filip je atraktivnu pevačicu letos pratio na njenim koncertima širom Crnogorskog primorja, te svim svojim prijateljima pričao da je Ksenija mnogo dobra i da je voli. Ubrzo potom, lepa pevačica je mlađanog manekena upoznala i sa njenom mamom Ljubicom, a potom i za medije priznala da je u ljubavi sa Filipom.
- Zaljubljena sam i čini mi se da nisam tako bila voljena već dugo - rekla je Ksenija.
Osim u novom spotu, lepu pevačicu ćemo se uskoro videti i u seriji „Naša mala klinika“ u kojoj se pojavljuje prvi put kao glumica, a igra samu sebe. Obučena je, naravno, kao seksi bolničarka.
- Bilo mi je zaista uživanje da glumim u Sloveniji sa ekipom koja radi na seriji „Naša mala klinika“. Kada sam bila pored Srkija (Srđan Miletić) i Nede (Arnerić), osećala sam se apsolutno sigurno. Moja uloga je bila mala, ali efektna. Igrala sam seksi bolničarku, i to mi zaista nije predstavljalo problem, jer se danas osećam jednako izazovno kao i u doba kada sam bila tinejdžerka. Volim da glumim i to mi zaista nije teško.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Džek Nikolson: Prestar sam za udvaranje
Autor: Blic online | Foto:AP | 16.10.2008. - 10:59

Legendarni holivudski glumac i zavodnik Džek Nikolson otkrio je da ga je sramota da se udvara ženama u javnosti zbog svojih godina, prenosi Dejli Telegraf.

Nikolson je rekao da mu jednostavno "ne izgleda sve kako treba" kada pokuša da se udvara ženama koje su u većini slučajeva duplo mlađe od njega. "Stidljivi" glumac, koji je bio nominovan za Oskara 12 puta, izjavio je: "Nije baš prijatno kada imate 71 godinu i tražite neku akciju. Osećam se nelagodno kada to radim javno, tako da ću od sada to raditi samo kada je za to pravo vreme i kada osetim da je to u redu".
Međutim, dobitnik tri Oskara, koji je u romantičnim vezama bio sa sa velikim brojem modela i glumica uključujući i Mišel Filips i Laru Flin Bojl, priznao je da "red žena koje čekaju da se udvaraju njemu, na sreću, nije smanjen".
Najdužu vezu, koja je trajala 16 godina, imao je sa glumicom Anđelikom Hjuston od 1973. do 1989. godine, ćerkom filmskog režisera Džona Hjustona. Vezu su okončali kada je u javnost izašla informacija da je druga žena trudna sa njegovim detetom.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Kraj ljubavi britanskog reditelja i pop kraljice
Madona ostavlja Ričija
Autor: A. Novaković | Foto:Reuters-Beta-AP | 16.10.2008. - 05:24

Nakon višemesečnog nagađanja i nekoliko pokušaja pomirenja, Madona i Gaj Riči se razvode nakon osam godina braka, što su juče u odvojenim saopštenjima potvrdili i njihovi portparoli. Britanski mediji navode da je popularna pevačica već angažovala advokata koji će je zastupati u brakorazvodnoj parnici, jer razvod neće biti sporazuman.

- Madona i Gaj se stalno svađaju i brak im je u velikoj krizi. On je nedavno shvatio da mu je svega dosta, a iako su njih dvoje planirali da se zvanično raziđu pred Novu godinu kada Madona završava turneju, ubrzo je postalo jasno da njihovom braku nema spasa, budući da oni već žive odvojenim životima. Gaj već mesecima oseća da ona uopšte ne obraća pažnju na njega, a situacija je kulminirala kada je Madona prošlog meseca posle samo sat vremena napustila Ričijevu rođendansku zabavu i sa decom otišla kući - ispričao je prijatelj slavnog para za londonski „Dejli mejl“.
Kako navode britanski mediji, Madona i Gaj su se toliko otuđili da komuniciraju samo preko ličnih asistenata, a Riči će se najverovatnije u narednih nekoliko dana iseliti iz njihovog doma u Londonu i vratiti u svoju kuću u Viltširu.
Kraljica popa i deset godina mlađi filmski režiser venčali su se 2000. i tada nisu potpisali predbračni ugovor, pa se pretpostavlja da bi Riči mogao da dobije odštetu od čak 50 miliona funti, a Madona je već angažovala Fionu Šakleton, koja je (uspešno) zastupala Pola Makartnija u njegovoj mučnoj brakorazvodnoj parnici sa Heder Mils.
Da podsetimo, slavna pevačica i Gaj imaju troje dece, ćerku Lurd (čiji je otac Madonin nekadašnji fitnes trener Karlos Leon), Roka i usvojenog sina Dejvida Bandu. Kao jedan od glavnih razloga za razvod navodi se Madonino insistiranje na usvajanju još jednog deteta, čemu se Riči od početka protivi. Takođe, u junu se kriza još više produbila kada su američki mediji objavili da je Madona u navodnoj vezi sa Aleksom Rodrigezom, zvezdom bejzbol tima Njujork Jenkis. Ubrzo nakon toga, pevačica je demantovala te glasine, kao i priče da je njen brak sa Ričijem u krizi. U julu, supružnici su čak napravili plan koji je trebalo da spase njihov brak. Između ostalog, da bi provodili što više vremena zajedno, dogovorili su se da Madona smanji vreme koje provodi u teretani, da će se deca školovati u Engleskoj, kao i da će Gaj smanjiti svoje profesionalne obaveze…

