Stvarno si bre glavitju dosadan. Ti si kao sad neka faca pa te mrzi da pises pa ja da prelistavam tvoje postove? Ili cekas da ti napisu sta da odgovoris pa malkice ubijas vreme? U svakom slucaju, reci nesto o temi i ne provociraj. Ili cuti.
@pishax
Pa zasto su nasi oficiri trenutno u Americi, i zasto nas NATO ne bas javno ali dosta dobro podrzava u vezi nekih vojnih stvari. Mislim da treba da zajebemo Ruse u ovom slucaju jer ce nas opet kao i svaki put prodati za nesto njima bitnije. U ocima Amera mi mozemo da budemo nesto sto oni otimaju od Rusa.
Ti boro82 treba da znas da se cuda uvek desavaju kad se ne nadas. A nas vojni vrh se nesto jako ulizuje NATO-u u poslednje vreme. A kasarne stoje prazne. A Kosovo nema resenja.
Nije da sam ubedjen da ce ovo sto sam napisao da se desi, ali licno bih voleo. I nema nista bajkovito u tome, bajke su sa izmisljenim nemogucim sadrzajem, a ovo je nesto sto po teorijskoj mogucnosti moze da se desi.
I sto mi ne mozemo jednom da iskoristimo scenario namestaljke pa da imamo neke koristi od toga a ne da nas samo proglasavaju zlocincima...
Moras da shvatis da Kosmet moze jedino da se vrati mirnim putem.Ratovanjem mozemo da isprovociramo NATO da ponovo krene da nas ubija.Oni to jedva cekaju da istresu oruzje.Mi moramo postati ekonomski jaki i da ne moze svako .da nas vuce za nos.Mani se politike Slobe.To je proslost.Nije nam donela nista dobro.Ja ne kazem da je politika Tadica dobra.Tadic skoro sve poteze radi pogresno i ide na stranu gde ga svi pljuju.Glumi novog Tita koji se je... na 2 strane ali mu ne ide nikako.Srbija je postala toliko jadna da moze jedna ku... kao sto je Kandicka da lupi o sto i da se svi uplase. U takvoj situaciji nema teorije da se ide u boj na Kosovu i novo klanje.Samo bi mnogi izginuli a NATO bi nas totalno slomio.Vidis sta se desilo u Iraku.Dosli napravili sr... i okupirali teritoriju.Jel nama treba to?Ne mozemo mi da se ugledamo na Irak,Avganistan,Kubu i da oni budu ledja.... Treba se uhvatiti Rusije i Putina i ako moze cak i Kine jer je ona ekonomski snazna.Samo sa debelom pozadinom mozemo spreciti veliku Albaniju.A te fore idemo na Kosmet je promasena politika i vodi nas u potpuno unistenje
nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine
E, sad...u principu, mi mozemo da pregovaramo o kupoprodaji tog "stana" ....ali, jebiga....ostavio mi ga deda, porodicno nasledje....znas kako je. Emotivno sam vezan za njega.
Citat
vrcomm, to nije isto, ne moze se uporediti. zato sto je Kosovo decenijama pripremano za nezavisnost.
So, what? Hrani kera da te ujede....pazi majku mu, al' ti je argument....ni bulju njime da obrises.
Slikovitije: Kosovo je u sastavu medjunarodno priznate,suverene drzave....bas kao sto se i moj stan vodi u opstinskim knjigama na moje ime. To sto je mladi bracni par zamenio bravu i resio na silu da ga prisvoji....je samo njihov problem.....osim sto mnogo smrde i agresivni su, pa je pola stanara te zgrade prodalo stanove njima slicnima....a ono malo sto ih je ostalo su svakodnevno izlozeni smradu i torturi.
Onog trenutka kad je Kosovo dobilo autonomiju i kada su na karti SFRJ osvanule one 'isprekidane' linijice (granica pokrajine Kosovo), otvorila su se vrata za put ka nezavisnosti....ali to nije problem nas Albanaca. To nije otimanje na silu, vec prirodna neravnoteza, neprirodno je da manjina kontrolise vecinu i to je glavni problem. Vratimo se na taj tvoj 'stan'. ako ti primis stanare i tokom vremena im u opstini prepises neki deo teritorije (sobu, kupatilo i sl), sasvim je moguce, da ce tokom godina, sto se tvoj uticaj bude smanjivao oni prevladati i traziti potpunu kontrolu. a sto se tice ovog sa 'smradom' i tako to...to govori o onom ko je to napisao...ne bih da komentarisem
ljudi, a po cemu vi zakljucujete da je glavic glup?
evo, lepo vam je sve objasnio.nemalazi ni prevare. iskren decko i to cenim...objektivan. gleda svoje interese.
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga. ponosni neprijatelji zapada: Severna Koreja Kina
@glavitj Od sada te ne primecujem dok ne kazes nesto vezano za temu. I ne obracaj mi se ako ne postujes nesto u skladu sa temom.
@pisax Sto se Rusa tice i dalje mislim da ce nas zajebati kao i uvek. Mozda ce uloziti veto a onda cutati dok ostale zemlje budu pojedinacno priznavale albansko Kosovo. A strateski smo u boljem polozaju za Amere od albanaca.
@bora82 Nisi procitao ili si zaboravio prvi deo plana u mom postu gde treba NATO da privolimo za protivuslugu i saradnju.
Ne bih se slozio da su nas uvek zajebali. Samo za vreme onog pajaca Jeljcina!
Jeljcin nije bio protiv Srbije , njegova nesreca je bila sto je tada ministarstvo spoljnih poslova Rusije vodio Aleksandar Kozirjev , osokoljeni pacifista , koji je toliko znao o YU , da je izjavio u Dumi sto da gledamo samo Srbe , nisu oni jedini pravoslavci , gde su Slovenci . Elem od takvog coveka je Jeljcin dobijao sugestije i savete po osnovu balkanskog pitanja .Stanje se donekle popravilo kada je Primakov dosao , ali Jeljcin je vec isuvise zasao u bolest i doveo usiju na rub propasti , te takva Rusija sigurno nije mogla biti znacajniji spoljno politicki cinilac . O tome je pisala gospoda Jelena Guskova , ima dosta njenih knjiga posvecenih srpsko - ruskim odnosima 90-ih .