Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:45:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vera razumnih i vera nerazumnih  (Pročitano 21959 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Mi postujemo vase misljenje a sa druge strane vi ste puni ironije, cinizma....
Niste nam dali nista vrijedno postovanja...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens 
Niste nam dali nista vrijedno postovanja...
Citat
A vi jeste ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Mudri ljudi evo da probam da obljasnim u kakvoj su vezi STRAH - NE ZNANJE - BOG

Ovo je inace jedan moj razgovor sa jednim od "zagrizenih" vernika..

Ako kazemo da je razmisljanje kretanje.Onda mi ovde idemo pravolinijski.U jednoj dimenziji.Mislio sam mozda bi trebali da pocemo da se krecemo u jos nekom pravcu...Ja sam spreman za putovanje ...ali da li je jos neko ?Ako nije neka kaze zasto ?Kada dobije odgovor od SEBE ,ne od BOGA ne od BRATA ne od SESTRE kada dodbije odgovor od SEBE.Npr.Ne zelim da se upustam u diskusiju ZATO sto mislim da se ne uklapa u moja verovanja.E ta recenica taj odgovor je kljuc ulaska u novi svet.:)Sledece pitanje koje postavis na svoj odgovor zove se filozofija.:)Npr.Ne zelim da se upustam u diskusiju sa ovom nepoznatom osobom zato sto :(Moguci odgovori )

(ODGOVARA STRAH - INSTIKT- EMOCIJE)
1.On zeli da me ubedi - dokaze da nisam u pravu.(strah)
2.On zeli da dovede moju citavu koncepciju zivota i verovanja u pitanje.(strah)
3.On zeli da svi mislimo kao on i da me tako uvedu u nekakvu sektu.(strah)
4.ITD

(ODGOVARA RAZUM - FILOZOFIJA )
1.On zeli da ja razmisljam.Zasto?On zeli da sebe preispitam i sumljam u sve?Zasto?Da li to moze da bude dobro ili lose po mene?Sta je lose a sta dobro?On ne zeli da se ja plasim.(Osecaj - Olaksanje)Zasto ?Zasto se ljudi plase ?Od cega se ludi plase ?Ko zeli da se mi plasimo ?Sta je pakao?Jel to strasno mesto?Da li se ja toga plasim?Zasto?Da li pakao postoji?(osecaj -Olaksanje)Ako postoji onda ga se plasim.Ako ne postoji onda nemam cega da se plasim.(Osecaj -olaksanje)Koji dokazi mi idu u korist toga da pakao postoji a koji da ne postoji?(Osecaj - olaksanje)On zeli da razmisljamo kao on a mozda i ne.Zasto ?Hajde da vidim kako on to razmislja i koja je krajnja poenta price?Koju poruku zeli da nam prenese.Zeli da razmisljam, da sumljam u sve?Da li je to dobro za mene ili lose?Definitivno ne moze da bude lose ako neko zeli da razmisljam )Znaci on ne zeli da mislimo kao on.On zeli da mi mislimo kao individue.On zeli da kaze da ne uzimamo stvari zdravo za gotovo bez drugog kljucnog pitanja,sumlje.....itd itd itd....

Zakljucak.Ramisljanje je nista drugo nego putovanje kroz pitanja i odgovore.Iza svakog novog pitanja stoji strah.Onog trenutka kada sam dodjes do ogvovora shvatas da nemas cega da se plasisi.razmisljaj,sumljaj u sve,kada mislis da imas odgovor postavi sebi podpitanje.....jer je to kljuc ka istini ,slobodi ,znanju....

Naravno uvek mozes i da predahnes ukljucis tv i posmatras kakve poruke zele drugi ljudi da ti prenesu....Ali oprezno, nema vece sekte od toga, jednog trenutka ce ti postati jasno i smesno da se iza svega krije jasna poruka a to je."Ne razmisljaj gledaj mene kako te ne svesno uvlacim u moj svet verovanja i ucenja...Za tebe postoji samo jedna istina a ona se zove NOVAC.Tvoj bog je novac.Zivi u skladu sa tim ,oblaci se u skladu sa tim,ponasaj se u skaldu sa tim i naravno itekako imas cega da se plasisis, podsecam PAKAO ,TER.O.RI.SAM, DROGA,MANIJACI,UBISTVA,PREVARE,PLJACKE...itd"A sta ti pruzam za utehu gde ces se sakriti,gde je tvoj dom u kome ces biti bezbedan od mene ,koji sam ti ja takodje dao.Razmisli.Za utehu sam ti dao boga ali onakvog kakvog sam ga ja zamislio i stovrio za tvoju laznu sigurnost.I nemoj da mislis da mozes tek tako i u svom skrovistu da budes bezbedan ,mozes ali samo ako se pridrzavas mojih pravila igre(zapovesti) itd.

