Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu ~ New  (Pročitano 361750 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Kameron Dijaz pleni svojom lepotom ali i odlučnošću u svemu što radi. Tako je ova američka glumica odlučila da posle nekoliko godina ponovo pozira za časopis Maksim. Fotografije „bezobrazne učiteljice“ su joj donele četvrto mesto na ovogodišnjoj Hot 100 listi.

Fotografije nose naslov po istoimenom filmu sa Kameron u glavnoj ulozi, koji bi trebalo da se pojavi u američkim bioskopima 24-tog juna ove godine.

Seks je za Dijazovu najseksipilnija reč koja u isto vreme označava i njen omiljeni sport. Kod muškaraca prvo primeti ruke, kako sama kaže: "Volim snažne, muževne ruke, koje izgledaju kao da znaju što da rade sa ženom."

Za Kameron je brak izumrla institucija koja nije išla u korak sa promenata u današnjem svetu, i koja se kao takva mora prevazići.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Direktor „Grand produkcije“ iznenada je najavio da ide u estradnu penziju. Moguć razlog tome je činjenica da će prikazivanje Grandovih emisija biti smanjeno na televiziji Pink.

"U „Grandu“ već postoje izuzetno sposobni i vredni ljudi, jer ja sam ne bih mogao sve ovo da izguram. Od ove godine počinjemo sa velikim pripremama ljudi koji će biti u stanju da umesto mene vode „Grand produkciju“. Ako odlučim da se povučem, zadržaću funkciju supervizora, koji će samo kontrolisati poslove naše produkcije" izjavio je Saša Popović u intervju za nedeljnik „Hello“.

Direktor Granda otkrio je da će se više posvetiti porodici kada se bude penzionisao. "Iskren da budem, sve više me privlači kućna atmosfera. Voleo bih da putujem sa porodicom, da obiđem Evropu, Ameriku i posetim one zemlje koje dosad nisam imao priliku da vidim".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Bojan Jovanovski od septembra planira transformaciju decenije, kojom će svi biti šokirani. Naime, kontraverzni voditelj planira da konačno počne da se oblači kao muškarac.

Kako „Alo!“ saznaje, Boki 13 za nekoliko meseci planira da prijatno iznenadi javnost time što će usku suknju i dekoltiranu majicu zameniti muškim pantalonama i košuljom, a i time što će početi da se ponaša kao pravi muškarac.

"Boki od septembra planira transformaciju decenije, kojom će svakako svi biti šokirani. Sam je odlučio da je to potez koji će konačno zapušiti usta zlobnicima, a i svestan je da bi mnogi voleli da ga vide u ulozi pravog džentlmena. Naravno da je svestan da će i tada biti zlobnih komentara, ali tada niko neće moći da mu prebaci to što se ponaša i oblači drugačije od svih", priča za „Alo!“ izvor blizak Makedoncu.

"Novu sezonu planira da otvori kao voditelj, a ne voditeljka i zna da će to biti nešto što će privući mnoge da prate njegov novi rad", kaže izvor i dodaje da Bokiju neće biti lako da baci sve skupocene krpice koje ima u svom ormanu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Kameron Dijaz pleni svojom lepotom ali i odlučnošću u svemu što radi. Tako je ova američka glumica odlučila da posle nekoliko godina ponovo pozira za časopis Maksim. Fotografije „bezobrazne učiteljice“ su joj donele četvrto mesto na ovogodišnjoj Hot 100 listi.

Fotografije nose naslov po istoimenom filmu sa Kameron u glavnoj ulozi, koji bi trebalo da se pojavi u američkim bioskopima 24-tog juna ove godine.

Seks je za Dijazovu najseksipilnija reč koja u isto vreme označava i njen omiljeni sport. Kod muškaraca prvo primeti ruke, kako sama kaže: "Volim snažne, muževne ruke, koje izgledaju kao da znaju što da rade sa ženom."

Za Kameron je brak izumrla institucija koja nije išla u korak sa promenata u današnjem svetu, i koja se kao takva mora prevazići.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Britanski princ Vilijam i vojvotkinja Kejt usvojili su bebu pingvina kome su nadenuli ime "Ejkorn" (Klip kukuruza), navedeno je na sajtu "Akses Holivud".

