Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Velika prevara alternativaca: Koloidno srebro opasno po zivot  (Pročitano 7095 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
budalastina  Smile

hiljadama godina se srebrom preciscava voda... Smile
pa tako i u 1 i 2 svetskom ratu je to bilo aktuelno... Smile

nisam siguran..(moram da se podsjetim)
ali cini mi se da oko 500 poznatih najstetnijih  "bakterija i mikroba" koji se mogu naci u vodi...unistava...

i tako ...bez obzira na sve receno ..ja jako volim srebro  Smile
i pio sam srebrnu koloidnu vodicu - nekoliko puta  Smile

bez obzira na sve receno 2...srebro obozavam 2... Smile ali mnogo manje nego znato  Smile
volio bi imat iljadu kila i jednog i drugog  Smile da se nadje...za crne dane  Smile 
(mos misit kaki su to dani Smile  kad mi za njih treba tona zlata )

..jbs srebro i vodu...odo spavat  Smile

Smile

« Poslednja izmena: 26. Nov 2014, 23:06:23 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Faramceutkinja Vukosava Stevanović, fitoterapeutkinja

Autor: Radmila Briza

Zašto nisam iznenađen...  Smile

Kaže se farmaceut i fitoterapeut,gusko glupava.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Ел се онда каже и студент а не студенткиња? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
Pa da i svi oni Anti Depresivi, posebno tetraciklicni SSRI su "zdravi." 
Ja ne kazem, u velikim dozama je problem, u malim nema problema.  Uostalom koliko ja vidim ni priroda vise nije zdrava jer onaj Codex o kojem sam pricao pre 5 godina skoro i kada niko nije verovao i pravio me ludim je stigao, ali dobro, ajde da verujemo korporacijama koje se nafatirase para tokom godina od prodavanja lekova koji lece jedno a unistavaju 10 drugih stvari. 

Kodeks ti je u sustini kako da napravis 'ranu koja je ispravna... To mnogima ne odgovara jer bi to znacilo da moraju da uvedu sapun i vodu za pocetak kod svojih radnika i da svakog dana operu pod u proizvodnoj hali.. ili da ne mogu tek tako da rokaju 22 doze pesticida kad im se cefne...
Isti slucaj je i sa HACCP i ISO standardima, tako da je malo sramota da se neko u 21. veku ponosi sto je u hali gde se kolju i tranziraju gice i pilici  napokon uveo odvod dovoljnog precnika da ne dodje do talozenja otpada prilikom pranja i zagusenja cevi. Ono, nije da to nije potencijalni izvor zaraze...

Znam da se moja majka valjala od smeha kada je cula da se jedna nasa fabrika hvali kako je uvela neki ISO standard pre godinu dve. Valjala se od smeha jer je njena laboratorija dobila isti pre 20+ godina i to predstavlja neku garanciju da ce hrana biti pravilno testirana i proizvodjena.

Zanimljivo je da se GM odavno uvozi kod nas, a bilo bi zanimljivo otkriti i povezati zasto su ti isti ljudi iza raznih pokreta i kampanja protiv GMO.

Mislim, lobiraju oni i za GM, ali im je isplativije da se pravimo da toga nema jer bi u tom slucaju njihov unosni posao sa skart semenom iz okolnih zemalja bio otkriven, placali bi vece poreze i morali bi da imaju dokaz da je ono sto oni nude GM ili nije GM.

Da skratim - donosenje zakona o GM koji podrazumeva i obavezno oznacavanje takvih proizvoda najvise skodi onima koj se vec sad bave distribucijom GM semena i proizvoda.

Dalje, to ne odgovara ni ovim raznim kokoskama koje imaju prodavnice "zdrave" i "prirodne" hrane, jer bi to znacilo da bi i oni morali da dokazu poreklo svojih proizvoda. Ovako uvezu na crno nesto iz Kine i nalepe da je to organic, 100% prirodno.

A tek raznim dilerima cudotvornih lekova... pa oni bi tek pocrkali. I oni bi morali da dokazu kako je to "ulje kanabisa", pardon "ulje konoplje" zaista to, a ne motorna mast miksovana sa malo prehrambene farbe.

Sta vise, gotovo sam 100% sigurna da se ovi pro et contra GM finansiraju sa istog izvora.

Ona frka u Hrvatskoj oko cajeva je ispala zbog toga sto su im trazili sertifikate kojima se pokazuje ispravnost i poreklo, posto je gro tog lekovitog bilja nabavljeno kradjom. Ko malo bolje pogleda ko je nekad naseljavao ta podrucja Like, Gorskog kotara, Korduna i Banije... i sabere 2 i 2 shvatice sa cijih su parcela krali.

Inace, mit je da se antidepresivi i antibiotici ovde vise prepisuju kako ko stigne. I tu su zategli kais prokleti kapitalisti. Ne mogu ljudi da slobodno antibiotik i da se doziraju kako hoce.