Zakljucak.U ovoj prici kreces se kroz odgovre na pitanja koje nisi cak ni postavio:)Neko je to uradio umesto tebe:)Ceo tvoj zivot neko razmislja umesto tebe ,jednom kada zadobije tvoje poverenje drzi te u saci ,ti si tada za njega sirovina koju moze da obradjuje kako god pozeli.Moze da ti servira sta god mu padne napamet.Vanzemljci,Bogovi,neka cudna bica,i o ako ti zdrav razum govori da ti em sto nikada nisi video nijednog boga,vanzemaljca, ovo ili ono on to moze da ti servira kao istinu ko zna sta moze sutra da izmisli:).Ti si odavno hipnotisan.Onog trenutnka kada pocnes da preispitujes samog sebe,sumljas ,budis se,postajes slobodan i ne zavistan.Pocinjes da shvatas da si sam.Bojis se, a opet znas da si upravu da je velika gomila hipnotisana.Ovo sto ja tebi pricam hoces da pricas drugome tvom prijatelju.Ali on je duboko, duboko utonuo u san u mrezu verovanja zasnovanih na mitu na izmisljotinama cvrsto verujuci u ono sto je naucen a ne u ono do cega je sam dosao:) Ti mu pricas ali tvoje reci prolaze kroz njega.Govoriti kako si upao u neku sektu.Plasis ga.On se plasi da i samo proba da ti veruje (da preispita sam sebe ).:)Itd itd...

Ali onda dolazi lepsi deo.Shvatas da nisi sam.Da je istina univerzalna.Da istina oslobadja polako pocinjes da shvatas recenice velikih mislilaca i i koju poruku su oni hteli da ti prenesu .Trazis ljude koji te razumeju.Koji nisu hipnotisani ili bar ne skroz.I pocinjes da ih pronalazis.Oni su sve vreme oko tebe.I od uvek ih je bilo.Pocinjes da se raspitujes sta je zapravo filozofija(koja nije sekta i nemas cega da se plasis i ne zeli ti nista lose) i pocinjes da se raspitujes ko su ljudi koji su se ovim pitanjima bavili pre tebe i do cega su oni dosli.U sta su oni verovali sta je zajednicko za sve njih.)Na zivot pocinjes da gledas sasvim drugacije i shvatas "da znas da nista ne znas":)Kao da si se ponovo radio

CARPE DIEM

Veliki pozdrav ,dobri ljudi...
IP sačuvana
social share
Ne pitaj me zasto,zapitaj se zasto.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Оштрији су, децо, зуби људске презасићености но лавовске глади.
Децо, грех без сведока увек жели да се понови.
Не пишу се у ваш рачун само изазване сузе него и необрисане.
Дубље у небо продире вапај угњетених него звек мача у угњетача.
Киша гаси огањ, суза раствара челик.
Децо, мудрије је сејати со но грех. Из првог семена неће нићи ништа, из другог нићи ће језици, који ће вас оптужити.
Жалосно је не смети погледати у огледало, а опасно не скидати очију с огледала.
Мудар и луд ходе истим путем под сунцем, но бацају сенке на две супротне стране.
Ваше цвеће, децо, увенуће пре у вашој руци него у руци вашег ближњег. Подајте!
Ваш ручак биће пре заборављен од вашег стомака него од стомака вашег ближњег.
Ваш језик није створен за вашу славу него за славу вашег ближњег.
Слава је, децо, једина ствар што се не находи тражењем и једина врата што се не отварају куцањем.
Киша не повећава море нити голе речи славу.
Милост скраћује дуги пут правде.
У паклу увек има места за праведне, који су заборавили милост.
Океан се не може оцрнити мастилом, нити доброта речима.
Знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање.
И оно што мува зна може повећати знање најученијег мудраца.
Никад очи човечије неће видети што једна риба види; ни уши чути што једна тица чује; ни нос намирисати што једна лисица намирише.
Кроз очи свакога човека милион његових предака гледају у тебе. Пази! Кроз уста сваког човека милион његових предака говори. Ослушни!
Злочинац не мрзи судију, који суди његов злочин, него онога, који не разуме његов злочин.
Праведник чешће наилази на поштовање, грешник чешће на симпатију.
На океану живота час очи крмане срцем, час срце крмани очима.
Децо, дечице!

прича "Песак у мору" свети Николај Жички

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1366
Zastava south of heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
@Deki44 odma uleteo sa nekimtekstom nekog popa
Citat
(ODGOVARA STRAH - INSTIKT- EMOCIJE)
1.On zeli da me ubedi - dokaze da nisam u pravu.(strah)
2.On zeli da dovede moju citavu koncepciju zivota i verovanja u pitanje.(strah)
3.On zeli da svi mislimo kao on i da me tako uvedu u nekakvu sektu.(strah)
4.ITD
tachno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ali onda dolazi lepsi deo. Shvatas da nisi sam. Da je istina univerzalna. Da istina oslobadja polako pocinjes da shvatas recenice velikih mislilaca i i koju poruku su oni hteli da ti prenesu .Trazis ljude koji te razumeju. Koji nisu hipnotisani ili bar ne skroz. I pocinjes da ih pronalazis. Oni su sve vreme oko tebe. I od uvek ih je bilo. Pocinjes da se raspitujes sta je zapravo filozofija (koja nije sekta i nemas cega da se plasis i ne zeli ti nista lose) i pocinjes da se raspitujes ko su ljudi koji su se ovim pitanjima bavili pre tebe i do cega su oni dosli. U sta su oni verovali sta je zajednicko za sve njih.) Na zivot pocinjes da gledas sasvim drugacije i shvatas "da znas da nista ne znas" Smiley  Kao da si se ponovo rodio.

"... lepši deo .... istina .... ljudi .... filosofija .... Kao da si se ponovo rodio. "

Ako sam te dobro razumeo, ovakav sled misli i dogadjaja o kome ti pišeš,
opisuje tebe, tj. tvoje životno iskustvo.

Meni se svidja tvoj ... proces transformacije ako sam ga dobro razumeo, ali sam malo zbunjen
sa ovim poslednjim - sa preporodom.

Ako bi mogao malo o tome napisati, bio bih ti zahvalan.

