Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 14:10:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velika Srbija  (Pročitano 26288 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Neznam tko je kriv ili ne kriv...znam Mistreade kako je sada i te price da su Hrvati na tudjoj zemlji i tako te gluposti idu mi na k***c....

Vatikan ima naravno svoje lose stvari sta je pocinjeno,ali tako ima svaka vjera...nepada mi na pamet da druge vjere osudjujem jer nepripadam toj drugoj pa zbog toga mi nevaljaju,sigurno ti samo mogu reci Mistreade,da svatko svoje voli i naravno da kod drugih prije primjeti zlo kod drugih nego kod sebe...samo ja nezelim da pricam ovdje tko je los a tko ne i cija je vjera ovakva ili onakva..to mi je krajno bezveze.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Normalno po pitanju vere ne treba iznositi ruzne reci.

Recu ti ja ko je kriv.Oni koji su sve to zapoceli a to su politicari.
Ako je Slobo krenuo da jede govna sa tim ratovima onda ih je trebao terati do kraja,a ne da ljudi ginu za kur.. zdravlje.
Na kraju je ispalo da su ljudi (pogotovo sa srpske strane dzaba ginuli) a sto se tice Hr vojnika oni su poginuli za ono sto sada imaju a to je njihova zemlja.
Sto se tice granica one se nece u skorije vreme menjati (mislim na period od nekih 100 god) a kasnije se nista ne zna jer niko nema pojma kakva ce biti politika u svetu i ko ce se kome zameriti.Kada to kazem ne mislim samo da ce delove Hr uzeti Srbija jer moze da se desi da za 200 god ni jedna ni druga zemlja ne postoje ili da budi velicine Luksemburga.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Ljudi... Ne shvatajte me pogresno, ja sam rodjen u Crnoj Gori, i proveo sam tu najveci dio zivota, i sad sam ovdje... Medjutim, proteklih 6 godina sam zivio u Srbiji, a majka, baba, sestra, burazer, cijelo drustvo su i dalje tamo, i neke od ovih stvari me stvarno izbacuju iz takta... Zar je normalno da neko ko vrsi funkciju zamjenika predsjednika izvjesne stranke koja ima tendenciju da bude vodeca stranka Srbije u 21. vijeku izjavi nesto tipa, parafraziram : Putuj Evropo, mozemo mi i bez tebe... Takodje mi je u sjecanju ostala i izjava tipa "Dok ne napravimo drzavu koja ce biti sastavljena od Srbije, Crne Gore, Srpske Krajine, Kosova i Republike Srpske, necemo se zaustaviti, pa makar i preko krvi..." Alo! Jos nije zemlja upila krv od prijethodnih ratova! Je li moguce da postoje ljudi koji ne shvataju da je Srbija tackica na karti koja sama ne moze sebe da organizuje, a kamoli da nesto spaja i pravi... Postuju se "heroji" zbog kojih oni koji im se klanjaju stoje u mjestu godinama... Pobogu, neke stvari mi nikada nece biti jasne. Nemojte ovo... Golijat koji sada stoji ispred Davida (Srbije) nije toliki debil... Vrijeme je da "nebeski narod" dotakne zemlju i shvati realnost. Krajnje vrijeme.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Normalno po pitanju vere ne treba iznositi ruzne reci.

Recu ti ja ko je kriv.Oni koji su sve to zapoceli a to su politicari.
Ako je Slobo krenuo da jede govna sa tim ratovima onda ih je trebao terati do kraja,a ne da ljudi ginu za kur.. zdravlje.
Na kraju je ispalo da su ljudi (pogotovo sa srpske strane dzaba ginuli) a sto se tice Hr vojnika oni su poginuli za ono sto sada imaju a to je njihova zemlja.
Sto se tice granica one se nece u skorije vreme menjati (mislim na period od nekih 100 god) a kasnije se nista ne zna jer niko nema pojma kakva ce biti politika u svetu i ko ce se kome zameriti.Kada to kazem ne mislim samo da ce delove Hr uzeti Srbija jer moze da se desi da za 200 god ni jedna ni druga zemlja ne postoje ili da budi velicine Luksemburga.

