Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velimir Ilić asfaltirao i put do svog imanja  (Pročitano 8491 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
velja je legenda iako neko moze da pljuje ovde protiv njega i da prica sve i svasta kako je on konzervativan itd upravo je kontra od svega upravo covek koji zeli da srbija bude napredna drzava ali sa nekim nasim mentalitetom i sa rostiljem i trubacima!
a sto da ne asfaltira put do svog imanja ja da sam na vlast asfaltirao bi auto put do svoje kuce nije lose kad politicar krade jel svi smo kmi srbi i lopovski nam mentalitet sem ovde pojedinih na forumu meni smeta kad politicar dodje na vlast samo da bih krao a ne kad je doso nesto da stvori pa sad ako koristi neke privilegije za sebe potpuno normalna stvar!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
a sto da ne asfaltira put do svog imanja ja da sam na vlast asfaltirao bi auto put do svoje kuce nije lose kad politicar krade jel svi smo kmi srbi i lopovski nam mentalitet sem ovde pojedinih na forumu meni smeta kad politicar dodje na vlast samo da bih krao a ne kad je doso nesto da stvori pa sad ako koristi neke privilegije za sebe potpuno normalna stvar!

Dobro je da si rekao ovo. Zato ti nikada neces doci na vlast !  Smile  A ne bi ni Velja da je pre izbora rekao da mu je zelja da o drzavnom (dakle, i mom)trosku sagradi put do svoje kuce.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
velja ima muda, svaka cast. a i drugi kradu, mlogo vise a niko ih ovde ne proziva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Dok god budemo tolerisali i one koji mnogo i ono koji malo kradu, bice nam ovako kako nam je. A za opravdanje da i drugi kradu, ali on manje, nemam reci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Coolrunnere,svaka cast na komentaru.. Smile

Svi koji raspolagaju sa drzavnim novcem moraju taj novac i u drzavne svrhe da upotrebljiva,koliko svi znamo svi ti politicari imaju itekako dobre plate pa o toga ako zele mogu da prave puteve i ceste...a sve ostalo je za sud!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a kad ste krali jel su vasi roditelji prodavali benzin na kante ili cigare na ulici da bi vas prehranili tad vam to nije bio lopovluk a?
tad vam to nije bila kradja na sitno vec posteno zaradjene pare a dok su milosevic i ekipa koji su svercovali na cisterne oni su bili lopovi!
samo da vas pitam da nemate dinar za hleba sta bi ste radili krali bi ste dok ljudi na zapadu nemaju takvo misljenje oni kazu ja cu pre da crknem gladan nego sto cu nesto da ukradem jel sam suvise posten da bi to mogo da uradim e eto vam razlika ja od svih mojih drugara roditelja dalje blize rodbine poznanika itd ne poznajem ni jednog koji nebi se bogatio da je na vlasti sto u srbiji sto mu dijaspori a veruj te mi poznajem mnogo ljudi!
ne nisam ja reko dali nekomalo ili mnogo krade vec cu sad da vam to objasnim!
kad neko ne asfaltira nista i ne krade nista taj je los kad neko asfaltira 50 km a ukrade 500 taj je vec bolji onda se pojavi neko ko asfaltira 500 a ukrade 100 taj je jos bolji a onaj ko asfaltira 10000 pa ako ukrade 50 on je idealan a onaj sto ce mnogo da asfaltira a nista ne ukrade takav uspesan srbin ne postoji!!!!
a da bi neko bio ministar u srbiji obicno treba da bude srbin i da ima neke uspesne rezultate iza sebe u srbiji tako da vama ostaje da vodite politiku u finskoj jel ocigledno za srbiju niste ni za srpski narod cim ne shvatate nas mentalitet!
veljo care samo tako nastavi do pre 2 god se na nasim putevima nista nije radilo a sad imamo nove trake auto puta na koliko mesta auto put od hr granice do bg pre 2 god je bio u takvom stanju da je sam bio pokidan asfalt od tenkova i nijedna normalna benziska pumpa nije imala a sad vec imamo skoro celom duzinom presvucen asfalt i moderne pumpe na nekoliko mesta zato veljo samo tako nastavi a do tvoje kuce mozes i auto put da napravis ja znam da mnogi ovde sto se bune protiv lopovluka to je zato sto nisu u situaciji da kradu a kad bi mogli prodali bi i rodjenu majku i sestru za pare a kamoli da nebi krali da su na vlasti mada krali je mnogo gruba rec ja bih pre reko koristili neke privilegije i favorizovali nesto od cega oni imaju licnu korist!
ljudi nemoj te samo da pljujete nego pogledajte sebe pogledajte kako ste preziveli 93 i od kakvih para nije bitno dali direkno ili indirekno jel da nismo ovakvi kakvi smo pola srba bi umrelo u tom vremenu zato jel 100 posto pravedan covek u sadasnjem svetu nemoze niti ce moci niti je ikad mogo da opstane!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ma to prosipanje pameti je super, ali ja znam mnogo ljudi (pocevsi od mog pokojnog oca, koji je mogao da je hteo) da krade, ali je uvek govorio "drugi neka uzimaju, ja bar mirno spavam". To je jedna od najvecih vrednosti kojoj me je naucio, i ja se tako ponasam. Ako neko nosi drugacije vaspitanje iz svoje porodice to ne znaci da je u pravu, vec da u toj porodici nesto nefunkcionise najbolje. Mi moramo da menjamo nas mentalitet, a ne da se prilagodjavamo opste prihvacenoj predrasudi "ni jedan covek na vlasti ne bi krao". Sa tim se ne slazem, to je degradiranje coveka samog po sebi. I ostajem pri tome da necu shvatiti ni pomiriti se sa tim da bilo ko ukrade bilo sta, pa makar drzavom tekao med i mleko. To je stvar vaspitanja, i to nema cenu.