Takodje, vidim da verujes da je istina univerzalna (neki bi rekli - katoličanska  Smile ).
Da li veruješ da se istina ... sama od sebe prirodno širi u ljude (medju ljude) ili je to delo
ljudi ili nekoga ili ... TV, interneta?
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
 Vidi ovako, sigurno si cuo do sada recenice tipa" On se krece u tim krugovima" ,"Taj krug ljudi ",ili tako nesto.Ako ti sada batalis ovaj forum uhvatis se neke cicnjenice i uzmes papir i olovku i kazes "Pa dobro bre aj da vidim zasto je nesto tako kakvo je".Meni je bio interesantan krug i sinus i cosinus.(da ne spominjem druge nauke)Budi siguran da vece filozofije od matematike i drugih prirodnih nauka nema :)Ko meni na ovom svetu moze da kaze da jedna pravila koja vaze za jedinicni krug ne vaze za veci krug.Od toga ne postoji veca nebuloza na ovom svetu !( Cos^2l + sin^2) =1.Kazes sebi ovako ajde neka je neko nesto dokazao ajde da ja sam vidim zasto je nesto takvo kakvo je.Hajde bar da probam.Da razmislim svojom glavom.Bas kao sto resavas neki problem u nekoj ukrstenici ili gde vec.Elem da se vratim na krugove ljudi.Zasto  kazem da je istina univerzalna ili jedna.Ako kazemo da smo sada ti i ja jedni od prvih ljudi na planeti.Poceli smo da se bavimo brojevima matematikom i geometrijom itd...Prvi put izgovaramo Eureka kada otkrivamo da jedna jabuka i druga jabuka cine dve jabuke.Medjutim i ljudi koji su u isto vreme na nasoj planeti par stotina kilometara uocavaju isto.I isto izgovaraju eureka.:)Mi smo dakle dosli do zajednickih zakljucaka bez uticaja jedni na druge.Zakoni prirode su tu pa su tu.A mi ih samo polako otkrivamo.Ili sto je vec rekao Aristotel ili ko vec "Sve sto se moglo izmisliti ,izmisljeno je"On je po meni mislio sve sto postoji -postoji :)Samo ga treba otkriti.:)Ako ti napravis sada bilo koj predmet u fabrici napravio si ga zapravo od atoma koji su nekada lebdeli mozda bas oko njegove glave dok je izgovarao tu veliku misao.:)A ti atomi su vec tu, postoje, ti ih nisi izmislio ti si ih sastavio u nekakav skup koji sada predstavlja, nekakav predmet mp3 player ili telefon itd...:)Dobro znaci ako ti sada pocnes da razmisljas po logici stvari i dodjes do zakljucka da neki ljudi ne razmisljaju.Ti si do toga npr. dosao sam.Zelis da to kazes drugim ljudima i kazes " Tvrdim vecina ljudi ne razmislja svojom glavom".ne nekom forumu.Onda ti dodje neko i kaze "Ala si ti pametan citiras druge pre tebe"Pa naravno da citiras nekoga pre tebe koji je razmisljao isto po zakonima logike i dosao do istih stvari zato sto postoji samo jedna istina jedno pravilo koje vazi za sve.Pitanje je samo da li si ti sam do zakljucio ili si prihvatio od nekoga koji je razmisljao pre tebe.Razumes?A to je velika razlika.Ja ne bih imao nista protiv ovih ljudi da su oni sami dosli do "saznanja da bog postoji".Ali kako bi oni to mogli da znaju.Evo kako.Ako i samo ako bi poceli  da razmisljaju i samo dolaze do raznih zakljucaka dosli bi do jedne granice.Oni ne bi znali sta je iza te granice.Shvati to ovako.Nikada pre nisi isao u teretanu.Poceo si da treniras misici su ti slabi.Pocinjes da dizes male tezine svaki put kada dignes neku tezinu i kada vidis na mozes vise kazes (pa to je nemoguce )iza je strah ,ne znanje i bog.Ali svaki put kada odes u teretanu dizes vise i uveravas sebe da granica za koju si mislio da je juce bila (strah,ne znanje i bog)ne postoji i da si sam sebe uverio jer si digao veci teret od juce.i uverio si se da tamo nema tih stvari.Dobro posto je moj primer bio ogranicen materijom odnosno teretom koji tvoji misici mogu da ponesu tvoj mozak nije:)E sada posto smo shvatili sta je misicno  naprezanje.Hajde sdada da vidimo sta je misaono naprezanje.Ako ti prvi put napragnes mozak da shvatis da(neshvataj bukvlano) postoji jedno nesto i drugo nesto ali ne znas sta oni zajedno cine ti si se umorio ,napregnuo mozak i nemas snage da iz prvog puta resis taj problem.Ali nesto te vuce da to ipak uradis sutra kada se odmoris.Znas da  to zelis i znas da ces doci do istine.Sutra dolazis na isto mesto cekaju te dve jabuke jedna pored druge ti sedas preko puta njih stavljas i na sto ,odlucan i odmoran.stavljas prst na bradu.I posmatras ih ,i pocinjes sa dizanjem tereta koji juce nisi mogao da podignes.Malo po malo malo po malo i ti dizes teret shvatas da jedna i druga jabuka kada ih stavis u istu korpu cine dve jabuke:)Do toga si sam dosao.Nisi procitao od nekog autora knjige a to je linija manjeg otpora.Vices eureka.Zato sto si zivo bice (sisar)u tebi je poplava adrenalina koja je tu da ne bih ostao mrtav hladan kada dodjes do nekog saznanja  i nikada ne bi ni pokusao da resis neki problem(zemlja bi jos uvek bila ravna poloca a 1+1=?)Smiley.Da nemas taj adrenalin u navalu osecanja lepote i srece ne bi imao nagradu za svoj trud.Za svoje otkrice.Taj adrenalin i osecanje lepote i spoznaje istine  su u nama ljudima da bi stalno tezili ka znanjem ka istini da bi isli napred.A zasto.Sta se desava dalje.Posle izvesnog vremena ti zelis da osetis opet istu stvar.Shvati to kao drogu od prirode.Postajes narkoman zavistan od znanja.Nadam se na ne moram da pricam dalje(2+2=4) i da smo shvatili poentu price.E sada ako si ti u grupi ljudi koja nikada nije razmislja ni o cemu.U krugu ljudi kojima je centar znanja novac,televizija,religija itd.To je ujedno i tvoj precnik dijametar koji te opisuje.Ti zapravo nisi ni svestan da postoji nesto vise dok sebi ne postavis neko pitanje bil bilo bilo bilo bilo bilo koje.Npr.Zasto ja Pera Peric gledam televiziju.?Vec sam pricao o tome.Ne zadovoljavaj se prvim odogovorom.Zato sto gledam utakmicu.Napregni se malo pocni da treniras svoj mozak.Zasto gledam utakmicu?Da bi video da li ce moj tim da pobedi?Zasto zelim da vidim da li ce moj tim da pobedi?Ako vidim da ce moj tim da pobedi to me cini srecnim.Vrati se na pocetak i ponoco pocni u drugom pravcu siri svoje vidike razmisljaj.POsle ovog teksta cu napisati o gledanju tv i ne razmisljanju.Da sada ne bih tupio dalje.Znaci kada budes dosao do odgovora.Shvatices da je neko i o tome pre tebe razmisljao i mora  da je doaso do zakljucka da je 1+1=2.Razumes:)On je to uradio mnogo pre tebe i sada se interesuje ko zna za sta.Brzina svetlosti bla bla...Ti polako shvatas da bi mozda zeleo sa nekim da porazgovaras o tome.Jer i ti si zivo bice ,drustveno kao i svi sisari na planeti zemlji.Medjutim naizlazis na problem.Vecina ljudi sa kojima pokusavas da razgovaras nikada nije probala da podigne ni 10kg.Tebe do pocinje da nervira aj sto ne nervira nego sto shvatas da postajes usamljen i da te niko ne razume:)Ti si toliko napredovao toliko si jak dizes 150 kila iz bendza ali nemas ni sa kim da se druzis ko je na istom nivou koji i ti.(nivo svesti).Utehu drzis u knjima ,mislima ljudi koji vise nisu zivi ali njhova istina i znanje njihove poruke ti mozes da razumes i prepoznas svaku univerzalnu istinu."Pocinjes da shvatas velike poslovice i mudre reci ".Ali u medjuvremenu i  ljude koji dizu razlicite tezine.Neki se jos muce sa 10 kg a neki dizu i vece tezine od tebe.Onima sto dizu manju tezinu koji u tebi prepoznaju snagu -(univerzalnu istinu)zelis da pomognes da dodji na isti  nivo.Stavljas dva prsta ispod tega dok se muce da dignu neku tezinu gde su zapeli.Ali najteze najteze od svega je je da nekoga ubedis da uopste proba da trenira Smiley)On je toliko otisao u drugu stranu da ne zeli ni da cuje ni za tebe ni za tvoju teretanu.Ti pokusavas da ga uveris da to nije nista strasno da on to mozes (jer si ti drustveno bice i zelis da pomognes drugom bicu )Bas kao sto majka Slonica svojom surlom gura i  dize malog sloncica koji zaostaje za krdom slonova.Ali on ne zeli da makne.On je sve vreme isao u drugu teretaniu gde su umesto njega treneri dizali tegove i prepricavali mu osecaj a on im je verovao.Toliko im veruje da se plasi da mozda postoji neka lepsa i prava istina ,teretana...On svaki dan ulazi u tvoju teretanu ( gledaju ci na tebe sa visine i govori ti ubedjen da je u pravu kako ti mlatis praznu slamu i kako trebas da budes kao on )U protivnom ce te zli treneri posle tvoje smrti poslati u pakao  i aj ne samo to nego pocicnje da prica neke stvari koje ti cak ne mozes ni da razumes.Kao ni on tebe.Ako ga pitas odakle to zna on nece moci da kaze "ja" znam zato sto sam dizao tegove vec ce reci rekao mi dobar sveti trener.Ti mu kazes aman covece kada budes probao samo provao da dignes i 10 kg dodji da razgovaramo on pobegne u svoju teretanu plaseci se da ce da izda svog trenera koji mu je obecao vecno dizanje tegova umesto njega.Smiley))

