Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Верује те ли овим подацима УНИЦЕФ-а?
Да
37.5%  (6)
Не
43.8%  (7)
Не знам/Немам одговор
18.8%  (3)
Ukupno glasova: 16
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Верујете ли УНИЦЕФ-у?  (Pročitano 6001 puta)
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
Unasilje spadaju po zapadnim mjerilima i pedagoske batine, i vrijedjanje od strane roditelja, nastavnika, vrsnjaka i vrsnjacke tuce ...

Ах,критеријуми.Хоћемо да их све ставимо под стаклено звоно?Да забранимо ружне речи у присуству деце?Да терамо људе на робију кад их попреко погледају?

И шта потукли се вршњаци?Па ми се у основној потучемо пре првог и помиримо пре другог?У чему је ту проблем?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
da kao i svuda u svetu na zapadu isto kada na zabatu prekoracis brzinu kazne te a kad udaris dete nikom nista iako je to zakonski zabranjeno za prekoracenje od 5 km na sat se plati 30 evra a za 50 se mozda i robija dok za 50 samara detetu i lomljenje glave mozda zaglavis u zatvor dok za 2 samara nikom nista dok ja za 5 na sat platim kaznu za dranje nad detetom nikom nista dok za potpisivanje i turoiranje se placa kazna vise puta sam ulazio u konflikt sa policijom zbog takvih stvari!!

kada nekome ko prima socijalnu pomoc a ima 5 dece i zivi u stracali drzava ne odredjuje nasilan abortus naravno da su deca zlostavljana jel ziveti u kuci od 20 kvadrata vas 8 dok tvoji vrsnjaci svi imaju sobe i kompjutere i to je zlostavljanje a i deca su okrutna uvek zele da zlostavljaju drugu decu kao i mi ljudi koji smo isti takvi zelimo da imamo dominaciu nad drugim ljudima e zasto je to tako zato sto je takav ljudski rod bio jeste i bice!!
jedno je sigurno kontrola radjanja moze da smanji ovkve stvari daleko je abortus humaniji nego zivot roba i kad nemas jednaku sansu u prica o beloj kugi i pricama kako nas nece biti nek ostane na stranu!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Skoro sva djeca koja budu testirana na testu za skolu i pokazu granicne rezultate bivaju upucena u specijalne skole. Bar polovina njih bi se mogla izvuci da u Srbiji postoji organizovan sistem zdravstvene zastite i obrazovanja koji bi se prilagodio njihovim potrebama.

Pa po starom sistemu, dete u "specijalce" i kasnije pecat za ceo zivot i sluzi u cetvrti za zezanciju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k530i
da kao i svuda u svetu na zapadu isto kada na zabatu prekoracis brzinu kazne te a kad udaris dete nikom nista iako je to zakonski zabranjeno za prekoracenje od 5 km na sat se plati 30 evra a za 50 se mozda i robija dok za 50 samara detetu i lomljenje glave mozda zaglavis u zatvor dok za 2 samara nikom nista dok ja za 5 na sat platim kaznu za dranje nad detetom nikom nista dok za potpisivanje i turoiranje se placa kazna vise puta sam ulazio u konflikt sa policijom zbog takvih stvari!!

kada nekome ko prima socijalnu pomoc a ima 5 dece i zivi u stracali drzava ne odredjuje nasilan abortus naravno da su deca zlostavljana jel ziveti u kuci od 20 kvadrata vas 8 dok tvoji vrsnjaci svi imaju sobe i kompjutere i to je zlostavljanje a i deca su okrutna uvek zele da zlostavljaju drugu decu kao i mi ljudi koji smo isti takvi zelimo da imamo dominaciu nad drugim ljudima e zasto je to tako zato sto je takav ljudski rod bio jeste i bice!!
jedno je sigurno kontrola radjanja moze da smanji ovkve stvari daleko je abortus humaniji nego zivot roba i kad nemas jednaku sansu u prica o beloj kugi i pricama kako nas nece biti nek ostane na stranu!!

Ко ти је извадио тачку и зарез на тастатури?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Skoro sva djeca koja budu testirana na testu za skolu i pokazu granicne rezultate bivaju upucena u specijalne skole. Bar polovina njih bi se mogla izvuci da u Srbiji postoji organizovan sistem zdravstvene zastite i obrazovanja koji bi se prilagodio njihovim potrebama.

Pa po starom sistemu, dete u "specijalce" i kasnije pecat za ceo zivot i sluzi u cetvrti za zezanciju  Smile

Eh kad bi bilo samo to djeca koja imaju granicni autizam, ADD i ADHD su u startu extremi, ako se izboris sa njihovim problemima obicno su kasnije u zivotu vrlo, vrlo uspjesni, ali sa druge strane imaju duplo vise sanse da postanu destruktivni.

