Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 971886 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
MEDENI MESEC NA CRVENOM MORU

Aneta Mihajlović, direktorka produkcijske kuće "Adrenalin", i Ivan Ivanović, suvlasnik agencije "Cezar ketering", proveli su medeni mesec u egipatskom odmaralištu Ain Sohna

Aneta Mihajlović, direktorka produkcijske kuće "Adrenalin", i Ivan Ivanović, suvlasnik agencije "Cezar ketering", proveli su medeni mesec u egipatskom odmaralištu Ain Sohna.

Reporter Pressa "ulovio" je zaljubljeni par kako uživa na plaži u blizini hotela "Klub stela", u kojem su bili smešteni sredinom maja, a nekoliko dana su proveli i u Kairu.

Par je neprestano razmenjivao nežnosti, ne ustežući se da pokaže koliko je zaljubljen. Inače, Aneta i Ivan venčali su se krajem aprila na "Salašu 137" u neposrednoj blizini Novog Sada.

Deset godina do svadbe

Aneta i Ivan upoznali su se pre desetak godina u diskoteci "XL", gde je on radio kao barmen, dok je Aneta vodila program povodom premijere filma "Peti element". Ipak, platonska veza trajala je sve do prošlog jula, kada su Aneta i Ivan zvanično počeli da se zabavljaju, na njen 36. rođendan, koji je proslavila u restoranu "Violeta, kućo stara". Vrlo brzo su počeli i da žive zajedno, a 19. aprila su svoju vezu i ozvaničili.

Tridesetsedmogodišnja bivša urednica TV Košava i njen godinu dana stariji partner ceremoniju venčanja obavili su u krugu rodbine i najbližih prijatelja i poslovnih saradnika.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Džesiki Simpson se sviđa Džud Lo
   Popularna pevačica i glumica Džesika Simpson je skoro završila burnu vezu sa pevačem Džonom Majerom, a sada po medijima daje izjave kako joj se dopada kolega Džud Lo. Videćemo kako će srcelomac Džud da reaguje na ovu provokaciju.
Deponija dobila ime „Džon Kliz“
    Slavni Montipajtonovac Džon Kliz dobio je zanimljivo priznanje od svojih građana iz Avapuna na Novom Zelandu. Lokalna deponija smeća dobila je Klizovo ime. Jednom prilikom Kliz je izjavio da mu je jedan novozelandski grad odvratan. Novozelandske šaljivdžije su rešile da mu se zbog te izjave na ovaj način originalno osvete.
Karte za „Kaiser Chiefs“ od 990 do 1.500 dinara
   Karte za koncert britanskog benda „Kaiser Chiefs“, koji će se 19. juna održati u „Beogradskoj areni“, koštaju 990, 1.200 i 1.500 dinara i mogu se nabaviti na prodajnim mestima Bilet servisa, „Tiketlajna“, „Eventima“, biletarnici „Arene“, prodavnicama IPS-a, „Takvud sinepleksu“, „Roda sinepleksu“ i „Palas Šumadiji“.
Vodimo vas na premijeru filma „Pirati sa Kariba: Na kraju sveta“
   U beogradskom Domu sindikata danas će premijerno biti prikazan film „Pirati sa Kariba: Na kraju sveta“, a pet najbržih čitalaca koji se danas od 11.30 do 11.35 časova jave na telefon 011/3334-620, dobiće po dve karte za projekciju koja počinje u 16.30 časova. Inače, u trećem nastavku urnebesne filmske avanture Vil Tarner (glumi ga Orlando Blum), Elizabet Svon (Kira Najtli) i kapetan Barbosa (Džefri Raš) pokušavaju da oslobode kapetana Džeka Speroua (Džoni Dep) iz zatočeništva Dejvija Džonsa (Bil Naji). Na svom putovanju vesela družina mora da se suoči sa kineskim piratom Sao Fengom (Co Jun Fat), a zanimljivo je da lik kapetana Tviga tumači Kit Ričards, gitarista grupe „Rolingstons“.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Kurir u Kanu: specijalni izveštač: Ilija Đukić
SRBOMRZAC!
Reporter Kurira lično se uverio da pripadnici našeg naroda nisu po volji slavnoj Žilijet Binoš

