Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 360589 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
 Nakon što se hrvatskim medijima pronela vest da Ceca Ražnatović namerava da napravi koncert na zagrebačkom stadionu Maksimir, mediji su uperili prstom u Terezu Kesoviju i optužili je da podržava gostovanje srpske folk dive.

Ubrzo se oglasila i Kesovija koja je besno demantovala te navode, objasnivši da Cecin koncert u Hrvatskoj smatra idiotizmom.

„Ni slučajno ne podržavam! Ma ko je to ... To je idiotizam! To su kreteni! Kako mogu da podržavam dolazak nekoga ko je bio u najtesnijoj vezi s onim ko je majke i očeve zavio u crno, koji je ubijao i klao bez milosti? Naši branitelji imaju, joj koliko razloga, koliko razloga da pobesne do kraja!“ uzbuđeno je izjavila Tereza za „InMagazin“.

Hrvatska diva koja je svojim nastupima u Srbiji podelila tamošnju javnost, optužila je svoje neistomišljenike da su licemerni. Ona smatra da oni koji su joj zamerili gostovanje u Srbiji biti u prvim redovima na nastupu Arkanove udovice, prenosi Index.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Drama oko razvoda Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića mogla bi uskoro da se završi, jer je i bivši vaterpolista pristao na razvod. Natašin advokat Dragan Gojković rekao je da sada poseduje sve papire za pokretanje brakorazvodne parnice.

'Nataša je u nedelju doputovala sa Zlatibora i posle sedam dana vraća se radnim obavezama. Meni je u međuvremenu Danilo doneo sva dokumenta koja su falila da bih pokrenuo brakorazvodnu parnicu. Nataša je isto veče kada je saznala za njegovu prevaru donela dokumenta i svi papiri su bili spremni što se nje tiče, ali je jedan papir falio u Dačinim dokumentima. Sada samo čekam Natašino odobrenje da odem u sud i predam za brakorazvodnu parnicu, jer se još uvek nije izjasnila da li želi da se susretne sa Dačom ili ne’ rekao je Gojković.

Po povratku sa Zlatibora, Natašine majka i sestra odvele su trogodišnju ćerku Hanu kod tate, koji trenutno živi u njihovom zajedničkom stanu u Novom Sadu. Pevačice se, s druge strane, vratila u porodičnu kuću svojih roditelja. Cela situacija uticala je i na zdravlje Natašinog oca Dragoljuba Bekvalca, koji medijsku pompu oko njihovog razvoda podnosi jako teško.

‘Pod stalnim sam stresom i razboleo sam se od sekiracije. Ozbiljno mi je pozlilo pre nekoliko dana. Bio sam kod lekara i upozorili su me da se smirim da ne bi bilo fatalno. Sada sam na putu za Ohrid i zaista nemam snage da govorim o problemima u svojoj porodici’ rekao je Bekvalac za ‘Blic’ i dodao da se neće mešati u ovaj razvod jer to nije njegova stvar.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Američka glumica Šeron Stoun je doživela veliku neprijatnost kada je nedavno otišla kod frizera da „osveži“ frizuru.

Šeron je skinula majicu i šetala po sobi samo u donjem vešu, p­­okazujući savršeno zategnut stomak, čak i sa svoje 52 godine.

Kada je došla na red, sela je u stolicu i prepustila se izvlačenju pramenova. Međutim, kada je frizerka nešto kasnije počela da joj suši kosu, primetila je da glumica pravi grimase. Neprijatne izraze je zatim propratila i glasnim vikanjem, tako da je opšti utisak bio kao da je neko snažno čupa i da je u velikim bolovima.

Ubrzo, frizerka je prestala da joj suši kosu, a Šeron je prebacila svoju pažnju na jedan od časopisa u salonu, kao da se ništa nije ni desilo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Najmladji sin Viktorije i Dejvida Bekama uči balet, preneo je u utorak sajt Monsters end kritiks.

Petogodišnji Kruz Bekam jednom nedeljno ide na časove baleta "koje obožava", rekao je jedan izvor listu Dejli miror. "Ide na časove sa ćerkom Viktorijine sestre Luiz i ni najmanje mu nije smetalo kad je otkrio da je jedini dečak u grupe. Sjajan je. Redovno ide na časove, a kod kuće vežbe na gredi radi za kuhinjskim stolom".

"Dejvid i Viktorija ga zaista podržavaju i misle da je to fantastično. Išli su da ga gledaju na časovima. Baš je kao Bili Eliot". I njegova dva starija brata imaju hobije, dodaje list: 11-godišnji Bruklin krenuo je očevim stopama i igra fudbal, dok je osmogodišnji Romeo već dizajnirao svoju liniju naočara za sunce.i Bekam uči balet.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Dok je gostovala u emisiji „Nedeljno popodne“, lepa manekenka Sandra Obradović nevoljno je otkrila svoje planove da planira da postane pevačica.

Naime, iako još uvek nije planirala da svoju nameru otkrije, pošto je sve i dalje u početnoj fazi, voditeljka popularne emisije se „izletela“.

Iako je bila očigledno iznervirana što su joj planovi za dalju karijeru otkriveni na tako neprijatan i nepažljiv način, potvrdila je tvrdnju voditeljke Lee Kiš.

Sandra je u prošlosti pokazala svoje muzičke sposobnosti u istoj emisiji i to sa Bokijem 13, kada su pevali jednu od Breninih pesama.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Kemal Monteno održaće koncerte 7. marta u beogradskom "Sava centru" i 8. marta u novosadskoj dvorani "Spens".

Kemal Monteno, jedan od najpoznatijih pevača sa prostora bivše Jugoslavije održaće u martu koncerte u Beogradu i Novom Sadu. Kako je najavio organizator njegovih nastupa u Srbiji, on će 7. martapevati u beogradskom “Sava centru” i dok će 8. marta zabavljati sve Novosađane koji budu bili u dvorani “Spens”.

Inače, već je postala tradicija da se čuveni pevač u periodu oko Dana žena vraća u “Sava centar”.

'Ovog puta posvećujem koncert svojim najvernijim obožavateljima, damama', poručio je Kemal Monteno.

Cene karata će uskoro biti poznate. Monteno je karijeru počeo krajem šezdesetih godina nastupima na feastivalu “Vaš šlager sezone” u rodnom Sarajevu, a osim pesama koje je sam izvodio poput “Sarajevo, ljubavi moja”, “Nije htjela” ili “Jedne noći u decembru”, komponovao je i za druge, poput patriotske “Zemljo moja” koju je pevala grupa “Ambasadori”.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Naša lepotica Sandra Meljničenko pojavila se u medijima kao nova vlasnica apartmana u centru Moskve čija je vrednost procenjena na 25 miliona dolara.

Ovaj luksuzni penthaus nalazi se ni manje ni više nego na moskovskom Trijumfalnom trgu.

Od kada je postala gospođa Meljničenko, supruga ruskog milijardera, Sandra ima sve što poželi, čak je dobila na poklon i jahtu „A“, nazvanu po prvom slovu njenog imena.

Sandrin novi penthaus se nalazi na 57. spratu, i delo je čuvene arhitektonske kuće „Geometriks“. Osim što je opremljen veoma moderno, sa savršenim efektima kontrasta boja, sa terase ovog stana se može videti panorama Moskve iz svih uglova. 

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Bivši fudbaler Saša Ćurčić Đani poznat je po impulsivnosti koju je do sada iskazivao učešćem u rijalitijima “Veliki Brat” i “Farma”. Ništa drugačiji nije ni u šou “Parovi”, gde je pred drugim učesnicima pobesneo pričajući o Dragici Radosavljević Cakani.

Naime, Đani se žalio da je čuo kako je pevačica prokomentarisala da on ide iz jednog u drugi rijaliti.

Fudbaler koji je sa Cakanom bio u prvom serijalu “Farme”, zaključio je da je licemerna i nezahvalna, te da joj ništa kod njega nije smetalo dok je boravila kod njega u Engleskoj.

“Pi*ka joj materina. Kako je nije sramota Kada je dolazila u London kod mene sa ćerkom i kad sam menjao klubove, to joj nije smetalo. Skakala je sa ku*ca na ku*ac. Nema gde ih nisam vodio. A sad zna da komentariše kako ja idem po rijalitijima,” besneo je Đani, koji se nije libio ni da vređa prisutne učesnike “Parova”, nazvavši ih parazitima i folirantima. Međutim, niko nije želeo da mu se suprotstavi pa je većina napustila prostoriju.

