Trenutno vreme je: 21. Maj 2013, 12:41:56
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Vesna Zmijanac (Pročitano 26814 puta)
20. Avg 2005, 14:27:26
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ako ga vidis srecnog Ako ga ikad sretnes pitaj ga, sto se ne javlja reci mu, jos ga volim i jos ga dusa sanja Ref. 2x Ako ga vidis srecnog kraj nekog novog ognjista mozda je ipak bolje da mu ne kazes nista Ako ga ikad sretnes kada mu bude po volji reci mu, jos ga cekam za neki zivot bolji Ref. 2x Ako ga ikad sretnes pravu mu istinu reci dugi su bez njega sati godine, dani, meseci Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ako me umiris Ako me umiris sad zahvalice ti sve za to moje srce zaljubljeno (2x) Ref. 2x Niko sa mnom ne ume tako tako lako, tako polako kao tvoja ruka kad krene da nadje mene Ako me pozelis sad bicu zahvalna zbog tog i zbog vremena proteklog (2x) Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ciganka Svako ide u zagrljaj rodu svome svi se vrate nekome, a ja nikome stojim sama, tudje radosti me lome teska tuga lezi tu na srcu mome Ref. 2x Ti si mene ostavio na milost i nemilost da u svakom tudjem srcu nezvani sam gost pa mi dusa luta bosa kao ciganka od rstanka do rastanka Oko mene severni se vetar vije nikom kao meni hladno nije kog ja ljubim, dubina ga krije vise suza nemam da mi tugu lije Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Crni kaput Kao kad kazes laz i naidjes na tisisnu onda kad osetis kraj i nosite ko prasinu Ref. Ja doci cu kaput crni nosicu i ovim istim usnama lagacu Kao da priznajem greh hladnu kisu donecu onda kad osetis strah tvoj stid videcu I doci cu kaput crni nosicu i ovim istim usnama lagacu Da ne volim, da ne marim slucajno tu prolazim (2x)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Cujem da svetom putujes Sunce se zauvek sakrilo za mene se nije rodilo hej rodjeni kad si otiso nista za me nije ostalo Neka ti je ime prokleto Izvor je zivota presusio sa planine sneg iztopio hej rodjeni kad si otiso za tobom se nebo otvorilo Hej pola sveta izgorelo Ref Cujem da svetom putujes kao da mi nista nedugujes hej janje moje, hej ime moje ciji li si sad a gde si sad koju ljubis sad nek prokleta je Kada ti bude najteze to te moja ljubav sustize hej rodjeni kad si otiso s nogu si me znaj oborio Vrati se il ziv mi nebio Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Cuvacu te u srcu svome Ti si zora moga jutra toplo sunce moga dana ti si moje novo sutra moja radost docekana Ref. 2x Cuvacu te u svom srcu danima i godinama dok me volis, dok te volim dok je ljubav medju nama Ti si vid i tvoje srece na kome se zivot javlja moja ljubav tebe prati nikada te ne ostavlja Ref. 2x Sve si meni, zasto kriti sve sto imams s tobom sve je ja cu samo tvoja biti dok me s neba sunce greje Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da budemo zajedno Godina je prosla a na mome srcu lezi ista zelja ne mislim na tebe, ne zelim te cak ni kao prijatelja Mojom ulicom ne prolazis ali mi u snove dolazis meni, duso, dugujes jos to da budemo nocas zajedno Ja ne krivim nikog jednostavno nije nam se dalo ali tako zelim da te nocas zagrlim jos malo Da se nase usne sastave a petlovi da nas rastave meni, duso, dugujes jos to da budemo nocas zajedno Ref. Ljubicu te sve dok traju zvezde a zelja mi postaje sve veca nek ti jutro mirise na mene i nek te na mene uvek seca Kunem ti se svime od sada cu piti samo crno vino kap sa tvoje usne i jos litar ne bi li me podsetilo Kako ljube usne najdraze kad se tako strasno pozele meni duso dugujes jos to da budemo nocas zajedno Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da li ti je veceras po volji Sivo nebo, zemlja crna nesto ti svaki trag proklela sam trista puta sto mi kucni predje prag (2x) Ref. 2x Da li ti je veceras po volji sto je nocas s tobom neko tebi bolji Kratki dani, noci duge nemam sna a bolujem Bogu pravdam tvoje grehe a i Bog me ne cuje (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dodji da se druzimo Zivot ce nam biti drazi ako ove noci dodjes zaboravi male svadje oprosti mi, ako mozes Dodji da se druzimo zivot da produzimo tugu vragu predajmo igrajmo i pevajmo Ref. 2x Pevacemo cele noci i igracemo igre lude a kad novo jutro dodje nek nam bude kako bude Ref. 2x Kad se nase ruke spoje mnogo ce nam lakse biti priznacemo jade svoje niko ne sme nista kriti Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dodji sto pre Ceznem za tobom, duso moja treba mi ljubav tvoja trema mi nezni dodir tvoj jednini najdrazi moj Ref. 2x Dodji sto pre srce te zeli dodji sto pre sa mnom podeli i noci i dan ljubavi moja zelim, zelim biti tvoja Patnja za tobom ublaze pisma tvoja nadu mi dajes, mili moj sanjam vec povratak tvoj Ref. 2x Sinoc je jedna zvezda pala tajnu je nasu znala vraca se tiho, rece mi ne budi tuzna ti Ref. 2x
Trenutno vreme je: 21. Maj 2013, 12:41:56
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .