Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 972804 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
LUMPERAJKA
Suprug Goce Tržan Ivan Marinković rođenje ćerkice Lene proslavio velikom feštom, koja je trajala do zore!

Rođenje ćerkice Lene, Ivan Marinković, suprug pop pevačice Goce Tržan, koja se u sredu uveče porodila u beogradskoj bolnici "Narodni front", proslavio je velikom žurkom u prestoničkom kafiću "Vrač"! Naime, nakon saznanja da je postao otac i da je s novopečenom mamom i bebom sve u najboljem redu, Ivan je u rekordnom roku organizovao žurku, na kojoj se, kako se i očekivalo, najpre okupili najbliži prijatelji i Gocini i Ivanovi roditelji.    

Kao i uvek, Kurir je bio na pravom mestu u pravo vreme, te je naš paparaco ulovio srećnog tatu kako se veseli s društvancetom. Po starom srpskom običaju, Ivanu je prvo stradala košulja, a onda je novopečeni tata, odolevajući prozivkama na račun pelena, flašica i bebinog plača, nazdravljao svima, ponajviše svojim roditeljima, koji nisu krili oduševljenje zbog rođenja unuke.

Od poznatih ličnosti primetili smo članove grupe Amadeus bend, menadžera Sašu Obradovića, Nevenu Avramović i mnoge druge, koji su do ranih jutarnjih časova slavili rođenje male Lene. Kako se i očekivalo, Ivan je bio na telefonskoj vezi sa Gocom, te je mlada mama imala direktan prenos žurke.

Inače, Goca se porodila prirodnim putem, a devojčica je teška četiri kilograma i duga 56 centimetara. Porođaj je obavljen u GAK "Narodni front", uz pomoć poznatog lekara Dušana Stanojevića, koji je i lekar pop pevačice. Za razliku od većine poznatih porodilja, Tržanova se nije prenemagala, niti tražila specijalne uslove, pa je sa "običnim" mamama provela prvu noć nakon porođaja. Redakcija Kurira još jednom čestita poznatoj pevačici i njenom suprugu!

(D. T.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
EKSLUZIVNO - PRVA FOTOGRAFIJA LENE MARINKOVIĆ
SLATKA NA MAMU

Ekipa Pressa juče u porodilištu Narodni front posetila Gocu Marinković (eks-Tržan) i njenu tek rođenu ćerkicu Lenu. Lena, teška četiri kilograma i duga 55 santimetara, rođena je prekjuče u 20.03 časova

Pop pevačica Goca Marinković (eks-Tržan) u sredu je, tačno u 20.03, postala ponosna majka preslatke devojčice Lene.

Porođaj, koji je protekao bez ikakvih problema, obavio je doktor Dušan Stanojević, v. d. direktora Ginekološko-akušerske klinike u ulici Narodnog fronta u Beogradu, a beba je teška tačno četiri kilograma i duga 55 santimetara.

Kako saznajemo, Goca je porođaj podnela odlično, pod epiduralnom anestezijom, a posle njega se vratila u zajedničku sobu, jer nije želela nikakve specijalne uslove ni poseban apartman. Ekipa Pressa juče je posetila Gocu i malenu Lenu, i napravila prve fotografije preslatke crnokose devojčice.

PRVI LANIN SMS

Novopečena mama je desetak sati pošto se porodila, u rano jutro obradovala prijatelje i saradnike SMS porukom koju je slala u ime tek rođene ćerke:
"Ja sam Lena Marinković, konačno sam izašla iz mamine trbice sinoć u 20.03, velika sam i imam četiri kg, a dugačka 55 cm. Mama kaže da sam joj najlepša, a ja jedva čekam da počnem da sisam i da je malo maltretiram, jer nisam mnogo dok sam bila u stomaku. Eto, konačno sam tu, pa se vidimo dok malo očvrsnem."

- Stvarno sam presrećna i hvala što ste došli da mi čestitate. Sve je proteklo bez problema, iako sam na stolu bila punih deset sati - rekla je ekskluzivno za Press tridesetčetvorogodišnja pevačica, i dodala da nije od svog porođaja želela da pravi spektakl.

- Ja sam samo jedna od mnogo žena koja se porodila, a nijedna od njih od toga ne pravi spektakl. Zbog toga nisam želela da budem u apartmanu, već u sobi sa još jednom porodiljom. Imam mleka, normalno dojim Lenu i jedva čekam da zajedno odemo kući - dodala je presrećna majka.

Ponosni tata Ivan slavio je sa prijateljima do jutra, ali još ne može da sakrije euforiju.

