Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 07:48:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: vernici...  (Pročitano 43022 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije valjda da nam ti donosis tu istinu, Smile. jos jedan Mesija Smile

Je li? Meni se obracas kao pojedincu, a uz sebe si stavio ono "nam"? Pa to znaci da si me se uplasio, htijevsi se prikriti iza toga "nam". Pa ne boj se, necu ti ja nista. Ja sam dobri cika. I volim decu. Smile

A, onda, post zavrsavas sa "JA sam JA". Slabo ti je to JA, ako si se uplasio od mene. Nisam ja bas takav, kakvim me je ugledao - tvoj strah! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
Ti si se obratio svima nama u mnozini,otud to "nam"

A ja da se miseva plasim,nosio bih macku sa sobom
ako mislis da mozes mene ili bilo koga drugog da uplasis praznim recima,predlazem ti posetu dobrom psihijatru,slucajevi kao ti su odavno poznati.pune su ludnice Mesija,Isusa,Napoleona...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Eto vidis, sada si se opet sakrio iza reci koje vredaju. Ali to opet govori o tvom strahu. Cega se plasis? Evo, da ti odagnam strah, da ti pokazem kako ja nisam strasan: Smile!

A sta velis? Ti si sa prirodom, ti si sam, i ti si "JA". A covjekova potreba za, da se tako izrazim, grupisanjem, proizilazi iz straha. E, vidis, gresis dragi moj. One pcele se ne grupisu iz straha. Niti one antilope. Niti su se ona stabla grupisala iz straha, pa tvore sumu.

Znak je to da ti ne umijes biti prirodan, biti sa prirodom, razumjeti prirodu itd. Jer, kako se meni cini, tvoje "JA" je nastalo kao pokusaj odbrane od ljudskih podlosti, a ne kao kontakt sa prirodom.

Moraces se osloboditi straha, e da bi bio sa prirodom. Da malo otkravis, evo ti jos jedan cvijet: Smile!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
dopude tebi je bas dosadno  Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dopude tebi je bas dosadno Smile

Joj, pravo kazes. No, ne i sve. Ali to nije razlog da te ne darujem jednim cvijetom. Tako bi uradila livada da si se nasla na njoj. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
Hvala na cvetu,evo i tebi jedan  Smile

Ako ce ti biti lakse tako,ti veruj da si me uplasio
a ono nije bila uvreda vec dijagnoza  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala na cvetu,evo i tebi jedan Smile

Ako ce ti biti lakse tako,ti veruj da si me uplasio
a ono nije bila uvreda vec dijagnoza Smile Smile

Meni nije tesko, e pa da bi iskao olaksanje. Takvi odnosi ne postoje u prirodi. Tamo nikome nista nije tesko.

I u prirodi niko ne iste dijagnozu. A niti neko nudi dijagnozu.

I u prirodi niko nista ne veruje. Nema toga u prirodi.

Tvrdis da si sa prirodom, a pricu zasnivas na odnosima koji ne postoje u prirodi. Pa ne moze to tako. Odnosno, mozes ti tako da pricas, ali to onda znaci da se ne razumijes sa prirodom. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@arlekin

bez dijagnoza, i necega sto lici na vredjanje, svako ima pravo da iznese svoje misljenje i da zastupa svoj stav pa ma kako on drugima izgledao nemoguc ili nenormalan. mogu da se ne slazem sa tobom ali cu uvek braniti princip da svoj stav kazes Smile Smile Smile

@dopud

citat
E, vidis, gresis dragi moj. One pcele se ne grupisu iz straha. Niti one antilope. Niti su se ona stabla grupisala iz straha, pa tvore sumu.

e, vidis, gresis dragi moj. one pcele se upravo iz bezbednosnih razloga grupisu. one antilope mogu da se odupru predatoru samo ako su u grupi. ona stabla kada rastu zajedno imaju vise sanse i za oplodnju i za opstanak.
normalno je i prirodno da se slabi grupisu i da tako cuvaju sebe
samo snazni i jaki imaju prednost da mogu biti sami    Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam rekao kako grupisanje u prirodi ne proizilazi iz straha.

A ti mi onda govoris da gresim, e navodeci da grupisanje dolazi iz bezbednosnih razloga, iz odupiranja predatoru, zbog oplodnje, i opstanka. Pa to onda znaci kako ti mislis da je strah osnov prirodnom ustrojstvu stvari, prirodi; i kako bez straha onda u prirodi ne bi postojala potreba za grupisanjem. Ti si, dakle, izjednacio strah sa prirodom, rekao da je priroda i svo zbivanje u njoj - strah!

E, vidis, ja mislim da gresis, dragi moj. One kapljice vode se nisu zgusnule u blizini tla, pa se uoblicile u maglu - iz straha!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
LG 4X HD
ne branim ja njemu da kaze sta god hoce,da iznese svoje stavove.samo koristim  istu slobodu da iznesem svoje misljenje o njegovim stavovima kao sto je on izneo o mojim

Citat
Zlo koje ste nanijeli covjecanstvu, i koje mu i dalje nanosite je nemjerljivo. Nece vam se vise dati. Vasa zlotvora nece moci vise prolaziti. Unistili ste covjecanstvo, ali necete ga moci vise unistavati. Istina ce vam stati na put. Istina koju ste pregazili. Istina koja, evo, dolazi i buja - poput proljeca! Smile

Sta je ovo?Uvreda,dijagnoza,pretnja,misljenje?
Kao sto vidis dragi moj dopude dijagnoze u vidu uvrede i ti iznosis,pa se nemoj buniti kad ti je uzvraceno istom merom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 07:48:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.