Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 360166 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
 Britanska manekenka i glumica Keli Bruk često voli da podseća svoje obožavaoce zašto je svrstavaju među najseksipilnije žene sveta, a ove fotografije su živi dokaz.

Editorijal koji je Keli snimila sa fotografom Majkom Priorom ovih dana preplavio je internet sajtove i forume iako  niko nije siguran ni kada ni u koju svrhu su napravljene ove fotografije.

To, naravno, nije ni bitno, pošto na njima 31-godišnja lepotica pozira u korsetu, samodržećim čarapama, prozirnoj crnoj majici i uskom crvenom PVC prsluku koji ističe njene grudi, više puta proglašene za najlepše u Velikoj Britaniji.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Brazilski supermodel Adrijana Lima ukrasila je naslovnu stranu magazina 'Vogue' za izdanje koje je izašlo u njenoj domovini.

U februarskom broju prestižnog modnog magazina stilisti su Adrijanu šminkom pretvorili u 'ženu sutrašnjice'.

Urednici su odlučili da se u editorijalu fokusiraju na Adrijanino lepo lice, iako su dežurni kritičari odmah prokomentarisali da je na slikama previše bleda, kao i da je naslovnica preterano retuširana.

Ipak, za ovog anđela 'Victoria's Secreta' nikad se ne može reći da izgleda loše, pa je jedini zaključak da je ovo promena u odnosu na njena uobičajena seksi izdanja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Epilog rastanka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića saznaće se sutra, kada će se popularni par sastati u kancelariji zajedničkog advokata, prenose mediji.

Kako piše 'Kurir' na osnovu priče dobro upućenog izvora, advokat Dragan Gojković koji zastupa obe strane a kog je Danilo zamolio da mu ugovori viđanje sa Natašom, izgleda je uspeo da ispuni želju poznatom vaterpolisti.

Supružnici će se tako sresti prvi put nakon više od nedelju dana, kada su se rastali zbog Ikodinovićeve preljube, a uprkos pričama da Bekvalčeva ni ne pomišlja na pomirenje, 'Kurirov' izvor smatra da to nije nemoguće.

„Nataša se vraća sa Zlatibora i već u ponedeljak posetiće advokatsku kancelariju Dragana Gojkovića. U kasnim popodnevnim satima kod njega bi trebalo da dođe i Danilo, koji je tražio da se susretne sa svojom suprugom kako bi razgovarali i pokušali da reše bračne probleme. On to želi od početka, a ni ona se neće tako lako razvesti. Iako je veoma ljuta na Danila zbog prevare, i dalje ga voli, a oboma je stalo do toga da porodica ostane na okupu,“ ispričao je izvor.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Američki kantautor Bruno Mars izjasniće se krivim za posedovanje kokaina, kada se idućeg petka bude pojavio pred sudom. Na osnovu Marsove nagodbe s tužilaštvom, optužba za posedovanje kokaina neće trajno ostati u njegovom dosijeu.

Pevač će biti osudjen na godinu dana uslovno, moraće da plati globu od 2.000 dolara, da obavi 200 sati društveno korisnog rada i da se podvrgne lečenju od bolesti zavisnosti.

Bruno Mars (25), čije je pravo ime Piter Ernandes, na vrhu je muzičkih lista s pesmama "Just The Way You Are" i "Grenade", kao i albumom "Doo-Wops and Hooligans". Prošlog septembra je uhapšen posle nastupa u jednom noćnom klubu u Las Vegasu, pošto je policija kod njega pronašla 2,6 grama kokaina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Rijaliti šou „Parovi“ postao je bogatiji za još jedan par. U kuću Milana Laneta Gutovića ušli bivši fudbaler Saša Đani Ćurčić i njegova devojka.
Đani je možda i najiskusnija ličnost kada su u pitanju rijaliti emisije, pošto je učestvovao u prvom serijalu „Farme“ i što je još bitnije pobednik je prvog serijala „Vip Veliki brat“.
Kako je ušao odmah je počeo sa „prozivkama“ na račun učesnika drugog rialitia „Dvora“, pa je rekao za Uršku da je „tranzistor iz Slovenije čije su usne ko kranske kobasice“, Ćemu je nazvao „Ćebo“, a ostale je označio kao „praziluke“.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Dragana Trišić, kao što je i obećala, prava je opasna kraljica i svoju vladavinu na dvoru je iskoristila da svim dvoranima pokaže “gde im je mesto”. A najviše pometnje je izazvala prilikom podele zlatnika.
Naime, u “Dvor” je stiglo pismo Krunskog saveta u kome je kralju i kraljici naređeno da isplate sluškinju i nadzornika. Pošto su se dogovorili koliko će im dati, pozvali su ih da dođu.

