Nezgodno. Ako progovoriš puno će ljudi biti povređeno a odnosi među svima vama verovatno trajno narušeni. Ako ćutiš griža savesti i neizvesnost će te izjedati čitav život. Proceni situaciju, ako muž stvarno sumnja (možda si samo umislila, dešava se često da mislimo da ljudi sumnjaju na nas kada nosimo neki greh na duši), i ako postoje realne šanse da se to otkrije, ona bolje što pre preseci i reci istinu. U suprotnom ćuti, ti ćeš još dugo biti nespokojna, ali će nevini iz ove priče (muž i sin) ostati pošteđeni posledica koje bi istina prouzrokovala.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Opera 10.63
HTC One
Na kraju ce dete imati traume i muz ispasti glupi rogonja samo zato sto je doticna sirila noge kako je htela bez hrabrosti da presece onda kada je trebalo i postedi sve druge da pate zbog njenih sebicnih razloga.
Na kraju ce dete imati traume i muz ispasti glupi rogonja samo zato sto je doticna sirila noge kako je htela bez hrabrosti da presece onda kada je trebalo i postedi sve druge da pate zbog njenih sebicnih razloga.
Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Opera 10.63
HTC One
Jbg, sta cu kada nisam dovoljno moderan da delim zenu sa komsilukom i podizem tudju decu.
Kakva kucka. Cudi me da joj je i sad proradila griza savesti... pa, ovaj... tesko da je griza savesti situacija u kojoj znas da ces uskoro najebati pa trazis savet kako opet da sve druge zajebes ne bi li tebi bilo sve i dalje u zivotu ok.
« Poslednja izmena: 30. Okt 2010, 01:58:12 od Coolrunner »
mogu da shvatim da joj se to desilo, otprilike u isto vreme imati odnose sa dva muskarca, mislim sta znam, desava se, ajde ... svasta se desava na svetu, to mu dodje jos sasvim normalno... ali da deset godina ne proveri, a navodno strahuje sve to vreme, tu nesto ne stima.
Verovatno je bio lagodan zivot dok majmun koji je placao i izdrzavao nije poceo da steze kais i postavlja pitanja i sumnja... i onda se upalila lampica i alarm ... a te price o DNK analizi... ne kupujem. Zena zna cije dete nosi, osim ako je pala sa kruske. Pa ne prave se deca bas tako lako ... a i ne moze svako da ih napravi
Nego eto.. licemerje i samozivost. Greota tog deteta u svakom slucaju