Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VB VIP - kako sijaju zvezdice posle kuce VB  (Pročitano 46093 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
Jednom lud, uvek lud....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Jutros je bio na dizanju ili kako se vec zove jutarnji program drage nam B 92....bili su isechci sa te zurke u kuci,Olja sve u ful haljini sa Djanije skocila u bazen,btw devojka je 10 km ispred one Goge nesrecne.Gostovace u engl.VB ali ne ucesnik ego neke inervjue i slicno...odusevio me je kad je u sred emisije zapevao neki teski narodnjak i to u sred B 92 hehe peva covek zabole ga ali me nervira sto non stop pominje svoje prijatelje iz engleske,amerike cak i nekog iz plejboja direktor sta li je,pa onda da moze da ode kod bilo kog igracha da mu ovaj da 2 miliona bez problema...mozda nekad Djani tesko bi ti sad dali....zivi u Borchi sam trenutno otvara neku akademiju za klince vezano za fudbal od spetembra sve u svemu pravi pobednik VB-a i uvek ovakvi da pobedjuju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

xxx

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1764
Zastava Kikinda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson xperia arcS
sale na jutarnjem prigramu izjavio da su ga zvali u englesku da radi kao konsultant ili voditelj na njihovom VB
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 502
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
sale na jutarnjem prigramu izjavio da su ga zvali u englesku da radi kao konsultant ili voditelj na njihovom VB
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

prirodna plavusa rodila sam se sa plavom kosom

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 2027
Zastava Bosilegrad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Meni ne smeta sto Sasa pominje prijatelje, to je isto kao sto ja stalno spominjem Zorana i Igora. Onog koga volis njega mozes i da spominjes stalno i da ti bude prijatno u srcu i u dusi i zasto da ne radis ono sto ti prija. Njemu to prija i to i meni prija sto njemu prija. Ja volim ljude koji vole da rade stvari koje im prijaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Djani nastavlja da peva!

Neprikosnoveni pobednik prvog srpskog rijaliti šoua Veliki Brat sa poznatim ličnostima, nekadašnji fudbaler Partizana Saša Djani Ćurčić nastavlja da peva u televizijskim emisijama, kao što je to činio prethodnih mesec dana u Kući Velkog Brata, a uskoro odlazi i u Englesku da gostuje u tamošnjem Big Brotheru.

Iako bi mnogi voleli ponovo da ga vide na fudbalskom terenu i iako je fudbalski superligaš Bežanija najavila da će pokušati da angažuje Ćurčića i pružiti mu šansu da na svakoj utakmici odigra bar po 15 minuta, Djani ima drugačije planove.

"Od 1. septembra kreće moja fudbalska akademija za decu u Sportskom centru u Kovilovu. To je projekat koji sam počeo još pre Velikog Brata. To ću raditi u saradnji sa Čelsijem, Liverpulom i još nekim engleskim klubovima", izjavio je Djani.

Nekoliko puta tokom boravka u Kući, Djani je govoroio da ga je Veliki Brat vratio u život, a jednom prilikom u ispovedaonici, rekao: "Veliki Brate, ti si veliki čovek!", a potom je poljubio kameru uz: "Ljubavi moja!"

Djani i sada ne može da veruje da ga se neko setio, jer ga pet godina "nije bilo na pozornici", kako kaže. "Ulaskom u Kuću hteo sam ljudima da pokažem da nisam samo umetnik na terenu, već i čovek, pre svega".

Za desetak dana Djani odlazi u Englesku gde će gostovati u emisiji posvećenoj tamošnjem Velikom Bratu, ali ne isključuje mogućnost da i učestvuje u britanskom rijaliti-šou. "Znam 90 odsto ekipe koja tamo radi Velikog Brata, verovatno ću i tamo da učestvujem", izjavio je Djani i dodao da ga u Engleskoj čeka i penzija od njihove fudbalske federacije, koja bi trebalo da bude izmedju 6.000 i 7.000 funti mesečno.

Jedan englski novinar pravi autobiografsku priču o Djaniju, tako da uskoro treba očekivati knjigu koja će svakako biti bestseler, svakako ne samo u Srbiji.

Poznat po tome da je trošio ogromne svote novca dok je igrao u Engleskoj, Djani kaže da ovog puta neće olako potrošiti 50.000 evra koliko je dobio kao pobednik rijaliti-šoua.

"Novac je trošio mene i ja njega", kaže nekadašnji fudbaler Partizana, Boltona, Aston Vile, Kristal Palasa.

"Pare će ostati u familiji. Mojoj sestri, njenoj deci, mojim roditeljima. Njima ću dati, a nema šanse da ih potrošim na žurke, to nikako", dodaje Djani.

Nekadašnji fudbaler sada planira "ofanzivu" na izvesnu Adrijanu iz Borče, za koju je u Kući rekao da mu se svidja, štaviše da je zaljubljen u nju. "To je devojka koja mi se mnogo svidja. Svidela mi se kada smo u Borči prošli jedno pored drugog. Nekako smo se pogledali... Poslao sam joj neke signale preko zajedničkih prijatelja. U kući sam se prvi put otvorio prema njoj. Videćemo..."