Neverovatno je koliko prvi utisak može da prevari kada je reč o velikim zvezdama! Iako je bije glas da je jako prijatna, tiha, nesebična, nenametljiva osoba koja voli da za sebe kaže da je altruista, francuska glumica Žilijet Binoš pokazala se u dva odvojena susreta sa novinarima Kurira na Kanskom festivalu kao neko ko, po svojoj prilici, ima lični problem sa Srbima!

Žilijet s našom novinarkom Draganom Tripić

Kako bismo što bolje povezali deliće ove priče u celinu, odmah ćemo reći da je poslednji film ove oskarovke pre Kana bio "Provalnik ", u kojem glumi muslimanku Amiru (i gde joj je partnerka naša Branka Katić) i koji je prikazan na Festu.

Zbog toga nas, što je i logično, i nije toliko interesovao njen novi film " Let crvenog balona", koji se ovde premijerno prikazao, već smo želeli da od ove renomirane glumice saznamo kako je sarađivala sa Brankom Katić, na koji način je tako dobro naučila da govori "srpsko-hrvatski" i zašto ju je privukla uloga muslimanke.

Pošto smo pitanja morali unapred da izdiktiramo njenom menadžeru (dok je ona sedela iza njega), on je videvši ih, počeo da se znoji i rekao nam:
- Da vam na pamet nije palo da je to pitate! To nikako!

Budući da nas je upozorio da će stajati pored nas spreman da prekine intervju onog momenta kada počnemo da je provociramo (?!), nije nam preostalo ništa drugo nego da sednemo sa njom za sto - i to, gle slučajnosti, u poslednjoj grupi novinara, sa jednim Grkom i Rusom - i pokušamo da na neki volšeban način izvučemo nešto zanimljivo iz nje.

Žilijet se tokom čitavog intervjua folirala i usiljeno smejala, očito u želji da ostavi utisak spontane zvezde, a kada smo na kraju ipak pokušali da je pitamo o toj famoznoj ulozi Amire, menadžer je kao oparen skočio sa stolice, zaustavio intervju, zahvalio nam se i zabranio slikanje sa Žilijet!

Tada dolazi do njenog pravog, prirodnog nastupa. Iako smo je zamolili za jednu zajedničku sliku za Kurir, Žilijet ustaje, okreće glavu praveći se da niko od nas više ne postoji i trčećim korakom izlazi iz restorana na plaži, gde je upriličen intervju. Namerno krećemo za njom nekoliko puta je pitajući u čemu je problem, i zašto joj toliko smeta jedna fotografija. I pored toga ona nastavlja da nas tretira kao duhove, dobacivši na kraju menadžeru da nas se otarasi!!!

Kurir nadmudrio Žilijet!

U nastavku večeri dolazi do potpunog obrta priče i prikazivanja novog lica ove glumice, a sve zahvaljujući domišljatosti naše reporterke Dragane Tripić! Ona je, naime, presrela francusku zvezdu ispred hotela, i rekla joj da u Kanu pratimo lov Emira Kusturice na treću Zlatnu palmu (što se Binošovoj dopalo jer je on njen prijatelj), kao i da je novinarka Kurira rodom iz Bosne i Hercegovine. Binošova se istog momenta istopila čuvši ime naše susedne države i sva srećna zagrlila našu koleginicu, pristavši na slikanje za naš list. Pored Dragane je bilo još nekoliko srpskih novinara, koje je Žilijet, gle čuda, nakon ovog slikanja iskulirala do daske i zapalila u hotel uz obrazloženje da je jako umorna. No, bitno je da je pred čitaocima Kurira fotografija koja dokazuje da se i nadmene dive mogu odobrovoljiti. Ko umije, njemu dvije!      

