Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko li ce pobediti, po vama, u Velikom Bratu, vol. 3       Slike ukucana Na prvoj Strani

Glasanje završeno: 01. Jan 2010, 16:02:53

Danica Kordić (22)[vracen]
5.7%  (31)
Nikola Dančević (25)
10.6%  (57)
Milan Boričić (26)
3%  (16)
Indijana Pejić (24)
0.9%  (5)
Violeta Raleva (20)
5.6%  (30)
Radiša Miljković (49)
23%  (124)
Sandra Valdenović (20)
3%  (16)
Karlo Zagorac (32) [vracen]
9.1%  (49)
Jovana Pavlović (22)
8.5%  (46)
Vladimir Arsić (23)
8.9%  (48)
Tatjana Jovančević (36)[vracena]
5.4%  (29)
Manuel Stojanović
5.2%  (28)
Admir Mujabašić (23)
0.2%  (1)
 Enis  Mujabašić (23)
1.5%  (8)
Dragica Janičić (30)
0.7%  (4)
Đorđe Đurđević (27)
7.2%  (39)
Kristina Raleva (20)
1.1%  (6)
Mirjana Stamenić (23)
0.6%  (3)
Ukupno glasova: 540
Idi dole
Stranice:
1 ... 531 532 534 535 ... 636
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veliki Brat 3 ~ Ko ce pobediti ~ Diskusije  (Pročitano 603466 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@diletant

Arsa je decko zaljubljen u Danicu.Decko ne bi plakao zbog nje da nije tako,e sada posto je ona nedefinisana decko nije hteo da se ispada jos veca budala pred sobom i ljudima koji ga gledaju.Razmiisli malo,ovo se sve gleda javno,nisi napolju pa da mozes da pobegnes svojoj kuci i sam da iskluliras i tugujes.Po meni to je glavni razlog sto on nece javno da se izjasni,a  sto se vidi iz aviona da je zaljubljen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@Pouckovic

Nemoj tako druze.Mira ne izgleda lose.Zgodna je i nije ruzna u faci.Nije neka lepotica ali nemoze se reci da je ruzna.zar bi je ti odbio?!  Smile

Moj buraz iz Uzica je imao cast sa njom,to sam napisao juce u jednom svom postu.

Ziveo moj burazer  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
@Pouckovic

Nemoj tako druze.Mira ne izgleda lose.Zgodna je i nije ruzna u faci.Nije neka lepotica ali nemoze se reci da je ruzna.zar bi je ti odbio?!  Smile

Moj buraz iz Uzica je imao cast sa njom,to sam napisao juce u jednom svom postu.

Ziveo moj burazer  Smile Smile
nisam ni rekao da bi odbio , ali ima i mnogo lepših , ali telo je za 9+....

ako je stvarno Arsa zaljubljen u Danicu , onda verovatno zna da je ona u kući samo sa jednim ciljem , novac , da su napolju verujem da bi bolje prošao....I mislim i da hoće , ali tek kad izađu , videla je Danica da te vezice u kući VB ne prolaze.....premazana je svim bojama.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Stižu kostimi, rasveta i profesionalni aparat, a onda će se društvo iz Kuće VB oprobati u manekenskom poslu!

Novi zadatak je profesionalno snimanje kalendara iz Kuće Velikog Brata.

Enis je ostalim ukućanima pročitao novi zadatak - moraće da se slikaju za kalendar. Naravno, zadatak obiluje detaljima koji "fotografima i manekenima" već zadaju glavobolje.

"Morate imati po pet slika, od kojih tri moraju da imaju celu figuru, a dve mogu da imaju i samo glavu, ali morate svi biti prikazani na slici", samo su neki od zahteva Velikog Brata.

Ukućanima je naređeno i da paze profesionalni fotoaparat kao oči u glavi, i da paze da slučajno ne obrišu slike.

Da bi atmosfera na snimanju bila prava, tu su i rekviziti, rasveta, ali i kostimi koje ukućani još uvek nisu dobili.

"Ne smem da zamislim na šta ćemo ličiti, verovatno će biti neki smešni kostimi", žalila se Danica.

Đorđe ne brine zbog zadatka, jer često pomaže "prijatelju sa skijanja" u fotografskom poslu, pa je podelio nekoliko informacija sa ostalima. Najveći šok ukućanima bila je cena fotografske opreme.

"Pravi čovek pare u tom poslu, nema tu problema, ali plati jedan objektiv 700 evra! Zamislite još, naravno, nije vam dovoljan jedan, morate da kupite četiri-pet", rekao je Đorđe.

Jovana takođe ima iskustva, ali sa druge strane aparata, pošto je svojevremeno pozirala.