Ja ne poricem da nema proizvoda koji su stetni za ljude poput onih "magicnih" masti koje prodaju po vasarima koje lece sve, a u stvari su margarin.  Ja samo dovodim u pitanje toliku brigu tih istih farmaceutskih kompanija i njima slicnih korporacija koje se toliko brinu o nasem zdravlju da ga razaraju sve vise i vise i sve efikasnije sto vreme duze prolazi.  Ja se slazem sa gore navedenim ali se ne slazem da je svaka stvar koju te kompanije ili dusebriznici obeleze kao lose da je u stvari lose, nego da oni imaju da izgube dosta novca zbog ove ili one stvari, a o tome se na kraju dana vodi rec, ko ce i koliko da zaradi.  Da stavimo paralelno cinjenicu da vecinu alternativnih vidova energije, to jest patenata sa mashine i aparate koji bi nas skinuli od zavisnosti nafte, su u shakama velikih korporacija poput BP, American Oil, Exxon, Mobile itd., i nece videti svetlo dana sve dok nafta ne presusi, a mozda ni tada.  To je sve sto ja hocu da kazem. I posto sam ovo koristio licno, i meni je pomoglo i to dosta (i to sa umerenom upotrebom) i to da nisam imao ni jednu neuspojavu, niti bilo kakav problem mogu samo reci da da je ova prica delimicno tacna i da se iza nje krije nesto sto mi ne vidimo, ili vidimo ali se pravimo da ne vidimo. To je sve.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ел се онда каже и студент а не студенткиња? Smile

Postoje određeni izuzeci. Studentkinja, doktorka, atletičarka, hostesa, stjuardesa, itd...

Ali farmaceutkinja, fitoterapeutkinja, šefica, pedijatresa i slični novoizmišljeni kretenizmi, sklepani od strane iskompleksiranih koza, ne postoje u srpskom rečniku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 600.1.25
mob
Apple 15
Citat
Ja ne poricem da nema proizvoda koji su stetni za ljude poput onih "magicnih" masti koje prodaju po vasarima koje lece sve, a u stvari su margarin.  Ja samo dovodim u pitanje toliku brigu tih istih farmaceutskih kompanija i njima slicnih korporacija koje se toliko brinu o nasem zdravlju da ga razaraju sve vise i vise i sve efikasnije sto vreme duze prolazi.  Ja se slazem sa gore navedenim ali se ne slazem da je svaka stvar koju te kompanije ili dusebriznici obeleze kao lose da je u stvari lose, nego da oni imaju da izgube dosta novca zbog ove ili one stvari, a o tome se na kraju dana vodi rec, ko ce i koliko da zaradi.  Da stavimo paralelno cinjenicu da vecinu alternativnih vidova energije, to jest patenata sa mashine i aparate koji bi nas skinuli od zavisnosti nafte, su u shakama velikih korporacija poput BP, American Oil, Exxon, Mobile itd., i nece videti svetlo dana sve dok nafta ne presusi, a mozda ni tada.  To je sve sto ja hocu da kazem. I posto sam ovo koristio licno, i meni je pomoglo i to dosta (i to sa umerenom upotrebom) i to da nisam imao ni jednu neuspojavu, niti bilo kakav problem mogu samo reci da da je ova prica delimicno tacna i da se iza nje krije nesto sto mi ne vidimo, ili vidimo ali se pravimo da ne vidimo. To je sve.

Pa kao sto sam xy puta do sada rekla - tvrdnja da te neko cini zavisnim je samo izgovor.
A
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 33.0
mob
Nokia 
Sve što je bioaktivno, čak i hleb, ima svoje potencijalne posledice ako se nenormalno koristi. Ljudi su jeli srebrnim kašikama i pili iz srebrnih čaša jer je to odličan dezinficijens, a količina jona srebra nije škodljiva. Ja sam se lično uverila u blagotvornost srebra kad sam, nenamerno, počela da nosim srebrni lanac sa priveskom i shvatila da mi se imunitet pluča rapidno poboljšao.

Neko reče probaj da piješ antibiotike 4 godine, a ja bih dodala probaj da piješ mnogostruko uvećanu dozu antibiotika samo 10 dana pa nećeš moći da sastaviš varenje i očistiš jetru nikad više
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.111
Pa kao sto sam xy puta do sada rekla - tvrdnja da te neko cini zavisnim je samo izgovor.
Ili cinjenica? : )
Pa kako onda tumacis da sistem unistava zivotnu sredinu, a time i tebe, a da tebe niko nista ne pita? Kako to da ti dugujes, ovog trenutka, stranim privatnim bankama, preko dugova drzave oko 8 000$ i ta suma stalno raste? Kako ti to tumacis? Kako to da ti neko nudi pitanje "da li si za EU ili ne?" Mozda ti uopste ne zelis da to pitanje psotoji? ; )

Zavisna si od sistema sve u 16.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.