Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ Nova Tema!  (Pročitano 971928 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
S KONJA NA MAGARCA

Pošto mu je propao ugostiteljski biznis u Egiptu, novopečeni tata Dalibor Andonov Gru kupio kafić na Jahorini

Poznato je da reper Dalibor Andonov Gru i njegova supruga manekenka Danica svaku zimu provode na Jahorini. Svoje omiljeno mesto je ovaj mladi par, od pre tri meseca roditelji malog Vuka, rešio da učini i poslovno zanimljivim, pa je ovih dana u ozbiljnim pregovorima u vezi sa kupovinom kafića na ovoj atraktivnoj planini.

- Iako se pričalo da kupujem hotel, reč je o jednom malom kafiću - kaže za Press popularni reper, ne želeći da otkriva detalje.

- Ne bih više ništa o tome, jer još nisam potpisao ugovor - dodao je on.

Inače, Gru se i ranije oprobao u ugostiteljskim vodama. Naime, poznato je da je prošlog leta imao kafić na samoj obali, u poznatom egipatskom letovalištu El Guna.

- Taj kafić sam vodio sedam meseci, i bilo mi je veliko zadovoljstvo, jer sam spojio lepo i korisno. Morao sam da se vratim zbog drugih obaveza, ali to još nije završena priča. Sigurno ću nastaviti tamo da to radim, ali kada se ponovo steknu uslovi - objasnio je Gru.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Teodora u trci za mis univerzum
Autor: M. Čule | 22.05.2007 - 12:26

Lepa Novosađanka misica Teodora Marčić (19) predstavljaće našu zemlju na Izboru za mis univerzum koje će biti održano u ponedeljak 28. maja u Meksiko Sitiju.
Teodora će se svojom lepotom i intelektom takmičiti protiv više od 75 devojaka iz zemalja širom sveta. Ona je otputovala u Južnu Ameriku 3. maja, gde se već uveliko sprema za finale na kojem je čeka „dokazivanje“ u kupaćem kostimu, večernjoj haljini i intervju u kojem treba da se, što bolje, predstavi. Budući da mlada misica odlično govori španski jezik, neće joj biti problem da se snađe sa žirijem.
- Naša predstavnica je veoma primećena u Meksiku - kažu ljudi iz „Mis YU“ kompanije koja je poslala Teodoru na daleki put i nastavljaju: „Odlično govori španski jezik i već je fascinirala mnoge bitne ljude iz organizacije mis univerzuma. Davala je intervje na španskom, a mnogi pričaju kako je neobično lepa. Za'nimljivo je i to da mnoge devojke koje su tamo, misice, imaju mnogo plastičnih operacija, a Teodora je jedna od retkih koja nema nijednu. Potpuno je prirodna i to je ono što je zadivilo mnoge u Meksiku. Druželjubiva je, snalažljiva i pričljiva, a najviše vremena provodi sa misicom iz Crne Gore, Snežanom Bušković“.
Naravno, kako to obično biva, gde su lepotice tu je i novac, pa i klađenje. U mnogim svetskim kladionicama su već objavljene kvote za klađenje na misice koje učestvuju na ovom prestižnom internacionalnom takmičenju lepote. Najviše šanse da osvoji titulu najlepše devojke univerzuma, za sada, ima Li Džonaitis iz Venecuele. Naša Teodora se nalazi na šestom mestu. Ispred nje su prema kladioničarskim kvotama predstavnice iz Brazila, Nikaragve, Grčke i Slovenije.
- Teodora se za sada veoma dobro kotira. Videćemo kako će proći na finalu. Bitno je to da će ona sigurno predstaviti našu zemlju u najboljem svetlu a nju, nakon ovog takmičenja čekaju otovrena vrata za mnoge poslove vezane za modu - objašnjavaju iz Kompanije „Mis YU“.

Plesačica iz Novog Sada
Teodora Marčić ima devetnaest godina, rođena je u Novom Sadu u gradu u kojem i dalje živi. Pohađa Gimnaziju „Laza Kostić“. Od septembra će krenuti na fakultet „Megatrend“ na odsek za kulturu i medije. Već deset godina se uspešno bavi plesom, „šou-densom“ sa kojim je osvojila zlatne medalje na mnogim Evropskim takmičenjima. Prošle godine je osvojila titulu mis Vojvodine. Nakon toga našla se na mestu prve pratilje na Izboru za mis Srbije i kao tako plasirana otišla je na takmičenje za mis univerzum. Takođe, na izboru „Balkan bjuti“, koje je bilo održano prošle godine u Grčkoj, osvojila je mesto prve pratilje. Radila je reklame za MB pivo i vodila njihove emisije na prvom programu RTS-a gde je dodeljivala MB nagrade. Vodila je i program za KUD „Gradimir“ sa kojim je proputovala Evropu. U ulozi manekenke se našla više puta, kao model je radila u Grčkoj i Egiptu, a prestižna italijanska robna marka „Kapadori“ je već drugu sezonu angažuje kao model za donji veš. Osim toga, Teodoru interesuje gluma, a najveća želja u životu joj je da postane menadžer neke uticajne kompanije.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Godinu dana bez Andželine Džoli
Autor: Beta - AP | 22.05.2007 - 20:52

