Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 17:50:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velja Ilić prostački...  (Pročitano 12173 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

07. oktobar 2007.
NIJE KURVA NEGO "ŽUTA GOVNA"
Ministar Velimir Ilić negira da je lično vređao Olgu B., sekretaricu ministra Dragana Đilasa, i najavljuje tužbu
BEOGRAD - Između ministara u Vladi Srbije sve češće se dešavaju verbalni sukobi. Najsvežiji primer datira od prošle nedelje, kad je ministar za infrastrukturu Velimir Ilić izvređao sekretaricu ministra za NIP Dragana Đilasa. Naime, Ilić je, pokušavajući da dođe do Đilasa, sasuo čitav niz uvreda i psovki na račun sekretarice Olge B., koja je samo radila svoj posao. Ona se posle toga požalila svom šefu, koji joj je rekao da sastavi službenu belešku, čiji su transkript objavili mediji i u kojoj piše da je ministar Ilić dotičnu sekretaricu navodno nazvao kurvom.

Velimir Ilić u izjavi za Kurir, međutim, negira da je bilo sočnih psovki i za sve optužuje Dragana Đilasa.
- Nije tačno da sam to rekao. Tražio sam ga i nisam ga našao, a njegovoj sekretarici rekao sam samo jedno: "Vi, žuta govna, otkako ste došli sve ste ukočili". Đilas mene "montira" svake nedelje da bih se ja bavio tim stvarima, a da bi on promovisao ono što sam ja napravio. Vidim da je u Kraljevu kafedžiju postavio za šefa kancelarije NIP. Nije, brate, NIP "Veliki Brat" - kaže ministar za infrastrukturu.

- Đilas je dokon čovek, koji je sakupio neku bulumentu novinara, s kojima putuje. Pa, to vam je pravi putujući cirkus. Zaista ne mogu da shvatim da ozbiljan ministar veruje u plasirane priče svoje sekretarice. Zašto nije zvao mene da pita da li je to istina?! - kaže Ilić.On dodaje da će Đilasovu sekretaricu tužiti za klevetu i tražiti da dokaže to što je pričala.

ĐILAS: KOŠTUNICA OBAVEŠTEN

BEOGRAD - Ministar bez portfelja zadužen za Nacionalni investicioni plan i funkcioner Demokratske stranke Dragan Đilas potvrdio je juče pisanje Kurira da je ministar za infrastrukturu Velimir Ilić demonstrativno napustio sednicu Vlade Srbije u četvrtak, posle verbalnog sukoba s vicepremijerom Božidarom Đelićem.

"Svako od nas je u tu vladu uneo svoje kućno vaspitanje i svako od nas ko je ušao u tu vladu znao je ko s njim ulazi", rekao je Đilas novinarima kod "Ruskog cara", gde je DS organizovao akciju "Obećano - urađeno".
Upitan da li će se o incidentu raspravljati u Vladi, Đilas je odgovorio odrečno, istakavši da je o svemu što se desilo na sednici Vlade Srbije zvanično informisao premijera i da misli da je to "više nego dovoljno".

(Tanjug)

Pozvali smo ministra Đilasa da nam prokomentariše verbalni napad na njegovu sekretaricu, ali se umesto njega na mobilni telefon javila njegova sekretarica Olga B., inače meta verbalnog napada Velimira Ilića. Đilasova sekretarica je u izjavi za Kurir odbila da komentariše incident koji je imala s ministrom za infrastrukturu.

- Nemojte da se ljutite, ali ne želim da pričam o tome. Sve što sam imala, već sam rekla - kratko je odgovorila naša sagovornica.
Da li su u Vladi Srbije uvek bili ovakvi odnosi, pitali smo bivšeg ministra pravde Vladana Batića.

- Naravno da nisu, to je bila ozbiljna vlada. U normalnim državama nije uobičajen ovakav način komunikacije. Ovo i nije pitanje Vlade, već ima veze sa odnosom prema dami, domaćim vaspitanjem i bontonom - naglasio je Batić.

Predsednica Odbora za ravnopravnost polova i poslanik SRS u Skupštini Srbije Elena Božić-Talijan dovodi u pitanje autentičnost razgovora između ministra Ilića i sekretarice Olge B. objavljen u nekim medijima.

- Ako je to zaista tako, dotična gospođa može da se obrati Odboru za ravnopravnost polova. Moja preporuka je da Aleksandar Tijanić, koji se preporučio da prevaspita siledžiju iz emisije "48 sati - svadba", prevaspita i ministra Ilića - ističe Božić-Talijanova u izjavi za Kurir.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
svi znaju da je velja ilic teska magarcina al bez obzira na to trpe ga kao ministra?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
svi znaju da je velja ilic teska magarcina al bez obzira na to trpe ga kao ministra?
Pa jedini je hteo da se zrtvuje za Srbiju i odradi Babu Medlin Olbrajt. Smile Smile
To se ne zaboravlja i bice on veciti ministar. Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Sve do trovanja brljom.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
A i javnost ga voli, ipak on uspostavlja vrlo bliske kontakte sa novinarima.
« Poslednja izmena: 07. Okt 2007, 22:07:06 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ma u pravu je ovaj put Velja.
Ovaj Djilas je obican parazit koji nema drugi posao nego da ide po Srbiji,kupi poene na tudjim rezultatima i glumi profesionalnog PR-a DS-a.
Nakacio se na grbacu narodu kao neki "ministar"...izjelica... Smile
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Covece nije bitno da li je u pravu ili ne stvar je u tome.Sto je prost i glup,nenacitan.Ne moze da skloi 3 recenice a da nema u njima 30 psovki.sve o sto je hteo da kaze mogao je da kaze na normalan nacin.npr  Smile Smile Smile

O. B.: Telefon ministra Đilasa, izvolite.

Ministar Velimir Ilić: Dobar dan,da liu mozete da mi date tog  vaseg ministra.

O. B.: Ministar je na sastanku, preneću mu poruku, molim vas kažite ko ga traži.

Ilić: Nemojte molim vas da se pravite da ne znate ko je.Vi ste zena koja za pare vodi ljubav sa drugim muskarcima,ja sam Velja Ilic,dajte mi gospodina koji voli da krade.

O. B.: Preneću ministru poruku (i,da li je moguće, da se vi tako lepo izrazavate?)

Ilić: (pa eto novi imidz....)Da li vi znate ko sam ja?Sad planiram da dodjem kod vas,da vas pronadjem,i da vas zamolim da mi obavite jedan oralni seks,zeno koja vodis ljubav sa muskarcima za pare!znam da je doticni gospodin pored vas,vodim li mu ljubav sa majkom!

ps.smorio sam se pa sam napravio glupu parodiju na taj razgovor  Smile Smile Smile .inace stvar je u tome da on jednostavno treba da bude sankcionisan i smenje sa tako vazne pozicije sa koje moze mnooogoooo da kraducka...
« Poslednja izmena: 07. Okt 2007, 22:30:13 od Sweet Marlboro Tobacco »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
kakav narod takav i ministar Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 2105
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23

jedna tuzna istina!
« Poslednja izmena: 07. Okt 2007, 22:49:40 od Sweet Marlboro Tobacco »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0

jedna tuzna istina!
bolje reci...bolna Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 17:50:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.