Бф даје најекстремније примјере по којима Србин може да буде само чистокрвни аријевац. Поред тога он строго наглашава да Србин не може да буде муслиман, а нешто блаже и да Србин не може да буде ни православац. Срби могу да буду само нека нерелигиозна или многобожачка група код које је наглашен осјећај о "заједничкој крви и судбини". Другим рјечима Србин може да буде само неко ко прихвата његову личну идеологију тј. национал-социјалиста. (уз можда по неки усамљени изузетак).
« Poslednja izmena: 07. Jan 2011, 14:14:13 od Magic Master »
...vidi,govno je govno.ne znam kako je kod tebe,ali ja kad se iskenjam,moje smrdi i uopste nisam emotivno vezan za to govno.u vezi govana nema sta da se pravimo,govno je govno,a to je pocetak ikraj profila,bilo da se radi o izmetu ili o karakternoj osobini nekog coveka. ...sto se tice ekumene.ukoliko mi kao pravoslavni Srbi,dozvolimo nasim duhovnim liderima,da uvuku SPC u ideju ekomene.desice nam se isto sto se desava sirupu,kad u njega sipas vodu.to vise nece biti ni voda,ni sok.stop ekumeni,ako zelimo dobro sami sebi.
Velika Srbija je najveca moguca drzava u kojoj su Srbi vecina. Dakle zajebi pricu sa celom Bosnom, zajebi Hrvatsku, jer necu da budem manjina u sopstvenoj drzavi. Uostalom srpski politicari su podrzali prvu Jugoslaviju, jer je jos veca od VS, a nacionalni problem bi se resio tako sto bi napravili jedan zajednicki narod. Svi znamo kako je prosla ta ideja. Megalomanija ubija. Ono sto je nas cilj pre bilo kog prosirenja je srediti drzavu, sto vec sad izgleda prilicno nemoguce. Onda bi na red doslo pitanje severa Kosmeta, Republike Srpske, a kasnije bi se mogla u privu ukljuciti i Crna Gora, mada verujem da ce tamo broj Srba polako opadati. To je najveca Srbija koju mozemo dobiti i kakva nam treba. Snovi o pokatolicenim, poislamljenim Srbima, Srbima sa govornom manom su bas to, samo snovi i nista vise.
Mislim da je ovo sustina!
Moje neko misljenje je da je mozda problem situacija u kojoj imamo 2 struje, jedna koja bi da daje sve sto je nase, i druga koja bi da uzima i ono sto mozda nije nase...
Sad sta je trebalo biti nase, a sta ne, to je stvar vidjenja, diskusije, ali mi treba da gledamo sta je realno i sta je moguce ostvariti...
Citat
Ono sto je nas cilj pre bilo kog prosirenja je srediti drzavu, sto vec sad izgleda prilicno nemoguce.
Sto se ovog dela prethodno citiranog posta tice, nisam siguran dal je to pravi redosled, jer nekako sticem utisak da sve dok te istorijske stvari vise u vazduhu, ti ne mozes da se posvetis prosperitetu... Ali opet ovo je samo jedno naivno misljenje, stvari su mnogo slozenije tu...
U sustini, ono na cemu mi treba da radimo jeste Republika Srpska koja ce biti u sastavu Srbije, severni deo Kosmeta(ali to ce svakako podrazumevati da se ljudima koji su ziveli dole, bar isplati naknada u realnoj vrednosti za imovinu koja im je ostala tamo), i videti sa Hrvatima da se Srpskoj pripoji deo ispod Grude(tu bi trebala ici neka granica), kako bi dobila izlaz na more koji zasluzuje, a koji joj je uskracen... Mozda bi trebalo razmisliti o davanju autonomije delu Sandzaka koji naseljava bosnjacko stanovnistvo, pa cak i vise od toga, ali samo ako bi to iskljucivalo nase manastire, i nase ljude...
Sto se Crne Gore tice, ona je kroz istoriju imala svoju drzavu, koja je bila bratska sa nasom, i mislim da tako treba i da ostane... Tvrditi kako je CG Srbija, ne znam koliko je realno, pa cak i ispravno...
