Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 11 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 974853 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
INTERVJU: Sanja Bogosavljević i Ana Milenković, pobednice "Evrovizije"
OPET ĆEMO NA "EVROSONG"

Ispunila nam se želja iz detinjstva. Na kraju nam se najviše dopala verzija "Molitve" na finskom. Mislile smo da ćemo polomiti jezik pa smo u studio dolazile s puškicama

Ana Milenković i Sanja Bogosavljević ostvarile su svoj san iz detinjstva - pobedile su na Evroviziji. Ove dve devojke, članice "Bla, bla benda" koje su pevale prateće vokale Mariji Šerifović kažu da nikada nisu doživele da publika na prve taktove pesme vrišti.

U Helsinkiju su se provele fantastično, a sada kada čuju "Molitvu" podseća ih na sve lepe trenutke koje su tamo doživele kao predstavnice Srbije.

Ljubavni jadi na probi

Ana, zaplakala si tokom glavne probe na šta je Gorčin Stojanović rekao da si rođena glumica, ali ti si mu rekla da imaš ljubavni problem. Da li si ga rešila?

- To je bilo trenutno. Bila sam u raskidu s dečkom. Ali tog dana se nešto desilo i ja sam zaplakala. Ne treba praviti dramu oko toga. Svi su me zvali da pitaju kakav to problem imam. Sada je sve u redu, pomirila sam se sa dečkom.

Sanja, mnoge muškarce zanima da li i ti imaš dečka?

- Samo ću reći da sam zaljubljena.

Obe imaju zavidnu muzičku biografiju. Sanja je apsolvent Fakulteta muzičke umetnosti, muzikom se bavi od svoje desete godine i nastupala je na mnogim festivalima. Ana je pevala prateće vokale Zdravku Čoliću i i nastupala na mnogim festivalima. Uspeh koji im se desio sa "Molitvom" vide kao nagradu.

Otkud vi među pratećim vokalima Marije Šerifović?

Ana: Sa kompozitorom Grajom se znamo od ranije. Nastupali smo ove godine, kao i prethodne na Beoviziji sa "Bla, bla bendom" a pošto nas Graja ceni kao pevačice, pale smo mu na pamet.
Sanja: Ana i ja smo tada davale intervju za "Radio S" i tada je njoj zazvonio mobilni. Vratila se usplahirena: "Ljudi, Sanja, upravo nas je zvao Graja. Imamo ponudu da pevamo prateće vokale Mariji Šerifović." Meni se na to odmah stvorila vizija iz mog detinjstva. Svake godine sam pratila Evrosong, a sad je postao deo stvarnosti.

Znate li koliko puta ste do sada otpevale "Molitvu"? Da li vam je dosadila?

Ana: Jao, ne znam. Nije nam uopšte dosadila. Nedavno je cela ekipa gledala nastup iz Finske i svi smo bili na ivici suza.
Sanja: "Molitva" se stalno pevušila. Nije nam dosadila jer nas podseća na sve ono što smo doživele u Helsinkiju.

Ko je "Molitvu" preveo na finski?

Ana: Jedan Finac. Tamo smo ga upoznale i mislim da je novinar i fan "Evrovizije". "Molitva" mu se jako dopala i on je predložio da se otpeva na finskom. Svakoj devojci je poklonio po jednog čovečuljka koji drži kartu Finske i bombonice od mentola da nam osveže grlo.

Kako ste naučile da je pevate na finskom?

Sanja: Graja je prvi pesmu otpevao na finskom. Jedna devojka Mia, koja nam je bila domaćin u Helsinkiju, ispravila je neke reči. Graja je to snimio. Bunile smo se jer smo mislile da ćemo polomiti jezik. Dolazile smo u studio sa puškicama! Ipak, ta verzija je ispala najbolje.
Ana: "Rukojlen" mnogo lepše i nežnije zvuči nego "Molitva". Zanimljivo je da reč "rakasta" koju smo sve mi izgovarale grubo pevajući na finskom znači najnežnija ljubav.