Samopovrjedjivanje, zloupotreba droge, alkohola, cinjenica da ne mogu u skolu, da ne mogu naci posao pravi od njih probleme za citav zivot, kriminalce, propalitete, a najtuznije od svega je sto su oni u vecini jako inteligentni prosjek IQ za takvu djecu je obicno oko 130, a vecina zavrsi ili bez skole ili samo sa nekim zanatom
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mi jesmo drustvo nasilja.
mislim,mi smo i divni sa mnogih drugih strana i uglova...ali smo i izmedju ostalih stvari i ovakvi.

sto prije to priznamo i budemo svjesni toga...prije ce biti da cemo se sa tim na pravi nacin i u uhvatiti u kostac.

ja razumijem da neko,opet sa punim pravom,ne zeli i ne moze vjerovati odredjenim organizacijama i rezultatima nekih istrazivanja koje je sproveo taj i taj i oni i ovi...sa zapada,sa istoka...i na koncu svega...iz pizde materine i ko zna sa kojim namjerama (sklonost teorijama zavjere je kod nas neka vrsta talenta i sklonosti)...ali mi ni oni nisu potrebni,a da budem svjesna stvarnosti oko sebe...i neceg sto bi se moglo zakljuciti vrlo prostom logikom.
i tu mi se malo fucka za brojke i za statistiku...i koliko su u sitna crijevca pogodili pravi broj.

mi smo,sa jedne strane, drustvo nasilja i latentne agresivnosti.
a nasilje podrazumjeva mnogo toga...mnogo toga u celofanu...mnogo toga sto ne mora uvijek biti i transparentna agresivnost...naprotiv.
ovdje nasilje zna da bude i nacionalni dnevnik i najobicniji govor za skupstinskom govornicom.

i nije to nesto sto treba da cudi Smile

mi smo istorijski vrlo turbulentan narod i prilicno istorijski neosvjesceni (jer nemamo vremena za to)...kod nas istorija voli da se desava svako malo i da svaki put bude sudbonosna i ima epske razmjere...
lijepo za vidjeti u citankama istorije,a za zivjeti...uzima previse veliki danak...onako...i kolektivno i individualno.

Smile

kao drustvo koje prolazi kroz tranziciju (khm...opet glomazno izrazavanje Smile) ne desava se nama nista sto se ne desava u slicnim drustvima i istorijskim okolnostima...
dakle,zivot ovdje ima za mjeru i nase psihicko zdravlje.

nasilje je,nazalost,adekvatan odgovor na nenormalne okolnosti.

ovdje su katkada i vrlo dugo bila ugrozena i elementarna prava na zivot...sasvim je ocekivano da vecina ne umije da dovede svoje ponasanje u red naspram nekog drugog, a da se pri tom drzava nije bavila time ni sa jedne strane,a pri tom su institucije debelo zakazale.

kao produkt svega toga,a prije svega cutanja i ponasanja da nasilja uopste nema,mi imamo kolektivno ljude koji pucaju po savovima.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
mi jesmo drustvo nasilja.

наравно...као и остале 202 земље на овој планети Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne ciniti nista kroz drzavne institucije da se nasilje kontrolise,,pa i nepostojanje odredjenih zakona ili bar njihovo neadekvatno sprovodjenje u praksi... zatim,nedovoljna zastita najmladjih od nasilja....i prihvatanje nasilja kao normalnog ponasanja...drzava koja ne stoji iza onih koji su zrtve nasilja,nedovoljno i skoro nikakvo znanje o tome sta nasilje jeste....cini nas za nijansu...nasilnijim od vecine (ili hajde nekih) zemalja Smile

ali kada je ovakvo ponasanje u pitanju i kada su u pitanju najmladji...ja se stvarno ne bih rukovodila time "od dvije zle drzave...koja je manje zlo".

« Poslednja izmena: 22. Nov 2009, 23:31:43 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Svedska nije imala rata 300 godina. Moj cale je za 65 prezivo 3, ja do 20-te 2.
Koliko je drugih zivjelo u 3 grada i 5 drzava?
Koliko drugih zivi u drzavi koja nema granice, i stalno je na ivici nekog rata?
Koliko je drugih docekalo da im neko jednostavno pola i vise zivota izbrise gumicom i kaze, sve do sad se ne vazi, od sad vaze neka druga pravila, sve sto si znao vise ne vrijedi, sve sto si imao vise nemas?

Nismo mi bas ko sav normalan svijet, ako takav uopste postoji

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Svedska nije imala rata 300 godina

па сад...пре ће бити 195 година али да не цепидлачимо Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.