Američka glumica Andželina Džoli najavila je da će napraviti jednogodišnji pauzu u karijeri kako bi provodila više vremena sa momkom Bredom Pitom i njihovo četvoro dece.
"Trenutno nam posao nije u planu. Pauziram dva meseca, a potom radim dva meseca, pa onda pauziram godinu dana", rekla je u Kanu glumica koja poslednjih nedelja u Pragu snima triler "Wanted".
Andželina (31) i Bred (43) imaju četvoro dece - petogodišnjeg Madoksa, usvojenog u Kambodži, trogodišnjeg Paks Thena iz Vijetnama, dvogodišnju Zaharu iz Etiopije i biološku ćerku Šajlo, rođenu 27. maja prošle godine.
Slavni par trenutno u Kanu promoviše film "A Mighty Heart" Majkla Vinterbotoma, u kojem Andželina Džoli igra Merijen Perl, udovicu novinara "Vol Strit džornala" Danijela Perla, koga su islamski ekstremisti oteli i ubili 2002. godine u Pakistanu. Pit je, naime, producent ovog filma, koji je premijerno prikazan 21. maja na festivalu u Kanu.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Interaktivni muzej grupe ABBA u Stokholmu
Autor: Beta | 22.05.2007 - 19:42

Interaktivni muzej posvećen grupi "ABBA" biće otvoren 2009. u Stokholmu. Posetioci muzeja, koji će se nalaziti u 100 godina starom skladištu u luci, imaće priliku da plešu i pevaju koaraoke uz muziku švedske grupe, vide kostime i instrumente članova benda i snime omiljene pesme u imitaciji studija.
"To će biti biser koji će sijati na ovom keju. Kada izađete, trebalo bi da pevate i smešite se i želite da se ponovo vratite", rekao je promoter muzeja Ulf Vestman.
Promoteri su skoro dve godine ubeđivali bivše članove grupe "ABBA" - Benija Andersona, Bjorna Ulveusa, Agnetu Faltskog i Ani-Frid Rojs - da pristanu na ideju o otvaranju muzeja. Članovi benda neće učestvovati u projektu, ali su poklonili kostime i materijal kao eksponate. Najveći deo troškova, koji iznose 40 miliona kruna (4,3 miliona evra), izdvojiće sponzori, a ulaznica neće koštati više od 200 kruna (22 evra), kazao je Vestman.
Sa više od 370 miliona prodatih albuma, "ABBA" je jedan od najuspešnijih bendova na svetu. Iako nije nastupala od 1982, grupa i dalje godišnje prodaje blizu tri miliona albuma. Mjuzikl "Mama Mia!" - koji su napisali Anderson i Ulveus i zasnovan na hitovima švedske grupe - u svetu je videlo više od 27 miliona ljudi.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Dodatne karte za „Peperse“ u prodaji
   Za koncert grupe „Red Hot Chili Peppers“ koji će se 26. juna održati u Inđiji, juče je u redovnu prodaju pušten ograničeni broj karata (koje su preostale nakon popunjavanja liste čekanja) po ceni od 2.790 dinara, i one se mogu nabaviti na prodajnim mestima „Tiketlajna“, Bilet servisa, kao i u turističkoj agenciji „Happy tours“ u Inđiji. Rezervacija ulaznica preko interneta više nije moguća, a u prodaju su puštene i VIP karte koje koštaju 5.590 i 6.390 dinara. Takođe, juče je počela distribucija ulaznica za nastup „Pepersa“ koje su rezervisane preko zvaničnog sajta „Egzita“. Objavljene su i cene karata za ovogodišnji „Egzit“ koji se od 12. do 15. jula održava u Novom Sadu. Do 11. juna komplet karata će koštati 4.490 dinara, a jednodnevne ulaznice 1.890 (četvrtak), 2.290 (petak), 2.390 (subota) i 1.890 dinara (nedelja). Od 11. juna komplet karata će koštati 6.490, a dnevne ulaznice 2.290 (četvrtak), 2.690 (petak), 2.790 (subota) i 2.290 dinara (nedelja), a karte za „Egzit“ se mogu kupiti u filijalama „Erste banke“.
Branka Knežević naj manekenka hrvatske nedelje mode
    Srpska manekenka Branka Knežević je na nedavno završenom Fešn viku u Zagrebu izabrana za najlepšu među više od 60 manekenki, za šta je i dobila poklon modnog maga Renata Balestre - belu ružu. Fantastično telo, neverovatan šarm, ali i komunikativnost gotovo nesvojstvena manekenkama, krasi Branku Knežević, manekenku koja je prevazišla sve barijere između nekadašnjih republika i uspešno radi u Hrvatskoj i Bosni. „Na kasting za zagrebački Fešn vik se prijavilo preko 300 devojaka. Izabrali su me jer sam ih privukla lepotom i šarmom“, nasmejano priča Branka i dodaje: „Odgovarala sam im u svakom pogledu i nije bilo sumnje da će me izabrati. Ma, zna se da su Srpkinje najlepše devojke!“ Čuveni kreator Renato Balestra tradicionalno posle završenih revija, najlepšoj devojci poklanja belu ružu kao simbol lepote.
- Renato je baš meni poklonio belu ružu, kao najlepšoj od nas dvadesetak koje su nosile njegove modele. Mogu vam reći da je i tu proradila ženska ljubomora, pa su me neke koleginice naglo „zamrzele“ i nisu htele sa mnom ni kafu da popiju! Ipak, za mene je ovaj poklon bila čast koju mi je ukazao jedan takav velikan, ali su i aplauzi publike koja je pratila revije bili dovoljni - kaže Branka.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Pola Abdul slomila nos
Pevačica Pola Abdul je slomila nos pošto je htela da izbegne da nagazi svog kućnog ljubimca...

