Posle deset godina, otklonila sam sunju: otac mog deteta je drugi čovek, a ne onaj sa koji živim i koji ga je u zabludi priznao za sina. Kako postupiti? Reći istinu i detetu i "njegovom ocu" ili živeti u laži do sudnjeg dana sa velikim grehom na duši. Biološki otac deteta pokušava da nam bude prijatelj, verovatno da bi koliko toliko svojoj savesti olakšao, a i da ne bi njegova porodica saznala. Čovek s akojim živim, sumnja, ali nije za sada uradio DNK analizu-verovatno se plaši istine. Dečko sve više liči na svog biološkog oca. Ja ću poludeti.
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 18:28:10 od sneska666 »
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Desava se Ako se DNK analiza ispostavi tacnom ja ne bih zeleo da budem na tvom mestu Dete ce biti u redu, ima majku i 2 oca. Nije dete nista krivo u ovome
Citat
Ko je taj koji ima bujnu mastu pa nam redovno otvara ovakve teme da nas prca u mozak ?!?!
Nemam pojma ali bizarnost ovih tema me zaista iznenadjuje
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Сад размишљам јбте да сам на месту и клинца и мужа желео бих да знам истину ма каква је, а да сам на њеном месту ћутао бих до судњег дана ... ц ц ц ц ... е логико набијем те на 'рац
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"