Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velja Ilić pobegao nakon sudara sa taksistom  (Pročitano 2486 puta)
02. Dec 2008, 07:11:20
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Bivši ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić, u ponedeljak je u popodnevnim časovima udario svojim džipom u vozilo firme "Beotaksi", nakon čega je pobegao u pravcu Doma Narodne skupštine, piše beogradski dnevnik "Politika" u svom izdanju od utorka.

U taksiju je bilo pored taksiste još troje putnika, a prema rečima taksiste B. M. Ilić se nalazio u društvu nepoznate ženske osobe.

Prema rečima B. M, Ilić je vozio sivi džip čačanskih registarskih oznaka ČA 979-79 i načinio težak saobraćajni prekršaj kada je velikom brzinom izleteo sa parkinga u Ulici kralja Milana, prešao punu liniju i uleteo u suprotan smer.

Žena sa kojom je bio Ilić u džipu odmah je istrčala iz vozila.

Kad je video šta je uradio, umesto da stane sa strane, Velja Ilić je izvređao zbunjenog taksistu da bi potom dao gas i odjurio sa mesta sudara.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Incident ispred skupštine
Velja Ilić udario i vređao taksistu
Autor: | 02.12.2008. - 07:00

Lider Nove Srbije Velimir Ilić juče je u 15.50 sati, u Ulici kralja Milana udario sivim džipom marke „mercedes“ u vozilo Beotaksija dok je izlazio sa parkinga Narodne skupštine.

- Izlazio je sa parkinga i udario me u levi far. Zaustavio se za trenutak, ali ne da razgovara sa mnom i izvini se, nego da proveri štetu na svom automobilu. Bivši ministar za infrastrukturu izvređao me je i “sočno” ispsovao, iako je svojim džipom napravio nekoliko prekršaja - tvrdi taksista B. M.
Taksista takođe tvrdi da ga je bivši ministar infrastrukture, pošto je shvatio da na džipu nema ozbiljnije štete, ostavio na mestu nezgode da čeka policiju, koja se pojavila tek sat kasnije.
Velja Ilić je sinoć za „Blic“ ispričao da se incident dogodio kada je džipom izlazio sa skupštinskog parkinga, uz pomoć policajca koji dežura ispred parlamenta.
- Kao i uvek, izašao sam džipom na kolovoz, u pravcu Terazija, u trenutku kada se na semaforu upalilo crveno svetlo i kada svi iz oba pravca stanu, a mi iz skupštine izlazimo. Pojma nemam odakle se stvorio taksista. Mora biti da je proleteo kroz crveno. Žurio sam na snimanje emisije na TV „Pink“ i nisam imao vremena da saćčekam policiju. Taksisti sam samo rekao „Nema problema, momak, platiću štetu koliko treba, ako sam kriv, samo dođi kasnije, sada žurim“ – rekao je Ilić i dodao da je šteta na džipu oko 30 evra.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Велимир Илић побегао после судара

Бивши министар за капиталне инвестиције, Велимир Илић, изазвао је судар испред републичке скупштине јуче око 15.45 ударивши својим џипом у возило фирме „Беотакси” у којем је било троје путника и побегао у правцу Дома Народне скупштине. Према речима Б. М. таксисте, Илић је возио сиви џип чачанских регистарских ознака ЧА 979-79 и начинио тежак саобраћајни прекршај када је великом брзином излетео са паркинга у Улици краља Милана, прешао пуну линију и улетео у супротан смер. Илић је био је у друштву непознате женске особе која је одмах истрчала из возила. Кад је видео шта је урадио, уместо да стане са стране, Веља Илић је извређао збуњеног таксисту да би потом дао гас и одјурио са места судара.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Skok "pijane gospođe" na Veljin džip

Lider Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da nije kriv za saobraćajnu nezgodu koja se dogodila ispred Skupštine Srbije.

Na konferenciji za novinare, Ilić je rekao da je u ponedeljak ispred Skupštine Srbije taksista prošao kroz crveno svetlo na semaforu i udario u njegov auto.