OPET SVI U BAZENU; PEDJA IZVADIO "BUDALU"

Odmah posle proglašenja pobednika, učesnici Velikog Brata VIP i ekipa Emotiona, koja je realizovala šou, napravili su žurku u Kući u Košutnjaku, a šta mislite šta je Djani uradio? Naravno da je skočio u bazen u dresu Partizana, koji je dobio na poklon od kamermana Emotiona kao izvinjenje što je jedan od kamermana tokom boravka u Kući opsovao Djanija.

Ali, nije samo Djani završio u bazenu. I Olja Karleuša je skočila u crnoj haljini, Pedja D' Boj se kupao u bade mantilu, a potom je na insistiranje ukućana ponovo pokazao "budalu"! Kad je skočio u bazen, Djani ga je zagrlio i počeo da ljubi: "Deda! Gde si, deda, legendo moja"

Pedja D' Boj je potom novinarima rekao da ga niko nikada u životu nije voleo kao Djani. Eto, a Pedja D' Boj tokom celog boravka u Kući nikako nije mogao da se seti Djanijevog imena, pa čak ni prilikom nominacija!?

U ponedeljak uveče Djanijev nekadašnji saigrač iz Partizana i kako kaže njegov brat" Dragan Ćirić napravio je žurku za pobednika rijaliti-šoua u beogradskom klubu "Stefan Braun". Djani kaže da je bilo ludo. "Mog brata su na nosilima izneli!", našalio se Djani.

Djani je u utorak ujutro gostovao u jutarnjem programu Televizije B92, a na iznenadjenje voditelja, a na kraju razgovora je uradio ono što je najviše radio tokom boravka u Kući. Zapevao je! "A šta bi tiiiii sad od meneee još, kad znaš da dadoh ti mnogoooo...."

Jedan je Saša Ćurčić!

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
Evo malo slicica sa zurke...malo loseg kvaliteta posto je sa moba al dobro......

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Slika(9).jpg
(5.04 KB, 160x120)
Slika(8).jpg
(4.66 KB, 160x120)
Slika(7).jpg
(6.65 KB, 160x120)
Slika(6).jpg
(5.87 KB, 160x120)
Slika(5).jpg
(6.76 KB, 160x120)
Slika(4).jpg
(6.7 KB, 160x120)
*
Klip(8).3gp (233.35 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
jesi bio rasho?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vikanje, urlikanje, zapomaganje i ostalo ne mozes da ne primetis na b92 dok saltas kanale.. Usput nacuh da je Djani apsolutni favorit u "onome" na televiziji, pa na kraju, malo po malo, poceh i da pratm  Smile Da vidim oko cega ce dize tolika frka.. O celom konceptu "zabavnog programa" Smile necu da trosim reci.
O svakom pojedinacno takodje necu da trosim reci, sve je vec receno i sa vecinom misljenja se slazem.. Ali, nisam mogla da ne primetim da je mnogima na forumu bilo zao kad je ispao Pedja  Smile d boj. Cekajte... Smile nedostajalo vam je "ono" sto se vuce po kuci, retko kad progovara, a i kad progovori  imas zelju da ga izvuces iz televizora, prodrmusas, i viknes: zavrsi recenicu dok smo jos mladi! Da ih imam, oticala bi mi do kolena. Neko rece duhovit.. kad? gde? jesmo li gledali istu stvar? Enivej.. na kraju.. matora drtina skinu gace i tresnu ga o sto. Toooo maaaajstore! Sad si im pokazao! Odusevise se neki na forumu, svi muskarci. Da li zato sto bi i oni rado mahali svojim, ili im se dopalo da vide bas njegovog u "onom smislu".. ne bih o tome ni da razmisljam.. jer, ako je ovo drugo u pitanju..  Smiley 1
I na kraju pobedi Djani. Apsolutni favorit. Svima je car, kralj, drag, pametan  Smile, duhovit, lep  Smile.. Gledali smo isto "to" na b92. Djani  kad progovori, a jaaa.. sramota me da slusam.. promenim kanal na kratko.. iz ciste solidarnosti s covekom, znam da ne bih volela da ja izgovorim tako nesto, i da to jos neko i cuje. Vergla Djani sve u glas.. "Znas brate, razumes, jel razumes".. upiljio u sagovornika, ovaj bi mucenik nesto da kaze.. neeeeee.. poklapa ga Djani, "jaaaa da ti kazem, razumes".. Ljuuuubav, ljuuuubav!
 Smile
Prepoznala Srbija samu sebe. I daje kesh samoj sebi nooormalno. Jer mi smo svi Djani. Prokockali velike sanse, neuki, nemusti, al prostodusni i posteni, nego kako! I treba nam dati drugu sansu. I treba nam dati i kesh razume se.. da pocnemo neki biznis. Pa sta ako smo procerdali milione pre toga?! Pa sa?! Bio nam cef!  Smile Razumes, brate? Razumes?!

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

svaka čast...
svaka čast,nefeli...

konačno je neko dao i poentu Smile

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.319 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.