Da li ste u kontaktu sa ženom koja vam je bila vozač tokom boravka u Finskoj? Čuli smo da ste se sprijateljili s njom?

Ana: Njeno ime je Statu. Ona je toliko divna, kao da je iz Srbije. Ne znam da li je neko bio veći promoter srpske delegacije od nje. Na auto je stavila srpske zastave, sličice sa sklopljeim rukama i srcem. Stalno je puštala pesmu. Odvrne do daske pa otvori prozor. Na svakom semaforu je vikala "Srbija!" i "Molitva!".

Da li su se tako ponašali i vozači drugih delegacija?

Sanja: Ne. Ne znam kako se stvorila ta veza među nama od početka. Verovatno joj se mnogo svidela "Molitva". Posle nekoliko dana nam je rekla da će joj biti mnogo teško kada odemo. Na dan finala je obukla crveni komplet. Čak nam je kupila i poklone, muzičke kutijice u obliku jaja. Ispratila nas je na aerodrom i svi smo plakali.

Ukusne kobasice od irvasa

Marija se žalila na hranu u Finskoj, da li ste i vi imale problem da jedete irvase i medvede?

Ana: Ja ne jedem kobasice, ali probala sam kobasice od irvasa. To je nešto fenomenalno, oduševila sam se ukusom. Jela sam i medveda. Ukus je opor i nije mi se baš dopao.

Sanja: Mi nismo imale problema s hranom, a Marija se hranila u Meku.

Ana: Želela je da otpeva "Molitvu" na srpskom i mi smo joj ispunile želju. Ta scena je baš bila dirljiva. Držala je tekst pesme na kolima, pevala a mi smo je pratile. To je toliko bilo dirljivo da smo svi plakali.

Da li će ona biti vaš gost u Beogradu?

Ana: Zvale smo je da dođe. Mislim da će se organizatori pobrinuti za to.

Fincima se "Molitva" baš svidela.

Sanja: Jeste, mnogo im se svidela. Tamo smo imale dva nastupa. Posle prvog smo napustile salu, ali su nas zvali da se vratimo jer je u publici vladalo ludilo! Drugi nastup smo imale na trgu na kojem je bilo evrovizijsko selo. Skupilo se mnogo ljudi, a kada je počelo "Molitva", Finci su počeli da vrište.

Koji momenat vam je bio najteži na "Eurosongu"?

Sanja: Kada smo čekale da nas prozovu u polufinalu. Očekivale smo da će nas prozvati među prvima jer smo bile favoriti, a ono nikako.
Ana: Tek kada je Mare rekao: "Evo sad ćemo mi", tada su nas i prozvali. Vrištale smo od sreće!

Kako ćete vas dve da iskoristite uspeh koji ste postigle s Marijom?

Ana: Želimo da ovaj uspeh prelijemo na "Bla, bla" bend pa ćemo uskoro snimiti album.

Gde publika može da vas čuje?

Ana: Ponedeljkom pevamo u klubu "Tramvaj", četvrtkom u "Kafe Teatru" i petkom u klubu "Gaučosi".

Zbog čega niste otputovale s Marijom na evropsku turneju?

Ana: Ovo je prva godina da Evrovizija organizuje turneju, tako da mi koliko god da smo razmišljali o pobedi, nismo imale predstavu da će to tako biti. To smo saznale na dan pobede i trebalo je u narednih sat vremena da odlučimo da li ćemo ići s Marijom. Svaka od nas je imala neke svoje obaveze i ne bi svih pet devojaka moglo da ide. Pošto nismo sve mogle da idemo, odlučile smo da ne ode nijedna. Na beogradskom koncertu ćemo nastupiti zajedno.

Da li razmišljate da se zajedno pojavite na sledećoj "Beoviziji"?

