Zena zna cije dete nosi, osim ako je pala sa kruske.
A kako zna?
Mozda je bila sa dvojicom istog dana, mozda je bila sa jednim danas, a sa drugim sutra....i kako onda "zena zna"?
Neko lepo rece....to sto je bila sa dvojicom istovremeno nije nista cudno...cak je u danasnje vreme i normalno Ali da obadvojici dozvoli da svrse u nju, je nesto cega nema ni u ciganskim cergama
Kaze Marica Perici da je najlaksi nacin da iznudi pare od ljudi da im kaze: "Znam sve". Ode on do majke i kaze joj to a majka mu daje 100 dinara i kaze "Nista nisi cuo". Ode on do caleta i to kaze a cale mu daje 200 dinara i kaze "Nista nisi cuo". Ode on do bastovana i kaze: "Znam sve" a bastovan ce sa suzom u ocima: "Sine, dodji da poljubis tatu"
« Poslednja izmena: 31. Okt 2010, 02:35:36 od marko 284 »
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
ode klinac da nadje prostitutku koja ima HIV. kresne se s njom bez prezervativa. vrati se kuci i pocne da spopada kucnu pomocnicu. ona mu kaze "ma bezi mali". on joj kaze "recicu kevi da se karas sa ćaletom". ona pristane i kresne se s malim.
mali posle razmislja: "kresnuo sam zarazenu ravu, zarazio sam se. kresnuo sam kucnu pomocnicu, zarazio sam je. ona ce da se kresne s ćaletom, zarazice ga. onda ce ćale da se kresne s kevom pa ce da je zarazi. posle ce keva da se kresne s komšijom pa ce da ga zarazi i on onda nece moci da nam busi lopte kad se igramo ispred njegovog prozora".
Mislim da ste izostavili cinjenicu da biolski otac zna ko mu je djete. Bude ona sa njim... i nakon 9 mjeseci ona rodi djete... prolazi vrijeme i ono sve vise lici na njega. I on kao ne zna? Uostalom i u ispovjesti je receno. Kad tad ce se saznati... a jedan od nacina da se sazna jeste da bioloski ostac progovori i kaze sve sto misli i sto mu je u srcu.