Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:04:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Verbalna komunikacija  (Pročitano 9452 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
da, zaboravio sam... rusi imaju strasno dobre Detox pilule... uzmi par tih da procistis organizam od tih krdza... nemoj ni da se cudis ako bacis peglu posle njih...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Prvo i prvo - za nizak pritisak je najbolja fizička aktivnost, kao i pijenje mnoooogo vode, tj. tečnosti. I režim ishrane je jako bitan, ne samo za pritisak, nego i za sve ostalo.

Drugo, i ja sam se osećala kao zombi, jer sam patila od hroničnog nedostatka vitamina. Onda sam uzela Oligovit, pila ga svakodnevno, i nakon toga sam počela da se osećam kao Supermen, a krvna slika mi je postala perfektna. Jedini problem sa Oligovitom je što jako otvara apetit, pa sam mu dolijala tako što sam ga pila neposredno pre spavanja. Probaj i ti - ako ne pomogne, pravac kod lekara.

Treće - marihuana, i to više nego druge psihoaktivne supstance, deluje na svaki organizam različito. Neko može da se stondira načisto posle prvog puta; neko može da je puši ceo život bez ikakvih posledica.

Četvrto - istreniraj sebe da spavaš max 8 sati. Spavanje preko toga može da bude štetno. Navijaj sat da te budi u određeno vreme, danju se bavi nekim sportom i rekreacijom. Mnogo se zdravije spava nakon takvog umora, nego posle blejanja po ceo dan.

Peto - meni se iz tvojih postova ne čini da si mutav, niti da ne umeš da komuniciraš. Prvo što bih ti preporučila jeste - čitanje knjiga, kako bi poboljšao svoj rečnik, između ostalog. Drugo, ne znam odakle si, ali u veći mgradovima postoje razni kursevi komunikacijiskih veština, koji znaju da budu zaista plodonosni.

Hvala ti na odgovoru

1,2.Ubacicu oligovit i vodu u vecim kolicinama to sam i pre hteo ali nikako da krenem i neka rekreacija malo i tako to
3 nema sanse da me ubedis da trava moze da ne utice na nekog ako je pusi ceo zivot Smile to nema sanse,mora neki poremecaj da se pojavi od odredjenih tikova do zatupljivanja itd....
4 ovo si u pravu stotinu posto
5 pa to je i bila poenta-lepo to izgleda kad naskrabam i imam ja sve to u glavi al kad treba da izgovorim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800
Citat
5 pa to je i bila poenta-lepo to izgleda kad naskrabam i imam ja sve to u glavi al kad treba da izgovorim  Smile

Znači šta? Kao da mucaš?  Nervoza, ili...  Smile

IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Ne nego totalna zabuna,ne spojim reci kako treba,nije to mucanje nego....ne znam...zamrsim se kad treba nesto nekom da objasnim npr. i to sve cesce...ima tu verovatno i nervoze...Sad kad bi npr trebalo uzivo da ti objasnim gde zivim po glavi bi mi se motala adresa,kuca,put sve zivo i skroz bi se zbunio i uvek tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Ja sam slabasna, takav mi je genetski kod 

Osim na jeziku- tu si dekodirana  Smile

Mischo- a da nisi ti stidljiv i nemas zivaca za objasnjavanje i detalje ? Smile

« Poslednja izmena: 20. Jun 2009, 13:46:46 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Citat
Osim na jeziku- tu si dekodirana

Nisam  Smile

Smile

Samo malo brza, ali to nije isto  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Htela sam reci nisi slabasna na jeziku i to je dobro  Smile

I ja sam krhke gradje i dovoljan mi je jedan stres ili da preskocim jedan obrok i odmah se skupim kao da su me prali u ves masini  Smile

Oligovit znaci ,a jel sirup ili tablete ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Oligovit tablete. Sad sam popila jednu, osjecam se kao wonderwoman  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Odo odma u aRoteku  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
LG 4X HD
Nepovezane i nebulozne recenice ponekad, losa komunikacija sa svima bukvalno su pocele da me izludjuju.  Kad pored svega toga pocnem ponekad i da zaboravljam odredjene stvari npr.   gde sam ostavio pare ili neki predmet,sta sam hteo da uradim,dodje mi samo da skocim u bunar.  Mislio sam da je zbog marihuane, ali batalio sam je vec nekih mesec dana i nema sanse opet da je probam.  I velika pospanost u poslednje vreme mi pravi probleme,to mislim da je sve od marihuane,spavam i po 15-16 sati to nije normalno.  Nego da se vratim na ovo prvo,to mi je pravilo probleme i pre nego sto sam srolao prvi dzok,znaci ne mogu sagovorniku lepo da objasnim sta sam hteo,zamrsim se totalno, sam sebi kazem:jebote sta je ovo!!!Kad treba u nekom drustvu da prepricam neko desavanje ili ako sam bio negde znaci uopste mi to ne ide kako bi trebalo,a o devojkama da ne govorim,imao sam ih dosta ali sve su to kratke veze verovatno kad vide kako sam mutav-pedala!Ovo stvarno ubuja,ne znam sta da radim!
Vezbaj, vezbom se moze puno postici, mozda na netu mogu da se nadju i nekakva uputstva i vezbe govornishtva. Morash imati nekakav koncept kada prichash ili preprichavash neshto...uvod, razrada, poenta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 13:04:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.