Dragana je rekla kako je kraljevstvo u teškoj finansijskoj situaciji i da vladari nemaju nijedan zlatnik u kasi. Dejan je prokomentarisao da je to i očekivao, međutim, kraljica je uzviknula da se samo šalila i da će im dati zaslužene zlatnike.

Svako od njih dvoje je dobio po 45 zlatnika. Vanesa je prokomentarisala kako uopšte nije zadovoljna jer vladari nisu darežljivi.

U međuvremenu, svi su svoj novac dobijen u rialitiju koristili za svoje potrebe. Denis i Bebi Dol su razvili pravu feudalnu razmenu. Naime, kako je Bebi ostala bez cigareta, bila je primorana da od Denisa kupi cigarete za četiri zlatnika. On je u međuvremenu od kralja dobio još 20 zlatnika jer im je zadihtovao prozore.

Nakon što su vladari isplatili sluškinju i nadzorinka, ostalo im je još 30 zlatnika koje su dali Đusu. Njemu su poverili da preostali novac podeli kako smatra da je najbolje jer je on častio sve ručkom već drugog dana.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Španskom glumcu Havijeru Bardemu ponudjena je uloga u 23. filmu o Džejmsu Bondu, preneo je sajt Dedlajn.

Detalji o ulozi koja je ponudjena Bardemu, za sada se drže u tajnosti. Pored glavnog junaka, najznačajniji lik u filmovima o Bondu tradicionalno je negativac.

Film o slavnom špijunu kojeg će treći put tumačiti Danijel Krejg, trebalo bi da stigne u bioskope 9. novembra 2012. Novog Bonda režiraće Sem Mendes.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Manekenka Irina Šajk, verenica fudbalera Kristijana Ronalda, najseksipilnija je žena sveta, po mišljenju Španaca.

Lepa ruskinja našla se na vrhu liste 50 najseksipilnijih žena sveta koju svake godine objavljuje popularni španski magazin DT na osnovu gasanja 50.000 čitalaca.

Druga je Sara Karbonero, španska TV novinarka, koja je na sebe skrenula pažnju još za vreme Svetskog prvenstva u fudbalu u Južnoj Africi, a treća još jedna manekenka, ovog puta Brazilka Adrijana Lima.

Medju prvih deset su još Skarlet Johanson (4), Megan Foks (5),  španske glumice Amaja Salamanka (6) i Pas Vega (10), pevačica Edurne Garsija (7) i top modeli Alesandra Ambrozio (Smile i Hajdi Klum (9). Poslednje, 50. mesto, pripalo je ekscentričnoj pop divi Lejdi Gagi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Iako ima 73 godine, holivudska legenda Džek Nikolson očigledno još uvek nije spreman da se odrekne titule zavodnika koju je imao decenijama. Međutim, moraće jer ga žene više ne žele kao ranije.

Naime, slavni glumac za kog pričaju da je spavao sa preko dve hiljade žena, po svoj prilici neće više proširivati tu listu, jer je nedavno shvatio da više ne može da bude sa svakom damom koju poželi.

„Definitivno sam još divlji u srcu, ali me je pogodila biogravitacija. Bilo je perioda u mom životu kada sam osećao da sam neodoljiv ženama. Više nisam u tom stanju i to me čini tužnim,“ ispričao je Nikolson, dodavši: „Život mi se jako promenio. Više ne uživam u nekim stvarima koje su me pre veselile. Više ne izlazim u klubove i ne lovim žene. Ne mogu više da im se nabacujem i javnosti kao ranije. Jednostavno mi se to ne čini primerenim u mojim godinama.“

Nikolson je bio sa brojnim poznatim lepoticama poput Mišel Vilijams, Bibi Bjuel (majkom Liv Tajler) i Larom Flin Bojl, a najteže mu je pao raskid sa Anđelikom Hjuston, sa kojom je proveo 16 godina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Britanski glumac Henri Kevil tumačiće Supermena u novom filmu o tom superheroju koji će snimiti Zek Snajder, saopštio je filmski studio Vorner.

Snajder je naveo da je 27-godišnji Kevil "savršen izbor" za ulogu Supermena. Film koji još nema naziv trebalo bi da stigne u bioskope 2012. godine.

Henri Kevil bio je vidjen za uloge u bioskopskim hitovima o Betmenu, Džejmsu Bondu i jednoj od ranijih verzija Supermena. Igrao je u TV seriji "Tudorovi" i u nekoliko filmovima medju kojima su "Zvezdana prašina" i "Crvenkapa".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 189 190 192 193 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.