Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VB VIP - kako sijaju zvezdice posle kuce VB  (Pročitano 46225 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Tačno je ovo sto kažu kolege forumaši, do pobednika se išlo sistemom eliminacije, i od sviju zala trebalo je izabrati najmanje... Djani je OK, pare koje je proćerdao (na samo njemu znan način) je sam i zaradio, nije ukrao, nije izneo iz zemlje, nije imao Djanifent banku, nego zaradio na brzinu i potrosio na brzinu. To sto su te pare nekima od nas dovoljne za 4 života, je za neku drugu temu, a ovde je Djani bio najbolji, i , po meni, sa razlogom je odneo pobedu...
Bio je, jednostavno, (u kuci) van konkurencije...

Pitanje je i kako bi se mnogi od nas poneli da MILIONI pocxč da kaplju...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Tako je!
Pare potrosio...njegov izbor!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Đani: Naučio sam lekciju, neću spiskati 50.000 € na žurke !!!

Saša Ćurčić, pobednik Velikog brata za poznate, tvrdi da teškom mukom zarađene pare jednomesečnim boravku u kući, neće potrošiti na žene i provod, jer je dobro naučio svoju lekciju i više nema ponavljanja istih grešaka.

NARAVOUČENIJE - Pare će ostati u familiji. Mojoj sestri, njenoj deci i mojim roditeljima. Nema šanse da svih 50.000 potrošim na žurke, to nikako. Ovo je prilika koju sam dugo čekao – kaže Saša Ćurčić Đani (35), koji će pobedu u Velikom bratu proslaviti s porodicom, daleko od klubova i celovečernjeg provoda. On planira da se odmori u selu sa svojima, bez alkohola i žurki jer je, kako kaže, previše pio u poslednjih mesec dana, a možda će pokušati i da osvoji devojku koju je u Borči upoznao neposredno pred odlazak u kuću Velikog brata.

Novac od nagrade Đani će najverovatnije uložiti u otvaranje škole fudbala za mlade, a uspeo je da ostvari cilj koji je imao pre ulaska u kuću – medijski povratak. Naime, on je već dobio ponudu da potpiše jednogodišnji ugovor s fudbalskim klubom „Bežanija", uz garanciju da će na svakoj utakmici igrati bar po 15 minuta.

Uz 50.000 evra, Ćurčić, koji je trenutno po zanimanju fudbaler u penziji, dobio je i priliku da još jednom zaigra u dresu Partizana, jer su čelnici njegovog bivšeg kluba odlučili da mu organizuju oproštajnu utakmicu.

- Utakmica će se odigrati ili krajem juna ili početkom jula, ostaje nam samo da sa Sašom dogovorimo detalje. Želimo da mu priredimo ispraćaj kakav zaslužuje – kaže za „24 sata" Zoran Cvetanović, direktor marketinga FK „Partizan".

Kao potencijalni gosti na toj utakmici, između ostalih, pominju se Mario Stanić, Albert Nađ, Mateus i Piksi.

Đanijevi pobednički skokovi

Ples Baš kao i što se očekivalo, Saša je pobedu proslavio na sebi svojstven način - đuskanjem s neverovatnom koreografijom. U nedelju uveče je prevazišao sam sebe i „leteo" iznad scene u Košutnjaku u maniru filma „Pritajeni tigar, skriveni zmaj".

Nezvanični rezultati

Saša 158.270 glasova
Maca 28.650 glasova
Danijel 18.393 glasova
Olja 5.193 glasova
Ognjen 1.129 glasova
Goga 670 glasova

24 sata
« Poslednja izmena: 05. Jun 2007, 18:46:46 od Breee!!! »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Samo mu se to cini,potrosice taj to! Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ja cu jos jednom reci

ovde ocigledno ne do ti Bog da nesto loshe kazes o Djaniju

ili da ti se isti ne svidja (tu nije ni bitno sada sto se pobeda neosporava niti bilo sta drugo)

odmah na kolac
« Poslednja izmena: 05. Jun 2007, 19:24:50 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Za Ćurčića glasalo 160.000 ljudi

Za bivšeg fudbalera "Partizana" Sašu Ćurčića, koji je 30 dana proveo u Kući "VIP Velikog Brata" i izvojevao pobedu i nagradu od 50.000 evra, glasalo je oko 160.000 gledalaca tog rijaliti šoua.

Kako je objavljeno na sajtu "VIP Veliki Brat", prema nezvaničnim rezultatima, za Ćurčića je glasalo 158.270, za glumca Dragana Marinkovića Macu 28.650, za podgoričkog pevača Danijela Alibabića 18.393, a za folk pevačicu Olju Karleušu 5.193 gledalaca.

Za pobedu manekena Ognjena Ivanovića glasalo je 1.129, a folk pevačice Goge Sekulić 670 gledalaca.

Izvor: MTS Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
OOOozeniiii me Djaaaaniiiiii!

nef da te znam pomislio bi da ces se prijaviti za sledeceg velikog brata  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Partizanovci se setili da daju malo love glasajuci za Djanija.
Setili se da je slupao svu "sitnu" lovu pa ajde da ga izvucemo iz bedaka.
Djani je imao para ko pleve. Lepo kazem i ponavljam    i m a o    !!!!!!!!!!!!
Sada su  ga malo povratili u zivot i misle opametice se . Nece brate. Nije dugo trosio.  Ovo je sitna lova koju ce spiskati za cas-  cak i pre  opostajne utakmice -  nece imati lovu za pristojan dres i kopacke .
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6120c
jedino sto ne kontam je kako mozete to da gledate ljudi... ja prebacio par puta... likovi spavaju....  Smile aj kontam, nef, ona je ipak starija gospodja, i taj kuk je muci i krive noge... a i ipak... 67 godina nije malo... ona nema sta da radi drugo... al' ovi mladji ljudi, to mi nije jasno..
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.