P.S. Iako mozda zvuci odvratno, ali zelim svakom ko je bilo sta ukrao da sutra te pare trosi samo deci za lekove. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e bas tako covek koje u 21 veku u srbiji na vlasti ako ne krade za sebe onda ce da kradeza drugoga a da nece biti svestan toga znam coveka koji je bio predsednik jedne opstine u ono vreme tita i nikad nista nije ukrao dok njegov sofer napravio 3 kuce i vozio glofa 2 dok je u srbiji bio pojam voziti juga i to sve na njegova ledja i njegova deca od sofera ziva zdrava uspesna uspesni i unucici a ovom postenjacini sin ima teskih mentalnih problema i sta mislis sad cooolraner da sam izmislio ovo mozda???

a nisi mi odgovorio na pitanje od cega si ziveo 93??
jel ako si toliko posten cak i da ti stizale pare iz inostranstva ti bi se vozio svercovanim gorivom pusio svercovane cigare jeo svercovane cokolade tako da ako si tolika postenjacina 93 si mogo ili da prezivis u kontejneru nekom ali bila velika borba i oko kontejnera a mogao si da crknes ili da nebudes bas 100 posto posten???

a inace nas mentalitetse mnogo menja ali u mnogo drugom pravcu od ovog koji ti pominjes i da se razumemo ja nikad nisam reko da podrzavam da ljudikradu ja samo koristim tu rec jel postenjacima je sve kradja za mene zna se sta je kradja otmes coveku kola uletis mu ustan opljackas banku e to je kradja a ja kad mogu preko veze i privilegija da sebi obezbedim 1 stan koji vredi 50000 evra a ja ga platim 20 to je snalazenje a ne kradja kad sam ministar za puteve i od neznam koliko osvalta odlucim da jedan deo bas prodje pored moje kuce ni to nije kradja vec koristim polozaj itd!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dok god budemo tolerisali i one koji mnogo i ono koji malo kradu, bice nam ovako kako nam je. A za opravdanje da i drugi kradu, ali on manje, nemam reci. Smile

Ti si u pravu. Nema opravdanja, osim ironije, i zelje da vidis kako drugi reaguju na tako ironicne i glupe konstatacije. Meni je drago kada vidim da drugi misle kao ja: za lopove i korupcionere nema mesta u Srbiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
@skrich da ti ja kazem direktno - nisi ti snalazljiv ako to uradis za stan, ti su (u tom slucaju) nemoralna lopovcina najgore vrste.

Od cega sam ziveo '93? E pa vidis, kao sto moj otac nije krao kada je mogao, tako je i radio kada je mogao. Pa kada su svi koji su imali devizu (kojoj si blizu po stavovima) "ne moze nas niko malo da plati koliko mi mozemo malo da radimo", on je puno radio i vise nego dovoljno zaradio pre 90-ih. A oni kojima se diglo dupe da stvore nesto tek kad su svatili da je ex-Yu pukla, i da vise nema kredita i  lagodnog zivota, e bas ih mnooogo zalim. priva u benzinu i ostalom je suvisna, mi ovde pricamo o kradji i lopovima, a ti koristis beke argumente koji nisu iste tezine samo da bi pokazao da si u pravu. Pa super, ali realno nisi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.