Ana: Na sledećoj "Evroviziji" sigurno nastupamo. Pred nama su letnji festivali i imamo puno ponuda.
ANA SAVIĆ

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Tamara - nova devojka Brusa Vilisa
Autor: M. Č. | 26.05.2007 - 10:36

Popularni holivudski glumac Brus Vilis ima novu devojku, atraktivnu „Plejboj“ zečicu Tamaru Vitmer. Stari glumački lisac viđen je sa mlađanom Tamarom u jednom hotelu u Los Anđelesu, gde su uživali u romantičnoj večeri.
Brusu, koji ima pedeset dve godine, očigledno ne predstavlja problem da se zabavlja sa devojkom koja je samo pet godina starija od njegove ćerke Rumor (Tamara ima 23 godine). Sudeći po izjavama koje je Tamara dala za neke američke tabloide, njoj razlika u godinama ne predstavlja prepreku.
„On ima najseksepilniji glas na svetu! Tako je nežan i umiljat. Istina da je ćelav, ali meni to ne smeta. Veoma je dobar čovek i to je ono što je najbitnije“, rekla je Tamara.
Seksi fotomodel i pre Brusa bila je u vezi sa jednim glumcem - karate majstor Žan-Klod van Dam dugo je bio zaljubljen u Tamaru.
„Izlazila sam sa slavnima koji su broj jedan u svetu. Većinu njih sam upoznala u ‘Plejboj’ kući, na žurkama. Hju Hefner mi je tada bio velika podrška. Istina je da ja obožavam da izlazim sa poznatima i uvek rado pristajem na takve akcije. Čula sam da je Oven Vilson opasan“, priča Tamara.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Knjiga o princezi Dajani sa parčićima venčanice
Autor: Beta | 26.05.2007 - 13:47

Povodom desete godišnjice pogibije britanske princeze Dajne u prodaji će se pojaviti knjiga o njenoj venčanici po ceni od basnoslovnih 1.500 evra.
Takvu cenu izdavači su obrazložili činjenicom da će u svakom primjerku knjige, koja će biti odštampana u malom tiražu, naći po jedno parče venčanice koju je princeza Dajana nosila prilikom udaje za britanskog prestolonaslednika princa Čarlsa.
Dizajneri kraljevske porodice Dejvid i Elizabet Emanuel u svom delu pod nazivom "Haljina za Dajanu" opisuju kako je nastala poznata venčanica.
Knjiga će se pojaviti u prodaji naredne sedmice. Princeza Dajana poginula je u saobraćajnoj nesreći 31. avgusta 1997. godine u Parizu. Ove godine se, povodom desete godišnjice njene smrti, u Londonu i čitavoj Britaniji planiraju brojne memorijalne manifestacije.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
LJUBI JE MAJKA!
Ceca Ražnatović proslavila deveti rođendan ćerke Anastasije

Uz pesmu "Danas nam je divan dan", koju je zapevao Saša Kovačević, započela je žurka koju je Ceca Ražnatović upriličila ćerki Anastasiji za njen deveti rođendan. Slavljenica, koja je insistirala da njenu proslavu uveliča trenutno najpopularniji mladi pop pevač u Srbiji, i sama je pokazala svoje odlične glasovne mogućnosti otpevavši čuvenu pesmu "My Heart njill go on" Selin Dion iz filma "Titanik". Potom je, zajedno s mamom, izvela i njene hitove "Grom", "Manta, manta" i "Pile" s aktuelnog albuma "Idealno loša".
Na žurki su podjednako uživali i deca i odrasli, među kojima su bili tetka Lidija sa suprugom Predragom Ocokoljićem i njihova ćerka Helena, Mira Škorić sa ćerkom Milicom, Viki Miljković, koja uskoro očekuje dete s budućim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, tabloidni mag Robert Čoban sa suprugom, Romana, Cecin stilista Saša Vidić i mnogi drugi.

(D. T.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Đoša u "Nemogućoj misiji"
NAJZAD DOLIJAO!

