Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vecina ljudi u Srbiji ne zna sta jede, a i ne zanima ih  (Pročitano 6121 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Chrome 37.0.2062.122
mob
Apple 15
To je obicna hrana. Smiley
Organic je naziv za budale. Smiley

Ja ti kazem kako se problem resava, malim koracima. Podji od sebe... hrabro sutra prodji pored pekare i Maxija, nemoj da padnes na kolena... odgaji pile, zasadi paradajz u saksiji... sve se to moze kad se hoce.

Stvar je u tome sto ne zavisis od sistema uopste, ali isto tako znaci da ne moze za sve da bude onako kako ti zelis.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Citat
Deklaracija nam otkriva poreklo, namenu, sastav proizvoda i eventualne benefite za naše zdravlje, ukazuju stručnjaci.

Ja bih propisala zakon o velicini slova tih deklaracija na proizvodima a ne da moramo lupom da ih citamo.
I pored odlicnog vida ponekada ne uspem da procitam sta su nalepili. Ili cak, u vecini slucajeva bude "izguljen" papir sa deklaracijom.

Vrh gluposti su mi oznake za "biljne sireve sa dodatkom mleka". Ili tako nekako. Sta je to jbt???
Zvuci kao neki shit obogacen kao necim.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Gde da gaji pile, majke ti? U kadi u stanu?

Jel treba možda i sami sebi da pravimo automobile? Onako, nasred trotoara, malo po malo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Odvratnog je ukusa. Zato je svinjska mast keva. Ima ono sto je jos vaznije za ljudski organizam - oleinsku kiselinu, pomaze apsorbciju vitamina A,D i K Smiley

Za svinjsku mast se apsolutno slazem Smile
Lagali su nas u lazu nas jos uvek kako je satro"svinjska mast nezdrava".
Isprzite nesto na  masti i na jestivom ulju i onda uporedimo tiganj kad se pere posle przenja-da li se brze opere posle masti ili ulja i na sta nama lice krvni sudovi onda,posle tog "cenjenog" suncokreta,masline i sl?

Avokado je vise bezlicnog ukusa,kao i da nema ukus.Ja to utopim u neko kuvano jelo,kao da ga nema.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Zdravstvo, poljoprivreda, stocarstvo, obrazovanje...to ne smeju biti profitabilne delatnosti.

Ja ti kazem kako se problem resava, malim koracima. Podji od sebe... hrabro sutra prodji pored pekare i Maxija, nemoj da padnes na kolena... odgaji pile, zasadi paradajz u saksiji... sve se to moze kad se hoce.

Stvar je u tome sto ne zavisis od sistema uopste, ali isto tako znaci da ne moze za sve da bude onako kako ti zelis.
Ja je zovem organic, ona je to za mene, jer nije GM i nije prskana : ) Hrana moze biti i djubre iz kontejnera.
Svako zavisi od sistema, zemlja je natopljena otrovima, vazduh nije sto je bio itd. Da li ti to prihvatas ili ne, to je vec tvoja stvar : ) Problem jeste u sistemu!!
Problem ce se resiti kada se iz igre izbaci novac i interes, kada je hrana u pitanju : )
« Poslednja izmena: 13. Okt 2014, 17:52:11 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 37.0.2062.122
mob
Apple 15
Gde da gaji pile, majke ti? U kadi u stanu?

Jel treba možda i sami sebi da pravimo automobile? Onako, nasred trotoara, malo po malo?

Posto mu sistem smeta, neka kupi kucu... zivece zdravije..

Ali, oce... kako da ne...

Svilena deca Smile

Zdravstvo, poljoprivreda, stocarstvo, obrazovanje...to ne smeju biti profitabilne delatnosti.

Ja je zovem organic, ona je to za mene, jer nije GM i nije prskana : ) Hrana moze biti i djubre iz kontejnera.
Svako zavisi od sistema, zemlja je natopljena otrovima, vazduh nije sto je bio itd. Da li ti to prihvatas ili ne, to je vec tvoja stvar : ) Problem jeste u sistemu!!
Problem ce se resiti kada se iz igre izbaci novac i interes, kada je hrana u pitanju : )

Ti to zoves organic, jer nemas pojma o prehrambenoj tehnologiji Smiley

Inace, svaka vocka i povrcka se prska... NPK je dobar primer... E, sad... sto mozes da ga kupis kao NPK u granulama ili kao Slavol, pa je to kao "organsko" djubrive... to je druga prica...