"Policajac mi je pokazao da izađem sa parkinga i ja sam izašao. Taksista je uleteo u raskrsnicu i nije mogao da stane. Nije bilo nikakvog udarca, on se samo prislonio uz mene", rekao je Ilić.

On je dodao da je na taksiju otpao branik i da ta šteta iznosi oko 100 evra, dok na njegovom automobilu nije bilo oštećenja.

Ilić je kazao da nije mogao da ostane na mestu udesa, jer je žurio na snimanje emisije Magazin in na televiziji Pink.

"Policija koja je sve videla, rekla je da je sve u redu, a taksista i ja smo razmenili brojeve telefona i dogovorili se da on sve to popravi", rekao je Ilić.

Lider Nove Srbije odbacio je navode pojedinih medija da je vikao na taksistu i da ga je psovao.

"Nisam vikao na njega, već na gospođu koja me je jurila ispred Skupštine Srbije. Bila je pijana i htela je da uskoči u moj džip", rekao je Ilić.

Više dnevnih listova u utorak je objavilo da je Ilić, u ponedeljak u popodnevnim časovima udario svojim džipom u vozilo firme "Beotaksi", nakon čega je pobegao u pravcu Doma Narodne skupštine.

Beogradski dnevnik "Politika" piše da je u taksiju bilo pored taksiste još troje putnika, a prema rečima taksiste B. M. Ilić se nalazio u društvu nepoznate ženske osobe.

Prema rečima B. M, Ilić je vozio sivi džip čačanskih registarskih oznaka ČA 979-79 i načinio težak saobraćajni prekršaj kada je velikom brzinom izleteo sa parkinga u Ulici kralja Milana, prešao punu liniju i uleteo u suprotan smer.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia ispo iz modu
Није било ударца. Отпао је браник и штета је 100 евра. Јао сељо лажеш као да ниси политичар.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
posle udesa ispred Skupštine Srbije
Velja Ilić obeštetio taksistu, pa ga okrivio za sudar
Autor: T. M. S. - P. Z. V. | Foto:A. Stanković, N. Kostić | 03.12.2008. - 07:13

BEOGRAD - Velimir Ilić juče je izjavio da nije kriv za saobraćajnu nezgodu ispred zgrade Skupštine Srbije u kojoj je džipom udario u „jugo floridu” „Beotaksija”. Taksistu Bracu M. Ilić je juče pred novinarima u Skupštini optužio da je prošao kroz crveno svetlo i udario u njegov automobil. Međutim, kako saznaje „Blic”, Ilić je dan ranije policajcima priznao da je džipom udario taksi vozilo i pred njima taksisti ponudio novac.

