Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 12:40:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Venera  (Pročitano 128383 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus
Meni je venerau u blizancima u VIII kuci na 17 50..... moze malo tumacenje.... Smile
moze  Smile

Venera u Blizancima

Otvorene i prirodne osobe. Imaju spontan i jednostavan pristup prema drugim ljudima, lako uspostavljaju kontakte, uctivi su i šarmantni. Veoma su elegantni i graciozni. Vole dosta da pricaju i razmenjuju mišljenje i ideje sa drugima. Pametni su i vispreni, a to cene i kod drugih osoba. Darežljivi su i uvek oko sebe imaju društvo. Vole pisanu rec, književnost, poeziju, pesme i druženja.Vole da flertuju i njihov ljubavni život je ispunjen površnim vezama i cestim promenama partnera. Nisu u stanju da se snažno i trajno vežu za jednu osobu. Površnih su emocija i nestalni. Ne vole previše emotivnosti i preveliku intimnost. Znaju da održavaju veze istovremeno sa dva ili cak i više partnera. Žene nisu sramežljive. Vole da se atraktivno oblace, ali se lako i nonšalantno svlace. To im pricinjava zadovoljstvo. Zato imaju uspeha kao foto modeli i glumice. Na prvi pogled deluje da ce vam lako prepustiti svoje draži, ali u stvari morate biti veoma vešti na recima. Tada imate vece šanse da ih osvojite.

Venera u osmoj kuci

Ove osobe imaju srece da su materijalno obezbedene novcem koji dobijaju od drugih, preko nasledstva, braka, poklona,… .Veoma su senzualne i njihova putenost može biti štetna po zdravlje. Imaju intenzivne ljubavne veze pune emocija i strasti. Avanturistickog su duha, ali imaju srece jer ih opasnosti izbegavaju.Svojim ponašanjem oslobadaju partnera inhibicija. Vezani su za seks i erotiku i u tome znaju da preteraju. Zbog toga može doci do bolesti seksualnih organa. Imaju stalne i snažne seksualne prohteve. Njihov ljubavni život cesto lici na lavirint. Posesivni su i ljubomorni i cesto se dešava da imaju problema u braku zbog toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 983
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
marye, hvala od srca za tumacenje...........  Smile
Pronashla sam se u vecini stvari  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Meni je venera u znaku blizanaca u  IX kući 26.33 stepen , a aspekti su
venera opposition  neptunom
venera trine  plutonom
venera square ascendant
venera sextile merkur 
Da li moze neko da mi objasni ove aspekte, unapred hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
venera mi jeu jedanaestoj u blizancima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Jel bila možda negdej venera u biku u 12?
IP sačuvana
social share
Jer sve što prođe, sve što jednom prođe
kao po kazni uvek vraća se,
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dođe da prođe i opet sećaš se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung versus
venera mi jeu jedanaestoj u blizancima

Venera u Blizncima

Otvorene i prirodne osobe. Imaju spontan i jednostavan pristup prema drugim ljudima, lako uspostavljaju kontakte, uctivi su i šarmantni. Veoma su elegantni i graciozni. Vole dosta da pricaju i razmenjuju mišljenje i ideje sa drugima. Pametni su i vispreni, a to cene i kod drugih osoba. Darežljivi su i uvek oko sebe imaju društvo. Vole pisanu rec, književnost, poeziju, pesme i druženja. Vole da flertuju i njihov ljubavni život je ispunjen površnim vezama i cestim promenama partnera. Nisu u stanju da se snažno i trajno vežu za jednu osobu. Površnih su emocija i nestalni. Ne vole previše emotivnosti i preveliku intimnost. Znaju da održavaju veze istovremeno sa dva ili cak i više partnera. Žene nisu sramežljive. Vole da se atraktivno oblace, ali se lako i nonšalantno svlace. To im pricinjava zadovoljstvo. Zato imaju uspeha kao foto modeli i glumice. Na prvi pogled deluje da ce vam lako prepustiti svoje draži, ali u stvari morate biti veoma vešti na recima. Tada imate vece šanse da ih osvojite

Venera u 11 kuci

Ovo su osobe širokih vidika, blage naravi i pristupacne širokom krugu razlicitih ljudi. Oko sebe privlace društvo u kome su centar dešavanja. Odani su i privrženi, a prijateljstva se zasnivaju na jednakosti. Ne poštuju nikakve autoritete i imaju averziju prema mediokritetima. Prijatelji ima rado pomažu jer njihove aktivnosti nisu motivisane licnom koristi nego zajednickim dobrom. Lako privlace ljubavnike i mešaju prijateljstvo i ljubav. Romanticna iskustva doživljavaju na druženjima i zabavama, spontano i iznenada. Imaju sklonost da ostvaruju veze sa zauzetim osobama i mogu biti neodlucni izmedu dva ljubavnika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Meni je venera u znaku blizanaca u IX kući 26.33 stepen , a aspekti su
venera opposition neptunom
venera trine plutonom
venera square ascendant
venera sextile merkur
Da li moze neko da mi objasni ove aspekte, unapred hvala.
sve zavisi od toga gde se nalaze(mislim u kojim kucama) planete koje prave aspekte sa venerom..
evo moj slucaj...venera je u prvoj(dolazi iz pete) u opoziciji je sa neptunom iz sedme i neko mi rece da takve osobe imaju osecaj da nisu dostojne svog partnera,ali posto je pluton u petoj i u trigonu sa venerom, to prevazilazim kroz neko zrelije partnerstvo ili vremenom,sto sam starija to sam sigurnija u sebe Smile
znam da ti nisam mnogo pomogla,dobro bi bilo da postavis kartu u index pa da ti neko strucniji objasni .. samo sam htela da objasnim zasto je vazno u kojim kucama su planete,veliki poz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tamo gde Bog zatvori vrata,odskrine prozor

