O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!
niko ko je ikada pricao ili pisao o ljubavi..pod tim ljubav na prvi pogled...nije mislio da je to bukvalno....od jednog pogleda rodjena ljubav....
ali da...ima tu nesto....na prvu se svidite jedno drugome... znas odma -vidis... da je i ona zainteresovana...i da pomno istrazuje..tvoje sve..:mrgreen: od govora..pogleda...hoda....i naravno,....pogled joj zvuci kao ljubav...osmjeh joj joj mirise kao ljubav...jednostavno ona cjela izgleda kao ljubav :mrgreen: i ...od njenih pogleda...cuna ti se odma digne :? ....i to sigurno mora da je ljubav na prvi pogled.... :weirdface:
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pa vidis bobak da to nije ljubav nego simpatije... a ljubav je nesto sasvim drugo...
pa ako se to sve doigra..i ako se zavrsi u vezi.-.pa zatim i u braku... obicno ti ljudi kada ih neko pita...o njihovoj partnerki..kazu.."da to je bila ljubav na prvi pogled"....
ne treba sve gledati crno i bjelo...jer nista sem crne i bijele nije tako...
a i nekad te dve boje se pomjesaju...i horizont postane siv... a nijansa sive imas koliko hoces...sve zavisi da li ces vise dodati bjele u crnu ili crne u bijelu... a i zavisi od oka..."svako oko" drugacije vidi i bojei svet oko sebe... za nekoga je to samo obicna boja... a za nekoga opet nesto vise od toga....
sto bi znacilo neko ko zeli i voli da gleda na ljubav kao nesto bitno...on ce tako i da je dozivljava.. ko je gleda kao nacin -put za snosaja..on ce tako i da je vidi.... a i onaj tko je nije dozivio..normalno je da za njega ne postioji ljubav na prvi pogled....
koliko sam samo puta bio zaljubljen na prvi pogled...i ne mogu da prestanem misliti na tu neku curu/zenu... a zaljubljenost je najblizi put do ljubavi....ako je obostrana...