Naravno Mistreade slazem se sa ovim tvojim postom i mislim da si sve rekao oko naseg gledanja na ovaj rat...Hrvati gledaju na svoje borce kao na heroje jer su im donjeli ono sto su zeljeli,a u Srbiji su ljudi ogorceni da je cijeli ovaj prosli rat bio za djaba,toliki zivoti izgubljeni a bas nizasta...naravno da su politicari za sve krivi,a mentalitet na Balkanu doprinjeo je tim politicarima sve sto su trebali za rat u bivsoj Jugi...

Poz Sale Smile

@Pekom, upravo i ja to nerazumijem kako moze jedan dio naroda u Srbiji u 21. vijeku da bira za takve stranke koji jos uvijek sanjaju izgubljenje snove....to mi je najgore u citavoj ovoj prici...nemogu da shvatim kako jos uvijek poslje svega ovoga moze da glasa za takvu propalu politiku...
« Poslednja izmena: 04. Dec 2006, 00:26:37 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Svasta... Pa da i ovi sto su pretekli izginu. I opet za kur***o zdravlje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Mene zivo interesuje ko se jos tripuje na Veliku Srbiju  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Svasta... Pa da i ovi sto su pretekli izginu. I opet za kur***o zdravlje.

Ne kontam sta si hteo reci sa ovim pretekli?
Cekaj ako zelis da ratujes sa nekim onda valjda znas dali si jaci od njega tj dali ces dobiti aj rat.
Idiotski mi je ono "Hocu ratovati,necu ratovati"
Naravno sa te zrtve sada gledano dzaba ginule a ljudi isto tako dzaba ostali bez kuca,poslova i svega sta to nosi.
Znaci ako je krenuo ratovati onda je trebao to da uradi do kraja a ne udji grad pa izadji,pa udji pa izadji...
To pokusavam da kazem.
pozz tiger  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Da, ali je razumno prestati kad shvatis da nijesi jaci, a ne ici dalje dok polizes pod... Pod tim "pretekli" sam mislio na ove koji su izasli zivi iz rata, a koji bi izginuli da je rat nastavio... I uostalom, u ratu nema pobjednika.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@ tiger

Citat
Cuj tebe...Zemunac jeli se to ti sa nama salis...

ja pišem latinicom u nadi da hrvati znaju da čitaju ( mada vidim da se u Hrvatskoj
trenutno vodi velika rasprava o slabom poznavanju hrvatskog jezika kod većine
školske dece u RH). Da li si ti pročitao moj post . Ovde se govori o zatečenom etničkom sastavu u trenutku raspada SFRJ. Tačno da su pre Srba tu živeli hrvati, pre njih iliri itd.
Znači, u načelu smo pričali "šta bi bilo, kad bi bilo", itd. Šta ti misliš o tome, da je etničko čišćenje Srba iz RSK završena stvar za vjek, vjekov. "Mož' da bidne, al' ne mora da znači"
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
Znači, u načelu smo pričali "šta bi bilo, kad bi bilo", itd. Šta ti misliš o tome, da je etničko čišćenje Srba iz RSK završena stvar za vjek, vjekov. "Mož' da bidne, al' ne mora da znači"

Prvo: nije bilo etničko čišćenje nego dobrovoljna bježanija nakon što su proveli etničko ćišćenje protjerivanjem 170 000 nesrba sa tog područja i kad su vidjeli da to stvarno nije Srbija pa su krenuli u pravu Srbiju.

Drugo: ti ljudi se vraćaju i vratit će se veliki dio , ako budu poštovali državu u kojoj žive nikakav problem, a ako budu stvarali novu tzv.RSK ili nešto slično opet će bit pakovanje, šta tu tebi nije jasno ......  Smile

Nemoj mi Kosovo pravit u Hrvatskoj , mislim da je dovoljna jedna greška bila ......  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 14:10:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.