Sašino ponašanje izgleda ipak neće imati posledice po njegovo prijateljstvo sa Cakanom. Kada su je novinari “Alo”-a pozvali i saopštili joj šta je rekao, pevačica je reagovala krajnje diplomatski.

“Iznenađena sam da je to komentarisao. On je to rekao u besu. Takav je, impulsivan. Zna da to nije tačno. Inače, Đani je divno stvorenje. Loše je obavešten, ja mislim da je on idealan za rijaliti programe. U Londonu sam bila na poziv Save Miloševića i pevala sam na svadbi gde je Saša bio kum. Sava i on su se potrudili da nam boravak u Londonu bude što lepši i bili su pravi džentlmeni. Ponavljam, Đani je izuzetan i bez dlake na jeziku, što veoma poštujem kod njega. Kada izađe, videću da raspravimo to i da mu kažem koliko mi je drag,” rekla je Cakana.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Svađa Željka Mitrovića sa pašenogom i svastikom Zlatkom i Lolom Krmpotić žestoko je pogodila njegovu suprugu Milicu, koja se nalazi između dve vatre.

Prema saznanjima “Alo”-a, od kako je Mitrović osumnjičio Krmpotiće da su hteli da prodaju njegovu imovinu dok se on borio za život, Milica je izložena pritisku koji joj sve teže pada.

“Milica već danima živi na cigaretama i kafi, vidno je smršala i nalazi se na rubu nervnog sloma. Stanju se još više pogoršalo po povratku iz Flencburga, kada je propao njen pokušaj da pomiri svoje najdraže. Ona je otputovala kod Željka da pokuša da izgladi odnose između njega s jedne i Lole i Zlatka, ali i majke Dušanke s druge strane. Ponadala se, ali se vratila skrhana kada joj je Željko stavio do znanja da bi Loli možda i oprostio i dozvolio joj da se vrati na posao u „Pinku“, ali da Zlatku nikada neće zaboraviti to što je hteo da deli njegovu imovinu u slučaju da umre,” ispričao je izvor za “Alo”.

Milicu je dodatno potreslo saznanje da Krmpotići spremaju tužbu protiv Željka, pa se potpuno povukla u sebe i danima ne izlazi iz kuće. Jedine koje mogu da je oraspolože su ćerke, a izvor dodaje da se svi brinu kako će prva dama “Pinka” pregurati ove teške trenutke.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Poslanik Srpske radikalne stranke Dušan Marić snimljen je dok je vodio ljubav sa svojom sekretaricom, a taj video materijal je nepoznatim kanalima stigao do “Kurira”.

Na snimku od pola sata navodno se vidi kako 48-godišnji predsednik Skupštine opštine Velike Plane najpre priča sa sekretaricom Tamarom Rašić o raznim stvarima u stranci, da bi je u jednom trenutku pitao šta misli o muškarcima koji nose duge gaće. “Da ne ozebeš, pile moje,” odgovorila je devojka, sa kojom je Marić potom imao strastveni seks.

Kako piše Kurir, snimak koji je napravljen tajno, procurio je 21. januara, a prva osoba koja je optužena da ga je dala “Kuriru” je upravo Tamara Rašić, sa kojom je Marić godinama bio u vezi. Rašićeva, razvedena majka dvoje dece, potvrdila je da je to ona sa kojom se radikalski poslanik valja po podu, dodavši da su njih dvoje pet godina živeli zajedno.

“Zašto bih to uradila čoveku sa kojim sam javno bila tako dugo? Dušan je napravio snimak, a kasnije je odneo kameru iz mog stana,” rekla je Rašićeva, koja smatra da je upravo Marić poslao materijal novinarima.

“Njemu opada popularnost u opštini pa je zato morao da ispadne faca. Ja sa slanjem videa nemam ništa,” rekla je Tamara.

Dušan Marić, koji je oženjeni otac dvoje dece, nije želeo da komentariše objavljivanje njegovih najintimnijih trenutaka u javnosti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.