ILIJA ĐUKIĆ

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
PROMOCIJA BEZ MLADOŽENJE
Katarina Sotirović promovisala novi singl i spot za pesmu "Devojka za udaju", a za leto najavila album i venčanje sa Aleksandrom Rašićem!

U utorak po podne, u klubu "Forum" u Beogradu, nekadašnja pevačica Koktel benda Katarina Sotirović promovisala je svoj novi singl "Devojka za udaju" i spot za istoimenu pesmu. Ovim povodom okupio se veliki broj njenih kolega i prijatelja, među kojima su bili i Maja Odžaklijevska, Anabela "Fanki Dži", članovi njene bivše grupe Koktel bend, Ivan Gavrilović, Dunja "Fleš" i mnogi drugi.

Pošto su gosti (za divno čudo, kada su ovdašnje prilike u pitanju, prim. G. J.) došli na vreme, još pre početka promocije u klubu stvorila se tolika gužva da je većina spas od vrućine potražila napolju. A onda je zahlađenje došlo neočekivano, i to u vidu kiše, te su se gosti podelili na one koji će pod šatorčićima rizikovati da pokisnu i one koji bi radije da trpe vrućinu.

No, to nije nimalo pokvarilo raspoloženje gostima, a ponajmanje domaćici te su strpljivo sačekali da padavine prestanu, da bi potom otpočeo i oficijelni deo promocije. S obzirom na to da je među okupljenima bilo primetno odsustvo Kaćinog dečka, košarkaša Aleksandra Rašića, upitali smo je za razlog njegovog nedolaska.

- Aleksandar ima obaveza u Turskoj, jer je sezona pri kraju, i želeo je da dođe, ali nikako nije uspeo da nađe slobodan termin - objasnila je pevačica dodavši da na leto planira udaju, ali da o datumu i mestu održavanja svadbe ne želi da govori.

G. JOVANOVIĆ

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Prinova
GOCA TRŽAN DOBILA ĆERKU

Pevačica Goca Tržan je sinoć oko dvadeset sati u GAK " Narodni front" rodila devojčicu. Porođaj je tekao normalno, a dolazak na svet njene ćerkice pomogao je čuveni doktor Dušan Stanojević. Goca se porodila prirodnim putem, bez epidurala i anestezije, i presrećna je. Tata Ivan je, takođe, van sebe od radosti i sinoć je organizovao veliku feštu s prijateljima. Devojčica će se najverovatnije zvati Lara, o čemu smo već pisali. Redakcija Kurira čestita prinovu srećnim roditeljima.

(R. S.)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Holivudski macani sakupljaju novac za izbeglice iz Darfura
Bred Pit i Džordž Kluni, dvojica glumaca iz novog filma „Ocean’s 13"...

KAN Bred Pit i Džordž Kluni, dvojica glumaca iz novog filma „Ocean’s 13", ali i ostatak filmske ekipe, na kanskom festivalu su sakupili 10 miliona dolara za izbeglice iz Darfura. „Mi nismo političari. Mi ne možemo da donosimo odluke. Ne možemo da radimo ništa drugo osim da privlačimo pažnju na nešto i upravo to sada činimo", rekao je Kluni. ||||

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Igor Brakus: Ja sam odličan!
Ako ste se pitali kako izgleda čovek koji ima četiri indeksa, onda upoznajte Brakusa...
Ima ljudi koji svoj sat navijaju na tri po podne da bi se udobno namestili pored radija, jer ni za šta na svetu ne propuštaju kultnog Igora Brakusa i njegov radio šou „Od 3 do 5”. Čovek koji je sinonim za radio B92, s titulom najduhovitijeg voditelja koji u minuti može da izgovori više od 500 reči, priča za „24 sata” o svom poslu, pasijama i četiri indeksa koja poseduje.

