Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 01:03:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Verske sekte  (Pročitano 38479 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Molja omiljena sprava za mucenje je "klackalica" , a dbra je i ona sa palcevima!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Ljudi samo da vas napomenem da evangelisticka crkva nije sekta nego crkva kao i pravoslavna...
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
ni Subotari ali Jehovi zato jesu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
stvarno?
znam da je tim Subotarima subota svetinja, kao sto je kod nas nedelja kod njih je subota.A znaci oni su pravoslavci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Citat: Pero
ni Subotari ali Jehovi zato jesu!

E majstore, vidi se da si  slabo informisan. To JESU kvazihriscanske sekte, i nisu jedini ima ih stotine razlicitih, mozda i vise. Sve sto se razlikuje od Biblije onakve kakva jeste nije pravoslavno ucenje. Oni izvrcu neke citate, drugacije predstavljaju Bibliju i Boga ljudima i polako ih ubedjuju da je "to u stvari to, samo malo drugacije"... Bednici koriste druga jevandjelja koja predstavljaju kao prava! Medju njima je i Evangelisticka crkva, mada izgleda da ti je to neko pogresno predstavio. Klasican primer je "crkva svete trojice" u Siminoj preko puta bolnice. Covek bi pomislio da stvarno pomazu ljudima. U stvari za svaku saku pirinca koju im daju, dobiju po knjizicu koju su obavezni da procitaju i koja ce im sigurno za najmanje 30 dana isprati mozak. A posle im nije ni do cega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
ma da.... neka kreteni rade sebi sta hoce, ali mene nervira sto se oni sire i psotaju sve napadniji !!! majku li im  Smile ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Nisi bas u pravu da ih pustimo da rade sta oce, al' da cute. Treba im zabraniti rad uopste po svakoj osnovi!!! Nego im'o sam jednom jednu jedinu jedinstvenu ideju: SVE sektase, narkose(okorele), pedere,lezbose (ostala govna koja sam zaboravio ne moraju da mi oprastaju) da posaljemo,recimo na Australiju i da to bude njihovo, al' da ne mrdaju adatle.

Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
A posle moze da se testira termo-nuklearno-biolosko naoruzanje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Ovako ja sam veoma dobro obavesten ako bas zelis ipricacu ti kako to sve ide....Ispricacu ti celu istoriju:Ovako mislim da je to bilo 1011 godine ako gresim ispravi me al tamo negde se hriscanska crkva razdelila na dva dela Pravoslavnu i Katolicku, Pravoslavnoj je sediste bilo u Carigradu (Istanbul [Turska] tadasnja Bizantija) a Katolisckoj u Rimu (Vatikanu) a onda neznam koje tacno godine al mislim negde 1500 i nesto nemacki Svestenik Martin Luter koji je stvarno verovao u Boga je protestovao protiv Katolicke crkve koja je izmislila sud inkvizicije, krstaski ratovi itd.Mislim da je on bio spaljen po naredjenju Pape al nisam siguran zaboravio sam...Pa ta crkva koju je on sonovao se zvala Protestanska Crkva (danasnja Evangelisticka) koja nije uzimala poreze itd....Inace u svetu je uopste poznato da je to najpravednija crkva...Ovo sto sam ti rekao je 100% istina ako ne verujes potrazi u istoriji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Inace Evangelisticka crkva i Subotari ne menjaju Bibliju ja sam se sam uverio u to na vlastite oci i usi za Jehove to ne mogu da kazem...Al za ove dve mogu 100% inace Subotari uzimaju Subota zbog toga neznam dal cu ti objasniti posto sam zaboravio kako to bas ide al otrpilike ovako da to je kao pravi dan koji je bog rekao da se sveti a ne Nedelja i to je istina posto znam da tako negde pise u Bibliji a oni na svoju crkvu daju deseti deo od svojih prihoda zato su i najaca crkva a onaj deseti deo ako ne znas su ljudi davali na crkvu u Starom Zavetu...Malo sam i ja to studirao pa mogu da ti pojasnim neke stvari...Ako hoces bas detalje mogu da ti sve kazem i gde pise i sve...Ako ne verujes Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Luterani su u pocetku bili proterivani jer je opste poznato da katolicka crkva, za razliku od pravoslavne, nije tolerisala ni jedan oblik slobodne volje.
Inace sekte, odnosno "ucenja na svoju ruku" postoje od 1. veka nove ere.
Uvek su postojali "proroci" koji su predvidjali "smak sveta" za one koji se ne pokaju (citaj: daju kintu). Tipacan primer su raznorazni "magovi" koji se ne znam ni sam gde ne reklamiraju, ali "zona sumraka" vodi u tome... Sto se tice subotara oni su (verovatno) najbrojniji kod nas, a mozda i svetu... Strasno...
Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
Nego sta kazes za ove """sataniste""" (bez tri navodnika nista) Smile:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 01:03:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.217 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.