Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 15:51:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vera razumnih i vera nerazumnih  (Pročitano 21931 puta)
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Deki44 ,vidim da si stalno i cesto na ovom forumu ?Sta te drzi zaokupljenim ovde ?
Па, мислим да је међу најбољим форумума и интересантно ми је.
Trazis li nesto ?
Не.

Ili volis da razgovaras ?
Не превише.
Sta ti pokusavas da nam kazes koja tvoja poruka ?
Неко време сам само пратио дискусије на овом форуму и нисам могао да верујем да има оволико атеиста и секташа и да сви то гледају и ћуте. Одлучио сам да се укључим и покушам да људима који не учествују у дискусијама покажем да не треба стајати са стране и дозвољавати да се гази Православна Светиња. Као што видиш ниједном се нисам послужио неистином и надам се да ће бар неко прочитати то што пишемо нас неколицина и макар се помислити да ли је то у реду.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Bella ciao

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 6200
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Vidim da su se ovde neki ljudi izjasnili da ih neko plašin nečim i verovatno da su oni uplašeni od nečeg. Ja bih voleo da mi kaže bilo ko od čega je on lično uplašen i zašto. Smile
IP sačuvana
social share
Život je lep.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Svi se plase smrti to je poenta price samo to neko ne moze da izdrzi pa mu je lakse da to podnese ako veruje u nesto ili nekoga ko mu je obecao raj i vecni zivot u njemu.Ako neki koji se ne boje zele da mu kazu da nema cega da se plasi.Ili ti u prevodu. Bog je istina slabih, a znanje istina hrabrih.  Smile
IP sačuvana
social share
Ne pitaj me zasto,zapitaj se zasto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 594
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Dakle, hrabri su oni koji veruju u besmislenost ovog zivota. Ne bese li upravo prava hrabrost povezana sa razumom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Svi se plase smrti
Смрти се боје грешници. Као што рече Немам Појма: "Цео свет плаче а он се смеје", и са пуним правом се смеје јер праведник зна где иде, он не каже: мислим да има живота после смрти, не, он каже: ја знам да има живота после смрти. Праведник умире са осмехом на лицу.

Истинита прича:

Једном је Свети Николај Жички седео у својој соби у Патријаршији СПЦ у Београду. Изненада на вратима се појавио човек који је питао: "Јесте ли Ви Епископ Николај?" "Да ја сам". Тада је чудни гост извадио револвер и уперио га у владику: "Дошао сам да Вас убијем, као што ми је речено. Спремите се да умрете". Николај је устао од стола и рекао: "Ја сам увек спреман да умрем и изађем пред Бога. Учините оно због чега сте дошли". Човек га је погледао, спустио револвер и након извесног ћутања, рекао: Нисам дошао да Вас убијем, него да видим да ли стојите иза својих речи".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Neveruju svi u raj ili pakao, pa cak ni neki vernici.

Ja se smrti bojim jer ne mislim da me posle ceka ista. Sve sto sam ja bio, sve sto sam sanjao, sve sto sam osecao, sva moja secanja i moja licnost istrule zajedno sa mojim mozgom. Mislim da me posle smrti ceka mrtva vecnost. Jednostavno receno nista. Nezamislivo nista.
Svako bi se toga bojao.

Raj je nesto sto sami trebamo da stvroimo, da zasluzimo, ali ovde na zemlji. Treba da prestanemo da cekamo da dospemo tamo i da ga sami sagradimo.
« Poslednja izmena: 17. Dec 2007, 00:23:46 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neveruju svi u raj ili pakao, pa cak ni neki vernici.

Па онда их и не требамо називати верницима.

ВЕЛИКИ ЧОВЕК

Не можеш бити велики човек докле год себе сматраш умрлим.

Не можеш бити велики човек ни на једном месту на свету и ни у једном положају у друштву; -

прво, докле год имаш страх ма од чега мањег од Бога;

друго, докле год имаш љубав према чему мањем од Бога, и

треће, докле се год не привикнеш сматрати своју смрт нечим бившим, а не нечим будућим.

Свети Николај Жички
« Poslednja izmena: 17. Dec 2007, 00:58:46 od Deki44 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia Lumia 1020
Vidim da su se ovde neki ljudi izjasnili da ih neko plašin nečim i verovatno da su oni uplašeni od nečeg. Ja bih voleo da mi kaže bilo ko od čega je on lično uplašen i zašto. Smile
Mene plaše ljudi kao Deki44. Zato što znam da ih ima mnogo. Imam neki osećaj da mogu biti opasni. Ta zatvorenost uma ne može doneti ništa dobro... Bez uvrede, nije ništa lično, ali je to moje mišljenje...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mene plaše ljudi kao Deki44. Zato što znam da ih ima mnogo.
Знам

Bez uvrede, nije ništa lično, ali je to moje mišljenje...
Таман посла да ме могу увредити речи једног атеисте.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia Lumia 1020
Besmisleno je izvlačiti citat iz konteksta...poenta je da lako možete biti izmanipulisani. Da crkva kaže "ubij nevernika", ne znam baš koliko biste doveli to u pitanje Smile Nema veze...idem napolje da se nađem sa svojim "nerazumnim" prijateljima (neki su vernici, ali i dalje po tvojim kriterijumima sa prve strane - nerazumni) Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 15:51:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.