Glumac Bogoljub Mitić bio je ovonedeljna "žrtva" emisije "Nemoguća misija". Da "upecaju" popularnog Đošu, producenti ove jedinstvene skrivene kamere uspeli su nakon skoro godinu dana. Naime, iako su pokušavali da snime emisiju sa njim, on je uspevao da izbegne nameštaljku. I to isključivo zahvaljujući sreći, jer se svaki put zapio i zakasnio!

No, ljudi iz "Nemoguće misije" dočekali su da Đoša nasedne na njihovu priču. U glavnoj ulozi se, pored njega, našla i devojka na putu kojoj je po kiši menjao gumu, da bi potom došao u neprijatnu situaciju jer se ona pojavila na sastanku za dogovor o snimanju fiktivne reklame... Ali, da ne otkrivamo previše! Sve ovo gledaoci će moći da vide već večeras, kada prvi deo emisije bude prikazan, dok će rasplet biti poznat za nedelju dana.

(G. J.)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Menson šokirao Timberlejkovu mamu
Majka Džastina Timberlejka je bila šokirana kada je svojevremeno upoznala Merilina Mensona...

PITANJE Majka Džastina Timberlejka je bila šokirana kada je svojevremeno upoznala Merilina Mensona, koji je komentarisao dokumentarac o seksu. On je navodno pitao gospođu: "Da li ste znali da žena između nogu ima tri rupe?" što je nju ostavilo bez reči.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
GRANDIOZNE NEZNALICE

Buduće "zvezde Granda" ne znaju ko je vođa "Orkestra za svadbe i sahrane", kako se zove pevač "Rolingstonsa", ko je srpska dobitnica MTV nagrade, pa ni koliko je 3 x 7 - 10

Čast izuzecima, ali većina pretendenata na titulu "zvezda Granda" koji su se u subotu takmičili pred milionskim TV auditorijumom propisno se izbrukala. Devojke i mladići od kojih Saša Popović namerava da napravi istinske muzičke zvezde, pored zavidnog pevačkog potencijala, pokazali su grandiozno neznanje, neobaveštenost i nedostatak opšte kulture.

Novinarski žiri koji je, prema istraživanjima gledanosti, značajno doprineo povećanju rejtinga emisije, ovog puta je "obradovao" kandidate uglavnom veoma jednostavnim pitanjima. Uz sve poštovanje njihove mladosti, neiskustva i primetne treme pred "strašnim novinarskim sudom", za mlade ljude koji nameravaju jednog dana da postanu nečiji idoli (sudeći po broju fanova i SMS glasova, neki to već jesu) u najmanju ruku je neprimereno da ne znaju ko je vođa "Orkestra za svadbe i sahrane", kako se zove pevač "Rolingstonsa", ko je srpska dobitnica MTV nagrade, pa ni koliko je 3 x 7 - 10. Saša Popović će u jednom momentu morati da se zapita da li je to prototip "zvezda" koji on i "Grand" žele da stvore.

Prvi koji je u subotu imao "čast" da napusti Top 10 "Zvezda Granda" bio je Požarevljanin Renato Henc, po mnogima ne zato što je najlošiji pevač, nego pre svega jer nije umeo uživo da otpeva hit Miroslava Ilića "Polomiću čaše od kristala".

Takmičenje, inače, postaje sve napetije. I pored toga što je u SMS glasanju stiglo više od 120.000 poruka, razlika između Renata i devetoplasiranog bila je - samo 31 glas. Trku već naredne subote nastavljaju Sanja Stojanović, Slađana Đorđević, Radmila Manojlović, Katarina Živković, Dušan Svilar, Milan Dinčić, Slobodan Betjatrević, Nemanja Stevanović i Milan Stanković.
(A. V

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Kurir u Kanu: specijalni izveštač: Ilija Đukić
INTERVJU: Džordž Kluni
NISAM ZLI AMER!
Holivudska zvezda objašnjava zašto se ne slaže sa Bušovom politikom, govori o svom humanitarnom angažmanu i priznaje da mu nije jasno šta se dešava na Kosovu

Glavni junaci filma "Oušns 13" pojavili su se u četvrtak pred novinarima u Kanu izazvavši nezapamćeni haos. Obezbeđenje je utrostručeno, improvizovane ograde su padale, trake koje su ih držale rušile su se kao kule od karata, ali to nije smetalo glavnim zvezdama filma da budu nasmejane i sjajnog raspoloženja.

