Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 00:41:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vatikanski zavet ćutanja o pedofiliji  (Pročitano 11622 puta)
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ma ne u Srbiji, rekao sam u pravoslavnim crkvama uopšte....ne završava se svet u Dimitrovgradu i Horgošu 
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
sva tuga i jad se okupio na ovoj temi i baš ste po ko zna koji put pokazali svu svoju ljudskost, pamet, inteligenciju i poštovanje
većinu komentara uopće ne vrijedi spominjati ali jedno se može zaključiti: toga u vašoj crkvi nema uopće a u našoj napretek - mislim stvarno ste jadni

treba se bojati onog ko ne vjeruje u ništa, ja pravoslavnu crkvu poštujem, kao i sve crkve, a znakovito je da su film producirali englezići u čijoj crkvi također nema pedofila nego samo u katoličkoj jel da?

pedofilstvo je bolest a te bolesti nije lišena niti jedna institucija pa tako ni katolička crkva ali isto tako i sve crkve

nakon ovakvih komentara nemojte se uopće čuditi što vam se dogodila "oluja" i što će vam se događati "oluje" i što će te ostajati bez stančića jer ljudi koji tako razmišljaju nisu zaslužili da ih se uopće zove ljudima a naravno mlada partizanka, koja je sklonija ručnom rada - ko zna zašto, predvodi to tužno kolo
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Alo, ko je na poslednje dve strane jednostrano optuživao katoličku crkvu?  Evo, pošto ti treba crtež:
crkve(sve)pod hitno pod kljuc...da se ne siri razvrat i blud!!! Smile Smile Smile

Da.... kao i u pravoslavnoj crkvi, doduše, u manjoj meri, rekao bih... (kad kažem manjoj meri, mislim na pravoslavnu, da me ne napadate odmah ), jer je to poznata tradicija Vatikana. Kad nas isto znate slučajeve...sad, mi smo mala zemlja, tako da brojčano primeri ne mogu da se mere sa katoličkom crkvom... treba videti kako stoje svari generalno u pravoslavnim crkvama...

Ma ne u Srbiji, rekao sam u pravoslavnim crkvama uopšte....ne završava se svet u Dimitrovgradu i Horgošu 
  Da sad ne vadim link, pogledaj i temu o ukidanju društveno-moralno-političkog imuniteta SPC, ima različitih stavova tamo...
    Što se tiče naše pameti, Oluje i tvog generalizovanja-reći ću ti.Ja sam taj koji smatra Srbe i Hrvate samo drugim stranama iste priče. Međutim, takvi kao  ti će svojom oštroumnošću da pokvare taj pozitivan stav.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2007, 09:06:45 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
a kako si se ti molim te pronašao u mom postu kad je očigledno da je on upućen anei, twiceu, nikši i ostalim jazavcima koji generaliziraju i šprdaju se?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 ma nemam pojma... zato što sam upao na temu tek u poslednje dve strane a onda mi se učinilo da malo generalizuješ... a možda i zbog Oluje...koja je potrebna  Smile   ...  iako sam i sam negodovao zbog tolerancije nekih koja pada u vodu kad su Hrvati u pitanju, zasmetala mi Oluja koju pominješ... smeta meni i Srebrenica i svašta nešto...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ja baš ne generaliziram nego upravo suprotno o pedofiliji mislim da je to bolest koja se uvukla u sve pore društva i nije ograničena samo na katoličku crkvu i svaki suprotan komentar je zlonamjeran i tendenciozan

a o oluju možemo raspravljati na nekoj drugoj temi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Pedofilije ima ne samo u crkvi, već i po raznim dečjim domovima ( užas ), internatima, školama...
Porodicama ( još veći užas ) da ne govorim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
           Naravno da pedofilija ne postoji samo u katoličkoj crkvi. Ako je to neko rekao na ovoj temi, za mene je Šošon, uopšte mi ne treba kao predstavnik Srba. Svako lupa svašta na temama, gde samo početak priče ima veze s temom. A to se odnosi i na politiku Srbije, znači, i kad nema veze s vama.
   za mene tema ostaje Zavet ćutanja, bla bla... e sad, da li je neko postavio temu s nekom pretencioznom namerom, to je posebno pitanje...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Ma da, @Anea kriva za temu. Sad sam tek shvatio njene skrivene namere. Sudite joj pa da je streljamo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
a kako si se ti molim te pronašao u mom postu kad je očigledno da je on upućen anei, twiceu, nikši i ostalim jazavcima koji generaliziraju i šprdaju se?

sprdalo... pogledaj film... nije ga pravio RTS, vec BBC... Wink

Citat
Q: Can you show the camera how you think you look when you abuse. When you're actually doing the physical sexual act.

O'GRADY: Okay.

Q: Can you go to that person Oliver?

O'GRADY: That's that person now.

PAUL KENYON: This is Father Oliver O'Grady, a former Catholic priest. The church knew he was a child abuser.

Q: How about how you would greet that little girl you were grooming? Just use the name Sally.

O'GRADY: Hi Sally, how you doing? Come here, I wanna give you a hug. You're a sweetheart, you know that. You're very special to me. I like you a lot.

kao i

Citat
KENYON: Instead of reporting O'Grady the church hid him from the authorities. No mistake, but part of a secret church directive. The man responsible for enforcing it was Cardinal Joseph Ratzinger, now Pope Benedict XVI.. County Wexford in Ireland. The diocese of Ferns is a strip of towns and villages sprinkled along the rugged coastline. Four years ago this priest, Father Sean Fortune, was at the centre of Ireland's biggest child abuse enquiry. The scandal exposed details of a secret Vatican decree which seemed to shelter the perpetrators, and silence the victims of abuse. Colm O'Gorman was one of its victims. He returned to his home town in Ferns to try to come to terms with his past. When he was 14 years old Colm was raped by Father Sean Fortune.

On Sunday mornings, after Fortune had abused me, he'd leave me in his bed, in the bedroom in the house there, and come down and say first mass. And I remember that he used to come back after saying first mass, and... sometimes abuse me again. And then I'd have to go downstairs with him and have breakfast, and then come down here for the second mass, and sit and watch him say mass.

KENYON: The church knew Father Fortune was a paedophile, but failed to inform the police. Instead it moved him from Parish to Parish. He was finally exposed, and killed himself on the eve of his criminal trial. Along with the BBC, Colm began investigating who'd been responsible for helping him evade detection. It turned out to be the most senior church figure in the diocese, the Bishop of Ferns Doctor Brendan Comiskey. We confronted him.

Znaci... katolicka crkva je znala, ali je prikrivala zlocine... sto je cini saucesnikom...  Smile

« Poslednja izmena: 24. Maj 2007, 11:27:27 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 00:41:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.