Zdrava vocka je zdrava vocka, ako je nesto grbavo, malo i pegavo... to znaci da je omasena karenca ili je seljak stavio premalo, pa su se paraziti razvili ... pa kad ima grbavo voce on ga fura imbecilima kao "organsko"

Ja prihvatam da je zemlja zatvoreni ekosistem i da upravo zbog toga nema tog organic... ali isto tako znam da sam mozes da kontrolises ishrani i da ti zato ne treba nikakav sistem i pranoja od sistema...

I kapiram da je to veliki napor... jer nije lako asoviti i okopavati... ali.. jbg... ja sam jela lubenicu iz svoje baste pre 5 dana  Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Sve sto kupite..voce,povrce,meso..nebitno
Uzmite sebi malo vremena i to nesto naseckano stavite u ciniju,nalijte vodom i stavite kasiku Zeolita unutra.
Ni Zeolit(cudotvorni kamen) nije preterano skup i kupuje se na kilo.
Neka odstoji bar pola sata..tek onda na pripremu.

Svaka kuca mora da poseduje Zeolit Smile
Zeolit je u danasnje vreme otrova,pesticida,hemije kao So i Biber u kuhinji.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Ja ne delim taj njegov stav o sistemu. Ali ne volim ni te priče tipa ''pa ti gaji sam'' i ''pa jebi ga, moramo da prodajemo tako'' (smeće kao hranu).

Država i društvo postoje baš zato da bi se delatnosti podelile. Neko je poljoprivrednik, neko je mehaničar, neko je lekar, neko je vojnik, itd... Svako ima svoju delatnost i ulogu u društvu i svako nešto daje, a nešto zauzvrat dobija. na poljoprivredniku i trgovcu je da, ako već kaže da prodaje hranu, da onda i proda hranu. Ako piše da prodaje meso, da mi proda meso. A ne da mi drvi q... sa pričom o tome kako je loša godina, kako jadan mora da kupuje inostrano ili GMO jer nema zarade od ''klasičnih'', kako ako ti se ne sviđa, ti gaji sam i slično. Onda aj svi da pređemo u anarhiju i sami preživljavamo pa da vidimo na šta će to da liči.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Ti to zoves organic, jer nemas pojma o prehrambenoj tehnologiji Smiley
Moguce...
Citat
Inace, svaka vocka i povrcka se prska... NPK je dobar primer... E, sad... sto mozes da ga kupis kao NPK u granulama ili kao Slavol, pa je to kao "organsko" djubrive... to je druga prica...
Ako se biljka prska da bi uspela, kako smo onda nezavisni od sistema?

Citat
Zdrava vocka je zdrava vocka, ako je nesto grbavo, malo i pegavo... to znaci da je omasena karenca ili je seljak stavio premalo, pa su se paraziti razvili ... pa kad ima grbavo voce on ga fura imbecilima kao "organsko"
Organsko, nego sta...priroda je stavila parazite u plod, a hemija se trudi da sve ucini istim, sto je opet delo sistema. Pa onda imbecilima prodaju krastavce iste duzine,, nagiba luka i ugla : )

Citat
Ja prihvatam da je zemlja zatvoreni ekosistem i da upravo zbog toga nema tog organic... ali isto tako znam da sam mozes da kontrolises ishrani i da ti zato ne treba nikakav sistem i pranoja od sistema...
Lepo si rekla, da se sve prska, ja se slazem, pa kako onda mzoes da kazes da ne zavisimo od sistema? : ) Jednom kad se pocne sa tom igrom upliva love u poljoprivredu, tu onda nema kraja, moras da prskas i da pravis vestacku hranu.
Citat
I kapiram da je to veliki napor... jer nije lako asoviti i okopavati... ali.. jbg... ja sam jela lubenicu iz svoje baste pre 5 dana  :wave
Nije to napor, mozda za tebe?
Na zalost, ANea, ne snalzaimo se svi tako dobro u sistemu kao ti, sta ces...ima i nas gubitnika, nismo svi rodjeni pobednici! : )
« Poslednja izmena: 13. Okt 2014, 18:06:35 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 37.0.2062.122
mob
Apple 15
Citat
i Zeolit(cudotvorni kamen) nije preterano skup i kupuje se na kilo.

Zeolit je cool ako si krava i imas problema sa varenjem... ili unosis kukuruz sa aflatoksinom i pun pesticida.

Isto tako, mozes da ga mnogo jeftinije kupis u svakom petsopu pod stavkom - posip za mace, glina Wink

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.