Iako u Kan nije doputovao legendarni Toni Montana, to jest Skarfejs Al Paćino, ostali su, osim poprilično narcisoidne i ja-sam-zvezda-ne-dirajte-me glumice Elen Barkin, bili vrlo raspoloženi za razgovor sa sedmom silom, ne samo na pres konferenciji već i u pres zoni ispred sale.

Lepotane Džordža Klunija, Breda Pita, Endija Garsiju i Meta Dejmona zabolele su ruke od davanja autograma, pa su se dogovorili da svako od njih odabere jedan deo zone u kojoj će odgovoriti na nekoliko novinarskih pitanja. Kurir je osvojio džek-pot jer nam je prišao Džordž Kluni.

Slavni glumac se pokazao u najboljem svetlu, jer je svoje agente oterao u "tri lepe" kada su mu rekli da batali novinare i krene sa njima. Kako je, pored promocije filma, u Kanu njemu i družini najaktuelnija priča akcija prikupljanja pomoći za izbeglice u Sudanu, Džordža Klunija smo prvo upitali šta ga je nagnalo da se bavi humanitarnim radom.

- Ko će tim ljudima da pomogne ako ne mi? Mi bar možemo da imamo neki uticaj na svet preko medija. Bred Pit, Met Dejmon, Don Čidl, Džeri Vajntraub i ja stvorili smo fondaciju "Not on aur voč" kako bismo pomogli ljudima u Darfuru, koji prolaze kroz nezapamćene strahote.

- Narodi širom planete moraju da znaju šta se dešava u Sudanu kako bismo mogli da im pomognemo. Evo, ovde u Kanu sakupili smo više od deset miliona dolara, ali novac sa preksinoćnje dobrotvorne večere neće biti jedini izvor prihoda, jer akciju nastavljamo i kada se vratimo u SAD - rekao nam je Kluni.

Da li bi ovakva vrsta angažovanja mogla da se proširi i na ostala ugrožena područja u svetu, poput Kosova, recimo, gde Srbi nemaju nikakve uslove za život?
- Lično bih voleo da pomognem svima. Samo, iskreno rečeno, nije mi najjasnije šta se na Kosovu dešava. Ono što znam je da taj deo Balkana može da ugrozi čitav region ako se neka pitanja ne reše kako treba, a to nikako ne bi valjalo.

- Videćemo, tek smo počeli sa ovom akcijom. Nažalost, nismo političari i nas niko ništa ne pita. Mi smo samo poznati filmski glumci, koji imaju tu, ponekad nezavidnu, poziciju da privlače pažnju. E, sada smo odlučili da je privučemo "na našu vodenicu", odnosno u interesu jednog ugroženog naroda.

Stidite li se i dalje što ste Amerikanac?
- Reći ću vam samo ovo, pa vi zaključite sami - uživam u Kanu, uživam u čitavoj Evropi, volim ovaj kontinent i narode koji tu žive. Drago mi je što me širom Evrope posmatraju kroz pravu prizmu, a ne kroz naš Senat ili Kongres, kao i što me ne vide kao nekog ko bi da izigrava sudiju i gura prste tamo gde im nije mesto. Jesam li bio dovoljno jasan? (smeh).

- Zabolelo me je kada sam u Darfuru ugledao gorčinu na licima ljudi nakon što su me videli, iako su znali da ja nemam ništa sa politikom koju vode SAD. Tek kada sam im se javno obratio i izneo im svoje, nazovi spoljnopolitičke stavove, sunce je zasjalo iznad svih nas (smeh).