Istorijat burne veze
1999 - Madona i Gaj su se upoznali na zabavi koju je organizovala Stingova supruga Trudi Stajler
2000 - 11. avgusta su dobili sina Roka
2000 - 22. decembra su se venčali u zamku Skibo u Škotskoj
2001 - Riči je režirao spot za Madoninu pesmu „What It Feels Like for a Girl“. Kontroverzni spot se na MTV-ju prikazivao samo noću
2001 - Madona se pojavljuje u Ričijevom kratkom filmu „Star“ (reklami za BMW)
2002 - Gaj je snimio film „Swept Away“ sa Madonom u glavnoj ulozi. Film je očajno prošao u bioskopima
2006 - Usvojili su Dejvida Bandu, dečaka iz Malavija
2007 - Robi Vilijams je snimio numeru „She’s Madonna“ inspirisanu rečenicom sa kojom je Riči raskinuo vezu sa tadašnjom devojkom Tanjom Štreker: „Pazi, znaš da te stvarno volim, ali ona je Madona“.
2008 - Objavljeno da je Madona u vezi sa Aleksom Rodrigezom koji se navodno zbog nje razveo od supruge Sintije sa kojom ima dvoje dece
2008 - Madona i Gaj napravili plan za spasavanje braka
2008 - U oktobru objavljeno da se definitivno razvode

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Brad i Angelina kod bračnog savetnika

Izvor blizak Bradu i Angelini otkrio je da par od nedavno posećuje bračnog savetnika. Iako oboje tvrde da je sa njihovom vezom sve u redu, sve više se govori o problemima. Mnogi tvrde da su Brad i Angie na ivici raskida.

Navodno, Brad je Angelini postavio ultimatum: ili će ići kod bračnog savetnika, ili će se rastati. Angelina se složila i već su imali prve razgovore sa psihologom.

Navodno, savetnik ih je posavetovao da najpre naprave listu deset stvari koje ne vole jedno kod drugog.

”Angelina je napisala da joj smeta što je Brad često isuviše veseo. Takođe, ona želi više prostora za sebe. Na Bradovoj listi svi zahtevi svode se na jedno: on želi da se Angelina bolje ophodi prema njemu”, rekao je izvor.

Izvor tvrdi da razgovori sa savetnikom pomažu, i da se Brad i Angelina polako vraćaju na staro.

Izvor: Megafonija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Eva Longoria: Nisam debela

Eva Longoria nedavno je demantovala da je u drugom stanju, rekavši da se samo ugojila zbog uloge u “Očajnim domaćicama”.

Međutim, glumica sada demantuje i ovu vest, naglašavajući da je vitka kao i uvek.

”Tačno je da sam dobila par kilograma zbog uloge, ali to se nije ni na koji način odrazilo na moju odeću. I dalje nosim iste stvari. Još uvek sam veličina nula”, pohvalila se Eva.

Takođe, glumica je demantovala i glasine o razvodu. Navodno, par ima probleme jer Eva želi decu, a Tony Parker ne.

”Tony i ja se ne razvodimo, to sui gluposti”, rekla je Eva.

Izvor: Megafonija
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Krađa u kući Dejvida i Viktorije Bekam
beta |||| - 15.10.2008. - 23:36
Dve osobe zaposlene u kući Dejvida Bekama i njegove supruge Viktorije u Engleskoj, uhapšene su pod sumnjom da su opljačkale poslodavce...

Reč je o ličnim stvarima igrača američkog kluba Los Anđeles Galaksi i bivše pevačice grupe "Spajs Gerls" koje su ponuđene na prodaju na sajtu eBay, prenele su svetske agencije.
Među ponuđenim stvarima su kopačke, sportska odeća i firmirana garderoba.
Policija je, kako prenose mediji, u okviru istrage o navodnoj krađi u Bekamovoj kući, uhapsila ženu staru 56 i muškarca starog 55 godina, pa ih pustila uz kauciju.
Dejvid i Viktorija Bekam trenutno žive u kući vrednoj 22 miliona dolara na Beverli Hilsu, ali su kuću u Hertfordširu, u blizini Londona, zadržali kao bazu u kojoj borave kad su u Britaniji.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Željko Joksimović: Da, u vezi sam sa Jovanom
Cetvrtak, 16. oktobar 2008. 12:54     

Željko Joksimović je konačno potvrdio ono što su manje-više svi znali: da, u vezi je sa lepom voditeljkom RTS-a Jovanom Janković.

Prst sudbine ih je spojio na Eurosongu. Nedeljama su provodili sate i sate vežbajući na probama kako bi vođenje Pesme Evrovizije proteklo bez problema, a to vreme ih je zbližilo. Nedugo posle Eurosonga počele su priče da su "u šemi", zajedno su išli u Pariz na poziv kreatora Žan-Pol Gotjea, zajedno su išli i na more...

