Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 221 222 224 225 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 361771 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Hrvatska pop pevačica Tajči Kameron u četvrtak će objaviti novi singl, “Ludujmo s dušom”, kojim najavljuje veliku povratničku turneju.

Singl je snimljen u Nešvilu, SAD, u studiju “Yamaha Entertainment Grupe”.

Jedan od producenata novog singla je dobitnik nagrade “Grammy” Brajan Lenoks.

Pevačica je izjavila kako se radi o njoj vrlo dragoj i posebnoj pesmi.

Tajči je 1992 napustila Hrvatsku i preselila se u SAD. Udala se za Amerikanca Metjua Kamerona 2000. godine.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Kolumbijska pevačica Šakira poklonila je predsedniku Venecuele Ugu Čavesu, crvenu električnu gitaru sa njenim autogramom na instrumentu.

Ministar za informisanje Andres Isara odmah je postavio fotografiju gitare na društvenu mrežu Tviter, kako bi svi videli Šakirin poklon predsedniku Venecuele, prenele su agencije.

''Hvala Šakiri na poklonu'', rekao je Čaves i dodao da je ostao jako dugo budan svirajući gitaru i pevajući pesme.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Problematična glumica Lindzi Lohan izjavila je da više nikada u životu neće popiti ni časicu alkohola, preneli su danas britanski mediji.

Glumica je nedavno dobila uslovnu kaznu od 120 dana zatvora zbog krađe ogrlice i 480 sati društveno korisnog rada.

Lohan je, navodno, rekla svojim prijateljima kako je naučila lekciju i da sada planira da prestane da konzumira drogu i alkohol i da će se uzdržati zauvek od kršenja zakona.

Sledeći projekat Lindzi Lohan je uloga Kim Goti u mafijaškom filmu "Goti:Tri generacije", čija se premijera očekuje sledeće godine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Pevačica i bivša ’survajverka’ Jelena Mrkić nije birala sredstva na početku muzičke karijere, pa se pre šest godina slikala za jedan magazin za muškarce.

Radi se o ’CKM’-u, i plavokosa Novosađanka se slikala za januarsko izdanje 2005. godine, a čitaoci u tadašnjoj rubrici ’Komšinica nad komšinicama’ izabrali su je za naj komšinicu. Rođaka Nataše Bekvalac se u tom periodu probijala na muzičkoj sceni, obradom pesme ’Dođi mi doveče’, a verovatno je mislila da će na startu estradne karijere više pažnje privući slikanjem u kojem je pokazala gole grudi.

Mrkićka je tada rekla da se nada da je ovakvim slikanjem ’pomerila granicu’ i stala u odbranu devojaka koje se slikaju golišave, tvrdeći da nisu lake kao što se obično veruje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
U subotnjem baražu takmičenja ’Zvezde Granda’ najviše glasova dobila je Bojana Šarović, koja se tako plasirala u Top 12. Međutim, da glasanje nije prošlo bez problema pokazale su i pretnje glasača da će bojkotovati dalje takmičenje zbog Bojanine pobede.

Mnogi koji su želeli da daju svoj glas drugim kandidatima tvrde da su u tome bili onemogućeni, a u prilog svojim tvrdnjama oni iznose činjenice da je broj za glasanje za Anu Sević bio pogrešan, kao i da je iz inostranstva bilo moguće uputiti podršku samo Bojani, dok za ostale takmičarke telefoni nisu radili.

Pored toga, pojedini fanovi tvrde da tokom jednog dela glasanja uopšte nije bilo moguće slati poruke na brojeve izabranih kandidata sa mreže MTS.

Posebno se potresla takmičarka Ana Sević, tokom čijeg nastupa je navodno u uglu ekrana stajalo ’glasajte za Nikolinu Kovač’, a ona kaže da joj Saša Popović nije dao nikakvo objašnjenje za ovaj propust.

Zbog svega ovoga, glasači smatraju da je Šarovićkina pobeda neregularna i traže da se baraž ponovi, ali je mlada folkerka za ’Press’ demantovala nameštaljku. Sa druge strane, direktor ’Granda’ Saša Popović nije objasnio zašto glasovi sa MTS mreže nisu registrovani, kao ni zašto gledaoci iz inostranstva nisu mogli da glasaju za svoje favorite.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger i njegova žena Marija Šrajver rastali su se kada joj je on priznao da ima dete sa ženom zaposlenom u njihovom domaćinstvu, objavio je Los Andjeles tajms.

List navodi da je dete rodjeno pre više od deset godina. U saopštenju objavljenom u ponedeljak, Švarceneger je naveo da je ženi rekao da ima dete sa drugom ženom nakon što je u januaru okončao mandat guvernera.