Hoćete li imati vremena da obiđete jednom i istočni deo Evrope, konkretno Srbiju? Politički se jako dobro slažemo sa vama, verujte mi.
- Ha, ha, u to nisam ni sumnjao. Nadam se da će me put jednom naneti u Srbiju. Planiram da živim duže od ostalih iz moje "Oušn" ekipe (smeh), tako da ću sigurno imati dovoljno vremena da upoznam svet, pa i vas!

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
HUMANO ROŠTILJANJE
Poznate ličnosti takmičile se u pripremanju roštilja i poklonile 100.000 dinara Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju

Lep i sunčan dan okupio je u subotu brojne poznate ličnosti na roštiljanje pod nazivom "Peci, peci, peci" u "Kolonijal sanu". Milan Kalinić, Vanja Bulić, Danijela Vranješ, Iva Štrljić, Branka Nevistić, Slavko Belesin, Miloš Milovanović, Tanja Ferendino, Ivona Đorđević, Slađana Slavković... takmičili su se u pripremanju najboljeg roštilja, a pobednik je trebalo da osvoji nagradu od 100.000 dinara, koje je obezbedio organizator događaja - "Kotanji začini".

Latino muzika samo je upotpunila veselu atmosferu u bašti kluba, a takmičari su čak odlučili da zabavu upotpune tako što su se latili mikrofona i zapevali. Šest ekipa sastavljenih od po dve poznate ličnosti dalo je svoj maksimum u pripremanju mesa, a žiri u sastavu Boda Ninković, Duška Vučinić i direktor "Kotanija" Zoran Stanojković trebalo je da izaberu najbolje jelo. Ipak, kako su svi takmičari napravili odličan obrok, ali i priredili dobru zabavu, žiri nije izabrao pobednika, već su prvo mesto podelile sve roštiljdžije.

Sav novac - 100.000 dinara poznate ličnosti poklonile su Domu za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju Sremčica, a ček je u ime ove ustanove primio direktor Milenko Čurović.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
SVADBENI CVRKUT
Verili se Danijela Vranić i Dragan Milosavljević Cvrčak, svadba već krajem jula ili početkom avgusta!

Veza Danijele Vranić i njenog dečka Dragana Milosavljevića Cvrčka, suvlasnika TV Balkanika, kako Kurir saznaje iz pouzdanog izvora bliskog ovom još uvek "friškom" estradnom paru, uskoro će se pretvoriti u brak! Naime, posle samo nekoliko meseci zabavljanja Cvrčak je zaprosio Danijelu, a njen odgovor je, naravno, bio potvrdan!

- Iako su zajedno relativno kratko, njihova osećanja su jaka i odlučili su da svoju ljubav i ozakone. Inicijativa je, kako i dolikuje, potekla od Cvrčka, koji je Danijelu nedavno iznenadio skupocenim vereničkim prstenom sa dijamantom. Nju je, međutim, još više oduševilo to što je on insistirao da ode kod njenih roditelja u Valjevo i zatraži njihov blagoslov.

- Kada ga je, očekivano, dobio, sve rođake i prijatelje obavestio je da su se Danijela i on verili, te da planiraju dolazak na svadbeno veselje, koje će se održati krajem jula ili početkom avgusta - kaže naš sagovornik, a ovu informaciju za Kurir potvrđuje i budući mladoženja:

- Tačno je, zaprosio sam Danijelu, ali ne želim da iznosim detalje o našem privatnom životu!

Da podsetimo, Cvrčak je zbog pop pevačice ostavio njenu koleginicu iz folkerskog tabora Jovanu Tipšin, sa kojom je bio u vezi prethodne dve godine. Zanimljivo je da su Vranićeva i Milosavljević sve doskora tvrdili da među njima nema ništa više od poslovne saradnje, iako su i vrapci na estradi i u medijima znali da je Cvrčak naprosto procvrkutao od nežnih osećanja prema "kraljici splavova". No, sad su valjda shvatili da ljubav nije bolest pa da se krije! U to ime, želimo im glamurozno venčanje, srećan brak i mnogo dece!

(R. S.)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.336 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.