- Želim da zahvalim lekarima koji su sve vreme bili uz Gocu, i presrećan sam što je sve prošlo u najboljem redu - rekao je Ivan Marinković u izjavi za Press, i priznao da je još uvek zbunjen ulogom novopečenog tate.
Ivan i Goca Marinković venčali su se 27. januara ove godine.
(R. J.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Opra ne zna da otac piše knjigu o njoj

Opra Vinfri je izjavila da je bila "zapanjena" kad je saznala da njen otac planira da napiše knjigu o njoj.

"Bila sam zabrinuta. Ne mogu da kažem da sam bila očajna, ali bila sam zapanjena", izjavila je popularna TV autorka za "Njujork dejli njuz" (New York Daily News).

Opra Vifri je navela da se nasmejala kad joj je jedna asistentkinja rekla da je zovu iz nekih novina da je pitaju o knjizi koju piše njen otac.

"Rakla sam: To je nemoguće. Mogu da im sigurno kažem da to nije tačno", rekla je.

"Pozvala sam ga i ispostavilo se da zaista piše knjigu. Najgori je deo bio kad mi je rekao: Nameravao sam da ti javim'".

Opra Vinfri je živela sa majkom u Milvokiju, kad je kao mladja tinejdžerka poslata da živi s ocem u Nešvilu. Ona je ranije pričala da mu je zahvalna što joj je nametnuo discilplinu i učio je koliko je obrazovanje važno.

Sad je rekla da je oca poslednji put videla pre nekoliko meseci kad je išao sa njom na put u Afriku, ali da često razgovaraju i da se dobro slažu.

"Više bih volela da sam znala da moj otac radi na tome (knjizi). Bilo bi lepo, bio bi red da mi je rekao", prokomentarisala je.

Vernon Vinfri planira da svojoj knjizi da naslov "Things Unspoken" (Neizgovorene stvari).

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Denis i Kimberli Kvejd čekaju blizance

Posle skoro tri godine braka, američki glumac Denis Kvejd (53) i njegova žena Kimberli postaće krajem godine roditelji blizanaca koje će roditi surogat majka.

Kada su neposredno posle venčanja novinari pitali Kimberli da li ona i njen suprug planiraju decu, ona je odgovorila "Da, što pre – to bolje".

Želja će im se ispuniti krajem godine: iako će bebe roditi surogat majka, Denis i Kimberli su biološki roditelji dece.

Denis Kvejd, koji trenutno snima film "The Express", iz braka sa glumicom Meg Rajan ima sina tinejdžera Džeka Henrija.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Goca Tržan rodila ćerku

Pop pevačica Goca Tržan postala je u sredu uveče mama. Ona je u GAK-u Narodni front u Beogradu rodila ćerku, tešku četiri kilograma, a dugačku 56 centimetara.

Kako su prenele Večernje novosti, po želji Goce i njenog supruga Ivana Marinkovića devojčica će se zvati Lena.

Rodjenje ćerke, ponosni otac proslavio je u kafiću Vračar. On je izjavio da je devojčica preslatka i da liči na Gocu – ali da Goca misli da beba liči na tatu.

Novopečeni roditelji, pevačica i menadžer prodaje u jednoj privatnoj firmi, venčali su se 27. januara.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Klunijev poljubac za 350.000 dolara

Na dobrotvornoj večeri u korist borbe protiv side, koja je organizovana za vreme Medjunarodnog filmskog festivala u Kanu, gosti su mogli da se nadmeću na aukciji za, na primer, poljubac holivudskog zavodnika Džordža Klunija koji je "plaćen" 350.000 dolara, u paketu sa jednonedeljnim krstarenjem privatnom jahtom.

Srećna dama, čiji je verenik dao najveću ponudu, imala je priliku da se popne na scenu i poljubi Klunija uz gromoglasan aplauz publike.

Tokom večeri, koju već tradicionalno vodi američka glumica Šeron Stoun, prikupljeno je rekordnih sedam miliona dolara za američku fondaciju koja se bavi istraživanjem side, koju je 1984. godine osnovala Elizabet Tejlor.

"Prodati" su i jedan privatan čas tenisa Monike Seleš za 35.000 dolara kao i fotografija francuske glumice Sofi Marso za 300.000 dolara.

Kajli Minog je otpevala dva svoja hita - "Locomotion" i "Can't Get You Out of My Head" - za 200.000 dolara koje su zajedno prikupili Naomi Kembel, Klaudija Šifer, Eva Mendes, Goldi Hon i Kurt Rasel.

Medju 730 gostiju bile su mnoge poznate ličnosti - Met Dejmon, Endi Garsija, Elen Barkin, Katrin Denev, Miša Barton, Žan-Pol Gotje, Roberto Kavali, Džulijan Lenon, Ivana Tramp.