Žena sa kojom ima vanbračno dete radila je za guvernera i njegovu ženu 20 godina, a posao je napustila u januaru. Marija Šrajver se neposredno zatim iselila iz njihove zajedničke kuće.

"Nema nikakvog izgovora i preuzimam punu odgovornost za bol koji sam naneo", kazao je Švarceneger u izjavi Los Andjeles tajmsu. Švarceneger i Marija Šrajver saopštili su 9. maja da su se razišli posle 25 godina braka. Imaju četvoro dece. Marija Šrajver je pripadnica političke dinastije Kenedi - ona je ćerka Junis Kenedi Šrajver, sestre ubijenog američkog predsednika Džona Kenedija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Karla Bruni-Sarkozi očekuje dete, piše danas nemački list "Bild" prenoseći izjavu Pala Sarkozija, svekra prve dame Francuske.

"Srećan sam što ću dobiti unuče", izjavio je za ovaj najtiražniji evropski list 82-godišnji otac francuskog predsednika Nikole Sarkozija.

Ni francuski predsednik, ni njegova supruga, međutim, "ne žele da znaju unapred pol deteta, ali ja sam siguran da je to devojčica koja će biti lepa kao Karla", dodao je Sarkozi senior, prenosi agencija AFP.

Špekulacije o trudnoći 43-godišnje prve dame podstakao je intervju koji je ona dala sinoć francuskoj televiziji. Novinari su očekivali da će Karla Bruni Sarkozi obelodaniti da očekuje dete u intervjuu koji je dala uživo juče u udarnom dnevniku na kanalu TF1.

Umesto toga, supruga francuskog predsednika je govorila o svom humanitarnom radu na opismenjavanju dece, vešto eskivirajući da odgovori na pitanje o trudnoći. Bivša manekenka koja se okrenula muzičkoj karijeri ima već jednog sina, rođenog 2001, dok njen suprug, za kojeg se udala u februaru 2008, ima tri sina iz dva prethodna braka.

Izvor: Kontra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Voditeljka rijalitija ’Veliki brat’ Antonija Blaće bila je jedna od retkih koja je gotovo odmah stala u odbranu svoje sunarodnice Marijane, koja je u šou javno prevarila supruga Ivana.

Plavokosa Hrvatica rekla je u razgovoru za tamošnji magazin da ne osuđuje Nemeša i Marijanu,  ali i da podržava Marijaninog muža Ivana Črvljka (na slici).

'Prvenstveno podržavam Marijaninog muža, koji je toliko dostojanstveno i s merom odradio celu ovu situaciju da mu stvarno skidam kapu, divim mu se i mislim da je junak u očima mnogih žena. Što se tiče Marijane, moj stav je takav da mi nije jasno da u zemlji koju je politika toliko opljačkala, a mi se nikad nismo pobunili, možemo toliko mržnje pokazati prema ženi koja je, realno gledano, napravila štetu samo sebi i povredila samo svoju porodicu' izjavila je Antonija u intervjuu za magazin ’Extra’.

Voditeljka, koja se takođe požalila da jako retko viđa svog dečka zbog posla, rekla je da ne zna kako bi reagovala da se njoj dogodi ova situacija iz ’Velikog brata’.
'Mislim da se ništa ne bi dogodilo. Ali mislila sam i da bermude nikad neću obući, pa eto.'

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Voditeljka Andrijana Čortan ugostila je prošle subote u autorskoj emisiji “Otkopčano“,  koja se emituje na TV Avala, gošću iz inostranstva.

Prilikom komunikacije Andrijana je pokazala (ne)zavidno znanje engleskog jezika upitavši, između ostalog, svoju gošću da li prvi put dolazi u Novi Sad i Suboticu.

Zbunjena gošća razumela je samo deo pitanja vezan za Suboticu, a pogledajte i zašto.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
vega nekoliko dana pošto su svetski mediji objavili vest da je američka glumica Dženifer Aniston kupila pet miliona dolara vredan apartman u Njujorku za svog psa, mediji su danas javili da je 15-godišnji bostonski terijer Norman uginuo.

''Norman je uginuo pre nekoliko nedelja'', izjavila je Aniston. ''Bio je divan pas, ali mu je došlo vreme da ode'', dodala je ona.

Prema ranijem pisanju "Njujork observera", glumica je otišla tako daleko da je luksuzni stan čak uknjižila na ime svog psa.

Zvezda serije "Prijatelji" već je usvojila novog psa - Doli. Za sada se ne zna da li će Normanov penthaus od 112 kvadratnih metara sa terasom od 75 kvadratnih metara u luksuznom kvartu na Menhetnu pripasti Doli.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 221 222 224 225 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.