Nisam hteo da pokrecem novu temu za moje pitanje, a posto se na ovoj temi stavljaju novosti iz sveta igara, mislim da sam na pravom mestu
Pre neki dan instalirao sam Need For Speed Hot Pursuit i razocarao sam se slabasnim zvukom motora automobila, pomalo nerealnom fizikom kao i nedostatkom manulene transmisije. Posebno smesno je videti nitro boost na Zondi Cinque
Da ne duzim puno, treba mi preporuka za igricu sa tematikom trke automobila, ali da ima npr. dobro izrazene zvukove motora, manulenu transmisiju i po mogucnosti tuning.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 16:37:32 od Milanno »
Bethesda Delays RAGE to October 4 to Avoid Gears of War 3 Clash
izvornik "Softpedia",13.jun (autor : Andrei Dumitrescu) vest se može naći : ovde
Video game publisher Bethesda has delayed the launch date for the first-person shooter RAGE to October 4 in the United States and October 7 in Europe from its original spot in the middle of September, apparently in order to make sure that the release is not too clear to that of the Epic Games-made Gears of War 3.
The official website of the game has confirmed the new date after it was at first changed on the site of retailers like GameStop.
Bethesda Softworks has not offered any official reason for the delay of RAGE, but most discussions on the Internet about it is linked to Gears of War 3, the third-person shooter that comes exclusively on the Xbox 360, with gamers saying that the publisher is trying to avoid a head-on clash with the mammoth franchise.
The new launch dates put RAGE close to the launches of Twisted Metal and Dark Souls, two titles that have a smaller profile than the id Software-made first-person shooter.
The delay comes as a surprise because the developers working on RAGE have talked at length about the fact that the game is already done...itd.
Pre nekoliko dana Valve je objavio da u saradnji sa Hidden Path Entertaimentom (Defense Grid) rade na novom Counter-strikeu. Igra ce imati podnaslov Global Offensive, imace nove modove, statistike, globalne tabele najboljih igraca i jos dodsta toga a pritom ce zadrzati neke od dobro poznatih mapa poput de_dust. CS:GO se ocekuje pocetkom 2012. a prvi gameplay ce biti prikazan na PAX i Eurogamer sajmovima kasnije ove godine.
Nastavak odlicnog Metroa 2033 se ocekuje sledece godine a za sada su se pojavila tri snimka iz gre koja mozete pogledati na sledecim linkovima: Part 1 Part 2 Part 3
Svojevremeno Xbox ekskluziva a sada solidno popularna PC igra, Monday Night Combat (kombinacija TF2 i Dote) kroz nekoliko meseci dobija free2play verziju sa prefiksom Super. Sta je novo? Tri nove klase sa najavom za moguce prosirenje rostera, nova okruzenja, oprema, skillovi... Format igre ce vise liciti na Dota jer ce postati 5v5 (umesto 6v6 kako je sada), balans je dosta sredjen a developeri tvrde da ce sada "zivot" trajati duze kako bi cela stvar dobila vise takticki smek. Sto se tice mikrotransakcija, bice slican format kao u League of LEgends - sve funkcije igre ce biti besplatne a naplacivace se samo skinovi i busteri za exp. Bice nedeljna rotacija likova pa se vec ovde vidi da je u planu drasticno veci izbor likova nego u originalu.
Veliki tekst sa apsolutno svim informacijama o igri mozete procitati na linku ispod
Nije mi jasno zašto ne prave takav multiplejer poput Left 4 Dead da možete da idete kroz nivoe i da se kokate sa inteligentnim neprijateljima. Muka mi je od man to man fight-a.