"Ovo je problem koji nas sve dotiče. Sida može da se desi nama i našim bližnjima", istakla je Šeron Stoun, dodajući da je uživala izmamljujući prisutnima novac za tako važnu stvar kao što je borba protiv side.

Velike medjunarodne firme i modne kuće platile su i do 100.000 dolara da bi za ovu priliku zakupile sto, a svaki držač za salvetu plaćen je 5.000 dolara.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
SRPKINJA U HOLIVUDU

Srpski top model Nataša Vojnović razmatra ponude nekoliko najpoznatijih filmskih studija fabrike snova. Ova 26-godišnja lepotica već godinu dana pohađa časove glume na poznatom Njujorškom univerzitetu

Nataši Vojnović, srpskom top modelu i ekskluzivcu Kevina Klajna, holivudski producenti ponudili su nekoliko scenarija za visokobudžetne filmove koji bi trebalo da se snimaju naredne godine.

Jedna od naših najpoznatijih i najlepših manekenki već godinu dana pohađa časove glume na poznatom Njujorškom univerzitetu, koji su završili i najpoznatijih glumci Holivuda, kao što su Al Paćino i Šon Pen.

- Reč je o scenarijima filmova koje će režirati istinski holivudski hitmejkeri i čiji su budžeti veći od sto miliona dolara. To je sve što zasad smem da otkrijem jer, po ugovoru koji imam sa agentom, ne smem javnosti da iznosim ništa do konačnog potpisivanja ugovora - izjavila je Vojinovićeva ovim povodom.

Nataša Vojnović je manekensku karijeru započela 1996. godine, sa nepunih 15 godina, kada je pobedila na "Elitovom" izboru za lice godine.

Od tada, ona je proglašena za jednu od 15 najlepših žena sveta na internacionalnom finalu i prva je eksjugoslovenka koja se našla u "Elitovom" godišnjem "buku". Vrhunski je top model, i u svojoj karijeri radila je revije i kampanje za najveća imena svetske mode: Lagerfeld, Armani, Baguta, Fendi, Romeo Gigli, Mariela Burani, Šanel...

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Klunijev poljubac vredan 350.000 dolara
Autor: Tanjug | 25.05.2007 - 15:12

Na dobrotvornoj večeri u korist borbe protiv side, koja jeorganizovana za vreme Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, gosti su mogli da se nadmeću za razne stvari kao što je poljubac holivudskog zavodnika Džordža Klunija koji je "plaćen" 350.000 dolara, u paketu sa jednonedeljnim krstarenjem privatnom jahtom.
Srećna dama, čiji je verenik dao najveću ponudu, imala je priliku da se popne na scenu i poljubi Klunija uz gromoglasan aplauz publike. Tokom večeri, koju već tradicionalno vodi američka glumica Šeron Stoun, prikupljeno je rekordnih sedam miliona dolara za američku fondaciju za istraživanje, side koju je 1984. godine osnovala Elizabet Tejlor. "Prodati" su i jedan privatan čas tenisa Monike Seleš za 35.000 dolara kao i fotografija francuske glumice Sofi Marso za 300.000 dolara. Kajli Minog je otpevala dva svoja hita - "Locomotion" i "Can't Get You Out of My Head" - za 200.000 dolara koje su zajedno prikupili Naomi Kembel, Klaudija Šifer, Eva Mendes, Goldi Hon i Kurt Rasel.
Među 730 gostiju bile su još mnoge poznate ličnosti - Met Dejmon, Endi Garsija, Elen Barkin, Katrin Denev, Miša Barton, Žan-Pol Gotje, Roberto Kavali, Džulijan Lenon, Ivana Tramp. "Ovo je problem koji nas sve dotiče. Sida može da se desi nama i našim bližnjima", istakla je Šeron Stoun, navodeći da je uživala da prisutnima izmamljuje novac za tako važnu stvar kao što je borba protiv side. Velike međunarodne firme i modne kuće su platile i do 100.000 dolara da bi za ovu priliku zakupile sto, a svaki držač za salvetu plaćen je 5.000 dolara.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Toto Kotunjo zvezda festivala u Vrnjačkoj Banji
   U Vrnjačkoj Banji 8. i 9. juna biće održan festival zabavne muzike u okviru koga će i Toto Kotunjo, italijanska pop zvezda, održati koncert. Na Trgu Promenada za dve večeri predstaviće se 32 pesme. Prve večeri u revijalnom delu nastupiće Ognjan Radivojević, a druge Toto Kotunjo. Za glavnu nagradu od 5.000 evra boriće se, pored ostalih, Saša Kovačević, Dado Glišić, Siniša Kralj, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević, „Blizanci“, Bojan Bjelić, Danijel Đokić... Obe festivalske večeri direktno će prenositi RTS, a program počinje u 21 sat.

