Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velika šiptarska ponovo jaše - obaraju Makedonsku vladu  (Pročitano 20509 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Gledacemo mi tebe u cirkuzu

Још једном доказујеш да не знаш да се понашаш и да ти је место на секс форуму а не овде где треба да научиш да дискутујеш са људима.
Тај језик који користиш према неистомишљеницима остави за своје укућане убудуће!

Citat
Zanimljivo je to ako nekom učiniš veliku  uslugu koju ne može da uzvrati on će ti postati dušmanin.

Мислим да и психологија објашњава ту појаву...

Не разумем људе који сад ликују над Црногорцима и Макеодницима...
Они су наши сународници. Чак и они Црногорци који сада газе по Његошу, чак и они Македонци који се позивају на Зевса...
Индоктринација не мења суштину. Све је то по могућству обртан процес.
Те државе су у могућем проблему баш због оних ствари на које смо ми упозоравали годинама. На то се морамо осврнути.
Никако нећу бити срећан што се ствари које су се нама десиле дешавају и у тим државама.

Они јесу независне државе и ми (Србија) немамо право да утичемо на њихове одлуке али зато ми (Бурек форум) имамо право да изнесемо своје мишљење...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia ?
Citat
jel mozes da mi pojasnis to Rusi Irci itd... kupuju za siptare?
jednostavno mi nelogicno zvuci da mi neko dodje da milione u dzep i ja mu kupim nesto umjesto da zbrisem i zadrzim lovu za sebe...

Zasto ti je nelogicno?
Oni zaradjuju jako lepe pare....
Citat
necu na ovo nista da ti repliciram ali ocu na ono od pre dan, dva iako glupa moja jugoslovenko nemas pojma sta pricas!!! otkud SRBI mogu biti manjina u sopstvenoj zemlji??????????????? naravno to se odnosi i na KiM!!! jesmo i u Raskoj oblasti manjina???????????????????? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
No ... bilo je dosta i od tebe...

Good-bye teens!  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Sta  ti je snaga argumenta!!! ma, manjina smo u Srbiji, naravno! kad neko po ceo bogovetni dan visi na internetu i nista ne radi u zivotu, naravno da ce reci i da su SRBI manjina u MATICNOJ ZEMLJI!!! :[5]:
« Poslednja izmena: 17. Mar 2008, 20:40:06 od NikolaN.Bgd »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Demographics of Kosovo

92% Albanians
4% Serbs
2% Bosniaks and Gorans
1% Roma
1% Turks
Tebi verovatno ovo deluje kao vecina...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Koliko Srba ima u Raskoj oblasti ili severu Backe????????????????? jesu i tamo manjina?????????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
E, zaista nitsok... kako te nije sramota da izvrces reci... govorila sam o KiM... ako ti je to toliko tesko da pojmis...
Moje saucesce...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5
Nikola, nema potrebe za tim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Qtek 小米
Ako узмемо пример Суботице и ту ћемо закључити да Срби јесу у мањини, али нису национална мањина.

Са КиМ је исто, ако сматрамо да је то и даље део Србије, не може да кажемо да су тамо Срби национална мањина.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Najebace makedonci i gore nego mi... ima da odvale pola drzave... i ume demokratije u sa ujka semom iza sebe.... i jos ako priznaju kosovo... kao da seces granu na kojoj sedis...   

E, da, Anea....
Sto se tice prodaje zemlje, jebi ga, ljudi su samo delimicno krivi....
Ti kazes ne bi prodala.... A ako proda cela tvoja ulica, i ostanes sama u ulici, pa pocnu provokacije i maltretiranja, da li bi prodala dok jos nude, jer posle nude i manje, i na kraju pobegnes i ostavis ili pogines.

Po tom pitanju mislim da je drzava trebala da donese odredjene zakone i da zabrani prodaju nekretnina siptarima i ostalim.... Ti si pravnik,  da li je tako nesto izvodljivo? I da li moze recimo da mu da u najam na recimo 30 godina, da bi zaobisao zakon, a opet uzme debele pare?

Imam rodjake dole u Leskovcu i okolini... Kaze mi ujak da je cuo vec za par transakcija.... klasika.... kupci siptari, suma 5 puta veca od realne... i sta sada? Ja bih to zakonski doveo u red, cak iako je siptar drzavljanin Srbije, prvo da dokaze poreklo para.... ne znam, nisam pametan...
« Poslednja izmena: 17. Mar 2008, 22:44:39 od MagicMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.