Ljupka životinja je svadbeni poklon zoološkog vrta iz Čestera, koji je preko društvenih mreža na internetu pozvao fanove da predlože prigodnu životinjsku vrstu kao dar vojvodi i vojvotkinji od Kembridža.

Zanimljivo je da su pingvini dobili za 20 posto više glasova od majmuna, a žirafe su došle na drugo mesto. Skoro na poslednjem mestu je crni nosorog.

"Velika nam je čast što možemo da navedemo prinčevski par kao usvojitelje pingvina i očekujemo da će uskoro posetiti mladunče, da ga vide kako se igra u svom bazenu", izjavio je portparol zoološkog vrta.

Nažalost mali Ejkorn neće šetati Bakingemskom palatom, već će nastaviti da živi sa pripadnicima svoje vrste, koji nemaju plemenite usvojitelje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Kolumbijska zvezda Šakira sutra će nastupiti u Beogradskoj areni, u okviru turneje "The Sun Comes Out" na kojoj promoviše novi album sa velikim hitom "Waka, Waka".

Šakira je kasno sinoć doputovala u srpsku prestonicu, a na prvom koncertu u Srbiji pratiće je osmočlani bend, dva vokala i dve plesačice, dok će joj se, uz jednu numeru, pridružiti i osam domaćih plesača, izabrana na audiciji Beogradske arene.

Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, tražila je da u garderobi ima kupatilo sa tušem, direktnu telefonsku liniju, frižider sa staklenim vratima, a svetlo mora da bude belo i jako.

Prioritet su joj higijena, raznovrsnost i kvalitet hrane, ali insistirala je da sva hrana koja preostane bude donirana lokalnoj narodnoj kuhinji i prihvatilištima.

Na listi traženih pića nalaze se biljni čajevi, zeleni čaj, "earl grey", dijet kola, sprajt, energetska pića, voćni punč, sokovi i flašice negazirane vode.

Na meniju naći će se raznovrsno voće, mleko, više vrsta slanih grickalica, odgovarajućih umaka, sireva, ali i bistre supe, salate, piletina sa karijem, dobro pečen stejk, škampi i lignje na žaru sa prelivom od senfa i meda.

Tokom svoje karijere, dobitnica Gremija, Šakira, prodala je blizu 50 miliona albuma, a saradnja sa zvezdama, kao što su Bijonse i Alehandro Sanc, pomogli su joj da sačuva obožavaoce svih ovih godina.

Ona je jedini umetnik iz Južne Amerike koja je imala pesmu na prvom mestu top lista u Americi i koja je nastupila na koncertu povodom inauguracije predsednika Baraka Obame.

Čak četiri njena hita su među 20 najprodavanijih pesama prošle decenije i jedini je umetnik čija pesma nosi titulu najprodavanijeg singla ovog veka "Hips don't Lie", a koja se našla na prvom mestu u čak 55 zemalja.

Šakirin dvosatni nastup u Beogradskoj areni najavljen je kao mešavina muzike za ples, divnih balada i snažnog roka, a ulaznice koštaju 3.500, 3.900, 4.000, 4.500, 5.000, 5.500 dinara.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Previše slobodno i pomalo bahato ponašanje Vladimira Tomovića u kući ’Velikog brata’ zasmetalo je većini ukućana, koji ga stalno ogovaraju.

Ipak, najviše je iznervirao Antoniju, stalnim komentarima da će joj ispipati grudi na spavanju da bi proverio da li su prave ili silikonske.

Poslednji put kada joj je uputio takav komentar, Antonija se toliko iznervirala da mu je rekla da će ona njega izbosti nožem na spavanju ukoliko ne prestane sa takvim izjavama.

Ovakva reakcija nije se dopala 28-godišnjaku iz Sutomora, koji je počeo da vređa ukućanku na sav glas.

’Smradu jedan, razbiću te' vikao je Vladimir na nju u kuhinji, a ostali stanari za to vreme su ih šokirano gledali. Antonija se zbog svega potresla pa je probala da se izvini zbog onoga što je rekla, ali Vladimir nije želeo ni da čuje.