Naravno ovo je samo moje misljenje, ne kazem da sam u pravu...
« Poslednja izmena: 07. Jan 2011, 14:57:02 od jaksa »
jaksa, је л овај свет настао оног тренутка када су Црногорци добили државност и никаква историја пре тога не постоји ?
Јеси ли ти чуо за стару Херцеговину односно Захумље ?
У крајњем случају да су Црногорци стварно нека посебна нација, да имају националну свест, овде у Србији би они били најбројнија национална мањина, било би их више него свих осталих мањина заједно.
Али да пређемо у њихово двориште ... Црногорца у ЦГ има 267.669 односно свега 43,16%. Каква је бре то држава ? То је најсмешнија држава на Балкану. Рођена браћа се деле по националној основи.
« Poslednja izmena: 07. Jan 2011, 15:18:33 od Гамбино »
bf_109_g_6, Хитлер није био противник Ватикана, чак напротив, зашто се ти понашаш као комуниста који би сутра рушио цркве да којим случајем поседујеш власт ?
hitler je imao prilichnih nesuglasica sa vatikanom , ali ih je trpeo zbog mira u nemachkoj . medjutim , on nije dozvoljavao da se u nemachkoj stvara podela na katolike i protestante (iako su se vekovima krvavo klali , mnogo vishe nego mi sa muslimanima i katolicima ) .
tako i mi ne mozemo da dozvolimo da nam jedna verska denominacija (koja je u sushtini strana srpskom narodu) , odredjuje nacionalnu pripadnost .
Citat
Да ли би ти више одговарала екуменистичка СПЦ како би били ближи твојим западним идеолозима ?
SPC nama srbima ne odgovara uopshte (postaje teret razvitka naroda) ,a ponajmanje ekumenistichka varijanta (svi ljudi su "braca" i slichne fore)
Citat
И како си то открио да је Тадић сумњивог порекла ? Није му ваљда мајка Јеврејка.
majka mu je izgleda hrvatica , a maceha mu je bila jevrejka . zbog te veze sa jevrejima , on je naglo i napredovao u politici posle 5.oktobra , iako do tada praktichno niko nije chuo za njega .
Gambino u sustini se slazem ja sa tobom sto se tice CG... Ali opet, ja ne vidim kako ti mozes nekoga ko zeli da ima svoju drzavu da nateras da bude u sastavu tvoje drzave... Mada je zaista taj procenat smesan...
Ipak, ono sto sam napisao pre CG(za nju ne znam sta bi trebalo raditi zaista), bi trebala biti strategija ove drzave, i to u najskorijem roku...
« Poslednja izmena: 07. Jan 2011, 15:46:43 od jaksa »
moramo pre svega da shvatimo da je narod zajednica ljudi iste krvi i iste sudbine
Evo ga, javio se Gebelsov mali od palube.
Nesto mi ovo zvuci poznato, kao da sam negde nekada cuo za politiku krvi i tla? Joj, jesam, to je bila Hitlerova ideologija... ma nemoguce... zasto nisam iznenadjen.
Ajde, kofere u ruke i pravac svabija. Ne zaboravi da im se pridruzis na tradicionalnim naci igrama, znas ono kada se okupe goli u kostimima raznih boja na ulicama gradova, pa jedni drugima rektalno mere temperaturu, da vide da li je arijsvski organizam u punoj snazi.
Ali opet, ja ne vidim kako ti mozes nekoga ko zeli da ima svoju drzavu da nateras da bude u sastavu tvoje drzave...
ljudi se prirodno okupljaju oko jakog centra . separatistichke teznje u crnoj gori su bile sve jache kako je srbija postajala slabija . isti sluchaj imamo i danas sa vojvodinom . da je slobodan milosevic hteo ili smeo da definishe jak sprski identitet , danas bi se pevala druga pesma .
nash problem je pre svega unutrashnji , a tek nakon toga dolaze dejstva svih nashih neprijatelja .