Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velimir Ilić asfaltirao i put do svog imanja  (Pročitano 8505 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja uopste emam devizu nemoze nas niko malo plati koliko mi mozemo malo da radimo ja neznam gde ti to vidis u mojim komentarima jel nekako to malo plati mi uopste ne deluje lepo za usi meni!
a ja znam da jesam u pravu i to nije lopovluk jel svako ko ima i malo neceg ljudskog u sebi on ce to da uradi i da uzme stan za jeftinije pare ako moze a po tome se vidi koliko je tebi ispran mozak nekim postenjem kao da si neki nalozeni komunista za vreme tita e samo tako oni misljenj imaju oni seoski postenjaci koji celi zivot zive za ideologiju i obraz e ja ne zivim za ideologiju i obraz vec za sebe!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
 Smile Smile Smile Taj stan koji ti uzmes je nekome zagorcao zivot. Lepo bogami, sto da ne uzmem kad vec mogu!!! drago mi je sto ne razmisljam tako. I naravno, kada god treba odbraniti svoje stavove uplicu se u pricu komunizmi, nacionalizmi, kapitalizmi...sto nema mnogo dodira sa realnim zivotom i vaspitanjem urodjenim moralom kao takvim. Na zalost, moral je rastegljiva kategorija, pa ga svako dozivljava drugacije.

A sada nazad na temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
a kad ste krali jel su vasi roditelji prodavali benzin na kante ili cigare na ulici da bi vas prehranili tad vam to nije bio lopovluk a?

Vidis ti sta ti pricas Skvic,u to vrijeme i covijek sto je krao nije krao radi toga sto ima dobru platu pa hoce da se obogati nego radi jednog jedinog razloga a to je da mu obitelj prezivi u sankcijama i zemlji koja je u ratu...

A Ilic ima mnogo novca od toga sto je politicar i od tog novca bi trebao i da gradi svoj put a ne od tvog,ili nekoga drugoga koji zivi u Srbiji...ili bi ti bio sretan da ti uzme susjed pola place da napravi sebi put iako ima 5 puta vecu platu od tebe...nisi mi bas realan! Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije tako tiger taj koji je posten taj nece da krade pa makar imao i losu platu i makar mu deca crkla gladna veruj mi! veruj mi da ima takvih ljudi koji su takvi onaj ko je posten taj je posten i kad ima milione i kad nema za hleba jer normalno je da kad covek ima milione on je posten zasto bi krao ali kad covek nema nista tad se vidi ko je stvarno posten a ko ne!

problem je u tome sto mnogi imaju misljenje kao ti tiger citavih 90 posto ljudi i kad oni onda pocnu da pricaju o postenju i kradji tad mi se zgadi!

a coolraner apsolutno se slazem sa tobom da je moral rastegljiva stvar i da sto je tebi nemoralno meni nije i da nemamo iste moralne vrednosti ja i ti!

jesam ja sam realan ako je taj sused spreman da mi uzme pola plate neka mi uzme  i meni u inostranstvu na porez uzimaju dobro od plate i od osiguranja ali oni nemogu meni da uzmu koliko ja mogu njima preko bolovanja i socijale tako da kako se ko snadje ili jebes ili te jebu nema trece!
ako si gluppa dopustis da ti uzme onda ti nista ne ostaje nego da cutis ili da mu cestitas a ako znas nesto on ce tebi pola ti njemu 3/4 i jebiga ko kog prejebe 21 vek kapitalizam proslo titovo vreme to ste svi trazili 5 oktobra eto vam ga nemoj te sad da kukate!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Zamisli kakva bi zemlja bila kada bi tako svako mislio kao ti Skvic,pa afrika nebi ti bila blizu...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ali nije proslo vreme Titovih pionira, jer su njegovi upravo radili to sto ti pricas da je ok da se radi, a prodavali su pricu o postenje.

Nema komunizma i kapitalizma u ovoj prici, samo lopova i postenih ljudi. I tu je celoj filozofiji kraj, ma kako lep izraz neko nasao da lopova ne bi nazvao pravim imenom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
[Edit by vlado85: Vrijedjanje zabranjeno pravilnikom Burek Foruma]
« Poslednja izmena: 12. Nov 2006, 22:32:26 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
velja je zaradio pare na posten nacin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
BlackBerry bold 9000
velja je pošten skorao kao čeda i beba... ipak mu je put do kuće od bilo kuda, kraći od čumetovih putića po srbiji...  Smile
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 297
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa to sam i ja rekao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.