Potvrđen je splitscreen mode za KZ3! Ovo sam cepao ranije u MoH na PSone i na PS3 samo u Resistance: Fall of Man... ja nešto baš i nisam fan online mp-a, tako da mi je ovo super!
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pročitao sam sada super tekst o pirateriji i prodavanju igara u Srbiji na Gamers Spaceu!
Nisam znao, ali igre npr kostaju da vam dodju iz engleske 3000 dinara, a da kupite ovde 7500!
Citat
Cene igara u stranim internet prodavnicama su čak i duplo niže nego u domaćim internet prodavnicama igara, pa je tako moguće naručiti igru NBA 2K11 za Playstation 3 iz Engleske, putem sajta Shopto.net za oko 3000 dinara, dok ukoliko želite da kupite ovu igru u Srbiji, morate da izdvojite 7000-8000 dinara. U ovom tekstu ćemo navesti nekoliko razloga zbog kojih je stanje ovako loše, a takođe ćemo vam ukazati na to da i mi, kao gejmeri, možemo da doprinesemo tome da se ovakva situacija promeni na bolje!
World of Tanks sutra dobija dugoočekivani patch na verziju 0.6.4
Popularna MMO igra World of Tanks, na EU i severno-američkom serveru sutra konačno dobija patch na verziju 0.6.4, koja već poprilično kasni i igrači je željno iščekuju. Patch donosi veliki broj poboljšanja, promena vezanih za statistike tenkova, nove premium tenkove i tier 8 artiljerije, dve nove mape, kao i unapređenje spotting sistema. Izvor