"Fotograf me je naučio kako ne smem da se smejem, rekao mi je da stalno ispuštam krike i derem se, i to ne izgleda lepo", poverila se Đorđu, Dragici i Kristini. Dragica je jedva dočekala, pa joj je rekla da je tačno da se "čudno" smeje.

"Nije, smejem se od srca", začuđeno je odgovorila Jovana, koja se uvredila iako je bilo očigledno da je Dragica namerno pecka.

Uskoro stižu kostimi, a onda svetlo, kamera, akcija!

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
Belgrade , zar nisi ovo već postavio na temi , pre 2-3 stranice ?......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
@diletant

Arsa je decko zaljubljen u Danicu.Decko ne bi plakao zbog nje da nije tako,e sada posto je ona nedefinisana decko nije hteo da se ispada jos veca budala pred sobom i ljudima koji ga gledaju.Razmiisli malo,ovo se sve gleda javno,nisi napolju pa da mozes da pobegnes svojoj kuci i sam da iskluliras i tugujes.Po meni to je glavni razlog sto on nece javno da se izjasni,a  sto se vidi iz aviona da je zaljubljen.
Šta ona nedefinisana,a on je veoma izdefinisan,daj,budi malo realan,isti su,ali zato ti i kažem,on je muško,trebao bi da on preuzme inicujativu,valjda se od njega očekuje,kao zreo je muškarac,ima posleove,šta,jel mu teško to da prevali preko usana i da joj otvoreno kaže hoću da budem sa tobom,ona bi tu morala da se izjasni i odnos bi se rasčistio,mislim glupo je svaljivati na nju krivicu. Smile

I taj deo oko javnosti te nisam razumeo,ali ovde javnost nema ništa sa njihovim odnosima,samo ispadaju gori ovakvim postupcima u kući. Smile

Takav ti je isto odnos Jovane i Djordja,sa tim da je ona skroz otvorena ali on je nedefinisan,folirant,a ovde se njih oboje foliraju. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@ Pouckovic

Danica jeste tu samo zbog para i to je 100% tacno.Vecina i jeste tu zbog para.Ali ja nesto kapiram da bi Arsa da mu ponude da bira izmedju 100.000 evra i  Danice izabrao Danicu.Mozda gresim ali..
Ja jesam uvek za ljubav,ali ako je neko vredan toga
« Poslednja izmena: 12. Dec 2009, 23:42:48 od perica100 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
@diletant

nekad je jako tesko polemisati sa tobom.Odustajem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
@diletant

Šta ona nedefinisana,a on je veoma izdefinisan,daj,budi malo realan,isti su,ali zato ti i kažem,on je muško,trebao bi da on preuzme inicujativu,valjda se od njega očekuje,kao zreo je muškarac,ima posleove,šta,jel mu teško to da prevali preko usana i da joj otvoreno kaže hoću da budem sa tobom,ona bi tu morala da se izjasni i odnos bi se rasčistio,mislim glupo je svaljivati na nju krivicu. Smile

I taj deo oko javnosti te nisam razumeo,ali ovde javnost nema ništa sa njihovim odnosima,samo ispadaju gori ovakvim postupcima u kući. Smile

Takav ti je isto odnos Jovane i Djordja,sa tim da je ona skroz otvorena ali on je nedefinisan,folirant,a ovde se njih oboje foliraju. Smile

što se tiče Danice i Arse , Danica bi odgovorila , nešto na temu da su drugovi i da možda nešto napolju , a što se tiče Jovane , nju ne vredi komentarisati , ona je šatro stalno zaljubljena , kako da ne , a Đorđe se možda ne ponaša prema njoj najbolje (mislim najiskrenije) , ali čoveku je ispod nivo da bude sa njom.......Realno i jeste tako   Jovana ipak stvarno nije nimalo ženstvena , koja žena onoliko psuje , meni lično ne smeta mnogo , ali stvarno nije prikladno.....
@ Pouckovic

Danica jeste tu samo zbog para i to je 100% tacno.Vecina i jeste tu zbog para.Ali ja nesto kapiram da bi Arsa da mu ponude da bira izmedju 100.000 evra i  Danice izabrao Danicu.Mozda gresim ali..
Ja jesam uvek za ljubav,ali ako je neko vredan toga
sumnjam druže da je tako , ali sad možda , ali sumnjam.....
@diletant

nekad je jako tesko polemisati sa tobom.Odustajem
eh sad teško diskutovati , nikad nije teško kad se ima tema za diskusiju i argumenata....
« Poslednja izmena: 12. Dec 2009, 23:45:21 od Pouckovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Diletant pricali su o tome i bilo je u fazonu da ce napolju pricati opet da unutra nece nista ozbiljno Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 531 532 534 535 ... 636
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.