E pa sada ja ljudi ne zelim da gubim moje dragoceno vreme na ljude koji nece ni da pokusaju da dignu 1 kg ali cu imati svo vreme ovoga sveta da pomognem ljudima koji su voljini da samo pokusaju samo pokusaju samo pokusaju da zrnce svoje volje usmere kako samom sebi.Da skupe zrnce snage da probaju da pomisle da bi mozda mogli da dignu 1 gram.Smiley)

Cekam vas u teretani Smiley)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Znam čoveka ...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11717
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E pa sada ja ljudi ne zelim da gubim moje dragoceno vreme na ljude koji nece ni da pokusaju da dignu 1 kg ali cu imati svo vreme ovoga sveta da pomognem ljudima koji su voljini da samo pokusaju samo pokusaju samo pokusaju da zrnce svoje volje usmere kako samom sebi.Da skupe zrnce snage da probaju da pomisle da bi mozda mogli da dignu 1 gram.Smiley)

Cekam vas u teretani Smiley)
Ја сам мислио да спаваш а ти си био у теретани Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 381
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Deki44 ,vidim da si stalno i cesto na ovom forumu ?Sta te drzi zaokupljenim ovde ?Sta te interesuje?Koja su tvoja interesovanja ?:)Trazis li nesto ?Ili volis da razgovaras ?Ako nesto trazis onda trazis nesto.Ako razgovaras ne razmenjujes li tako misli sa nekim ?Sta ti pokusavas da nam kazes koja tvoja poruka ?Znam da mene ceka isto pitanje od tebe ali ajde prvi ti odgvori posto sam ja prvi pitao pa cu posle ja ako me budes pitao isto pitanje Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 16:45:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.