No squealing remember "that it's all in your head"
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Mozilla Firefox 3.6.13
bf_109_g_6
Srbi, crnogorci, hrvati, bosanci su ti ljudi slicne rase, svi smo izmesani ne psotoji ti cistokrvni srbin niti hrvat, jer ne postoji rasa srbin... a svi pripadamo arijevskoj rasi, samo sto u srbiji ima dosta cigana jer im je komunizam dao prostora...
« Poslednja izmena: 07. Jan 2011, 18:12:43 od thug_life »
I reach my peak, I can't speak, call my nigga Chic, tell him that my will is weak. I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin' matter of fact, I'm sick of talkin'.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Chrome 8.0.552.224
HTC One
A inace ne postoji biologija i ostale nauke, pa nije dokazano da svi ljudi vuku zajednicko poreklo iz Afrike... pa bih se bas pouzdao i u postojanje neke arijevske, a kamoli ciste arijevske rase.
A inace ne postoji biologija i ostale nauke, pa nije dokazano da svi ljudi vuku zajednicko poreklo iz Afrike... pa bih se bas pouzdao i u postojanje neke arijevske, a kamoli ciste arijevske rase.
Postoji ti vise arijevskih tipova rasa...
« Poslednja izmena: 07. Jan 2011, 18:23:28 od thug_life »
I reach my peak, I can't speak, call my nigga Chic, tell him that my will is weak. I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin' matter of fact, I'm sick of talkin'.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Chrome 8.0.552.224
HTC One
Ne govorim o tome... vec da mi je smesna ideja podela na neke rase... naravno da su evolucijom stvorene razlicite osobine kod ljudi u zavisnosti od klime, uslova itd... ali em svi imaju zajednickog pretka em sto kada bi coveku izvadio krv, ne bi mogao na osnovu nje da ustanovis da li je Srbin, Meksikanac ili Mongol.
Srbi, crnogorci, hrvati, bosanci su ti ljudi slicne rase, svi smo izmesani ne psotoji ti cistokrvni srbin niti hrvat, jer ne postoji rasa srbin... a svi pripadamo arijevskoj rasi, samo sto u srbiji ima dosta cigana jer im je komunizam dao prostora...
nisi obratio paznju na definiciju : narod je zajednica ljudi iste krvi i iste sudbine .
mi imamo slichno bioloshko poreklo sa hrvatima , bosanskim muslimanima , crnogorcima i.t.d. .. ali nam je sudbimna razlichita (drugachija kultura , drugachiji pogledi na zivot , drugachija istorija ) .
suludo je graditi bilo kakvu zajednicu sa hrvatima , kad se celokupna njihova istorija bazira bash na mrznji prema srbima i zelji da se bude neshto drugo od srba . od bosanskih muslimana nas pre svega deli islam kao ideologija ,a od crnogoraca neshto biologija (poshto su se meshali sa albancima) a neshto razne ideologije .
Ne govorim o tome... vec da mi je smesna ideja podela na neke rase... naravno da su evolucijom stvorene razlicite osobine kod ljudi u zavisnosti od klime, uslova itd... ali em svi imaju zajednickog pretka em sto kada bi coveku izvadio krv, ne bi mogao na osnovu nje da ustanovis da li je Srbin, Meksikanac ili Mongol.
Ne vredi pricati ovako niti te interesuje a ja sam slab profesor da bi ti mogao objasniti, ako te iole zanima, da shvatis razliku izmedju cigana i pravih srba, progugalj malo pa ce ti biti jasnije.
Da nisu svi crni ljudi cigani, mislim na oci i kosu, posto postoji i mediteranski tip..
« Poslednja izmena: 07. Jan 2011, 18:41:25 od thug_life »
Идеја о Великој Србији је процес. Шта мислите како можемо остварити тај план ?
ne mozemo da ostvarimo taj plan , zato shto smo truli iznutra i ne mozemo da odbranimo ni ovu "malu " srbiju . a razlog shto ne mozemo da je odbranimo je shto nemamo definisan srpski identitet . usled toga , nama moze da zavlada svaka stoka sumnjivog porekla (primer tadic ) i da nam prodaje priche o "gradjanskoj drzavi" .
Ovo je jedna od najtacnijih postavki.O tome ja govorim da evolutivno ako tako nastavimo lako ce vladati Turkoglu Sandzakovic ili Ljatif Shiptarevic u Beogradu.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
. a razlog shto ne mozemo da je odbranimo je shto nemamo definisan srpski identitet . usled toga , nama moze da zavlada svaka stoka sumnjivog porekla (primer tadic ) i da nam prodaje priche o "gradjanskoj drzavi"
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“