Student u pokušaju
INDEKS Ako ste se pitali kako izgleda čovek koji ima četiri indeksa, onda upoznajte Brakusa, studenta ekonomije, dramaturgije, kineskog i srpskog jezika.
„Ja sam ono što bi Francuzi rekli karakter nestabilite, stvari mi samo kratko drže pažnju, tako da se to odrazilo na sve moje pokušaje studiranja. Ništa nisam završio, ali imam veliko znanje iz svih tih oblasti", kaže Brakus, koji je od sporazumevanja na kineskom i poznavanja 1.500 kineskih slovnih karaktera spao na pozitivnu nulu.

Najbolji na radiju
ETAR „Godi mi reputacija kojom me ljudi vezuju za radio. Ja sam još odavno počeo da radim na radiju i to u kružoku „Klipani u pudingu", umetničkoj grupa koja je osnovana početkom 90–ih godina koja se borila za dobrobit ove zemlje", kaže Brakus. Posao na radiju za njega je uživanje, jer radi s komšijama i prijateljima iz detinjstva. Ne voli televiziju i iskoristio bi je jedino kao veliku mašineriju za demistifikaciju srpske vrste. „Jedan sam od najboljih radio novinara, ja sam odličan", zaključuje Brakus.

Kako razbiti sistem
KOCKA Konji su Brakusova pasija. Sve je krenulo uz praćenje domaćeg konjičkog sporta, ali je onda, kako kaže, sve „žvajznulo", pa sada prati kao to se to radi u Engleskoj i Francuskoj. Kladionice su nezaobilazne u njegovom svakodnevnom životu, ali pravi veliku razliku između pravog kockanja i klađenja. „Nikada nisam igrao karte ili rulet. Volim da odem do kladionice i da s malo uloženih para
pokušam da razbijem sistem, to je sve".

Brakus s gostima svakog utorka u „24 sata"
NOVINAR Od sledećeg utorka Brakus će se ipak oprobati u novom mediju, a redakcija „24 sata" dobija novog člana. Nedeljno, uz ručak u „Platou" on će raditi ekskluzivne intervjue s ovdašnjim zvezdama, a kaže da su se on i njegova prva gošća već bogovski proveli. „Čim sam dobio ponudu pristao sam, jer znam da će dobro da se jede. Već je nekoliko poznatih ljudi pristalo na intervju. Meni se ideja dopala, a valjda će da se svidi i čitaocima", kaže Brakus.
A. Lađarević

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Grudi Hajdi Klum se zovu Hans i Franc

HELGA Nemački supermodel Hajdi Klum je svojim grudima dala nadimak. Jednu dojku nazvala je Hans a drugu Franc. Hajdi je krstila svoje grudi još na početku karijere. „Sve je počelo kada su, znajući da sam Nemica, počeli da me zezaju zbog naglaska i onog nemačkog „z". Zato sam na početku karijere rekla: „Ovo su nemačke grudi, jedna se zove Hans a druga Franc", otkrila je Hajdi.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Anđelina i Bred u krevetu s Kurkovom

SEKS Najnoviji trač koji kruži Holivudom je da Anđelina Džoli i Bred Pit upražnjavaju grupni seks s top modelom Karolinom Kurkovom. Navodno, Karolina je na nedavnoj probi pred modnu reviju, u garderobi oduševljeno pričala o „trojci" s poznatim parom.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Ekskluzivno
INTERVJU: Kventin Tarantino
SRBENTINO
Slavni režiser, koji je šokirao Kan podigavši na konferenciji za novinare tri prsta za Srbiju, otkriva za Kurir da će novi film snimati tokom zime u istočnoj Evropi, te da je naša zemlja jedna od mogućih lokacija

Neverne Tome koje godinama naboranih čela sumnjičavo vrte glavom kada u bilo kojim novinama pročitaju da neki vrhunski sportista ili holivudska zvezda dosta zna o Srbiji sada slobodno mogu da se povuku u mišju rupu!

