Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 15:27:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velja Ilić prostački...  (Pročitano 12223 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Ilić: Nemojte molim vas da se pravite da ne znate ko je.Vi ste zena koja za pare vodi ljubav sa drugim muskarcima,ja sam Velja Ilic,dajte mi gospodina koji voli da krade.

O. B.: Preneću ministru poruku (i,da li je moguće, da se vi tako lepo izrazavate?)

Ilić: (pa eto novi imidz....)Da li vi znate ko sam ja?Sad planiram da dodjem kod vas,da vas pronadjem,i da vas zamolim da mi obavite jedan oralni seks,zeno koja vodis ljubav sa muskarcima za pare!znam da je doticni gospodin pored vas,vodim li mu ljubav sa majkom!.
  Smile Smile Smile Genijalno! Ne znam da li je o ovome pisano vec(nisam toliko posecivao ovaj deo foruma), ali Velja ima brata ciji je nadimak Svinjar... Smile Ne znam zasto... Ali znam da je doticni muvao moju drugaricu jednom prilikom, a nastup je bio sledeci: "Zdravo lepotice, hocemo na pice - ja sam brat Velje Ilica, Pera. Zovi me Pera Svinjar"...  Smile Smile Ime sam izmislio, jer ne mogu da se setim bese li Boza, Rasa ili nesto trece, ali to je nebitno. Ne znam zasto sam sve ovo napisao... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
"Zeno koja vodis ljubav sa muskarcima za pare"... Smile Smile Smile
Haha...

To se ovako kaze-"prodavacica ljubavi". Smile
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
Velja je mozda prost covek, mozda i nekulturan i ponekad i bezobrazan ali svakako nije glup i nesposoban! Za Cacak je dosta toga uradio i oni ga glasaju. Kamo lepe srece da Srbija ima jos jednog Velju, Palmu, Gorana Jesica i Bidzu u svakom gradu. Nisam clan niti pristalica nijedne stranke ali govorim sta su ljudi ucinili za svoje opstine!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
to je komplikovano za njega da izgovori.koristi se prostim recima Smile Smile
"Zeno koja vodis ljubav sa muskarcima za pare"... Smile Smile Smile
Haha...

To se ovako kaze-"prodavacica ljubavi". Smile

to je komplikovano za njega da izgovori.koristi se prostim recima Smile Smile

Velja je mozda prost covek, mozda i nekulturan i ponekad i bezobrazan ali svakako nije glup i nesposoban! Za Cacak je dosta toga uradio i oni ga glasaju. Kamo lepe srece da Srbija ima jos jednog Velju, Palmu, Gorana Jesica i Bidzu u svakom gradu. Nisam clan niti pristalica nijedne stranke ali govorim sta su ljudi ucinili za svoje opstine!!!

svako gleda samo svoje selo...uzmu pare sagrade 3km puta selo im napravi spomenik.a prijave da su napravili 100 km puta i kusur sebi u dzep...mirna bosna... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Da se ona kurvucka, pa da je razume covek... ali ona se mnogo kur**la...  Smile Smile Smile

Sto neko rece, kakav narod, takav ministar... predstavnik dobrog dela Srbije, nazalost...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Definitivno , kakav narod, takav mu i ministar........da je bolji , ne bi valjao........

Podseti me ova epizoda na ono napusavanje Olje Beckovic, preko studija B.......

Nedugo nakon toga, onaj jadnik Matija, otac Beckoviceve, stoji pored coveka koji mu napusavao javno cerku preko TV, i skakuce u ritmu Cecinih hitova na doceku pred skupstinom,........samo se jos nisu zamalo i zagrlili, skotovi........

Pa ja bi, ne daj boze, da neko tako nesto kaze za moje dete, govedo sekao na komade satima........ali ne i ponosni crnogorac........pojeo bi i govno, samo da ostane blizu vlasti......stoka
IP sačuvana
social share
There's no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It's too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 15
Sve je tačno o incidentu u vladi

BEOGRAD - Ministar bez portfelja, zadužen za NIP Dragan Đilas potvrdio je juče da je ministar za infrastrukturu Velimir Ilić demonstrativno napustio sednicu Vlade Srbije u četvrtak, posle verbalnog sukoba s vicepremijerom Božidarom Đelićem, javlja Tanjug.

Rekao je da je ta priča tačna, ali i dodao da bi o „stvarima koje su u vezi sa drugim ministrima“ trebalo da se raspravlja u vladi i sa premijerom, a ne u medijima, „bez obzira na to kakva vrsta nesporazuma bila“.

- Svako od nas je u tu vladu uneo neko svoje kućno vaspitanje i svako od nas ko je ušao u tu vladu je znao ko sa njim ulazi - rekao je Đilas u Beogradu, tokom akcije DS-a „Obećano - urađeno“, dodajući da je Srbija u Evropi i sa prosečnom platom od 500 evra „mnogo važnija od stvari koje se javljaju kao neki veliki incidenti i afere koje će za nekoliko dana da se zaborave“.

Upitan da li će se o incidentu raspravljati u vladi, odgovorio je odrečno, istakavši da je o svemu što se desilo na sednici vlade zvanično informisao premijera i da misli da je to „više nego dovoljno“.

Đilas je rekao i da Ustavni zakon predviđa raspisivanje izbora do kraja godine i da se on mora poštovati, ako ne bude promenjen.

- Ne mislim da su izbori najvažnija stvar - da li će biti u decembru ili martu. Ne treba da se vezujemo za te stvari, već treba da pokušamo da uradimo nešto da onaj deo priče, a to je bolji standard života građana i veće plate, budu osnovne stvari kojima treba da se bavimo - kazao je on.

Povodom izjave ministra unutrašnjih poslova Dragana Jočića da Srbija treba da zadrži vojnu neutralnost, a ne da pristupi NATO, on je istakao da je to stranačko pitanje i dodao da vlada funkcioniše jer postoji više od 51 odsto stvari oko kojih se koalicioni partneri slažu.
Autor:
E. G.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 405
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
moje selo vece od pariza.. ima interesantnih vesti na sajtu nove srbije..
« Poslednja izmena: 08. Okt 2007, 15:51:53 od Red Orange81 »
IP sačuvana
social share
There's more then one way to lose your life to a killer
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
Velja Ilic je samo jedan ministar, i nikako se nemoze poistovecivati sa narodom Srbije! Jer njega glasaju malo vise od 5% gradjana Srbije! A sto se tice Olje Beckovic potpuno je upravu sto je napusio! A da joj nije otac ne bi ni privirila u javnosti!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Rođen sam u srbiji, od toga ću i umreti !

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 507
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Siemens 
   Šta se čudite nije mu to prvi put da se ponaša nekulturno da se izražava vulgarno , to je ustvari Velja  ne mislite valjda da će se on promeniti . Nikada ! jer to njegovo ponašanje je ustvari njegovo nevaspitavanje iz mladosti . Ali po meni to je manji problem što je on takav ne otesanko , ljudi on je neviđena lopurda  taj njegov arogantan stav je jedini adut kada ga uhvate u laži i krađi . Ali on za to neće nikada odgovarati pošto su nam takvi skoro svi političari .
  NJegovih par procenata trebaju Koštunici da pi prošao cenzus , a oni tako zajedno trebaju DS da bi zajedno vladali .

J....beš i vlast i opoziciju i ovako glup narod!
« Poslednja izmena: 08. Okt 2007, 17:18:59 od 26041967 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 15:27:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.