mislim,slusao sam i ranije,ali zaboravih da i tu pominje to "kakve veze imam ja s tim"...
nego,nesto se razmisljam...
zamislite tucu izmedju Velje i Seselja...
naravno,pod uslovom da "vojvoda"( ) nema skrivenu prangiju u tom trenutku...
Pre neki dan je isto za Sarancica rekao: kave ja veze imam sa tim? Uzmi da je zeleznica jedna od najbitnijih komponenti u transportu danasnjice (narocito robe) Jos vise kod nas uopste elekticna vuca, ne samo zeleznica vec i metro i svaka druga vuca (tramvaj, trolejbus) smanjuje uvoznu zavisnost od nafte. Cistija, bolja, pouzdanija. Nemci imaju svoje projekte brzih pruga Berlin Teheran. A ti imas ministra kojem treba prevodilac za komunikaciju. jes Palma primitivan, ali ovaj ti je zreo za jedan kavez u Palminom zoovrtu. On je stetocina koja vozi neki primitivan populizam. Njegovih svih 70.000 glasaca ne mogu da sastave sva 30 slova azbuke, ali to je Srbija.
« Poslednja izmena: 20. Avg 2009, 14:59:53 od shkorpion »
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
mislim,slusao sam i ranije,ali zaboravih da i tu pominje to "kakve veze imam ja s tim"...
nego,nesto se razmisljam...
zamislite tucu izmedju Velje i Seselja... ko dva nosoroga...
naravno,pod uslovom da "vojvoda"( ) nema skrivenu prangiju u tom trenutku...
Mislis, da nemaju oboje utoke u tom trenutku. Ma bilo bi ko u Rambou, Seki u T 34-ki a Velja u bageru. Bila bi tako glasna bitka da bi Albanci pobegli sa Kosova a Obama vec bio u atomskom bunkeru
Uzmi da je zeleznica jedna od najbitnijih komponenti u transportu danasnjice (narocito robe) Jos vise kod nas uopste elekticna vuca, ne samo zeleznica vec i metro i svaka druga vuca (tramvaj, trolejbus) smanjuje uvoznu zavisnost od nafte. Cistija, bolja, pouzdanija. Nemci imaju svoje projekte brzih pruga Berlin Teheran. A ti imas ministra kojem treba prevodilac za komunikaciju. jes Palma primitivan, ali ovaj ti je zreo za jedan kavez u Palminom zoovrtu. On je stetocina koja vozi neki primitivan populizam. Njegovih svih 70.000 glasaca ne mogu da sastave sva 30 slova azbuke, ali to je Srbija.
Dobro, zeleznica isto trosi naftu kojom se dobija elektricna energija (ukoliko nije na ugalj ili hidroenergija) al opet u manjem delu. Ali opet vidi se koliko je ta infrastruktura bitna a kad imas ministra koji se ponasa ko da je u Avganistanu e onda
Nije samo to, nego zeleznicom vuces 100 vagona robe sto racunaj koliko vuces za istu kolicinu shleperima? Zeleznica, kao i recno brodarstvo ti je veoma bitna komponenta. E sada tu nije samo pruga u pitanju vec sve sto ide uz to. Ranzirne stanice, skladista to je velika aktivnost. Ako bi se uklopio u takav projekat onda bi mogao da uzmes strateskog partnera ili cak koncesionara da to uradis od Subotice do Dimitrovgrada. Morao bi sve novo da napravis za pruge od preko 100 km na sat. Najmanje. Moze to da se uradi, ali samo sa novom generacijom mladih ljudi, jer sve to ide preko gotovih softvera, potrebe za materijalom, zaduzivanje gradjana preko banaka za otvaranje privatnih firmi za te materijale. Tu angazujes pola miliona ljudi bato. Treba menagera, a toga nemas, onda bolje uzmes klince da to rade i moje iskustvo govori da nauce za par godina bolje od eksperata. Kod nas Velja kupi lokomotivu za 200 na sat a nema prugu i vrti na tv: sila na Balkanu. Lokomotiva istrune, Velja psuje studio B da mu puse qrac i drzava ostane duzna. Sve to karikiram, ali tako ide. Dinkicevi i veljini komesarijati (agencije) ili ciji vec , bi trebali da se bave menagerstvom a ne pravljenjem spiskova za nabave i cekanjem da Tadic ugovori neki zajam.To ti je jos Titov sistem.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Safari 4.0.2
Alcatel
Interesantno je da se uvek u nekom uličnom komadu "sa pevanjem i pucanjem" , u glavnoj ulozi, pojavi Velja Ilić. Ili je toliko taličan ,da se na njega lepe kojekakvi probisveti , ili je sam problematičan, te izaziva nered. Da je bahat i priprost imali smo prilike videti, kada je šutnuo novinara u studiju.
« Poslednja izmena: 20. Avg 2009, 20:09:08 od Perudji »
Jos jednom ne budite lenji da podgledate, odnosno slusnete: To mladje generacije koje mastaju o nekom svetu i zivljenju u svojoj drzavi gledaju ministra srpskog (uzdah) bivsi (plach i jecaji):
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Safari 4.0.2
Alcatel
Znam mnoge neobrazovane, proste , ljude, ali nikada nisam čuo da neko ovako psuje. Pogotovo , javna ličnost i još bivši ministar. Samo mi nije jasno kako ,uopšte taj ,čovek i dalje opstaje u politici?
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.