Naime, kultni holivudski režiser Kventin Tarantino na konferenciji za novinare u Kanu, ali i posle iste, pokazao je da ima saznanja o našem narodu, podigavši u jednom momentu, kada smo mu se predstavili, tri prsta visoko u vazduh! Tada nas je posve neočekivano upitao:
- Da li se Srbi ovako pozdravljaju? Znam šta vama znači taj pozdrav - da bi potom počeo da sve zbunjene novinare u sali pozdravlja našim simbolom!!

Ali, to nije sve! Tvorac filmova "Petparačke priče", "Kil Bil" i "Ulični psi" koji priča trista na sat i vrti se po stolici kao da ima mrave u zadnjici u mini-intervjuu za Kurir nakon susreta s novinarima superekskluzivno nam je otkrio kako planira da novi film snima tokom zime u istočnoj Evropi, kao i da mu je jedna od potencijalnih lokacija Srbija, odnosno Beograd!

- Uf, jedva čekam da počnem da radim novu priču. Pojeo sam tri olovke dok sam sedeo u avionu za Kan, od muke što ne mogu da radim - rekao je hiperaktivni Tarantino za Kurir kada smo ga upitali koji su mu novi planovi.

Postoji li šansa da snimate negde u Evropi? Konkretno, Srbija ima dosta lepih lokacija - kod nas se nedavno snimao film "Braća Blum" sa Adrijenom Brodijem u glavnoj ulozi.
- Ne seri?! Brodi bio kod vas? Kul. Sada ću ti nešto reći. Novi film hoću, moram, maštam da snimam negde van Amerike! Muka mi je više tamo kod mene, znam celu zemlju napamet. Nema izazova. Evropa je nešto drugo. Snimao bih u Srbiji, zašto da ne? Ionako su mi u planu bile Mađarska, Hrvatska ili Srbija.

Kakav biste film snimali u Srbiji? Neke nove "Petparačke priče" možda?
- Znaš kako, prvo moram da doputujem kod vas, da osetim kako živite, vaše zvuke, mirise i ukuse, ako me razumeš. Tu će mi se na licu mesta roditi ideje. Jebi ga, morao bih dobro da vas upoznam, da boravim u Srbiji bar tri nedelje. Ako nam se talasi ne poklope, izvinite, ja odoh dalje, ali ako se skapiramo, gledaćete me svaki dan na ulicama Beograda.

- Mnogo sam nervozan što ne mogu da počnem sa snimanjem. Evo ovde promovišem "Smrtni dokaz" ("Death Proof" je njegov najnoviji film - prim. I. Đ.), a već razmišljam šta ću dalje. Kao da sam popio četiri različita energetska pića, tako se osećam sada. Nego, daj mi te novine što držiš. Je l' to tvoje? Nije loše. Daj da ti se potpišem na naslovnoj.

Izvolite. Nego, Kventine, da li ste uopšte svesni toga koliko u Srbiji imate obožavalaca? Za vas znaju svi - od 7 do 77 godina.
- Verujem, ali čoveče, ne smem da razmišljam o tome. Kada bih se tripovao da sam jebeno slavan, postao bih uobražen kao Kurt Rasel (glumac u tom trenutku prolazi pored njega, i gleda ga popreko). Imao sam teško, siromašno detinjstvo, kroz pubertet sam prolazio skoro bez centa u džepu.

- Nije mi bilo lako, ali kada sam dobio priliku da 1992. snimim "Pse", konačno sam odahnuo, ali i sebi obećao da, šta god da mi budućnost donese, neću se menjati i ostaću ovako jebeno fin sa ljudima. Nego, ako imaš vremena, svrati večeras na žurku koju prave u nekom klubu u podnožju Kroazete, pa da mi opišeš u nekoliko reči kakva je Srbija.

Važi, dogovoreno. Samo, da bismo ušli tamo, moramo da imamo pozivnicu. Hoćete li nam pomoći u tome?
- Čuj, hoću li? Pa jesam li ja jebeni Tarantino ili nisam? (smeh)

TEKST I FOTO: ILIJA ĐUKIĆ

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.