Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 12:43:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Verske sekte  (Pročitano 38726 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
Citat: Pero
mislim da je to bilo 1011 godine

1054. tacnije... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava Beograd
Hm.. od poetka XX veka, kada su sekte ve postale masovna pojava, ne radi se samo o njihovom protivljenju mainstream religiji (hrianstvu, islamu, klasinom budizmu etc) ve o politikoj moi i uticaju tih organizacija u svetu (na globalnom planu).

I nisu svi debili koji ulaze u te sekte (e, nemojte da pomislite da sam lan neke - nikada bio niti u). Osnivai i oni koji "vuku konce" su vrlo pametni ljudi, a njihovi sledbenici su obino ovce za ianje i uzimanje para.

uli ste verovatno za Lavey-a i njegovu satansku crkvu. Lik je hteo da udari kontru hrianstvu, da se obogati i postane neverovatno poznat. Uspeo je sve to i jo neto pored toga - uao je u masonsku lou (33. red ... nije neko mesto, ali je ipak bio mason). Btw, samim osnivanjem satanske crkve svojim sledbenicima je dao do znanja da su obine ovce koje nemaju veze ni sa im. A to verovatno ni sada ne kontaju.

Ajde priajte i vi malo o sekte + svetski poredak, mene mrzi vie da ukam istu poruku veu od jednog prozora.. hehe
IP sačuvana
social share
Look, but don't touch.
Touch, but don't taste.
Taste, but don't swallow.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava Beograd
A da, neko je pomenuo black metal i te fore. Ja sam itao par textova irom raskolaenih oiju jer nisam verovao da se ljudi pre na onakve gluposti.

Ima jedan bend iz vedske (nisam 100% siguran ali skandinavska zemlja je u svakom sluaju) iji je lan palio crkve i zavrio u bajboku odakle je nastavio da snima i objavljuje albume. Kao "iva legenda underground black metala". Mislim STVARNO!!!!!

Vrlo mi je ao to je to danas sinonim za "metal" - nasilje i satanizam... bez tendencije ispravljanja.. hm...

May Result je na svirci u Smederevu (skoro je bila) pljuvao po hrianima (u fazonu "gorite u paklu", "stoko") i neko iz publike ih je gaao kamenom. Dokaz da ima debila, ali isto tako normalnih ljudi.
IP sačuvana
social share
Look, but don't touch.
Touch, but don't taste.
Taste, but don't swallow.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
Znam za tog sto je palio crkve, zaboravio sam u kom bendu je bio, ali znam da su mnogi slanovi tog benda tragicno zavrsili. Jedan bubnjar je pronadjen iskasapljen, drugi valjda isto tako, sad ne mogu da nadju bubnjara. Neka me neko ispravi ali mislim da je to ta situacija oko tog benda (mislim da je Murdock, nisam siguran).
Nego Pero jesi znao da je na zadnjem velikom sastanku patrijarha mnogih zemalja, pape, budista(zvanicnih religija) bio jedan novi clan iz jedne(ne znam koje) satanisticke "crkve" Smile:  Smile:  Smile:
Hteo sam da prsnem kad sam to cuo!!!
A kad si pomenuo vodje sekti, to su (skoro 99%) visoko obrazovani ljudi, koji su culi omiljenu parolu 80-tih: "Ako hoces da zaradis prvi milion dolara, osnuj sektu." Zaboravio sam ko je to rekao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Revolution in their minds!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 769
mob
Nokia 3650
Ma znam imam i u jednoj knjizi o tome sutra cu ti pronaci bas sta je sve to bilo al prvo da ti prevedem posto je knjiga na Slovackom....Ali za taj parol nisam znao...
IP sačuvana
social share
Life is ours, We live it our way!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
ma da... taj njihov "vrh" su izuzetno pametni ljudi... inteligentni ..bla bla
mene nerviraju ovi majmuni koji ih slepo slede i muce ljude, jako su napasTni. kada nekad pomislim na te sektase, dodje mi svasta na pamet Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
jebo im ja mater svim tim vodjama, koliko ih se samo ove godine ubilo u BG a da ne pricam u Srbiji (onaj decko sto  je puco sebi u glavu i ona riba sto je skocila sa 2 sprata- obadvoje u Gimnaziji Sv.Sava u BGD)Ustvari nemam ja sta tu da se brinem, gorece oni u PAKLU, gorece gorece ima samo da pucketaju, puc puc........
Oni da su neki intelektualci oni bi zaradili pare svojim radom a ne......

I da dobar je onaj predlog za iseljavanje u Australiju, to je dobro, to je TITO radio sa svojim neprijateljima, a dobro to ce biti kad ja budem bio president of Serbia, LAND OF KNIGHTS a vi moji saradnici...

Zna se koje vere su prave, Hriscanske i Budisticka,

Kad se Muslimanima pojavio Alah?? ili ovima Sotona?!
Budiste smatram pravednom verom jer je Buda ziveo a i oni su svi mongoliodna vrsta (vecinom, oduvek su bili mongoloidi a u skorije vreme su i obicnii kao BAGGIO, oni su poseban narod)

E da oce li mi neko znati da objasni nesto o masonima, zanima me to, ajde pero ti...

SOTONO POPUSI KURAC! Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 200
E reci cu ti nesto o njima: masoni NISU sekta, dakle nemaju religijsko opredeljenje, vec im je onovni cilj zgrtanje slave i love. Slava pogotovu. Nastali su (ako ne gresim) negde u periodu 14-15 veka, kao pokret "slobodnih zidara".To je nastalo oko neke frke sa udruzenjima u kaste itd... Nego danas se povezuju sa "religijom novog svetskog poredka(tzv. "new age religion"), nesto na foru mesavine svoh mogucih religija i ucenja, ali valjda u kojoj ne postoji bog. Danas su se prilicno ofucali, ali se jos drze. Ako pero zna vise i tacnije neka me ispravi, posto nisam bas siguran da li sam sve zapamtio i lepo preneo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
pa ne ono, znao sam da nisu religiozni pokret, ali ja sam negde cuo da oni komanduju svetom (svim drzavnicima, direktno ili indirektno) a cuo sam jos i da je Tito bio mason, Gde je njihov centar? Odrzavaju li oni sastanke?
I jesu oni tajna organizacija?! Smile  Smile  :smilecolros:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 468
znam i ja ponesto o tome...recimo, najveca (ili jedna od najvecih) organizacija je RotteryClub. Mozda si cuo za to. Oni odrzavaju sastanke, ima ih i kod nas. Okupljaju se, pomazu jedni druge, ulazu u razne stvari i sigurno imaju veliki uticaj u celom svetu. Bio je kod Vanje Bulica u Biserima jednom jedan tip koji je clan tog Cluba. Recimo, oni svi imaju neke spec "znacke", male ali su po tome prepoznatljivi. I naravno en moze svako da udje u taj klub. Ulaze samo visoki intelektualci, puni para i raznih preporuka. Privilegija ti je ako ti je deda ili pradeda bio clan kluba  Smiley , onda valjda 99% ulazis.
pitaj sta te zanima, mozda ti mogu reci jos, ne mogu sada da se setim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 12:43:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.