Posebnu dramu izazvala je Marijana koja je iznenada Nemešu rekla da se ne oseća dobro i da joj na pamet padaju svakakve stvari. Depresivna Šibenčanka zaključila je da nema više razloga da ostaje u rijalitiju, i priznala Nemešu da joj u kući nedostaje sloboda i da u nekim situacijama uopšte ne reaguje onako kako bi inače reagovala. Dodala je da život u 'Velikom bratu' nije za nju, a u jednom trenutku rekla je da je ljuta na sebe, ali i na sve ostale ukućane.

Nemeša je iznenadila kada je sela pored kofera i počela da se pakuje, a zbunjeni Beograđanin je seo pored nje i zaprepašćeno je gledao, poručivši joj samo da dobro razmisli o svemu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
U trenutku hapšenja biznismena Radosava Savatijevića Keneta zbog malverzacija oko izgradnje puteva, u automobilu sa njim nalazila se i 'Zvezda Granda' Jelena Kostov, piše Press.

Pevačica je za ovaj list ispričala kako je izgledala noć kada ih je policija na bugarskoj granici zaustavila.

"Bila sam sama sa Kenetom u autu kada su nas carinici zaustavili, mene zamolili da napustim vozilo, a njega odveli. Nemam pojma šta se nakon toga sa njim desilo i kada su ga uhapsili jer sam prešla u auto mog menadžera u kojem je bila i moja koleginica Jelena Gerbec. Bend je bio u autu ispred i normalno smo nastavili put, nastupili u Sofiji i vratili se za Beograd. Keneta ne znam gde su posle odveli", kaže Jelena i tvdi da sa 23 godine starijim biznismenom nije u ljubavnoj vezi.

"Kene i ja smo prijatelji i ništa više od toga. On je to veče želeo da ide sa nama na nastup u Bugarsku i jednostavno smo se raspodelili tako da niko ne bude sam u autu pa sam ja umesto kod Bobana sela sa njim. Ne mogu da verujem da nas povezuju u ljubavnom smislu", rekla je Jelena za Press.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Nakon Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića, koji su nakon izbacivanja iz ’Granda’ prešli u izdavačku kuću ’City Records’, istu stvar uradio je i Milan Stanković, koji je već potpisao ugovor sa ’Sitijem’.

Prošlogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji je nedavno razgovarao sa Sašom Popovićem, koji je nakon jednogodišnje ’suspenzije’ odlučio da dozvoli Milanu da snima pesme za ’City Records’ i raskinuo je ugovor između mladog pevača i ’Grand’ produkcije.

’Milan je napokon odlučio da prestane da se inati i zbog svojih fanova odlučio je da ponovo zatraži prekid ugovora sa „Grandom" od Saše Popovića. Od Evrovizije on nije nigde nastupao i sve ponude za tezge koje su mu stizale preko „Granda" odbijao je što ga je dovelo do ivice egzistencije jer više od godinu dana nije zarađivao.

Zbog svega toga i zbog fanova koji su ljuti na njega jer ih je izneverio, on se prošle sedmice sastao sa Popovićem, koji je popustio i potpisao raskid ugovora’ rekao je izvor za ’Press’ i dodao da je pevač snimio singl i da sprema potpuno novi imidž, bitno različiti od dosadašnjeg.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Kuća u Ročester Hilu u blizini Detroita, u kojoj je pop diva Madona provela detinjstvo, prodaje se za 48.600 dolara, preneli su danas mediji.

To je prilično niska cena za kuću koja ima četiri spavaće sobe i dva kupatila, budući da je prosečna cena kuće takve površine oko 173.000 dolara.

Razlog tako niske prodajne cene nekadašnje kuće Madoninih roditelja je taj što je ona oštećena u namerno podmetnutom požaru 2008. godine, tako da joj je potrebna ozbiljna rekonstrukcija.

Kuća je sagrađena 1969. godine ali se ne zna da li su Madonini roditelji bili od početka njeni vlasnici.

Kraljica pop muzike živela u ovoj kući od svoje 12 godine pa sve do 1977. godine, kada se preselila u Njujork. Madoninin otac i maćeha prodali su kuću u julu 2001. godine za 270.000 dolara.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 284
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.