U Budvi se snima novi film Marije Perović
    Crnogorska rediteljka Marija Perović koja je debitovala filmom „Opet pakujemo majmune“ počinje snimanje svog novog filma „Gledaj me“. Psihološki triler rađen po romanu Ksenije Popović - „Dječak iz vode“ snima se u Budvi. Uloge u filmu će, između ostalih, tumačiti: Olga Pakalović, Mijo Jurišić, Andrija Milošević, Branimir Popović, Mladen Nelević, Dubravka Vukotić-Drakić, Srđan Grahovac, Branko Ilić, Branka Femić, Marinko Madžgalj, Simo Trebješanin...

Hju Hefner otac u osamdeset prvoj godini?
   Nova izabranica vlasnika „Plejboja“ Hjua Hefnera, Holi Medison, možda je trudna. Tabloidi smatraju da je Moli trudna zbog toga što se njen stomačić zaokruglio, a stari Hef ga često nežno miluje. Ako bi se vest potvrdila, Hefner bi postao otac peti put u burnom životu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
I ONI SU BILI MALI - Aleksandar Saša Jovanović
NESTAŠKO

Dedinu glavu razbio je čekićem, skroz se isekao preskačući ogradu, a na moru je lešio poker aparate

Aleksandar Saša Jovanović, urednik dnevnog lista Press, pisac, scenarista, kolumnista "Skandala" i učesnik VIP "Velikog brata", široj javnosti poznat i kao Sir Oliver, rođen je 12. februara 1968. godine u Beogradu.

Saša je bio poprilično nestašan dečak i iz detinjstva pamti brojne anegdote. Jedna od prvih desila se kada je imao nepune tri godine, u selu Jasika nadomak Kruševca.

- Najranija mladost vezuje me za druženje sa pradedom Milanom i prababom Danom. Te 1970. imao sam svega dve i po godine i, verovali ili ne, umalo nisam svog deku poslao na onaj svet. On mi je poklonio čekić i rekao da mi on služi za odbranu, ako neko pokuša da me napadne. Tako mi je čekić postao osnovna igračka. Pošto sam tog dana uništio sve babino cveće i zapiškio sva tri oraha, svratio sam kod dede koji se brijao ispod trema.

Bio sam zbunjen što maže lice nečim zastrašujućim i kada je belom penušavom četkicom krenuo ka meni, zamahnuo sam čekićem i udario ga pravo u čelo. Jednostavno sam morao da se branim od "napada Deda Mraza", baš kao što mi je deda rekao. Deda se posle par minuta osvestio, glavu su morali da mu ušiju, a ja sam dobio prve žestoke batine - opisuje Saša.

Aleksandar je detinjstvo i mladost proveo na Karaburmi, koju i danas često pominje u svojim pričama.

- Na Karaburmi sam živeo do svoje 22. godine i taj period mi je zaista nezaboravan. Bio sam odličan učenik, ali poprilično nemiran. Stalno sam pravio gluposti i pričao na času. Posle škole, obožavali smo da odlazimo u lokalno obdanište i preskačemo ogradu koja je bila veoma visoka. Jednom sam se, preskačući je, skroz isekao, pa su me drugari krvavog odneli kući. Moja majka Rada se redovno nervirala zbog mojih nestašluka - iskren je Sale.

Osim što je u osnovnoj školi, a potom i u Petoj beogradskoj gimnaziji obožavao književnost, Saša je od najranijeg detinjstva bio zaluđenik za fudbal. U vatrenog navijača Crvene zvezde pretvorio ga je majčin brat iz Kruševca, ujka Gagi.

- Od kada znam za sebe znam i za fudbal i Zvezdu. Još kao trogodišnjak sa ujkom Gagijem odlazio sam na sve utakmice, a sa drugarima iz kraja redovno sam trenirao u Beogradu sa Karaburme. I danas, kada stignem, rado obujem kopačke - kaže Saša.

Sašino detinjstvo obeležila je i njegova taličnost u igrama na sreću. Tako je kao klinac, dok je letovao u Budvi, krišom odlazio u hotel "Maestral" u Miločeru i sa drugom lešio poker aparate.

- Sećam se da smo svakodnevno odlazili i igrali na poker aparatima. Stalno sam dobijao, a moju taličnost primetio je jedan od gostiju hotela koji mi je tražio da se kladim za njega. Uvek bi me dobro častio, a za nas decu to je bilo nestvarno i bajkovito. Naravno, kada nas je keva provalila, morao sam da se oprostim od te zanimacije - zaključuje Saša kroz smeh.
N. PAJIĆ

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.