Prema saznanjima „Blica”, lider Nove Srbije prekjuče se na mesto sudara vratio dvadeset minuta nakon izlaska uviđajne ekipe policije. Pred njima Ilić je taksisti ponudio da nadoknadi štetu, zbog čega uviđaj nije rađen, a slučaj je kao saobraćajna nezgoda evidentiran u knjizi događaja beogradske policije.
Novinarima je bivši ministar za kapitalne investicije dan posle udesa tvrdio i da je sa parkinga izašao uz asistenciju policajca, koji mu je pokazao da izađe na ulicu.
- I ja sam izašao. Taksista je uleteo i nije mogao da stane. Nije bilo nikakvog udarca, on se samo prislonio uz mene - rekao je Ilić.
On je dodao da je na taksiju oštećen branik i far i da šteta iznosi oko 100 evra, dok na njegovom automobilu nije bilo oštećenja.
- Policija, koja je sve videla, rekla je da je sve u redu, a taksista i ja smo razmenili brojeve telefona i dogovorili se da on sve to popravi - rekao je Ilić.
Međutim, u momentu udesa, kako saznaje „Blic”, na parkingu nije bilo nijednog policajca. Uviđajna ekipa pojavila se kasnije, po pozivu taksiste Brace M. U momentu dok je taksista davao izjavu, na parkingu se ponovo pojavio Ilić uz opravdanje da nije pobegao sa mesta udesa već da je žurio na snimanje emisije „Magazin in” na Televiziji „Pink”.
Braca M. je u vreme Ilićevog dolaska davao izjavu policiji:
„Kretao sam se Ulicom kralja Milana iz pravca Slavije ka Terazijama, kada se, u momentu kada sam prolazio pored zgrade Skupštine, iznenada pojavio džip čačanske registracije, koji je izlazio sa parkinga i preko pune linije prešao na moju traku”, izjavio je taksista.
Taksista je izjavio da je posle udesa iz džipa izašao Ilić, izvređao ga i sočno opsovao.
- Pogledao je da li ima štete na njegovom džipu, a zatim seo u vozilo i otišao - rekao je prekjuče taksista i naveo da je zbog toga pozvao policiju.
Velimir Ilić je na ove optužbe juče novinarima rekao da je tačno da je psovao, ali ne taksistu.
- Vikao sam na gospođu koja me je jurila ispred Skupštine Srbije. Bila je pijana i htela je da uskoči u moj džip - rekao je Ilić.
Posle dogovora Ilića i taksiste o nadoknadi štete, uviđaj nije izvršen, niti je policija pokrenula prekršajni postupak. Sagovornik „Blica” iz MUP-a kaže da je to dozvoljeno kada je u udesu naneta manja šteta i kada nisu ugrozili druge učesnike u saobraćaju.
- Tako je bilo u ovom slučaju. Ukoliko dogovora nema, a jedan od učesnika insistira na uviđaju, policija izlazi na mesto udesa, nakon čega podnosi zahtev za pokretanje prekršajnog postupka sudiji za prekršaje. Isti zahtev se prosleđuje i ukoliko se utvrdi da je jedan od učesnika napravio prekršaj koji je sankcionisan zakonom - kažu u MUP.
Međutim, policija nije podnela nikakav zahtev, što znači da taksista nije prošao kroz crveno svetlo, kako je juče naveo Ilić. Iako je načinjen zapisnik u kome se navodi da je Ilić obeštetio taksistu, on je juče za „Blic” rekao da „nema takva saznanja” i dodao:
- Pa, bio mi je simpatičan čovek i pomoći ću mu još ako treba. Baš je simpatičan.

Taksista: Važno je da sam obeštećen
Braca M. juče je odbio da komentariše nove optužbe bivšeg ministra.
- Smatram da sam obeštećen i to je sve što želim da kažem na tu temu. Čuo sam izjavu Ilića, da sam izleteo niotkuda i čak prošao kroz crveno, ali policija je obavila uviđaj i sve je na njima - kaže za „Blic” vozač „Beotaksija”.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
mob
Nokia Neka stara nokia
i ovo su vece vesti nego da sad neki pijani vozac ubije dete koje prelazi ulicu...
mislim stvarno...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia ispo iz modu
i ovo su vece vesti nego da sad neki pijani vozac ubije dete koje prelazi ulicu...
mislim stvarno...

Па треба да знаш ко ти седи у скупштини и ко ти је бивши министар. Веома одговорно лице које напушта место несреће јер жури на тв.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Pa mogao je i da isprebija murova, nije to tek tako. Veljo majstore, ne daj da kradu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
velja glumi kauboja od kada je izmigoljio ispod nekog kamena na politicku scenu srbije.

osim sto mi je smijesan kao crtani film dok pokusava da porodi harizmu na malim ekranima,na momente me hvata tiha jeza kada prepoznam licno i samouvjereno ludilo kod njega koje mu tako dobro prolazi kod sirokih masa.... Smile

mudolomac i kabadahija sa zavidnim brojem pristalica...

uzimam ga totalno za ozbiljno.

oduvjek smo imali afiniteta ka blago poremecenima koji lice na svakog drugog polu ludaka koje srecemo na ulicama.

glasan,nekulturan i kurcevit...to je nama sinonim za covjeka iz naroda Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.242 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.