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E360
--Venera u Lavu je previše izbirljiva, to je "princeza na zrnu graška". Kakvu god grešku partner da napravi, nabiće mu se na nos.
izvor

Istina!!!!!Ja imam veneru u Lavu i bas sam takva.Svom bivsem muzu sam stalno "nabacivala '' na nos pa i najsitniju gresku!!!!!
Samo me interesuje je li tacno da ako je Venera u 12 kuci da su uvek  kod te osobe tajne ljubavne veze ??!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni je venera u 9.kuci u znaku skorpije,a i mars mi je isto u 9. u skorpiji.
molim objasnjenje! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung versus
meni je venera u 9.kuci u znaku skorpije,a i mars mi je isto u 9. u skorpiji.
molim objasnjenje! Smile

Venera u Skorpiji

Venera u Škorpionu daje ponosne, strastvene i zavodljive osobe. Osobe pored seksualnog magnetizma poseduju i dozu tajanstvenosti koja ih cini još privlacnijim suprotnom polu. Poseduju naglašenu culnost i seks im je veoma važan u životu. Jakih su emocija i imaju buran unutrašnji intimni život. Vrlo su izražajne i direktne, a odanost drugu im je vrlina. Neumerene su i znaju da rasipaju svoju vitalnu energiju. Sve u životu im se vrti oko erosa i emocija. Opsednuti su njima i zbog toga mogu imati probleme. Zagriženi su u ljubavi i nemaju sposobnost samokontrole. Veoma su posesivni i ljubomorni, a isto tako i osvetoljubivi. Neuzvracena strast može da ih razjeda i uništava. Znaju da budu podmukli da bi ostvarili svoje namere, a takode znaju i da se povuku u usamljenost. Skloni su fetišizmu i perverzijama u seksu. Vešti su da partnera u ljubavi potpuno podrede svojim zadovoljstvima, ali takode znaju da mu pruže takvu bujicu emocija i vatromet strasti da mu ni na kraj pameti ne pada da nešto pokuša da promeni u njihovom odnosu.

Venera u IX kuci

Ovo su prijatne osobe koje vole ljude. Privlace ih velike ideje, filozofija, religija i pisana rec. Imaju žed za znanjem, sklonost ka ucenju i putovanjima. Poseduju specifican pogled na svet i drže se svojih moralnih normi. Zato okolini mogu izgledati i nekonvencionalno, ali oni na to ne obracaju pažnju. Skloni su ljubavnim avanturama i privlace ih tajne ljubavne veze. Njihov tip partnera su osobe širokih pogleda na svet, intelektualnih i moralnih nazora, one koje ce im obogatiti vidike i omoguciti nove spoznaje. Venera u devetoj kuci cesto ukazuje na brak sa strancima ili ljudima druge vere i na ljubavne avanture u inostranstvu.

Mars u Škorpionu

Ovo su osobe veoma odlucne, sklone istraživackim poduhvatima, hrabre, mada ponekad mogu biti agresivne. Pokazuju odredeni stepen samodovoljnosti, ali imaju snažnu volju i jake emocije. Iako znaju da budu prepredeni uglavnom se instinktivno ponašaju. Poseduju jaku seksualnu harizmu i magneticnu privlacnost. Takode su im seksualni nagoni veoma naglašeni. Veoma su ljubomorne i strast ih može odvuci da ucine nepromišljene poteze. Iako se teško prilagodavaju promenjenim okolnostima imaju dovoljno energije da sprovedu ono što žele. Cesto svoju energiju bezobzirno koriste i rasipaju. Vole moc i imaju potrebe da su autoritet. Ambiciozne su, stoicki mogu sve podneti i prilicno netolerantne.

Mars u devetoj kuci

Daje strastvene idealiste i nezavisne mislioce. Uverenja su veoma jaka, ciljevi visoki, motivisanost naglašena, ponekad do nivoa fanatizma. Zakon, obrazovanje, nauka su oblasti u kojima najlakše nalaze interesovanje. Bavljenje politikom takode nije retkost. Skepticni su prema religiji i duhovnim pitanjima. Postoji sklonost ka opasnim putovanjima i potreba da se animira njihov borbeni duh. Cesto odlaze u inostranstvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 12:40:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.16 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.