NEZGODA Pevačica Pola Abdul je slomila nos pošto je htela da izbegne da nagazi svog kućnog ljubimca čivavu. Pored nosa, Pola je slomila i prst na nozi, a na rukama su joj podlivi. Inače, Pola već neko vreme ne peva, ali je u žiriju „Američkog idola". Trenutno se oporavlja, a njena čivava u incidentu nije povređena.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Ženo, plati dobrog stilistu
Britni Spirs definitivno treba da zaposli stilistu...

NEUKUS Britni Spirs definitivno treba da zaposli stilistu. Njen izgled beskućnice u pocepanim čarapama i jeftine devojke iz predrađa koja brushalterima hoće da „iskopa oči" dosadio je i njenim najvećim fanovima. U tri od četiri autfita je prisutna čudna zlatna torbica. Kada pogledate Britni, mozak spontano počne da vas boli.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Helen Miren otkida na Bekama?

KOKA Oskarovka Helen Miren (61) se navodno „loži" na popularnog fudbalera Dejvida Bekama. Par se sreo na proslavi u čast „najvećih Britanaca" i glumica je priznala da već godinama obožava Bekama, ali nije verovala da je on uopšte čuo za nju.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Prva modna kolekcija mlade beogradske slikarke
Jelena Blečić (33) već se u ovdašnjim umetničkim krugovima ustoličila kao odlična, inovativna mlada slikarka...
Ako su vam se dopali kolaži i motivi koje umetnica Jelena Blečić kao autentični potpis ostavlja na svojim slikama, onda ćete biti oduševljeni njenom prvom modnom kolekcijom, koja je premijerno predstavljena sinoć.

KREACIJA - Jelena Blečić (33) već se u ovdašnjim umetničkim krugovima ustoličila kao odlična, inovativna mlada slikarka. Izlet u modni svet je prirodni nastavak njenog stvaranja.
- Ovog puta sam uradila samo haljine i torbe. Zanimljivo je to što su dezeni iz slika korišćeni kao baza za modele. Oni nose moj lični pečat i pre svega su veseli, radosni i koloritni – kaže Jelena za „24 sata".
Naša slikarka voli šoping iako ne obilazi radnje često. Kaže da s najlepšim komadima odeće završi kad neplanski krene do grada i naleti na nešto zanimljivo. Nekoliko puta je proglašavana za jednu od žena s najboljim stilom i veruje da Beograđani umeju da izaberu šta treba obući.
- Mi smo veoma lep narod, pa čak i u najobičnijoj majici većina devojaka izgleda fenomenalno. Često viđam ljude koji koračaju drsko i nose smele kreacije koje nisu samo puka kopija onog što visi u izlogu – kaže Jelena.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
Kratke vesti

Barbra Strejsend nepoželjna u Rimu
PRETERIVANJE Strah od leta avionom i retke posete Evropi Barbra Strejsend želi da nadoknadi vrtoglavim cenama ulaznica za letnju evropsku turneju. Zbog toga karte za njen koncert u Rimu koštaju od 150 do 900 evra. Zato udruženje potrošača iz Rima traži da se Barbri zabrani korišćenje stadiona „Flamingo" za potrebe koncerta.

Entoni Hopkins u ulozi Lava Tolstoja
BARD Britanski glumac Entoni Hopkins igraće Lava Tolstoja u filmu Majkla Hofmana „Poslednja stanica", o životu velikog ruskog pisca. Na filmskom festivalu u Kanu je najavljeno da će se snimiti ukupno devet filmova posvećenih slavnim piscima. Pored Hopkinsa, u filmu o Tolstoju će glumiti i Meril Strip.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 830
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.