Jovana je zbog Željka raskinula veridbu, a on je ostavio drugi voditeljku Adrijanu Čortan.

U intervjuu "Večernjim novostima", srpski kantautor je konačno priznao da njih dvoje jesu u vezi. Upitan od kad su zajedno, odgovorio: "Još smo 'zeleni'!".

Jovana ga je "kupila" šarmom, inteligencijom, pozitivnošću.

"Jovana nema nikakve veze sa mojim prethodnim emotivnim životom. Beskrajno je inteligentna, šarmantna i pozitivna", kaže autor pesme "Lane moje", koje je donelo Srbiji drugo mesto na Pesmi Evrovozije pe dve godine.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
HTC 
Madona: Gaj, ti si emotivni retard!
Cetvrtak, 16. oktobar 2008. 13:37     

Nije prošlo dugo vremena od objave razvoda Madone i reditelja Gaja Ričija, a kraljica popa je na svom koncertu u Bostonu poslala jasnu poruku svom budućem bivšem mužu: "Ti si emotivno retardirana osoba!".

Pre nego što je otpevala pesmu "Miles Away", za koju je ranije rekla da je bila inspirisana svojim mužem, Madona je na bini rekla: "Ovo je pesma za emotivno retardirane. Možda znate neke ljude koji spadaju u tu kategoriju. Ja, svakako, znam".

Koncert u Bostonu održan je samo nekoliko sati pošto je njena predstavnica za štampu potvrdila da se Madona i Gaj Riči razvode.

Nastup u Bostonu bio je njen 23.koncert na svetskoj turneji "Sticky & Sweet", koja je počela u Kardifu (Vels)u avgustu, a biće završena u decembru. Pre deset dana, 6. oktobra na koncertu u Njujorku, Madona je metaforično najavila da će se razvesti od muža: "Kraljica će posle tačno 29 poteza ostaviti (pojesi) Kralja". U tom trenutku ona je imala još 29 koncerata na turneji.

Ipak, sudeći po izjavi u Bostonu, "kraljica" nije mogla da sačeka još tih 20-ak poteza, već je nešto ranije "pojela kralja".

Još tokom proleća, Madona je slala signale Gaju Ričiju da u njihovom braku ne štima sve ako treba. Neke od najznačajnijih umetničkih dela, kao što su neki radovi Dalija ili Napoleonov portret koji je naslikao Žak-Luj David, ona je prebacila iz njihovog londonskog doma u Njujork.

Prema saznanjima "Mejla", Madona i Gaj Riči su odlučili da se raziđu posle nekoliko meseci konstantnih svađa oko raznih pitanja, a jedno od najbolnijih bila je želja Madone da se iz Britanije vrati u SAD.

Kulminacija se dogodila prošlog petka, kada je Madona dala Ričiju ultimatum - ili se seliš sa mnom u Njujork ili kraj! Reditelj je, kažu izvori britanskog lista, pobesneo i rekao da mu ne pada na pamet da se seli, čime je stavio tačku na njihov brak.

"Gaj je jednostavno poludeo kada je čuo njen ultimatum i rekao joj je da nema šanse da se odseli daleko od svojih korena i familije i to samo zato što ona želi još jednu promenu svog imidža", tvrdi dobro obavešteni izvor "Mejla".

"Madona nije odstupila. Rekla mu je: Ili si za ili ispadaš", dodaje taj izvor.

Isti izvor navodi i da su se stvari između njih dvoje toliko pogoršale poslednjih nedelja da čak nisu mogli da budu zajedno u jednoj prostoriji duže od nekoliko minuta.

Par se tako približio jednom od najspektakularnijih razvoda poznatih ličnosti do sada, a bez dileme biće to i razlaz koji će biti najskuplji u britanskoj pravnoj istoriji. Priča se o nekih 75 miliona funti, koliko su zaradli tokom desetogodišnje veze.

Madonino lično bogatstvo procenjeno je na 275 miliona funti, a već je angažovala advokatsku kancelariju koja je zastupala nekadašnjeg Bitlsa Pola Makartnija u dvogodišnjoj brakorazvodnoj parnici sa Heder Mils.

Prijatelji Gaja Ričija tvrde, međutim, da će javnost biti razočarana, jer neće biti ništa od očekivanog iznošenja prljavog veša na sudu. Poznajući britanskog reditelja, oni tvrde da će se truditi da sve prođe mirno i bez ekcesa.

"On od nje neće uzeti ni peni", tvrdi jedan njegov prijatelj iz paba za londonski "Dejli Mejl".

Ne treba smetnuti sa uma ni faktor dece. Madona i Riči imaju troje dece - Lurd (12) iz Madonine prethodne veze, zajedničkog sina Roka (osam godina) i usvojenog dvogodišnjeg Dejvida Bandu iz Malavija. Sigurno je da će pokušati da, makar zbog njkih, koliko-toliko sve drže podalje od javnosti kada razvod počne.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 667 668 670 671 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.